2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
GÜNAYDIN DİYEMEDEN ÖĞLEN OLDU GEÇMİŞİ OKUYAYAIM DERKEN..ARAYA İŞLER DE GİRİNCE ANCAK YAZABİLİYORUM..O kadar alıntı yaptım hepsi gitmiş..şimdi tekrar geri döneceğim,offff..

Birinin göbişi vardı,birinin bebeişine aldıkları,birinin de babası rahatsızdı..bakalım kaçırmadan yakalayabilirsem tek tek yazıcamm..

ÇOK GÜZEL CANIM GÜLE GÜLE KULLANSIN YAVRUN..

bende pembe olanı diyorum..

Geçmiş olsun canım,sana da -oğluna da..

Canım ben oğlanda büyüyen yatak almıştım,takımı açamadan eskittik,açsak da kullanışlı olmayacaktı,çok yer kaplaıyordu,geçen sene oda yaptırdık yeni baştan..hala neden aldığımı anlamış değilim o yatağı,mecburen onun odasında tıkışıp kaldık yıllarca,park yatak olsaydı yatak odasına saolona her yere taşıyabilirdik.o yüzden şimdi park yatak aldık kızıma,daha sonrası için yatağı var zaten,görüntüye değil,kullanışa önem verin öncelikle,neye ihtiyacınız varsa onu belirleyin,ilerde oda yaptırmak çok daha mantıklı...

Benim ilk doğumda sadece hastanede yapılan ağrı kesici vardı..ertesi gün eve geldiğimde doktorun verdiği ağrı kesiciyi kullanmadım,dayanılmayacak bir ağrım olmadı çünkü..İnşallah şimdi de böyle olur..ama arkadaşımın ve senin söylediklerinden sonra rahatladım..hayırlısıyla zamanında ve sağlıklı doğuralım hepimiz inşallah..bu mübarek günde bunu diliyorum..

Evet canım kesinlikle dağıtma,daha sonra çok daha güzel oda yaptırısın gönlüne göre..

Zapzup nevresimin çok güzel canım,yatağa serince de görelim fotolarını..

Sedagg Kızının cicileri çok hoş,çantan çokkk şıkk, ben bir de uyku setini çok merak ettim,kelebli ya..bayılırım kelebekli şeylere..bulsaydım öle bişey alırdım bende.onun açılmış halinin fotosunu isterim senden mutlaka..

Gülmierr canım annene çok geçmiş olsun,acil şifalar..

Sernil babanın haberine sevindim canım,inşallah tamamen atlatır da bu güzel haberi de paylaşırsın bizimle..

Dertsiz annene üzüldüm canım,içine kötü şeyler düşürme ama dikkat et sende,öyle diyorsa doktorlar,yorma kendini,sağlığından önemli dğil temizlik..Ayrıca senin yaptığın havluya bayıldım,sen yaptın diye midir nedir,daha şirin bana göre...düşünülebilir mevlüt için..

sağol tatlım teşekkürler aman basma butona sen dur olduğun yerde rüyanda hayra çıksın işallah bu sıralar arka arkaya görüyorsun hayra çıksın diyelim öyle olsun

beğendiğin mobilyanın ölçüsüne bak eline metre al odadanda koymayı düşündüğün yeri ölç bakalım sığıp sığmayacağına biz mobilyaları hep öyle aldık en güzeli bu metod

çok güzel senin bu ersnil bence bundan al odana da sığıyorsa çok güzel bu

ya sonra alsan odayı şimdi nasılsa kullanmayacak yazık o kadar masrafa çocuk büyüyecek mobilya eskiyecek kullanmadan yenisini alacaksınız yatak şifonyer en güzeli biz dolap aldık ama ikeadan hem küçük hemde 250 TL diye aldık şifonyer boyutunda dolabımız oldu
sizin beğendiğiniz takımın pembesi güzel yine tercih senin canım

tqc3..Çok güzel canım beişin odası ve kıyafetleri,iyi günlerde kullanın...

Son düzenleme:

kuzum ya bende bu nevresimden istiyorum kaça aldın sorması ayıp baktınmı açıp nasıl ben park yatağa alacağım ama ölçüleri nasıl bide balerina die bi serisi var ikisi arasında kaldım

akşama çekerim kuzum senin için

çok sağol canım. dikkat etmeye çalışıyorum bakalım.

Canım nerden bakdınız buna?
Ne kadara bakdınız?Site bilgisi filan var mı?
Bu ancak olur eğer odanın düzenini değiştirmessek.

...::: Alegno Mobilya :::...
canım burdan bakabilirsin modeline
fiyat olarak kendi mağazaları telefonda fiyat vermiyo ama ben burda bana yakın bir yerde buldum 380 tl fiyatı uyku seti de dahil içine
internette daha uygun fiyata var ama içinde uyku setleri yok

selam kızlar, hepinize hayırlı kandiller. allahım hepimize bebeklerimizi zamanına ve sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin, kolay doğumlarımız olsun inşallah...

selamlar kızlar
kandiliniz mübarek olsun, dualarımız kabul olur inşallah
benim bugün ilk dersim boştu geç gittim okula, öğlende geldim, öğrenci gelmemiş zaten, 2-3 kişiyide zümrede verdim geldim eve:)

dertsiz bizim aramızda bi sorun olmamasına rağmen bana bile zor geliyo seni çok iyi anlıyorum
ama ben böle biriyle konuşacağım zaman mutfakta bi işle uğraşıyorum, kendimi rahatlatıyorum:)
niye bilmiyorum:) bide ona takır tukur ses gidince sallamadığımı anlasın diye düşünüp kendimi rahatlatıyorum belkide
karışık oldu galiba:)

kuzum ya bende bu nevresimden istiyorum kaça aldın sorması ayıp baktınmı açıp nasıl ben park yatağa alacağım ama ölçüleri nasıl bide balerina die bi serisi var ikisi arasında kaldım

Nevresim : 100x150 cm
Çarşaf : 120x150 cm
Yastık Kılıfı : 35x45 (2 Adet)
%100 Pamuk
ölçüleri bu şekilde canım kumaş kalitesi çok güzel ben bu kadar iyi beklemiyordum gönül rahatlığı ile alabilirsin balerina serisi balerin ayı mı nedir linkini ekle bakayım canım fiyatı 36 tl kargo ücreti de 8 tl ama çok güzel ben tekstil mezunu olarak kaliteli buldum

Fiyatı pahalı canım ya.
Düşününce bizim baktığımız mobilyalar büyük,kaliteli ve herşey içinde 450 lira.
Bizim baktıklarımızıda rahat 3,4 yaşına kadar kullanır.
En iyisi yatak odasının şeklini değiştirmek olucak sanırım

Dün gece sancılar vardı,bu gece de baş ağrısı çektim sağlamına,kızım da hiç kımıldamadı akşam,rahatsızım diye belki de..off off uykularım mahvoldu..Bu haftayı bir atlatırsam hayırlısıyla..

Teyzelerimizzz,hayırlı kandillerr, İnşallah dualarımız kabul olsun ,

Benim kuzum ,Rabbim hepimize kolaylıkla doğum nasip etsin sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah ...

doktor anneme ne diyecek, kayınvalidemi nasıl arayacağım stresi beni mahfetti bugün.
stresten afedersin ishal oldum. hiç aramak istemiyorum o kadar doktora gittim. acillik oldum sancıdan kıvrandım.
daha ne olacağım belli değil. sürekli yatıyorum. onlar beni bir kez bile aramadı. eşimle konuşup selam söyle deyip kapatıyorlar.
off bilmiyorum canım yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…