2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ben pembe olanı beğendim canım; iyi günlerde kullanın.

gulimier canım annenede çok geçmiş olsun. rabbim bu mübarek günde bütün hastalarımıza şifa versin inşallah.

güle güle kullanın canım...çok şirin bi oda olmuş...mutlu vakitler geçirin inşallah o odada...

aaa çok ilginç bi bilgi...daha önce hiç duymamıştım...inşallah gerek kalmaz ama olursa da denenebilir...

mor olanın modeli çok şık ayakları falan ama renk olarak pembe derim ben

çok güzel olmuş canım güle güle kullanınn
kızın hissetmiş odasının geldiğini bence

zapzup canım odanızı güle güle kullanın. hazırlıklar yavaş yavaş bitiyor.

ofpufya tatlım maşallah göbüşüne de bebişinede.

ersnil
canım sen de yapabilirsin küçük mutfak havlularından yapılmış.
benim havlum kalın biraz alırken havluyu deneyip alabilirsin.
çatlak kremi ben de lierac kullanıyorum. 3 tüp bitirdim 4.süne başladım.
şimdilik aynada bakıyorum çatlağım yok gibi görünüyor
ama doğumdan sonra belli olur diyorlar ya o zaman ne olur bilemiyorum.

vilin canım ben de renk olarak pembe diyorum. mor için depresyon rengi diyorlar sanırım.

çook geçmiş olsun canım; benim halam 10 yıldır bu hastalıkla savaşıyor. kortizonlu ilaçlar yüzünden kilo aldı ve özellikle ellerinde belirgin şekil bozukluğu var. ancak benim halam hiç söz dinlemiyor; doktor ellerini yormayacaksın ev işi yapmayacaksın dediği halde paralıyor kendini. akşam canı sıkılsın kalkar baklava açar; o kadar yani.

eğer ilaçlarını kullanır; kendini yormazsa ilerlemesi engellenebilir bir rahatsızlık ama dediğim gibi doktorlara harfiyen uyması lazım. tekrar çok geçmiş olsun.

selam kızlar nasılsınız???? geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.
ben yine yorucu bir akşam geçirdim 2 akşamdır oğlum ateşleniyor acillerde geziyoruz.
benim de yine orjinal bi sorunum var maalesef; 2 gece önce bi anda ayaklarımda aşırı bir yanmayla birlikte bi kaşıntı başladı.
ellerime, yüzüme ve vücuduma yayıldı. 2 gündür inanılmaz kaşınıyorum her yerim yara bere oldu. gece uykusu zaten yoktu iyice kaçtı
gecenin 4 ünde soğuk sularla yıkadım ayaklarımı sonra da oturdum tarakla kaşıdım. iyice yara oldu. dün doktoru aradım karaciğere bakılacak dedi. sabah gittim kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuçlar. gebelik kolestazı diye bişey varmış inşallah o değildir. şimdi biraz araştırdım okudum baya riskli bişey inşallah değildir (

canım ikiside çok harika,ama pembe olanın yatağı baza sanırım pembe bana daha çok kullanışlı geldi,bizde çocuk aldık ancak ben çalışma masasını iptal ettirdim..fiyatlar nasıl peki

canım ikiside çok harika,ama pembe olanın yatağı baza sanırım pembe bana daha çok kullanışlı geldi,bizde çocuk odası aldık ancak ben çalışma masasını iptal ettirdim..fiyatlar nasıl peki

çok şirin iyi günlerde kullanın:)

sağol canım.halanıza da allah şifa versin. bir an kendi annemi okuyorum zannettim. benim annemde öyle örgüyü elinden bırakmaz, canı sıkılsın baklava açar, halı yıkar hiç laf dinlemez.

Bende o beceri hiç yok tatlım.
Arkadaşlarıma devrettim resimleri attım onlar halledicek

Bende lierac alaım diyorum kocişime söyledim akşam bakıcaz.

canım büyük gecmiş oğluşunada sanada,inş sonuçlarında kötü birşey çıkmaz mübarek günün yüzüsuyu hürmetine..

Günaydın fıstıklar,kandilimiz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin...
Ben yine cok garip ruya gördüm ,mezarliktaydim 1 yudum şerbet icince mezarda ne kadar ölü var hepsini gördüm
Korkmuyorum ama nasil üzülüyorum bu azap çekmiş vs diyerek geciyorum
Hayrolsun insallah...

geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey değildir umarım kuzunda iyileşir biranevvel
pembe pembe pembe
çoook güzel yaaa beni çok heveslendiriyorsunuz niyeti bozmak üzereyim :) güle güle kullanın canım
Canım çok sevindim, idrar olması da bana çok mantıklı geldi. Sanırım arada bana da oluyor:=)))
sağol canım yaaa sorma nasıl korktum Allah hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin de endişelerimizdende kurtulalım
canım okurken gözlerim doldu çok ama çok sevindim oooof ana baba gibisi varmı kötü şeylerin düşüncesi bile mahvediyor insanı dualarımızla işe yarayabildiysek ne mutlu bize yeterki iyi olsun sabah akşam okurum hiç mühim değil babanın elleirnden öp yerime inşallah bu illetten hemencecik kurtulur
canım benim olmuş işteeee evet tabanı geri dikiyorsun kenarlarından keşke kulbunu çıkarmasaydın ama önemli değil bu da kulpsuz oluversin
çok şeker görünüyor

hepsi birbirinden güzel güle güle giydir inşallah canım
bu arada koltuklarımız aynı benimki fıstık yeşili sadece

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun.Umarım kötü bir şey değildir.
O kaşıntı sıkıntısı benimde bacaklarımda var,kaşımakdan yara oldu resmen.
Ben kuaförün azizliğine uğradım bence.Söylemesi ayıp tüyler çıktıkça rahatlıyorum.
Dün vazelin sürdürdüm eşime bacaklarıma nemli olduğu için gece çok rahat uyudum.
Kurulukdan da kaynaklanıyor olabilir.Bol bol su iç ve nemlendir canım.

Ben dünden beri cok gecmise bakarsam Yada beğenirsem site atıyor net kapanıyor
Zorlarsam gına gelecek ,girmeyeceğim

sağol tatlım teşekkürler... bizde oda yapmadık oturma odamız büyük başka odada yok oraya yatağı koyduk köşe koltuğumuz var odamızda şifonyer alacaktık bu dolap ikeadan daha uyguna geldi bunu aldık tam oda sayılmaz yani sizde içinize sinen güzel bulursunuz canım
amin canım evet biliyorum dolapdaşız seninle stikerları pamidordan aldık duvarlarda asılıydı gidersen bak al sende havası değişti mobilyanın güzel oluyor sıkılca çıkar at biz öyle yapacağız

Herşeyin çok ama çok güzel olmuş canım.Stikerlar kesinlikle mobilyalara ayrı bir hava katmış.
Klasiklikden kurtarmış ve çok şirin olmuş.Sağlıkla kullanın inşallah.
teşekkürler canım sağol daha iyileri sizlerin olsun

geçmiş olsun canım aman sende dikkat et sende olmasın eller herşeyimiz onları kullanamamak zor iş allah şifa versin annene

güle güle kullanın canım...çok şirin bi oda olmuş...mutlu vakitler geçirin inşallah o odada...
teşekkürler
mor olanın modeli çok şık ayakları falan ama renk olarak pembe derim ben

çok güzel olmuş canım güle güle kullanınn
kızın hissetmiş odasının geldiğini bence
teşekkürler hissetti canım güm güm karnımı şekilden şekle soktu gece yattım hala durmadı vurdu uyuyamadım pek
o iyi olsun da vursun

geçmiş olsun işallah alerjik bir durumdur birşeyin çıkmaz evham yapma birşeyim yok diye düşün kendini motive et canım

dertsizim geçmiş olsun bu arada canım aman dikkatli olsun kendine çok iyi baksın annnen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…