allah yine de onlara muhtaç etmesin bizi...kendi doktorumuza yetişebilelim inşallah
kızlar haftasonu kızımızın odasını almaya gidicez...biz bebek odası yerine çocuk odası almayı düşünüyoruz...park beşik alıp,onda2-3 yaşına kadar yatırıp,sonra da odasındaki yatağı kullanmayı istiyoruz...netten beğendiğimiz 2 model var,haftasonu bakmaya gidip ona göre alıcaz inşallah...şimdi fotolarını buraya eklicem,hangisini beğendiğinizi söylerseniz sevinirim...pembeli olanı ben,morlu olanı eşim beğendi...
fotoğrafların üzerine tıklayınca büyük halini görebilirsiniz...
güle güle kullanın canım...çok şirin bi oda olmuş...mutlu vakitler geçirin inşallah o odada...akşam kızımın yatağı geldi mobilyacılar ben gelmeden gelmişler beni bekliyorlardı ve yatağımız kuruldu çok güzel oldu ama mağazadaki gibi küçük durmuyor evde odada kocaman bir yatak olmuş oldu alışıncaya kadar kocaman gelecek gözümüze... kızımda yatağının geldiğine pek bir sevindi herhalde tekmeleyip durdu yatağımıza ve dolabımıza stikerlarımızı da yapıştırdık bakalım beğenecek misiniz.
Eki Görüntüle 613922 Eki Görüntüle 613923 Eki Görüntüle 613924 Eki Görüntüle 613925 Eki Görüntüle 613926 Eki Görüntüle 613927
aaa çok ilginç bi bilgi...daha önce hiç duymamıştım...inşallah gerek kalmaz ama olursa da denenebilir...arkadaşlar aklıma gelmişken paylaşayım devletşahın sitesinde okumuştum bebek çok ağlarsa kolik diye bi cd varmış buzuki orhan ın içinde beyaz eşyaların falan sesi de varmış malum anne karnındaki sesleri andırdığı için bebek rahatlıyormuş felan ilgilenen olur belki
mor olanın modeli çok şık ayakları falan ama renk olarak pembe derim benallah yine de onlara muhtaç etmesin bizi...kendi doktorumuza yetişebilelim inşallah
kızlar haftasonu kızımızın odasını almaya gidicez...biz bebek odası yerine çocuk odası almayı düşünüyoruz...park beşik alıp,onda2-3 yaşına kadar yatırıp,sonra da odasındaki yatağı kullanmayı istiyoruz...netten beğendiğimiz 2 model var,haftasonu bakmaya gidip ona göre alıcaz inşallah...şimdi fotolarını buraya eklicem,hangisini beğendiğinizi söylerseniz sevinirim...pembeli olanı ben,morlu olanı eşim beğendi...
Eki Görüntüle 613918
Eki Görüntüle 613919
akşam kızımın yatağı geldi mobilyacılar ben gelmeden gelmişler beni bekliyorlardı ve yatağımız kuruldu çok güzel oldu ama mağazadaki gibi küçük durmuyor evde odada kocaman bir yatak olmuş oldu alışıncaya kadar kocaman gelecek gözümüze... kızımda yatağının geldiğine pek bir sevindi herhalde tekmeleyip durdu yatağımıza ve dolabımıza stikerlarımızı da yapıştırdık bakalım beğenecek misiniz.
Eki Görüntüle 613922 Eki Görüntüle 613923 Eki Görüntüle 613924 Eki Görüntüle 613925 Eki Görüntüle 613926 Eki Görüntüle 613927
amin canım yaa. annemde şekil bozukluklarıda başladı. ellerinde ve dizlerinde özellikle çok belirgin. bakalım ne diyecek doktor. yan etkileri çokmuş onu duyduk. tansiyon, kalp, diyabette var zaten. bi de bizim ailede genetik sanırım. annemin anneannesindede vardı hayal meyal hatırlıyorum ben kaşık bile tutamazdı, battaniyeyi üzerine çekemezdi. annem daha önce bursada başka doktora gittiğinde kızın var mı diye sormuş annemde var deyince çok dikkat etsin. temizlik falan zorlamasın, soğuk suda çok kalmasın demişti. annem şimdi temizlik yapmama bile kızıyor. kadın çağır ben vericem parasını diyor. inşallah çok kötü bişey söylemez doktor.
allah yine de onlara muhtaç etmesin bizi...kendi doktorumuza yetişebilelim inşallah
Eki Görüntüle 613918
Eki Görüntüle 613919
Eki Görüntüle 613918
Eki Görüntüle 613919
akşam kızımın yatağı geldi mobilyacılar ben gelmeden gelmişler beni bekliyorlardı ve yatağımız kuruldu çok güzel oldu ama mağazadaki gibi küçük durmuyor evde odada kocaman bir yatak olmuş oldu alışıncaya kadar kocaman gelecek gözümüze... kızımda yatağının geldiğine pek bir sevindi herhalde tekmeleyip durdu yatağımıza ve dolabımıza stikerlarımızı da yapıştırdık bakalım beğenecek misiniz.
sağol canım.halanıza da allah şifa versin. bir an kendi annemi okuyorum zannettim. benim annemde öyle örgüyü elinden bırakmaz, canı sıkılsın baklava açar, halı yıkar hiç laf dinlemez.çook geçmiş olsun canım; benim halam 10 yıldır bu hastalıkla savaşıyor. kortizonlu ilaçlar yüzünden kilo aldı ve özellikle ellerinde belirgin şekil bozukluğu var. ancak benim halam hiç söz dinlemiyor; doktor ellerini yormayacaksın ev işi yapmayacaksın dediği halde paralıyor kendini. akşam canı sıkılsın kalkar baklava açar; o kadar yani.
eğer ilaçlarını kullanır; kendini yormazsa ilerlemesi engellenebilir bir rahatsızlık ama dediğim gibi doktorlara harfiyen uyması lazım. tekrar çok geçmiş olsun.
ersnil canım sen de yapabilirsin küçük mutfak havlularından yapılmış.
benim havlum kalın biraz alırken havluyu deneyip alabilirsin.
çatlak kremi ben de lierac kullanıyorum. 3 tüp bitirdim 4.süne başladım.
şimdilik aynada bakıyorum çatlağım yok gibi görünüyor
ama doğumdan sonra belli olur diyorlar ya o zaman ne olur bilemiyorum.
selam kızlar nasılsınız???? geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.
ben yine yorucu bir akşam geçirdim 2 akşamdır oğlum ateşleniyor acillerde geziyoruz.
benim de yine orjinal bi sorunum var maalesef; 2 gece önce bi anda ayaklarımda aşırı bir yanmayla birlikte bi kaşıntı başladı.
ellerime, yüzüme ve vücuduma yayıldı. 2 gündür inanılmaz kaşınıyorum her yerim yara bere oldu. gece uykusu zaten yoktu iyice kaçtı
gecenin 4 ünde soğuk sularla yıkadım ayaklarımı sonra da oturdum tarakla kaşıdım. iyice yara oldu. dün doktoru aradım karaciğere bakılacak dedi. sabah gittim kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuçlar. gebelik kolestazı diye bişey varmış inşallah o değildir. şimdi biraz araştırdım okudum baya riskli bişey inşallah değildir(
geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey değildir umarım kuzunda iyileşir biranevvelselam kızlar nasılsınız???? geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.
ben yine yorucu bir akşam geçirdim 2 akşamdır oğlum ateşleniyor acillerde geziyoruz.
benim de yine orjinal bi sorunum var maalesef; 2 gece önce bi anda ayaklarımda aşırı bir yanmayla birlikte bi kaşıntı başladı.
ellerime, yüzüme ve vücuduma yayıldı. 2 gündür inanılmaz kaşınıyorum her yerim yara bere oldu. gece uykusu zaten yoktu iyice kaçtı
gecenin 4 ünde soğuk sularla yıkadım ayaklarımı sonra da oturdum tarakla kaşıdım. iyice yara oldu. dün doktoru aradım karaciğere bakılacak dedi. sabah gittim kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuçlar. gebelik kolestazı diye bişey varmış inşallah o değildir. şimdi biraz araştırdım okudum baya riskli bişey inşallah değildir(
pembe pembe pembeallah yine de onlara muhtaç etmesin bizi...kendi doktorumuza yetişebilelim inşallah
Eki Görüntüle 613918
Eki Görüntüle 613919
çoook güzel yaaa beni çok heveslendiriyorsunuz niyeti bozmak üzereyim :) güle güle kullanın canımakşam kızımın yatağı geldi mobilyacılar ben gelmeden gelmişler beni bekliyorlardı ve yatağımız kuruldu çok güzel oldu ama mağazadaki gibi küçük durmuyor evde odada kocaman bir yatak olmuş oldu alışıncaya kadar kocaman gelecek gözümüze... kızımda yatağının geldiğine pek bir sevindi herhalde tekmeleyip durdu yatağımıza ve dolabımıza stikerlarımızı da yapıştırdık bakalım beğenecek misiniz.
sağol canım yaaa sorma nasıl korktum Allah hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin de endişelerimizdende kurtulalımCanım çok sevindim, idrar olması da bana çok mantıklı geldi. Sanırım arada bana da oluyor:=)))
canım okurken gözlerim doldu çok ama çok sevindim oooof ana baba gibisi varmı kötü şeylerin düşüncesi bile mahvediyor insanı dualarımızla işe yarayabildiysek ne mutlu bize yeterki iyi olsun sabah akşam okurum hiç mühim değil babanın elleirnden öp yerime inşallah bu illetten hemencecik kurtulurevet kızlar çok zor 3 ay gecirdik biz ailecek, Allahıma şükürler olsunki bugün güzel haber aldık canım babamın tahlil sonuçları şükürler olsunki iyi çıkmış,doktorumuz tadavinin başarılı gittiğini ve kanser tümörleride küçülme var dedi tabi tedeviye devam ediceğiz bu kadarını duyabilmek için bile ne dular ne adaklar adamıştık hamd olsun...Allah tüm hastalarımıza şifa versin inş aminnn...Ve ben başından beri hep hamişlerin duasına inanmışımdır bizim buralarda öyle derler özellikle ilk doğumu olacak hamişlerin dularını Allah boş cevirmezmiş,ben burdan hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden.laterne,voltaj,esra,dertsiz,wosği,bebeci,gülimer,umuteğa,perilos sizlerede özellikle teşekkür ediyorum okuduğunuz dualar için hakkınızı helel edin.Rabbim hiç birinizi darda bırakmasın:)
canım benim olmuş işteeee evet tabanı geri dikiyorsun kenarlarından keşke kulbunu çıkarmasaydın ama önemli değil bu da kulpsuz oluversinpericim ben bu kovayı beceremedim tatlım ya. kulbunu çıkardım nasıl yapacağımı şaşırdım. tabanını yapmakta ne kadar zormuş öyle kovanın içine yerleştiremedim. onu dikiyormuyuz canım?eşim fena değil diyor ama uğraşmayayım diye söylüyor biliyorum ben.Eki Görüntüle 613713
çok şeker görünüyorKızlar göbüşüme bakın :)Eki Görüntüle 613518
KIZLAR SONUNDA YÜKLEBİLDİM MİNİK CADIMIN EŞYALARINI:d
Eki Görüntüle 613538 Eki Görüntüle 613529 Eki Görüntüle 613520 Eki Görüntüle 613521 Eki Görüntüle 613522 Eki Görüntüle 613525 Eki Görüntüle 613523 Eki Görüntüle 613524 Eki Görüntüle 613526 Eki Görüntüle 613527 Eki Görüntüle 613528 Eki Görüntüle 613530 Eki Görüntüle 613531 Eki Görüntüle 613533 Eki Görüntüle 613534 Eki Görüntüle 613535 Eki Görüntüle 613536 Eki Görüntüle 613537 Eki Görüntüle 613532
sağol tatlım teşekkürler... bizde oda yapmadık oturma odamız büyük başka odada yok oraya yatağı koyduk köşe koltuğumuz var odamızda şifonyer alacaktık bu dolap ikeadan daha uyguna geldi bunu aldık tam oda sayılmaz yani sizde içinize sinen güzel bulursunuz canımtatlım odanız çok güzel olmuş, kızınla güzel vakitler geçirirmeniz dileğiyle...
ben oda yapmayacağım, sadece böyle düz beyaz bir beşik istiyorum. bi türlü bulamadık burda en son alfemoda buna benzer istediğim modelde bir beşik bulduk ama onunda üstü cicili bicili, bakalım arayışlarımız devam ediyor.
amin canım evet biliyorum dolapdaşız seninlegüle güle kullanın; allah sağlıkla huzurla içinde uyumayı nasip etsin yavruna.
bu arada aynı dolaptan biz de aldık ikeadan :) ben çok beğendim çok cici duruyor; ben de böyle sticker ile süsleyeyim bari hoşuma gitti.
teşekkürler canım sağol daha iyileri sizlerin olsunHerşeyin çok ama çok güzel olmuş canım.Stikerlar kesinlikle mobilyalara ayrı bir hava katmış.
Klasiklikden kurtarmış ve çok şirin olmuş.Sağlıkla kullanın inşallah.
geçmiş olsun canım aman sende dikkat et sende olmasın eller herşeyimiz onları kullanamamak zor iş allah şifa versin anneneamin canım yaa. annemde şekil bozukluklarıda başladı. ellerinde ve dizlerinde özellikle çok belirgin. bakalım ne diyecek doktor. yan etkileri çokmuş onu duyduk. tansiyon, kalp, diyabette var zaten. bi de bizim ailede genetik sanırım. annemin anneannesindede vardı hayal meyal hatırlıyorum ben kaşık bile tutamazdı, battaniyeyi üzerine çekemezdi. annem daha önce bursada başka doktora gittiğinde kızın var mı diye sormuş annemde var deyince çok dikkat etsin. temizlik falan zorlamasın, soğuk suda çok kalmasın demişti. annem şimdi temizlik yapmama bile kızıyor. kadın çağır ben vericem parasını diyor. inşallah çok kötü bişey söylemez doktor.
teşekkürlergüle güle kullanın canım...çok şirin bi oda olmuş...mutlu vakitler geçirin inşallah o odada...
teşekkürler hissetti canım güm güm karnımı şekilden şekle soktu gece yattım hala durmadı vurdu uyuyamadım pekmor olanın modeli çok şık ayakları falan ama renk olarak pembe derim ben
çok güzel olmuş canım güle güle kullanınn
kızın hissetmiş odasının geldiğini bence
selam kızlar nasılsınız???? geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?