2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hepsi çokgüzel canım güle güle kullan
imece usulü güzel olmuş canım, benim salonum bu renk iştah açıyo fazlasıyla
geçen sene salonda oturduk kış sonu 10 ar kilo almıştık eşimle

aman kuzum sabretsin daha rana hanım vaktini beklesin, anneyi üzmesin öyle

evet kızlar çok zor 3 ay gecirdik biz ailecek, Allahıma şükürler olsunki bugün güzel haber aldık canım babamın tahlil sonuçları şükürler olsunki iyi çıkmış,doktorumuz tadavinin başarılı gittiğini ve kanser tümörleride küçülme var dedi tabi tedeviye devam ediceğiz bu kadarını duyabilmek için bile ne dular ne adaklar adamıştık hamd olsun...Allah tüm hastalarımıza şifa versin inş aminnn...Ve ben başından beri hep hamişlerin duasına inanmışımdır bizim buralarda öyle derler özellikle ilk doğumu olacak hamişlerin dularını Allah boş cevirmezmiş,ben burdan hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden.laterne,voltaj,esra,dertsiz,wosği,bebeci,gülimer,umuteğa,perilos sizlerede özellikle teşekkür ediyorum okuduğunuz dualar için hakkınızı helel edin.Rabbim hiç birinizi darda bırakmasın:)

canım ben 30 derecede yıkadım hepsini. kadifeleri ve penyeleri ayırdım ayrı ayrı yıkadım. renkli olanlarda boyayacak olan var mı ona baktım.

sedacım herşey çok güzel.güle güle giydir canım.

evet canım benim havlu biraz kalın geldi eldeki malzeme bu olunca aklımda kalmasın deniyeyim dedim. ama alıcak olsam daha ince havlu alırım.

çok güzel olmuş canım, nası yaptın anlat bakeym şimdi:)
becerikli hatun..
canım ofpufya anlatmıştı aynı onun dediği gibi yaptım.
Canım önce karşılıklı iki köşesinden rulo yapmışlar sonra 2 boğum olacak şekilde bağlamışlar

ay canim benim ya cok sevindim cok gecmis olsun insallah daha da iyiye gider babanin durumu...

İyi geceler canlar,
Allah razı olsun insallah sorunsuzca atlatiriz bugünleri .
Sernil,gözün Aydın ne mutlu baban için edilen dualar makbul olmuş...
Hanipeks O'dan cok seker oluyor cıvıl cıvıl ,dolabın cekmeceliymis ya kuzum hemde bölmeli valla harika.
Seda güle güle ağız tadiyla kullanın Elif zumra sultanla.
Dertsiz hayatım o tavşanı sen dikdortgen rulo yapmissin,resimdeki verev haliyle rulolu.kare havlu ,zarf gibi iki ucu ice kapat öyle rulo yap o şekil çıkar.anlatabildim mı acep.

sernilcim gözünüzaydın tatlım. inşallah babacığın daha iyi olur sağlığına kavuşur. allah senden de razı olsun canım.

voltajım dediğin gibi yaptım zaten. bak bidaha foto koydum.

pericim ben bu kovayı beceremedim tatlım ya. kulbunu çıkardım nasıl yapacağımı şaşırdım. tabanını yapmakta ne kadar zormuş öyle kovanın içine yerleştiremedim. onu dikiyormuyuz canım?eşim fena değil diyor ama uğraşmayayım diye söylüyor biliyorum ben.

yarın kandil ve daha şimdiden ne yapacağımı düşünüyorum.
kayınvalidemleri nasıl arayacağım.
aslında o kadar çok yorgunum ki...
misafir olunca bugün hiç dinlenemedim.
kafamda bir sürü şey var.
annem yarın doktora gidecek.
iltihaplı romatizma var demiş doktorun biri
bakalım yarın ne diyecekler. onun tedirginliği de var.
bursada kalmasını gerektirecek bir tedavi uygulanmazsa haftasonu annemler gelicek.
inşallah bişey çıkmaz.

sevgili nisan anneleri,

son üç aya girdik

bu aylarda beslenmenin çok önemli oldugunu söylüyorlar

ben bu aralar hiç dikkat edemiyorum

siz nasıl besleniyorsunuz neler yiyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz ??

Son düzenleme:
Tatlım Elif Zümra nın cicilerine bayıldım hepsi bir birinden güzel Allah sağlıklı günlerde kullanmayıda nasip etsin:) topingde Elif ismi pek popüler tabi biz halen ikinci isme karar veremedik

Günaaaydııın herkesin kandili mübarek olsuun dualarımız kabul olsun inşallah herkese sağlıklı mutlu huzurlu güzel günler

Seda gule gule kullanin cok guzeller

ayy herkesi alisveris telasi sardi vakit yaklasiyor mu nee

geçmiş olsun canım, bundan sora bol bol dinlen artık..

maşallah kız ne derli toplu göbüşün war:)

güle güle giyin cicilerinizi.. senin leopar desenli çantanı yiyyim:))

bilmiyorum canım satenler ya da ahşaplar olabilir :26:

maşallah tatlım göbüşüne.

hımmmm bakiiiim canımmmm
:26:

hayırlı uğurlu olsun kuzum cicileriniz çok şekerler

canım ben 30 derecede yıkadım hepsini. kadifeleri ve penyeleri ayırdım ayrı ayrı yıkadım. renkli olanlarda boyayacak olan var mı ona baktım.

sedacım herşey çok güzel.güle güle giydir canım.

Tatlım Elif Zümra nın cicilerine bayıldım hepsi bir birinden güzel Allah sağlıklı günlerde kullanmayıda nasip etsin:) topingde Elif ismi pek popüler tabi biz halen ikinci isme karar veremedik

kızlar hepinize çok teşekkür ederim allah herkesin bebeğini hayırlı hayırlı kucağına almayı nasip etsin hapineks askıları özellikle senin için çekmiştim ama koymayı unutmuşum bugun ekleyeceğim unutmazsa

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun allah evlatlarımızın yüzü suyu hürmetine herşeyi gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…