Chosy girememişaksam hamur ağır geldi kesin:))
Börekte ilk denemesi,insallah birsey olmadı :13:

çok fenasınnn sennn :)
sabah gördüm bi ara biz kesi mesi deyince kızdı gitti sanırsam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewt ya kimsede saygı kalmamış görüolarda yer vermiolar geçen otobüste bi hamile daha vardı otobüslerde hamileler için ayrılan yere bi bey oturmuş hamile kadında beyefendi hamileyim burasıda hamileler için ayrılmış yer verirmisiniz bana rica etsem dedi adam ne dese beğenirsin banane yaparken banamı sordun dedi :S
ewt ya kimsede saygı kalmamış görüolarda yer vermiolar geçen otobüste bi hamile daha vardı otobüslerde hamileler için ayrılan yere bi bey oturmuş hamile kadında beyefendi hamileyim burasıda hamileler için ayrılmış yer verirmisiniz bana rica etsem dedi adam ne dese beğenirsin banane yaparken banamı sordun dedi :S
dün akşam eşim oğlunu seviyordu iki elinide koydu karnıma
aaaaaaaa birşey hissettim dedinasıl yani dedim
artık elimiydi kolumuydu bacaklarımıydı bilmiyoruz ama resmen ikimizde hissettik aynı şeyi kayarak hareket ettirdi
yakında hani göbekte ayak izleri belli olan resim var ya o olacak sanırım bizdede
![]()
aman işte uyumuş çocukceğiz annesi:)
iyi iyiuyusunlar büyüsünler de, çıktıktan sonra da uyumaya devam etsinler, fazla ağlamasınlar falan, temennilerim bu yöne hep:)
kızlar kayınvalidemle konuştuk![]()
![]()
eşim arayınca bana da ver dedim.
onlar konuştu sonra eşim bana verdi
kandiliniz mübarek olsun dedim. sizinde dedi
bu kandiller olmasa hiç sesini duyamıcaz dedi
hıııı evet dedim.1,5 aydır hiç aramıyon dedi.
siz beni arıyor musunuz dedim. izinden döndünüz hiç aramadın
senin araman lazımdı diyor. ben hastane hastane gezdim
haberiniz olduğu halde aramadınız dedim.yılbaşında da aramadın diyor.
ben yılbaşında kimseyi aramıyorum dedim.
gülerek bir kusurumuz mu var dedi. cevap vermedim.
babam ordaysa onunlada konuşayım dedim.
babam alınca öksürmeye başladım. sesin değişik hasta mısın dedi
sizden geldiğimizden beri hiç iyileşmedim ki dedim.
öyle kapattık teli. tabi bu arada biz kayınvalidemle konuşurken
eşim ne diyorsun der gibi yüzüme bakmadan elini kaldırdı.
teli kapatınca ne bişey söyledi ne de soru sordu.
trip atıyor bana çokta tınnnnnnnnn![]()
günaydın kızlar,
gününüz güneşli, neşeli ve güzel geçsin!! bebişler kıpır kıpır olsun hiç durmasın!
bu arada allah günah yazmasın ama ben kandil mandil dinlemedim; aramadım kaynanayı. kızgınlığım geçmedi hala. facebook da resmimin altın yazdığı abuk subuk yorumları falan hep sildim :)
keşke deseymiş adama
sormamıslar ama seni yaparken çok zorlanmışlardır eminim ..
dangalak herif![]()
allah bildiği gibi yapsın bu adamı pes yüzsüz böyle söylenir mi ne terbiyesizlik ya bana da kimse yer vermiyor insanlar öküz gibi karnına bakıyor kafasını çeviriyor geçen gün otobüse bindim çok kalabalık otobüs kız arkamdan ittiriyor ittirme dedim 2 dk geçmedi araya ilerle diyor ilerleyemem hamileyim buyur sen geç ezilirim orda dedim nerden bileyim hamile olduğunu diye bağırıyor sonra biri yer verdi bana b uyrun oturun siz dedi okızada geldi yaslandı bacağıma çekilmiyor yaslana yaslana gittik laf söylesem sinir olacam sancım tutacak otobüs dolu sus sakin ol diyorum kendi kendime sinir kendine zarar ama çok duyarsız vicdansız insanlar var bazen düşünüyorum bizde mi böyle yaptık dikkat etmedik acaba diye ama ben hamile gördüğümde seslenir insanları bile kaldırırdım yer verirdim çözemedim bu insanları nasıl bu hale geldiler hoşgörü nezaket kaklmadı kaba saba insan haline gelmiş herkes
Kızlar ben eklediğiniz şeylere bakmaya çalışıyodum profilinizden göremiyodum arkadaş olmadan göremiyomuşum herhalde doğrumudur.
dur dur Voltaj da gelmiş hemen gece gördüğüm rüyayı anlatayım..
doktorumun çalıştığı hastane kapanmış. benim de o hastanede hiç gitmediğim bi kadın doktor var. bu şehirde bi tek o kalmıs o da devlet hastanesinde çalışmaya başlamış. benim doğuma bir haftam var gidip konuşayım diyorum. ayy berbat bi pislik içinde çalışıyor muayene ediyor bi yandan arkada bi kadın doğurmaya çalışıyo rezalet ortam. sonra diyorum kendime başka çaren yok bunlar gibi doğuracaksın.. neyse elimi kolumu sallayarak doğuma gidiyorum bir hafta sonra. ama normal poliklinik odası yani. giriyorum zar zor kalabalıktan itiş tepiş. doktor o an masada biriyle uğraşıyo muayene falan ben odaya bi bakıyorum yerde bi sürü yatak (yer yatağı) kadınlar çığlık çığlığa doktor gelip kesi atıp gidiyo(chosy duymasın).
kan revan ortalık mezbaha gibi.. kimi doğuruyo bebekler ağlıyo eşleri camdan içeri bakmaya çalışıyo.. yani gözünüzde nasıl canlandırayım bilmem.. sonra benim içim çekiliyo ama mecburum doğumum başlamak üzereymiş benimde. yerde kendime boşluk arıyorum uzanmak için.. doktorun elinde aynı jilet herkese kesik atıyo dönüyo muayeneye devam ediyo falan aman allahım anlatılmaz yani durum.. sonra yere yatıp kıvranmaya baslıyorum ağrım yok ama ortama uyum sağlamaya çalışıyorum yanımdaki çığlık atınca bende atıyorum falan :)) kendi sesime uyandım ortalık karanlık yatağımdayım.. ayyy ne fenaydı yaçok çok fena
aaahhanda bu bebek arabamız..akşam kurduk,,bir oğlum gezdirdi,prova etti,bir kocam gezdirdi..bana da bakmak kaldı..biri sormuştu hatırlamıyorum şimdi,onun için burada paylaşıyorum..
Eki Görüntüle 614829 Eki Görüntüle 614830 Eki Görüntüle 614831 Eki Görüntüle 614833
galiba öyle oldu canım . hayırlısı olsun hepimiz için şu doğum işleri
ay siz yok musunuz bana diye diye kolay doğurtturacaksınız :))
tmm benim de sloganım olsun bundan sonrabol su iç yat :)
işte tutunamıyor maalesef.. benim ödüm kopuyor biriyle arkadaş olduğunda. kız arkadaşlarıyla kesinlikle anlaşamıyor. kız kardeşim evlenince mutlu olacağına ihtimal veremiyorum bi türlü. çünkü kimse çekmez bu kadarını.. çok yanlış çok
bundan sonra su içip yatcam ofelyam :)))
Ay canım hakkını helal et,mutlaka al insallah.Günaydın kızlar ayy çok güldüm valla zaten dün akşam evden okudum bütün geçmişi ohhh bazlamalar çemenler börekler havalarda canı isteyen olurmu olmaz mı hiççççç küstüm sizebugün gidip bazlama alcam valla içine de çemen sürcem kokulu kokulu :) ohhh misss
Oncesinde yere yatması da var onu atlamaay sınıftayım, çocuklar bile baktı, noluyo hocaya diye, çaktırmamaya çalışıyom ama gözümden yaş geldi, gözlerimin önüne getirmeye çalışıyom, oyyy ne güldümm![]()
![]()
![]()
bende bayanlar yaşadığı için anlar diyorum ama bazıları aptal ayağına yatıyor geçen hafta bir tanıdığımız olan biriyle otobüste karşılaştım ayrıca kendisi hemşire ve 2 çocuğu var hamile olduğumu söylememiştim arada karşılaşır selamlaşırdık bu sefer otobüs biraz doluydu önünde durdum konuştuk falan sonra arkasında boiluk alana geçtim ayakta duruyorum döndü sen hamilemisin dedi evet dedim ne kadar oldu dedi 6 buçuk dedim hımm hayırlısı olsun dedi o kadar ne otur kusura bakma yer vermedim bile demedi yakınındaki insan bunu yaparsa el neler yaparAynısı işde dün dolmuşda başıma geldi kuzu.
Önümde dönük ha karnımda kocaman görüyor.
Hala ittire ittire inmeye çalışıyor.Dolmuş zaten küçük.
Sinirlerime tepeme çıktı.
Bende dün aynı şeyi düşündüm bende mi böyle yaptım diye ama.
Yaşlıda olsa,hamişde olsa ben hemen yer verirdim ya.
O kadar yorgun olduğum zamanlarda dahil hüç düşüncesizlik yapmadım.
Özellikle bayanlar yaşayınca anlarlar bizi diyorum yapcak bişi yok.
aaahhanda bu bebek arabamız..akşam kurduk,,bir oğlum gezdirdi,prova etti,bir kocam gezdirdi..bana da bakmak kaldı..biri sormuştu hatırlamıyorum şimdi,onun için burada paylaşıyorum..
Eki Görüntüle 614829 Eki Görüntüle 614830 Eki Görüntüle 614831 Eki Görüntüle 614833
Günaydın kızlar ayy çok güldüm valla zaten dün akşam evden okudum bütün geçmişi ohhh bazlamalar çemenler börekler havalarda canı isteyen olurmu olmaz mı hiççççç küstüm sizebugün gidip bazlama alcam valla içine de çemen sürcem kokulu kokulu :) ohhh misss