Günaydın fıstıklar,kandilimiz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin...
Ben yine cok garip ruya gördüm ,mezarliktaydim 1 yudum şerbet icince mezarda ne kadar ölü var hepsini gördüm
Korkmuyorum ama nasil üzülüyorum bu azap çekmiş vs diyerek geciyorum
Hayrolsun insallah...
Ben yine cok garip ruya gördüm ,mezarliktaydim 1 yudum şerbet icince mezarda ne kadar ölü var hepsini gördüm
Hayrolsun insallah...
Hayrolsun insallah...
pazartesi netten aldığım nevresim takımı geldi kızlar ayy harika çıktı nette gördüğüm gibi hatta çok daha güzel pazartesi aldım bugün 11 de elimdeydi çok çabuk geldi kutusunun dışındaki resmi paylaşayım size modeli görmeniz açısından evde açık olarak çekerim koyarım sonra size de tavsiye ederim site DEKORYON.com
sağol tatlımGüle güle kullan canım benim.
Kızlar biz kocişle bir türlü karar veremedik.
Park beşik mi alalım mobilya mı alalım?
Bakdığımız mobilyalar yatak odasına büyük geliyor.
Hemen oda yapalım desen bu seferde yemek odamın tamamını dağıtmam lazım.
Yemek masam konsol vitrin.Su takımları,yemek takımları,tencere setleri hiç kullanmadım hepsi o odada.
Ne yapacağımızı şaşırdık:S
Kızlar biz kocişle bir türlü karar veremedik.
Park beşik mi alalım mobilya mı alalım?
Bakdığımız mobilyalar yatak odasına büyük geliyor.
Hemen oda yapalım desen bu seferde yemek odamın tamamını dağıtmam lazım.
Yemek masam konsol vitrin.Su takımları,yemek takımları,tencere setleri hiç kullanmadım hepsi o odada.
Ne yapacağımızı şaşırdık:S
Kızlar ne kaynattiniz oku oku bitmediaman hep boyle olun sonra habersiz kalmayalım .
Ben bugun dışarı çıktım dolaştık falan yemek yiyorduk anam bana bir sancı girdi nefesim kesildi,ayaga kalkamadim cocuklar bin tane soru soruyor.hic konuşmayın yemeginizi bitirin dedim dururmu çeneleri allahım nasılda kalabalık .esimi arasam kızacak kesin ben sana ben alırım demedim mı diye,ayaga kalksam su gidecek sandim.otura kalka attım kendimi dışarı hemen taksi oradaydı vinn.
Şimdi şükür daha iyiyim ya hiçbirşeyim hazır değil hazırlığını geçtim yokki.
5 hafta sadece 5 hafta daha dur kızım yeter...
Kizlar 2. Doğumda sezaryende aynı yerden açılıyor ,
İlkinde uyandığımda sancım oldu ama ikincide o kadar olmadı cok rahatti.
Oğlum bayağı iriydi 4.400 gr icim boşalmıştı resmen acımda olunca dedim bunlar neremi de aldılar
Kızda tam 40.haftadan 10 gün evvel alınacaktı ama su bitince 34. Haftada alındı 3.500 de oydu.beklese 5 doğarmış
Sezaryenden sonra normal dogum bana mantıklı gelmiyor ya,herkesin kendi secimi ama ne bileyim ...
Merhaba canlarim nasilsiniz biz iyiyiz
Grip olmustum ama iyiyim simdi tez savunmami da atlattim yuksek lisans da bitmis oldu sukur
Bugun kontrolum vardi 1074gr olmus melegim basi asagidaydi bi problemimiz yok cok sukur
Sadece es asagda hala ,konusmak icin erken dedi dogum seklini 1ay sonraya randevu verdi off nasi gececek simdiden ozledim
Yatacagi sepeti de aldik ama daha cok eksik var
Sizlr iyisiniz di mi bebislerimiz de iyi di mi
Optum hepinizi canlarrrr
evet kızlar çok zor 3 ay gecirdik biz ailecek, Allahıma şükürler olsunki bugün güzel haber aldık canım babamın tahlil sonuçları şükürler olsunki iyi çıkmış,doktorumuz tadavinin başarılı gittiğini ve kanser tümörleride küçülme var dedi tabi tedeviye devam ediceğiz bu kadarını duyabilmek için bile ne dular ne adaklar adamıştık hamd olsun...Allah tüm hastalarımıza şifa versin inş aminnn...Ve ben başından beri hep hamişlerin duasına inanmışımdır bizim buralarda öyle derler özellikle ilk doğumu olacak hamişlerin dularını Allah boş cevirmezmiş,ben burdan hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden.laterne,voltaj,esra,dertsiz,wosği,bebeci,gülimer,umuteğa,perilos sizlerede özellikle teşekkür ediyorum okuduğunuz dualar için hakkınızı helel edin.Rabbim hiç birinizi darda bırakmasın:)
amin canım yaa. annemde şekil bozukluklarıda başladı. ellerinde ve dizlerinde özellikle çok belirgin. bakalım ne diyecek doktor. yan etkileri çokmuş onu duyduk. tansiyon, kalp, diyabette var zaten. bi de bizim ailede genetik sanırım. annemin anneannesindede vardı hayal meyal hatırlıyorum ben kaşık bile tutamazdı, battaniyeyi üzerine çekemezdi. annem daha önce bursada başka doktora gittiğinde kızın var mı diye sormuş annemde var deyince çok dikkat etsin. temizlik falan zorlamasın, soğuk suda çok kalmasın demişti. annem şimdi temizlik yapmama bile kızıyor. kadın çağır ben vericem parasını diyor. inşallah çok kötü bişey söylemez doktor.
canım büyük gecmiş oğluşunada sanada,inş sonuçlarında kötü birşey çıkmaz mübarek günün yüzüsuyu hürmetine..
Canım çok geçmiş olsun.Umarım kötü bir şey değildir.
O kaşıntı sıkıntısı benimde bacaklarımda var,kaşımakdan yara oldu resmen.
Ben kuaförün azizliğine uğradım bence.Söylemesi ayıp tüyler çıktıkça rahatlıyorum.
Dün vazelin sürdürdüm eşime bacaklarıma nemli olduğu için gece çok rahat uyudum.
Kurulukdan da kaynaklanıyor olabilir.Bol bol su iç ve nemlendir canım.
sağol tatlım
siz sanki altı çekmeceli alacaktınız sen onlardan istiyordun öyle hatırlıyorum onlar sığmaz mı odana sığmazsa park yatak al mobilyalarına yazık hiç kullanmadan atacak mısın bebiş büyüyene kadar seni idare eder bu yataklar en azında eşyalrını kullanırsın biraz fırsat buldukça yemek yiyin üzerinde kullanın bari
canım bizde kararsızdık başta ama sonradan park yatağa karar verdik zaten ilk 3-5 ay yanında yatacak mecburen daha sonrası için duruma göre karar vermek bize daha mantıklı geldi hoş park dediğime bakma babası bir yerde ahşap görmüş ona bakacağım diyordu ama her halükarda mobilya almıyoruz
Yemek odamı hiç kullanmadım diyebilirim.Öylece sıfır duruyor.
Yatak odasında boş olan alana kadar tahmin ettiğimiz kadar büyük değil.
Birde diyoruz yıl sonunda burdan taşınıp daha büyük eve geçersek yatak ziyan olmuş olacak.
Çünkü 1 yaşında oda düşünüyoruz,yatak odasında kalamaz.
O yüzden aklımız iyice karıştı.Internette mobilya yataklar küçük duruyor ama mağazadan bakınca hiçde öyle değil:S
canım ikiside çok harika,ama pembe olanın yatağı baza sanırım pembe bana daha çok kullanışlı geldi,bizde çocuk aldık ancak ben çalışma masasını iptal ettirdim..fiyatlar nasıl peki
canım yatak odakda koymayı planladığın boyu ne
mobilya beşikler genelde 60*120 -70*130 gibi
benim yatak odamda çok küçük benim alacağım beşik 60*90 olacak yada 60*100
resmini eklemiştim zaten ama şimdi birdaha eklim istersen bi bak sende
Eki Görüntüle 614088
işte bu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?