- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #10.601
Ben gyno ferro sanol yazdırıyorum doktoruma. Önceki hamileliğimde kabız yapmayan tek demir buydu. Bundan vazgeçmemkızlar demir hapı olarak ne kullanıyorsunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gyno ferro sanol yazdırıyorum doktoruma. Önceki hamileliğimde kabız yapmayan tek demir buydu. Bundan vazgeçmemkızlar demir hapı olarak ne kullanıyorsunuz
ben gynoferon kullanıyorum doktor bunu önerdi demir ilaçları genelde kabızlık sorunu yapıyormuş bu ilacın böyle bir yan etkisini ben görmedimkızlar demir hapı olarak ne kullanıyorsunuz
Kiyafetleri kutulayıp otobüs firmasina verin .onlar daha az ucret karsiligi götürüyor. Otogardan yakininiz teslim alirKızlar ya arkadasım farklı bi şehirde bana bebeğinin kıyafetlerini gönderse 1 2 poşet. Kargo ne kadar tutar sizce. 400 km yol. Pahalıya mı denk gelir kendim satın almakla aynı hesap gibi mi tutar hiç böyle bi şeyler gönderen oldu mu
Ben bugün gördüm çok hareketliydi doktor cinsiyet için doğru acı değil dedi ve ben yine cinsiyet öğrenemedim cok haretli olması da yine değil sankiKızlar ben bugün bebişimi görmeye gidicem çok heyecanlıyım doktor güzel kahvaltı yap öyle gel dedi benim bebe uyuyor yoksa sürekli birde istersen sen Türk kahvesi iç bence dedi inşallah uyanık olur![]()
Sağlıkla kavuştursun rabbim o bekleyişler çok zor oluyor ama sonu binlerce şükürKızlar ben de kızımı hissediyorum artık. Zaten bu hafta şüpheli geliyordu karnımdaki hareketler. Ama akşam dondurma yiyip uzaninca pır pır etti. Elimi koydum az önce hareket ediyor. Maşallah kuzuma.Bunu kaç yıldır bekliyorum bilseniz.
Ben 100 üstü kilodayım göbeğim de var. Hamilelik başından beri 6.5 kilo verdim. İnşallah çok almam. Bu arada Bebek sağ kısımda ve göbeğimin 2 parmak altındaydı. Ama bu hafta sola geçti. Sola geçtiğinden beri daha hisliyim. Bebeğin konumu etkiliyor bence hissetmeyi.
Tam olarak bu bu buÇikmayan gobus yok kizceler.birden patliyor.az daha bekleyin ve gorun.sigamayacagiz kapilardanvalla tadini cikarin.sonra oturmam , yatmak, egilmek, kalkmak ayri dert oluyor
kizim oyun oynamak istiyor,kucak istiyor. simdiden ufak ufak zorlanmaya basladim.ilerde isler iyice kizişacak
![]()
Oysa beni mahveden ilaç.. ilacı bıraktım öyle diyim. Birdaha doktora gidene kadar kullanmayacagım başka yazdırmak istiyorum sıvı formda olanları varmış sanırım.Ben gyno ferro sanol yazdırıyorum doktoruma. Önceki hamileliğimde kabız yapmayan tek demir buydu. Bundan vazgeçmem![]()
Amiiin, maşallah çok güzel ilerliyorsunuz bebişinleÇok şükür hiç bir sıkıntı yok 17 haftalık çıktı ultrasonda rahim ağzı uzunluğuna baktı 40 cm kapalı kilosu 156 Gr boyu 14 cm çıktı herşey yolunda Allah'ıma şükürler olsun bir eli yüzünde bir elide karnındaydi doktor baya dertli senin oğlan dedi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kilomda 58 çıktı 6 kilo almışım![]()
bana da bunu yazmış ama içinde folik asit varmış bugün farkettim kullandığım multivitaminde de var günkük doz fazla geldi bana multivitamini kullanmayaı düşünmüyorum bir sonraki kontrolde değiştirme4sini isteyecemBen gyno ferro sanol yazdırıyorum doktoruma. Önceki hamileliğimde kabız yapmayan tek demir buydu. Bundan vazgeçmem![]()
Ahahaha bende ya var var iyi bakın dedikçe sağ olsun çevrem yok demeye devam ediyorBen sadece kilo almış gibi duruyorum göbeğim bence var ama arkadaşları yok diyor![]()
Amin inşallah çok sağolunAmiiin, maşallah çok güzel ilerliyorsunuz bebişinlehep böyle güzel haberler almak nasip olsun
![]()
evet bende de sıkıntı olmadı ama içindeki folik asit miktarı beni rahatsız ettiben gynoferon kullanıyorum doktor bunu önerdi demir ilaçları genelde kabızlık sorunu yapıyormuş bu ilacın böyle bir yan etkisini ben görmedim
Normal de de zayıf bi insanım ama iç karnım geniş herhalde herkes öyle diyor. Hayatta iç karnım geniş demezdim kendime ahahaha siz bizden az daha büyüksünüz 20. Haftadan bize bi sesleniş yaparsınız artık büyüdü mü ne oldu diyeBenim de tam olarak aynı durumhele sen 20. Haftada gör diyorlardı. 2 hafta kaldı hiç umudum yok
inşallah bir anda çıkar da buradan birbirimize haber veririz
![]()
ben ekstra bir vitamin almıyorum sadece devit ama siz alıyosanız evet fazla folik asit önerilmiyor doğruevet bende de sıkıntı olmadı ama içindeki folik asit miktarı beni rahatsız etti
Yaa gerçekten mi. Sanırım herkes kendi ilacını deneyip bulacakOysa beni mahveden ilaç.. ilacı bıraktım öyle diyim. Birdaha doktora gidene kadar kullanmayacagım başka yazdırmak istiyorum sıvı formda olanları varmış sanırım.
Aa hiç bakmamıştım şaşırdım şimdi sağol yazdığın için bi bakayım ben debana da bunu yazmış ama içinde folik asit varmış bugün farkettim kullandığım multivitaminde de var günkük doz fazla geldi bana multivitamini kullanmayaı düşünmüyorum bir sonraki kontrolde değiştirme4sini isteyecem
bende tesdüfen farkettim ilaç içeriklerini kendimiz takip edecez demekki bende içinde folik olmayan bir d vitamini yazdıracam bidahakineAa hiç bakmamıştım şaşırdım şimdi sağol yazdığın için bi bakayım ben de![]()
Aslında biraz da vücudun toleransıyla alakalı galiba çünkü bana bütün demir ilaçları kabız yapıyor ilk gebelikte aşırı ilerlemişti bu durum o yüzden korkudan bıraktım şuan birkaç hafta kullanmazsam sorun olmaz umarım demirim de düşük ama ne yapsam bilemedim. Sıvı formda olanları hiç denemedim onlardan isteyeceğimYaa gerçekten mi. Sanırım herkes kendi ilacını deneyip bulacakben o ilaçla hiç kabız olmadım