• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Arkadaşlar doktorum bana da regenesis Max bir de gyneferon demir ilacı verdi. İkisinin içinde de folik asit var. Doktora sordum fazla olmaz mu diye.Doktorum ikisinde toplam 750 mg folik asit olduğunu söyledi. Güvenli olduğunu ,
400-800 mg arasında almam gerektiği söyledi.
Devam etmemi istedi. Bir de suda çözünen vitamin fazlası idrarla atılıyor.
Çıkan bazı yazılardan dolayı sanırım tedirgin oluyorsunuz. Folik asitin otizm yaptığına dair yazılar.Bir yakınım hiç folik asit kullanmadığı halde çocuğu otizmliydi mesela.

Kızlar ya arkadasım farklı bi şehirde bana bebeğinin kıyafetlerini gönderse 1 2 poşet. Kargo ne kadar tutar sizce. 400 km yol. Pahalıya mı denk gelir kendim satın almakla aynı hesap gibi mi tutar hiç böyle bi şeyler gönderen oldu mu
Dolap uygulamasına yükleyip size satsın orda satılan üründen oran alıyor ama kargo bedava oluyor 😘

Kızlarrr günaydın 🌞
Benim bugün fazlaca diş eti kanamam oldu ya normal mi bu dönemde acaba ? 15. Haftadayım.
Normalde de olur ama bu süreçte hamilelikte yoğun olmaya başladı ve rahatsız edici bakalım bi doktora giderim belki ama tabi bi doktora sorayım
Canım 10 gündür bende de var bu haftada özellikle diş etlerimiz şiştiği için aşırı hassas oluyormuş fırçalarken sert bi şey yerken dikkat et ve tuzlu gargara yap o iyi geliyo

Arkadaşlar doktorum bana da regenesis Max bir de gyneferon demir ilacı verdi. İkisinin içinde de folik asit var. Doktora sordum fazla olmaz mu diye.Doktorum ikisinde toplam 750 mg folik asit olduğunu söyledi. Güvenli olduğunu ,
400-800 mg arasında almam gerektiği söyledi.
Devam etmemi istedi. Bir de suda çözünen vitamin fazlası idrarla atılıyor.
Çıkan bazı yazılardan dolayı sanırım tedirgin oluyorsunuz. Folik asitin otizm yaptığına dair yazılar.Bir yakınım hiç folik asit kullanmadığı halde çocuğu otizmliydi mesela.
evet ister istemez etkileniyoruz ilk gebeliğimde dr ne verdiyse kullandım yani bilmemek bazen daha iyi ama ister istemez aklımıza takılıyor işte gyno da 0,5 multivitaminde 0,4 toplam 0,9 yapıyor chat cpt ye sordum sınır 1000 yani 1 mg dedi güvenli dedi ama yine de bilemedim ben gebelik öncesi de uzun süre ara ara kullandım düzenli değil ama aklıma geldikçe alıyordum bende gebelik öncesi bir doktora sordum aynı seyleri söyledi vücutta tutulmuyır riskli olan günde 5 mg almak o da bizim aldığımız vitaminlerin 12 katıymış sıkıntı yok diyorlar ama işte içim rahat değil o yüzden bende sadece demiri kullanmaya karar verdim

Çikmayan gobus yok kizceler.birden patliyor.az daha bekleyin ve gorun.sigamayacagiz kapilardan🤣 valla tadini cikarin.sonra oturmam , yatmak, egilmek, kalkmak ayri dert oluyor🤣🤣 kizim oyun oynamak istiyor,kucak istiyor. simdiden ufak ufak zorlanmaya basladim.ilerde isler iyice kizişacak🤣
Kızın kaç kilo kucağına alıyor musun benim kızım 11 buçuk kilo ve bu aralar devamlı kucak istiyor istediği zaman da alıyorum ama çevremdekiler devamlı uyarı halinde ama o isterken yok diyemiyorum ihtiyacı var diye hasta bir de onun da etkisi var

Ben 15+4 üm hamile kaldıgım kilodayım ilk trimester verdiğimi geri aldım 64.5 hala kilom
Aslında bende bu süreçte verdiğimi geri aldım o yüzden hâlâ hamile kaldığım kilodayım hiç vermemiş olsam +3 kg ile yoluma devam ediyor olacaktım😄 ilk gebelikle aynı ilerliyorum şuan ilk 3 ay biraz verip sonra geri alıp sonrasında da bum gelsin kilolar :KK71:

Kızın kaç kilo kucağına alıyor musun benim kızım 11 buçuk kilo ve bu aralar devamlı kucak istiyor istediği zaman da alıyorum ama çevremdekiler devamlı uyarı halinde ama o isterken yok diyemiyorum ihtiyacı var diye hasta bir de onun da etkisi var
Benim kızım yaklaşık 16 kg ve benim de kucağıma almam gereken anlar oluşabiliyor dikkat etsemde. Dikkatli olmakta fayda var ama herzaman da bir olmuyor ki

Aslında bende bu süreçte verdiğimi geri aldım o yüzden hâlâ hamile kaldığım kilodayım hiç vermemiş olsam +3 kg ile yoluma devam ediyor olacaktım😄 ilk gebelikle aynı ilerliyorum şuan ilk 3 ay biraz verip sonra geri alıp sonrasında da bum gelsin kilolar :KK71:
Hahahah o zaman aynıı durumdayız ben de sevdim bu işi ama kilo almadığım için mi ne hala tam bir hamile karnım yok ilk gebelik bi de o yüzden sanırım merakla karnım cıksın diye bekliyorum 😅🐣

Back
X