teşekkürlerteşekkürler canım koruyucu almadım kendim yapacağım dikiş bildiğim için kendim dikeceğim
pamidor çocuk mağazası var ordan aldım canım fiyatıda çok uygun 10 TL
teşekkürler canım
çok güzel olmuş canımmmm
Giz Tuna biz niye kesik bicik derdine düşüyorsak
Boşver hehe :)) biz zaten kesilip dikileceğiz kızlarda istediğini yapsın hahah
kızllaar çarpıntım var kalbim çok hızlı atıyo nefes almakta zorlanıyorum nedendir bii bilgisi olan var mııı
canım güle güle giydir paşalarına
senin herşey çifter çifter hatta beşer beşer olsa yeridir, Rabbim yardım etsin, bolbereketli kazançlar versin inşallah
dün bebek mağazasında bi kadınla karşılaştım , 2 ay önce doğum yapmış, bana şey dedi, bu yenidoğan kıyafetleri nin boyun kısmı v oluyo yaaa , hep açılıyo sinesi dedi, daha çok bisiklet yaka almaya çalış alt üst takımlardan, boynunun yanlarında çıtçıtı olsun hiç göğsü açılmaz dedi
kızlar fikrinize ihtiyacım var:
biz evdeki bakıcıyı değiştirmeye karar verdik; eşim de ben de yoğun çalışıyoruz o yüzden yatılı bakıcı alalım dedik. şimdi iki aday var biri türkmen biri eşimin memleketinden türk bir bayan.
ben aslında türk olandan yanayım; benimle yaşıt 2 sene önce eşinden boşanmış. çocuğu yok ama aynı evde 8 sene bebek ve çocuk bakmış, referansı kuvvetli yani. ilkokul mezunu, köyden bir bayan.
diğeri 24 yaşında 2 yıldır türkiyede çalışıyor; ancak pasaport yok kaçak yani. üniversite mezunu; rusça ve ingilizce biliyor.
şimdi kaynanam eğitimsiz bayan almayın diye tutturmuş durumda; neden ısrarla böyle söylediğini anlamaıyorum ama sen bana güven var bir bildiğim diyor.
bense sadece bebeğime sevgiyle baksın; allah korkusu olsun, namuslu olsun yeter diyorum (türk olan namazında niyazında kapalı bir bayan) ama onun da yaşı var ve boşanmış olması biraz işi bozuyor; ya tekrar evlenicem derse ne yaparım??
Canım çok teşekkür ederim,inşallah...
Kuzucuklarımız sağlıkla,hayırlısıyla gelsinler inşallah
Bende v yakamı daha rahat olur o yakamı diye muallakta kalmıştım daha dün,sağol canım,söylediğin iyi oldu.
yapınca onu da eklerim canım albüme koyarım bakarsınız sizdeCanım çok güzel olmuş yatağınız,çok yakışmışş nevresimler..ay ben o sarı takımı da merak ettim şimdi çokkk..
bakıcı olayı risk ben kocamı kıskanırım ya işten çık kadın tutacağına sen bak çocuklarına olmaz mı ne iş yapıyordun canım senkızlar fikrinize ihtiyacım var:
biz evdeki bakıcıyı değiştirmeye karar verdik; eşim de ben de yoğun çalışıyoruz o yüzden yatılı bakıcı alalım dedik. şimdi iki aday var biri türkmen biri eşimin memleketinden türk bir bayan.
ben aslında türk olandan yanayım; benimle yaşıt 2 sene önce eşinden boşanmış. çocuğu yok ama aynı evde 8 sene bebek ve çocuk bakmış, referansı kuvvetli yani. ilkokul mezunu, köyden bir bayan.
diğeri 24 yaşında 2 yıldır türkiyede çalışıyor; ancak pasaport yok kaçak yani. üniversite mezunu; rusça ve ingilizce biliyor.
şimdi kaynanam eğitimsiz bayan almayın diye tutturmuş durumda; neden ısrarla böyle söylediğini anlamaıyorum ama sen bana güven var bir bildiğim diyor.
bense sadece bebeğime sevgiyle baksın; allah korkusu olsun, namuslu olsun yeter diyorum (türk olan namazında niyazında kapalı bir bayan) ama onun da yaşı var ve boşanmış olması biraz işi bozuyor; ya tekrar evlenicem derse ne yaparım??
Ya ben de çok seviyorum çikoltaayı ama çok kilo almaya başladım,geçen ay dört kilo alınca doktorum kızmıştı..şimdi daha ay dolmadan 4 kilo almışım..kesin fırçalayacak beni..
yoğun değilim tatlım üzgünüm,mutsuzum...
sizleri de sıkmak istemiyorum;içimden hiç birşey gelmiyor..
daha fazla negatif enerji yollamadan kaçayım ben
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
kızlar fikrinize ihtiyacım var:
özledim tatlı çikolata yemeyi dün canım kazandibi istedi ama sadece hasretle iç çektim
:18::18::18::18::18::18::18::18:
aman canım sen yinede sakin olmaya çalış bebeğin içinnn
aaa emzirme yastığı diodun omu cnm tüh
kızlar çok sıkılıyorum yaaa geçmiyor günler daha koskoca 3 ay var benim için
teşekkürler canım güzel güzel yatsın işallah kuzucumZapzup beşik takım cok güzel olmuş ya mis gibi yatsın prenses,benim yatasim geldi
Keske resim koyma ihtimalim olsa sana yatağıminodamın seklini cekerdim,benim yatağım normal ölçü dısında her örtü her pike vs uymuyor.fikir alırdım senden.
Birde isim konusunda son durum ne oldu?
yerlere yattım yattimmmyapınca onu da eklerim canım albüme koyarım bakarsınız sizde
bakıcı olayı risk ben kocamı kıskanırım ya işten çık kadın tutacağına sen bak çocuklarına olmaz mı ne iş yapıyordun canım sen
aaa pericim nolcek kız kazandibini ben nutellanın üzerine yerim çerez diye. sütlü tatlı sonuçta :))
yapınca onu da eklerim canım albüme koyarım bakarsınız sizde
bakıcı olayı risk ben kocamı kıskanırım ya işten çık kadın tutacağına sen bak çocuklarına olmaz mı ne iş yapıyordun canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?