2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
teşekkürler

aaa çok fenasın ama aferin kız sana ben yapamam utanırım başkası için yer isterim ama kendim için gıkım çıkmaz ne yapalım bizi de belki birileri fark eder bazen fark edileyim diye montun önünü açıyorum çıkıyor koca göbek ama yine de tık yok insanlarda daha ne edem ben

teşekkürler canım çarşaf büyük olunca iyi oluyor çarşaf normal geldi ben yorganı yorgancıdan aldım pamuk yorgan o yüzden yorgan kılıfı biraz büyük geldi onuda içten diker küçültürüm modeli deseni kaçmaz siz nasıl yorgan kullanacaksınız bebişlere onu merak ediyorum biz kendimiz bile elyaf yorganda rahat edemedik çok terletti kendimizede pamuk yorgan kullanıyoruz annem çok güzel yaptırmıştı en rahat onla ettik

teşekkürler canım

teşekkürler

teşekkürler canım

koruyucu kendim dikeceğim canım... aslında ben nevresim takımlık kumaş aldım kzııma onları dikecektim annemdede sarı kumaş varmış birde onu dikecektik 2 takım yeter diyorduk kaynanam bende dikeyim dedi onun zevki çok kötü patiklik yünlerle bebişe ceket örmüş öyle absürd bir kadın düşün ondan dolayı o yapacak beğenmicem kullanmasan olmaz bende netten buldum bu takımı koçişi de ikna ettim bunu alsın yapmasın ben onun zevkini beğenmiyorum diye öylelikle aldık ama çok içime sindi .... esas doğduğunda sarı takım olacak dantelli süslü yapacağız onu onlarıda dikince eklerim buraya[/QUOTE]

cnm biz nevresim takımı aldık bi tane daha onun içinde yorgan var elyaf ama anacığım bi tanede yün dikecek

kızllaar çarpıntım var kalbim çok hızlı atıyo nefes almakta zorlanıyorum nedendir bii bilgisi olan var mııı

cnm aynı dert bendede var ama doktor normal dedi rahim baskı yaptığı için olacakmış böle durumlar ben acaba tansiyonummu yükselio dedim ama normal dedi

Derineser;Her ikisi için geçerli ...
"Ey insanlar! Sakın bir adamın orucu ve namazı sizi aldatmasın. Bir kimsenin güvenilir olup olmadığını öğrenmek için konuştuğu zaman doğru söyleyip söylemediğine, kendisine bir şey emanet edildiğinde ona hıyanet edip etmediğine ve zengin olduğunda takvasına bakın."
Bunu da unutma ama icine sineni seç...

Canım çok teşekkür ederim,inşallah...
Kuzucuklarımız sağlıkla,hayırlısıyla gelsinler inşallah
Bende v yakamı daha rahat olur o yakamı diye muallakta kalmıştım daha dün,sağol canım,söylediğin iyi oldu.

bu konu çok önemli lütfen okuyun..

arkadaşlar bu konu çok önemli belki bizlerde örnek olur ve arkadaşımıza değilse bile başka ihtiyaç sahiplerine umut olabiliriz...birgün bizlerinde onların yerinde olmayacağını kimse bilemez..arkadaşımızın bebeği hasta ve kurtulması için ilik nakli şart bu sebeple tüp bebekle uygun dokulu yeni bir bebk sahibi olmaya çalışıyor gerisini alıntı yaptım lütfen okuyun..

nisannur kullanıcısından alıntı
daha önce de bir iki defa yazmıştım.geçmiş kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.bizde yaza kadar tedaviye başlamayı düşünüyoruz fakat bizim durumumuz farklı oğlum rahatsız oldugu için doku grubu uygun kardeş yapacağız doktorların tavsiyesiyle.ben sizi hergün okuyorum fakat iş yerinde olduğum için yazamıyorum.rabbim herkese gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah.ben sizi takip edeceğim ara ara yazmaya devam edeceğim inş.benide aranıza alın.aklımda farklı farklı sorular var,sizlerle gidermeye çalışıyorum.

zambakcım rabbim kucağındada sağlıkla göstersin inş.

tedavisi devam eden arkadaşlarında göbüşleri sağlıklı,hayırlı böbüşler dolsun inşallah...
merhaba canım bukonu açılmışken hepinize bilgi vermek istiyorum...eğer bebklerinizin kordon kanını saklatmak isterseniz memorilada bi yetkili ile görüştüm 2500 tl ücreti ve yıllık 100 eur bakım ücreti var .bu konu çok önemli ama maliyetli ..ama şöle bi konu varki eğer kordon kanını bağışlamak isterseniz ihtiyacı olanlara şifa olma ümüdiyle ÜCRETSİZ..kordon kanı bankalarını atıyorsunuz size bi kit gönderiyorlar.kanın saklanabileceği ve sizde doktora götürüyorsunuz doğum sırasında doktorunuz kanı alıyor ve ihtiyaç sahipleri için merkeze gidiyor kimbilir belki bi bebeğin ya da çocuğun hayatı kurtuluyor....

Canım bence her iki bayanlada görüşün,konuşun,içinize sineni tercih edersiniz.Namazında,niyazında,kapalı olması ya da üni.mezunu olması içinize siner,size evladınızı emanet edecek hissi,güveni verirse birsey ifade eder.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Son düzenleme:

ya evet iyi oldu söylemesi..ben oğlumda rahat kullanamamıştım v yakayı,o yüzden bunda dikkat ediyorum v yakalı olmamasına..özellikle hastane çıkışını seçerken yakasına dikkat ettim,çok model eledim öyle..işte ben farkındaydım ama sizi uyarmak aklıma gelmemiş..

Zapzup beşik takım cok güzel olmuş ya mis gibi yatsın prenses,benim yatasim geldi
Keske resim koyma ihtimalim olsa sana yatağıminodamın seklini cekerdim,benim yatağım normal ölçü dısında her örtü her pike vs uymuyor.fikir alırdım senden.
Birde isim konusunda son durum ne oldu?

kızlar çok sıkılıyorum yaaa geçmiyor günler daha koskoca 3 ay var benim için

Canım çok güzel olmuş yatağınız,çok yakışmışş nevresimler..ay ben o sarı takımı da merak ettim şimdi çokkk..
yapınca onu da eklerim canım albüme koyarım bakarsınız sizde
bakıcı olayı risk ben kocamı kıskanırım ya işten çık kadın tutacağına sen bak çocuklarına olmaz mı ne iş yapıyordun canım sen

Ya ben de çok seviyorum çikoltaayı ama çok kilo almaya başladım,geçen ay dört kilo alınca doktorum kızmıştı..şimdi daha ay dolmadan 4 kilo almışım..kesin fırçalayacak beni..

isteyen istediğini desin valla. beni nutella kavanozundan kimse ayıramaz.. akşamları eşim geliyo kavanoz yine salonda yanımda :) ilk günler kızıyordu şimdi daha büyük boyunu alıyo gelirken :))

yoğun değilim tatlım üzgünüm,mutsuzum...
sizleri de sıkmak istemiyorum;içimden hiç birşey gelmiyor..
daha fazla negatif enerji yollamadan kaçayım ben

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

hayırdır laternem neyin var canım ya ??

içine gönlüne sinen diyorum başka şey demiyorum. kızların dediği gibi bilemezsin kimsenin içini..

bende geçen eşime takıldım ben ücretsize çıkmak istemiyorum bakıcı bul diye.. haa rusya daki kuzenimi arayayım o zaman dedi.. elimin tersini nasıl geçirdim hatırlamıyorummm bi de diyo noluyoo.. dedim lan her zaman çekerim bu rusya muhabbetini ama böyle tostombalak olmuşken çekemem.. çıldırtma insanı (önceden orayla ticaret yapıyorlardı kendileri, rusçası da iyidir. tatillerde fenalık geçiriyom zaten o mahlukları görünce.. onlar insan olamaz yawww nasıl bi ırktır bunlar.. kadının elinde iki çocuk var , hala 17 yaşında gibi dipdiri baldır bacak) gıcık oluyom gıcıkkkkkkkk

özledim tatlı çikolata yemeyi dün canım kazandibi istedi ama sadece hasretle iç çektim

aaa pericim nolcek kız kazandibini ben nutellanın üzerine yerim çerez diye. sütlü tatlı sonuçta :))

Son düzenleme:
Laternem ne oldu sana
Esine üzgunsun galiba ama bizi de habersiz bırakma ...
Hem kotu enerji ney ben aurasi çakrası susu busu hep açığım hiç hissetmedim

:18::18::18::18::18::18::18::18:
aman canım sen yinede sakin olmaya çalış bebeğin içinnn

aaa emzirme yastığı diodun omu cnm tüh

sakinim sakin.. gidemedim ki daha.. ama gidince kesin carlayacağım.. dayanamam ki.. gıcık kadın madem isteğimi yapamayacaksın neden aldın elimden kumaşlarımı.. bi sürü ziyan oldu şimdi.. parasında değilim aslında işin ama deli oldum işte..
emzirme yazdığımda sıkıntı yok canlar.. o çok güzel olucak inşallah.. annem içini doldurunca foto ekleyeceğim..
ama ben bebişin kıyafetlerini hastane çantası hazırlarken güzel keselere koyayım demiştim.. çok güzel tasarladım çizdim anlattım kadına.. manyak hatun aaa ne var onda moduna girdi.. sonra da .ıçtı .ıçtı batırdı..

kızlar çok sıkılıyorum yaaa geçmiyor günler daha koskoca 3 ay var benim için

neye 3 ayın kaldı canım anlamadım..:26:

laterne neyin var canım...ne demek canınızı sıkmayım..buraya gel ve içini dök lütfen..biz seni her zamna dinlemeye hazır değilmiyiz..aşkolsun..

teşekkürler canım güzel güzel yatsın işallah kuzucum

yüklersen bakarım yardımcı olurum canım seve seve isim konusu sorma babamız çıldırtıyor beni en son liste çıkardım ordan baktık falan eledik ettik miray simay arasında kaldık simay olsun dedik 2 gün sonra vazgeçtim simay olmayacak dedi neden dedim içime sinmedi diyor kararı ona bıraktım senin istediğin olsun diye ama kararsız çıktı tuana yı çok beğenmişti ama hristiyanlarda daha yaygın kullanıldığı için vaz geçti şimdide bir türlü bulamıyor isim

ya bende sizlere bişey danışmal istiyorum sizlerden duyuyorum eşiniz karnınızı seviyor bebişlerinizle konuşuyor falan benim eşim yapmıyor ben kızın küstü onu sevmiyorsun diyorum seviyorum kızımı diyor ama hiç elleme gibi bir reaksiyon göstermiyor tamam seviyordur ama sanırım depresyona girdi çok mutsuz yorgun sinirli biri oldu ne yapayım bilmiyorum şaştım kaldım ne edeyim akıl verin bana bu durum beni üzüyor sizin eşleriniz gibi olsun heycanlı mutlu olsun istiyorum ama benimki hep şikayetçi evde işler bitmiyor sıkıldım herşeyden diyor bu durum çok üzüyor beni benden uzaklaşmasını istemiyorum

yerlere yattım yattimmm
Kiz benim aklıma geldi demedim hep en kötüden baslamayim diye.ama Msj gidişata bak,"isten cık sen bak,ne is yapıyordun canım"
Bende kelesim omzumda yasardim,hele kadın söyle cocuğun bildigi huyunu gözüme soksun esimin yanında tak tak tak.

Derineser niye yatılı alacaksınız,çok geç saatlere kadar mı çalışıyorsunuz..ne bileyim ben kocamı kıkanmam ama,evde bir başkasının bulunması rahatsız eder beni..rahat olmak isterim..

canım benim ailem durumları iyi olmadığı halde dişinden tırnağından artırıp bana 5 sene üniversite okuttular istanbulda; anadolu lisesini de üniversiteyi de hep onları utandırmamak için dereceyle bitirdim. şimdi çalışmayacağım diyemem. bide ben göçmen kızıyım bizim ailede bütün kadınlar çalışır; öyle gördüm öyle bildim. börek açamam ama çok güzel finansal analiz yaparım :) şimdi 2 sene ara vereyim desem dönmek istediğimde yaşım 35 olacak, iş bulamam. dediğim gibi ev hanımı olabilecek bir tip değilim malesef. şimdiki bakıcımdan memnunum, allah razı olsun gözüm arkada kalmadı hiç ama tempomuza ayak uyduramıyor onun da çoluğu çocuğu var.

arkadaşların dediği gibi ikisiyle de görüşeceğim; hangisi içime sinerse. hakkımızda hayırlısı olsun diye dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…