• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Kızlar ya arkadasım farklı bi şehirde bana bebeğinin kıyafetlerini gönderse 1 2 poşet. Kargo ne kadar tutar sizce. 400 km yol. Pahalıya mı denk gelir kendim satın almakla aynı hesap gibi mi tutar hiç böyle bi şeyler gönderen oldu mu
Kiyafetleri kutulayıp otobüs firmasina verin .onlar daha az ucret karsiligi götürüyor. Otogardan yakininiz teslim alir

Kızlar ben bugün bebişimi görmeye gidicem çok heyecanlıyım doktor güzel kahvaltı yap öyle gel dedi benim bebe uyuyor yoksa sürekli birde istersen sen Türk kahvesi iç bence dedi inşallah uyanık olur 😁
Ben bugün gördüm çok hareketliydi doktor cinsiyet için doğru acı değil dedi ve ben yine cinsiyet öğrenemedim cok haretli olması da yine değil sanki 😁

Kızlar ben de kızımı hissediyorum artık. Zaten bu hafta şüpheli geliyordu karnımdaki hareketler. Ama akşam dondurma yiyip uzaninca pır pır etti. Elimi koydum az önce hareket ediyor. Maşallah kuzuma. 🥺❤️ Bunu kaç yıldır bekliyorum bilseniz. 🥺 Ben 100 üstü kilodayım göbeğim de var. Hamilelik başından beri 6.5 kilo verdim. İnşallah çok almam. Bu arada Bebek sağ kısımda ve göbeğimin 2 parmak altındaydı. Ama bu hafta sola geçti. Sola geçtiğinden beri daha hisliyim. Bebeğin konumu etkiliyor bence hissetmeyi.
Sağlıkla kavuştursun rabbim o bekleyişler çok zor oluyor ama sonu binlerce şükür 🤍

Çikmayan gobus yok kizceler.birden patliyor.az daha bekleyin ve gorun.sigamayacagiz kapilardan🤣 valla tadini cikarin.sonra oturmam , yatmak, egilmek, kalkmak ayri dert oluyor🤣🤣 kizim oyun oynamak istiyor,kucak istiyor. simdiden ufak ufak zorlanmaya basladim.ilerde isler iyice kizişacak🤣
Tam olarak bu bu bu 😄😄 ilk gebelikte hadi çıksın artık diye beklediğim göbek, şimdi erken çıktı diye korkuyorum birkaç ay sonra nefes alamayacağız 😄

Ben gyno ferro sanol yazdırıyorum doktoruma. Önceki hamileliğimde kabız yapmayan tek demir buydu. Bundan vazgeçmem😂
Oysa beni mahveden ilaç.. ilacı bıraktım öyle diyim. Birdaha doktora gidene kadar kullanmayacagım başka yazdırmak istiyorum sıvı formda olanları varmış sanırım.

Çok şükür hiç bir sıkıntı yok 17 haftalık çıktı ultrasonda rahim ağzı uzunluğuna baktı 40 cm kapalı kilosu 156 Gr boyu 14 cm çıktı herşey yolunda Allah'ıma şükürler olsun bir eli yüzünde bir elide karnındaydi doktor baya dertli senin oğlan dedi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kilomda 58 çıktı 6 kilo almışım 🩵🌸

Çok şükür hiç bir sıkıntı yok 17 haftalık çıktı ultrasonda rahim ağzı uzunluğuna baktı 40 cm kapalı kilosu 156 Gr boyu 14 cm çıktı herşey yolunda Allah'ıma şükürler olsun bir eli yüzünde bir elide karnındaydi doktor baya dertli senin oğlan dedi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kilomda 58 çıktı 6 kilo almışım 🩵🌸
Amiiin, maşallah çok güzel ilerliyorsunuz bebişinle 🤍 hep böyle güzel haberler almak nasip olsun 🥰

Kızlar doktor cinsiyet icin uygun açıda değil dedi ama ben video cekmistim bacak arasını kırptım ve çok merak ediyorum tahmin yapar mısınız

Eklentiler

• 1000046976.webp
    1000046976.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 65
  • 1000046977.webp
    1000046977.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 64
Ben gyno ferro sanol yazdırıyorum doktoruma. Önceki hamileliğimde kabız yapmayan tek demir buydu. Bundan vazgeçmem😂
bana da bunu yazmış ama içinde folik asit varmış bugün farkettim kullandığım multivitaminde de var günkük doz fazla geldi bana multivitamini kullanmayaı düşünmüyorum bir sonraki kontrolde değiştirme4sini isteyecem

Benim de tam olarak aynı durum😄 hele sen 20. Haftada gör diyorlardı. 2 hafta kaldı hiç umudum yok😂 inşallah bir anda çıkar da buradan birbirimize haber veririz 🤭
Normal de de zayıf bi insanım ama iç karnım geniş herhalde herkes öyle diyor. Hayatta iç karnım geniş demezdim kendime ahahaha siz bizden az daha büyüksünüz 20. Haftadan bize bi sesleniş yaparsınız artık büyüdü mü ne oldu diye 😅

Kızlarrr günaydın 🌞
Benim bugün fazlaca diş eti kanamam oldu ya normal mi bu dönemde acaba ? 15. Haftadayım.
Normalde de olur ama bu süreçte hamilelikte yoğun olmaya başladı ve rahatsız edici bakalım bi doktora giderim belki ama tabi bi doktora sorayım

ben de araştırdıgım da regenesis,ocean mummy ve ımom omega 3 içinde folık asit 400 mcg var bilmiyorum bende çok fazla kullanmak istemediğimden folık asiti .şimdilik sadece dvitamini ve feramat önderdi doktorum

bana da bunu yazmış ama içinde folik asit varmış bugün farkettim kullandığım multivitaminde de var günkük doz fazla geldi bana multivitamini kullanmayaı düşünmüyorum bir sonraki kontrolde değiştirme4sini isteyecem
Aa hiç bakmamıştım şaşırdım şimdi sağol yazdığın için bi bakayım ben de🙄

Yaa gerçekten mi. Sanırım herkes kendi ilacını deneyip bulacak🥹 ben o ilaçla hiç kabız olmadım
Aslında biraz da vücudun toleransıyla alakalı galiba çünkü bana bütün demir ilaçları kabız yapıyor ilk gebelikte aşırı ilerlemişti bu durum o yüzden korkudan bıraktım şuan birkaç hafta kullanmazsam sorun olmaz umarım demirim de düşük ama ne yapsam bilemedim. Sıvı formda olanları hiç denemedim onlardan isteyeceğim 🥲

Back
X