2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ben şu an şeker yüklemesi yapıyom kendime :)) o yüzden hiç kesi dikiş muhabbetleri beni etkilemiyo.. mutluluk hormonum tavanda şu an :)))

yaşasın çikolata

amanınnnn..

kaç aylığım diye hesaplarkene farkettim ki doğuma 9 haftam kalmışşşşşşşşşşş....ne çabuk geçiyor zaman....fıstığıma kavuşmak için ne kadar az zaman kalmışş..heycanladım şimdi,bir hoş oldum ayoll..(benim sezeryan olacağı için o kadar zaman kaldı)

normal doğumdan vazgeçersem sırf bu kesi olayı yüzünden olacak. herkes başka şey söylüyor.
bizim şirkette geçen sene bir kız doğum yaptı, 10 saat hastanede sancı çekmiş ne yırtığı olmuş ve kesi yapmışlar ne de epidural. bağıra çağıra doğurmuş. ama şimdi soramıyom da kıza genişledimi peki eskisi gibimi orası diye

kegel egzersizleri var kızlar, oradaki kasları çalıştırıyor ki esnek olsun rahat açılsın diye. internetten bakıp yapın siz de arasıra, faydası oluyormuş.

kızlar doğum sancısı çekerken ettiğin bütün duaları rabbim kabul ediyormuş. o an bol bol dua edin.

zapcupcum çok güzel olmus nevresim takımı güle güle kullansın bebeğin..
yatagın kenarlarına korucu minder aldınmı..
teşekkürler canım koruyucu almadım kendim yapacağım dikiş bildiğim için kendim dikeceğim

zapzup sticker leri nerden aldın canım..
pamidor çocuk mağazası var ordan aldım canım fiyatıda çok uygun 10 TL

Çok şeker olmuş canım ya bayıldımmmmmmmmmmm
teşekkürler canım

çok güzel olmuş canımmmm[/QUOTE]
teşekkürler
aaa çok fenasın ama aferin kız sana ben yapamam utanırım başkası için yer isterim ama kendim için gıkım çıkmaz ne yapalım bizi de belki birileri fark eder bazen fark edileyim diye montun önünü açıyorum çıkıyor koca göbek ama yine de tık yok insanlarda daha ne edem ben

cnm çok güzel durmuş walla büyük falan gelmedi demi beşiğe benim park yatak olduğu için biraz büyük olacak bakalım nasıl duracak
teşekkürler canım çarşaf büyük olunca iyi oluyor çarşaf normal geldi ben yorganı yorgancıdan aldım pamuk yorgan o yüzden yorgan kılıfı biraz büyük geldi onuda içten diker küçültürüm modeli deseni kaçmaz siz nasıl yorgan kullanacaksınız bebişlere onu merak ediyorum biz kendimiz bile elyaf yorganda rahat edemedik çok terletti kendimizede pamuk yorgan kullanıyoruz annem çok güzel yaptırmıştı en rahat onla ettik

vallahi doğum hikayelerini okuyorum ama video izlemeye asla cesaret edemem :18:

zapzupcuğum süper olmuş yaa nevresim çok cici bayıldım ben güle güle kullanın bebişinle
teşekkürler canım
bayıldımmmmmmmmmmmm cook seker olmuşş mışıl mışıl uyusun bebişin güle güle kullanın
teşekkürler
zapzup yatağınız nevresiminiz süper olmuş canım. iyi günlerde kullanın tatlım.
teşekkürler canım
çok cici olmuş.. evet kenarlara koruyucu alacak mısın soruyorum

koruyucu kendim dikeceğim canım... aslında ben nevresim takımlık kumaş aldım kzııma onları dikecektim annemdede sarı kumaş varmış birde onu dikecektik 2 takım yeter diyorduk kaynanam bende dikeyim dedi onun zevki çok kötü patiklik yünlerle bebişe ceket örmüş öyle absürd bir kadın düşün ondan dolayı o yapacak beğenmicem kullanmasan olmaz bende netten buldum bu takımı koçişi de ikna ettim bunu alsın yapmasın ben onun zevkini beğenmiyorum diye öylelikle aldık ama çok içime sindi .... esas doğduğunda sarı takım olacak dantelli süslü yapacağız onu onlarıda dikince eklerim buraya

Kimin Kaç Tefriciyesi Eksik :

Ofelyam............................164
Hanipeks...........................204
Naz...................................300
Bh8076..............................100

Canım çok güzel olmuş yatağınız,çok yakışmışş nevresimler..ay ben o sarı takımı da merak ettim şimdi çokkk..

kızllaar çarpıntım var kalbim çok hızlı atıyo nefes almakta zorlanıyorum nedendir bii bilgisi olan var mııı

ben şu an şeker yüklemesi yapıyom kendime :)) o yüzden hiç kesi dikiş muhabbetleri beni etkilemiyo.. mutluluk hormonum tavanda şu an :)))

yaşasın çikolata

Ya ben de çok seviyorum çikoltaayı ama çok kilo almaya başladım,geçen ay dört kilo alınca doktorum kızmıştı..şimdi daha ay dolmadan 4 kilo almışım..kesin fırçalayacak beni..

kızllaar çarpıntım var kalbim çok hızlı atıyo nefes almakta zorlanıyorum nedendir bii bilgisi olan var mııı

Canım haraket ettiysen çok yorgunlıktan da olur,yada heyecandan..

Şimdi ciğerlerin boşlukları kalmadı pek,nefes nefese kalışlarımız hep bu yüzden..bebek kaplıyor içeriyi...bir uzan şöyle,su iç rahatla...geçer bence...:)

biz iyiyiz canım ama sen nasılsın? çok mu yoğunsun? eşin nasıl oldu tatlım?

yoğun değilim tatlım üzgünüm,mutsuzum...
sizleri de sıkmak istemiyorum;içimden hiç birşey gelmiyor..
daha fazla negatif enerji yollamadan kaçayım ben

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

kızlar fikrinize ihtiyacım var:

biz evdeki bakıcıyı değiştirmeye karar verdik; eşim de ben de yoğun çalışıyoruz o yüzden yatılı bakıcı alalım dedik. şimdi iki aday var biri türkmen biri eşimin memleketinden türk bir bayan.
ben aslında türk olandan yanayım; benimle yaşıt 2 sene önce eşinden boşanmış. çocuğu yok ama aynı evde 8 sene bebek ve çocuk bakmış, referansı kuvvetli yani. ilkokul mezunu, köyden bir bayan.
diğeri 24 yaşında 2 yıldır türkiyede çalışıyor; ancak pasaport yok kaçak yani. üniversite mezunu; rusça ve ingilizce biliyor.
şimdi kaynanam eğitimsiz bayan almayın diye tutturmuş durumda; neden ısrarla böyle söylediğini anlamaıyorum ama sen bana güven var bir bildiğim diyor.
bense sadece bebeğime sevgiyle baksın; allah korkusu olsun, namuslu olsun yeter diyorum (türk olan namazında niyazında kapalı bir bayan) ama onun da yaşı var ve boşanmış olması biraz işi bozuyor; ya tekrar evlenicem derse ne yaparım??

yaşasın çikolata

özledim tatlı çikolata yemeyi dün canım kazandibi istedi ama sadece hasretle iç çektim

Giz Tuna biz niye kesik bicik derdine düşüyorsak
Boşver hehe :)) biz zaten kesilip dikileceğiz kızlarda istediğini yapsın hahah

Valla hayatım icine sineni yap,hatta kaynananın dediğinin zıttını yapsan daha iyi kendi anası eğitimli miymiş ,ayrımcı ,gösteriş için dış torpuletenlerden...
Kadının evlenmeye meyili mı var?yoksa şimdilik bunu düşünme hemen.niyeti olunca çaresine bakarsın yarın kocaya gitmez ya.allah yardımcın olsun.

AAaaa..ne oldu laterne..canım niye sıkıldı canın..üzüldüm bak şimdi..

Bence türkmen olanı..eğitimli olması çok daha iyi,çocuğa nasıl davranması gerektiğini,neler yiyip yemememesi gerektiğini daha iyi bilir,ayrıca söylediklerini daha iyi anlar,uygular..tecrübesi de varmış..namusun nerde olduğunu kapalılık belirlemez,benim arkadaşım çok sorun yaşadı bu konularda..görünüşe aldanma canım,hem dediğin gibi yarın evlencem der,kalırsın ortada..

Kızlar merhaba.... Nasılsınız?

Canım hayırdır inşallah,neyin var?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…