teşekkürler canım koruyucu almadım kendim yapacağım dikiş bildiğim için kendim dikeceğimzapcupcum çok güzel olmus nevresim takımı güle güle kullansın bebeğin..
yatagın kenarlarına korucu minder aldınmı..
pamidor çocuk mağazası var ordan aldım canım fiyatıda çok uygun 10 TLzapzup sticker leri nerden aldın canım..
teşekkürler canımÇok şeker olmuş canım ya bayıldımmmmmmmmmmm
aaa çok fenasın ama aferin kız sana ben yapamam utanırım başkası için yer isterim ama kendim için gıkım çıkmaz ne yapalım bizi de belki birileri fark eder bazen fark edileyim diye montun önünü açıyorum çıkıyor koca göbek ama yine de tık yok insanlarda daha ne edem benwalla biz akşamları dolmuşa baya bi kişi binioruz biizm orda oturan çok iş servisi gibi oluo daha biner binmez işdekiler beni oturtuo o yğzden pek sıkıntım olmuo onun haricinde biner binmez şöfore hamileler için ayrılmış koltuğunuz neresi die soruorum zaten o ara biri kalkmış oluo hemen oturuorum napayım yawrum herşeyden kıymetli
teşekkürler canım çarşaf büyük olunca iyi oluyor çarşaf normal geldi ben yorganı yorgancıdan aldım pamuk yorgan o yüzden yorgan kılıfı biraz büyük geldi onuda içten diker küçültürüm modeli deseni kaçmaz siz nasıl yorgan kullanacaksınız bebişlere onu merak ediyorum biz kendimiz bile elyaf yorganda rahat edemedik çok terletti kendimizede pamuk yorgan kullanıyoruz annem çok güzel yaptırmıştı en rahat onla ettikcnm çok güzel durmuş walla büyük falan gelmedi demi beşiğe benim park yatak olduğu için biraz büyük olacak bakalım nasıl duracak
teşekkürler canımvallahi doğum hikayelerini okuyorum ama video izlemeye asla cesaret edemem :18:
zapzupcuğum süper olmuş yaa nevresim çok cici bayıldım bengüle güle kullanın bebişinle
teşekkürlerbayıldımmmmmmmmmmmm cook seker olmuşş mışıl mışıl uyusun bebişin güle güle kullanın
teşekkürler canımzapzup yatağınız nevresiminiz süper olmuş canım. iyi günlerde kullanın tatlım.
çok cici olmuş.. evet kenarlara koruyucu alacak mısın soruyorum
koruyucu kendim dikeceğim canım... aslında ben nevresim takımlık kumaş aldım kzııma onları dikecektim annemdede sarı kumaş varmış birde onu dikecektik 2 takım yeter diyorduk kaynanam bende dikeyim dedi onun zevki çok kötü patiklik yünlerle bebişe ceket örmüş öyle absürd bir kadın düşün ondan dolayı o yapacak beğenmicem kullanmasan olmaz bende netten buldum bu takımı koçişi de ikna ettim bunu alsın yapmasın ben onun zevkini beğenmiyorum diye öylelikle aldık ama çok içime sindi .... esas doğduğunda sarı takım olacak dantelli süslü yapacağız onu onlarıda dikince eklerim buraya
ben şu an şeker yüklemesi yapıyom kendime :)) o yüzden hiç kesi dikiş muhabbetleri beni etkilemiyo.. mutluluk hormonum tavanda şu an :)))
yaşasın çikolata
biz iyiyiz canım ama sen nasılsın? çok mu yoğunsun? eşin nasıl oldu tatlım?slm... inşallah herkes iyidir keyifler yerindedir..
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
kızllaar çarpıntım var kalbim çok hızlı atıyo nefes almakta zorlanıyorum nedendir bii bilgisi olan var mııı
biz iyiyiz canım ama sen nasılsın? çok mu yoğunsun? eşin nasıl oldu tatlım?
ben şu an şeker yüklemesi yapıyom kendime :)) o yüzden hiç kesi dikiş muhabbetleri beni etkilemiyo.. mutluluk hormonum tavanda şu an :)))
yaşasın çikolata
kızlar fikrinize ihtiyacım var:
biz evdeki bakıcıyı değiştirmeye karar verdik; eşim de ben de yoğun çalışıyoruz o yüzden yatılı bakıcı alalım dedik. şimdi iki aday var biri türkmen biri eşimin memleketinden türk bir bayan.
ben aslında türk olandan yanayım; benimle yaşıt 2 sene önce eşinden boşanmış. çocuğu yok ama aynı evde 8 sene bebek ve çocuk bakmış, referansı kuvvetli yani. ilkokul mezunu, köyden bir bayan.
diğeri 24 yaşında 2 yıldır türkiyede çalışıyor; ancak pasaport yok kaçak yani. üniversite mezunu; rusça ve ingilizce biliyor.
şimdi kaynanam eğitimsiz bayan almayın diye tutturmuş durumda; neden ısrarla böyle söylediğini anlamaıyorum ama sen bana güven var bir bildiğim diyor.
bense sadece bebeğime sevgiyle baksın; allah korkusu olsun, namuslu olsun yeter diyorum (türk olan namazında niyazında kapalı bir bayan) ama onun da yaşı var ve boşanmış olması biraz işi bozuyor; ya tekrar evlenicem derse ne yaparım??
yoğun değilim tatlım üzgünüm,mutsuzum...
sizleri de sıkmak istemiyorum;içimden hiç birşey gelmiyor..
daha fazla negatif enerji yollamadan kaçayım ben
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
kızlar fikrinize ihtiyacım var:
biz evdeki bakıcıyı değiştirmeye karar verdik; eşim de ben de yoğun çalışıyoruz o yüzden yatılı bakıcı alalım dedik. şimdi iki aday var biri türkmen biri eşimin memleketinden türk bir bayan.
ben aslında türk olandan yanayım; benimle yaşıt 2 sene önce eşinden boşanmış. çocuğu yok ama aynı evde 8 sene bebek ve çocuk bakmış, referansı kuvvetli yani. ilkokul mezunu, köyden bir bayan.
diğeri 24 yaşında 2 yıldır türkiyede çalışıyor; ancak pasaport yok kaçak yani. üniversite mezunu; rusça ve ingilizce biliyor.
şimdi kaynanam eğitimsiz bayan almayın diye tutturmuş durumda; neden ısrarla böyle söylediğini anlamaıyorum ama sen bana güven var bir bildiğim diyor.
bense sadece bebeğime sevgiyle baksın; allah korkusu olsun, namuslu olsun yeter diyorum (türk olan namazında niyazında kapalı bir bayan) ama onun da yaşı var ve boşanmış olması biraz işi bozuyor; ya tekrar evlenicem derse ne yaparım??
yoğun değilim tatlım üzgünüm,mutsuzum...
sizleri de sıkmak istemiyorum;içimden hiç birşey gelmiyor..
daha fazla negatif enerji yollamadan kaçayım ben
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?