2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hanipek kaçırdım ben canım doktor ne dedi tansiyon nasıl çıktı anlat bakem

Doktorun odasına girince daha rahattım. Tansiyonum 11-8 çıktı şükürler olsun, her seferinde küçük tansiyonum 9 ya da 10 çıkıyordu. Bebeği gördüm heyecan tavan yaptı Duygularımı anca toparlayabildim zaten. :) Doktor her şeyin yolunda gittiğini söyledi, 15 gün sonra 2li test için gel dedi, ama ben yaptırıp yaptırmamakta kararsızım.

Doktorun odasına girince daha rahattım. Tansiyonum 11-8 çıktı şükürler olsun, her seferinde küçük tansiyonum 9 ya da 10 çıkıyordu. Bebeği gördüm heyecan tavan yaptı Duygularımı anca toparlayabildim zaten. :) Doktor her şeyin yolunda gittiğini söyledi, 15 gün sonra 2li test için gel dedi, ama ben yaptırıp yaptırmamakta kararsızım.

ay hadi geçmiş olsun tatlım.. nasıl bebişini büyümüş buldun mu,doya doya baksaydın hepimizin yerine

canım benim ne güzel anlatmışsın duygularını tebessümle okudum..Rabbim mutlulugunuzu daim etsin..
bebek işte böyle yapıyor insanı..insan kendini ne kadr mutlu hissediyor değilmi bebeğini izlerken..bizi ve eşlerimizi çeken bi kamera olsa o an o masumiyet ifadeleri ömür boyu aklımızdan çıkaramayız..ara ben eşime bakıyorum..aşkla bakıyor sanki bebeğe..buda bize yetiyo..ve yine diyorum Rabbim olmayanlarada tattırsın..ALlah nazardan korusun bebeğini ve seni

ikili testte ne kadr büyümüş oldugunu görceksin ben çok şaşırmıstım..hatta annem aaa bu bebek baya bebek olmus dedi şaşırdı kadıncaz..küçük bişi bekliyordu ikili test konusunda bişi diyemem elbet senin kararın..eltimde yaptırmamıstı ama yinede içim rahat etsin dersen yaptır..kaç kere yaşıcaz altı üstü hamişliği..

Ohhh senden de güzel haberler aldık mutlu bitiriyoruz bugünü :)) yarın bende doktorun yanından senin gibi gülerek çıkarım inşallah :)) Allah mutluluğunuzu, bu heyecanınızı daim etsin canım benim :)

arada çok mesafe yok gerçi ama yine de zor olmuyor mu tatlım?doğum yaklaştığında eskişehir'de yanında kalabileceğin biri var mı?

yoo zor olmuyo.kalmayada gerek yok biz 35 dk da varıyoruz cnm.büyük şehirlerde olanlar napıyo onlar gibi değişen bişey yok ha trafik yaşamışsın ha burdan eskişehire gitmişsin.burada bi tane devlet hastanesi var.afedersin insana insan gibi davranmıyolar kadın doğumcular için demiyorum hasta bakıcılar hemşireler bile kendilerini baş hekim zannediyo.onun için oraya gelmek en iyisi.hasta olup acile gitsen 1 saat bekliyosun.ilgilencek insan yok çnkü..

valla tatlım ben senin yerinde olsam ben de üşenmez gelirdim ben ilk hamileliğimden önce eskişehir de doğum yapmam bursaya gidicem ben diyordum;çok şükür özel hastaneler açıldı birer birer de insan gibi muamele görüyoruz artık..

yuppi bi eskişehirli daha katıldı bize allah inş sağ salim kucağına almayı nasip etsin benimde 10 nisan olarak görülüyor cnm nasıl memnunmusun doktordan doğum şeklini falan konuştunuzmu

bn bilecikliyim dr için gidp geliyorum eskişehire.doktorumdan çok memnunum.doğum şekli içinde daha erken değilmi.3 ay yeni bitti.cinsiyetini bile öğrenemdik daha..onun için konuşmadık yani.siz hangi dr a gidiyosunuz..

Mrb arkadaşlar bugün sağlık ocağına kayıt oldum ve 30ekimde tetanoz aşısı olcam. Hamilelikte 2 kere yapılıyormuş bu aşı ben aşıyı hiç sevmem AMA KAtlancaz artık. ben de cinsiyeti çok merak ediyorum ama hala blli olmadı bu arada ikii test sonucum normalmış :) sevndm

Amin canim cok tesekkur ederim. Allahim isteyen herkese nasip eder ins. Ne zaman buyuduk de anne baba olduk diye dusunuyoruz bazen, gozlerimizin ici guluyor :)

Ohhh senden de güzel haberler aldık mutlu bitiriyoruz bugünü :)) yarın bende doktorun yanından senin gibi gülerek çıkarım inşallah :)) Allah mutluluğunuzu, bu heyecanınızı daim etsin canım benim :)

Amin canim. Senden de iyi haberler bekliyoruz tatlim. Parayla degil sirayla bu isler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…