GÜNAYDIN DİYEMEDEN ÖĞLEN OLDU GEÇMİŞİ OKUYAYAIM DERKEN..ARAYA İŞLER DE GİRİNCE ANCAK YAZABİLİYORUM..O kadar alıntı yaptım hepsi gitmiş..şimdi tekrar geri döneceğim,offff..
Birinin göbişi vardı,birinin bebeişine aldıkları,birinin de babası rahatsızdı..bakalım kaçırmadan yakalayabilirsem tek tek yazıcamm..
ÇOK GÜZEL CANIM GÜLE GÜLE KULLANSIN YAVRUN..
Geçmiş olsun canım,sana da -oğluna da..
Canım ben oğlanda büyüyen yatak almıştım,takımı açamadan eskittik,açsak da kullanışlı olmayacaktı,çok yer kaplaıyordu,geçen sene oda yaptırdık yeni baştan..hala neden aldığımı anlamış değilim o yatağı,mecburen onun odasında tıkışıp kaldık yıllarca,park yatak olsaydı yatak odasına saolona her yere taşıyabilirdik.o yüzden şimdi park yatak aldık kızıma,daha sonrası için yatağı var zaten,görüntüye değil,kullanışa önem verin öncelikle,neye ihtiyacınız varsa onu belirleyin,ilerde oda yaptırmak çok daha mantıklı...
Benim ilk doğumda sadece hastanede yapılan ağrı kesici vardı..ertesi gün eve geldiğimde doktorun verdiği ağrı kesiciyi kullanmadım,dayanılmayacak bir ağrım olmadı çünkü..İnşallah şimdi de böyle olur..ama arkadaşımın ve senin söylediklerinden sonra rahatladım..hayırlısıyla zamanında ve sağlıklı doğuralım hepimiz inşallah..bu mübarek günde bunu diliyorum..
Evet canım kesinlikle dağıtma,daha sonra çok daha güzel oda yaptırısın gönlüne göre..
Birinin göbişi vardı,birinin bebeişine aldıkları,birinin de babası rahatsızdı..bakalım kaçırmadan yakalayabilirsem tek tek yazıcamm..
akşam kızımın yatağı geldi mobilyacılar ben gelmeden gelmişler beni bekliyorlardı ve yatağımız kuruldu çok güzel oldu ama mağazadaki gibi küçük durmuyor evde odada kocaman bir yatak olmuş oldu alışıncaya kadar kocaman gelecek gözümüze... kızımda yatağının geldiğine pek bir sevindi herhalde tekmeleyip durdu yatağımıza ve dolabımıza stikerlarımızı da yapıştırdık bakalım beğenecek misiniz.
ÇOK GÜZEL CANIM GÜLE GÜLE KULLANSIN YAVRUN..
bende pembe olanı diyorum..allah yine de onlara muhtaç etmesin bizi...kendi doktorumuza yetişebilelim inşallah
kızlar haftasonu kızımızın odasını almaya gidicez...biz bebek odası yerine çocuk odası almayı düşünüyoruz...park beşik alıp,onda2-3 yaşına kadar yatırıp,sonra da odasındaki yatağı kullanmayı istiyoruz...netten beğendiğimiz 2 model var,haftasonu bakmaya gidip ona göre alıcaz inşallah...şimdi fotolarını buraya eklicem,hangisini beğendiğinizi söylerseniz sevinirim...pembeli olanı ben,morlu olanı eşim beğendi...
selam kızlar nasılsınız???? geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.
ben yine yorucu bir akşam geçirdim 2 akşamdır oğlum ateşleniyor acillerde geziyoruz.
benim de yine orjinal bi sorunum var maalesef; 2 gece önce bi anda ayaklarımda aşırı bir yanmayla birlikte bi kaşıntı başladı.
ellerime, yüzüme ve vücuduma yayıldı. 2 gündür inanılmaz kaşınıyorum her yerim yara bere oldu. gece uykusu zaten yoktu iyice kaçtı
gecenin 4 ünde soğuk sularla yıkadım ayaklarımı sonra da oturdum tarakla kaşıdım. iyice yara oldu. dün doktoru aradım karaciğere bakılacak dedi. sabah gittim kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuçlar. gebelik kolestazı diye bişey varmış inşallah o değildir. şimdi biraz araştırdım okudum baya riskli bişey inşallah değildir(
Geçmiş olsun canım,sana da -oğluna da..
Kızlar biz kocişle bir türlü karar veremedik.
Park beşik mi alalım mobilya mı alalım?
Bakdığımız mobilyalar yatak odasına büyük geliyor.
Hemen oda yapalım desen bu seferde yemek odamın tamamını dağıtmam lazım.
Yemek masam konsol vitrin.Su takımları,yemek takımları,tencere setleri hiç kullanmadım hepsi o odada.
Ne yapacağımızı şaşırdık:S
Canım ben oğlanda büyüyen yatak almıştım,takımı açamadan eskittik,açsak da kullanışlı olmayacaktı,çok yer kaplaıyordu,geçen sene oda yaptırdık yeni baştan..hala neden aldığımı anlamış değilim o yatağı,mecburen onun odasında tıkışıp kaldık yıllarca,park yatak olsaydı yatak odasına saolona her yere taşıyabilirdik.o yüzden şimdi park yatak aldık kızıma,daha sonrası için yatağı var zaten,görüntüye değil,kullanışa önem verin öncelikle,neye ihtiyacınız varsa onu belirleyin,ilerde oda yaptırmak çok daha mantıklı...
Dmt canım ikincide ne serum takıldı ne iğne yapıldı
Bir kutu parol kondu yanıma saat bası al dediler4. Gün evimi supurup süt vermeye gittim
İlkimde serum takiliydi icine ağrı kesici yaptılar kalçadan da ağrı kesici verildi hapta verildi,
Ama alev gibi yanıyordu hatta cok sacmaladim ayilirken.başka neremi aldınız bu ney boyle diye
Son dk normalden sezaryene donmuştuk oysa.bunda da çabuk ayaklandim ama.
Benim ilk doğumda sadece hastanede yapılan ağrı kesici vardı..ertesi gün eve geldiğimde doktorun verdiği ağrı kesiciyi kullanmadım,dayanılmayacak bir ağrım olmadı çünkü..İnşallah şimdi de böyle olur..ama arkadaşımın ve senin söylediklerinden sonra rahatladım..hayırlısıyla zamanında ve sağlıklı doğuralım hepimiz inşallah..bu mübarek günde bunu diliyorum..
Ersnil sakın ola eşyanı dağıtma şimdi basit dağıtmak vs,takımın bozma mis gibi kullan.
Yatak odana al bir beşik 2 yasına kadar yatar odayı her daim yapabilirsin.takımını uydurman zor olur tekar.
Benim kızım bu yıla kadar park yatakta yattı oğlumda 1.5 yasında oda yaptık.kiziminda beşiğini gecen yıl oğlumun odasına koydum
Bu yılda bir ranza aldım yavru yataklı bu kızımızda seneye oraya geçiririm.
Sadece yatak odamda ki büyük sifonyeri koridora çıkardım o.
Evet canım kesinlikle dağıtma,daha sonra çok daha güzel oda yaptırısın gönlüne göre..