Benim ogluşun keyfine baksanıza bakmaya doyamıyorum keretaya :)
Ayh okuyamadım içim daraldı sonlara doğru[/QUOTE
Bugun aynen böyleyimçok stresim neden acaba delirdim mi ne
Ya ben de bu smile'lardan kullanmak istiyorum. Nasıl yapıyorsunuz?
Eki Görüntüle 518987 Kızlar günaydın nasılsınız?
Dün akşam yazamadım yemekten sonra sızıp kalmışım.
Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki ikili testlerimiz iyi çıktı...
Bebişlerimde maşallah büyümüş teyzoşları,biri elini emiyordu diğeri yan yatmıştıKuzularım benim,insan bakmaya doyamıyor.
Doktor amcamız cinsiyet konusunda herhangi birsey söylemedi,eşim sorunca,"daha erken,yüzde vermeyeceğim netleşince söyleceğim" dedi.
Allah bütün bebeklerimize iyilik,sağlık versin,korusun inşallah.
Boşver canım moralini bozmaya değmez o kız salla gitsin.Hiç bir şey senden bebişinden önemli değil.
Evet kuzucum ben görmüştüm çok net.Zaten bizim oğlan maşallah kocaman olmuş :)
Arkadaşlarım bamya diyorlardı oğluşuma resmini attım şok geçirdiler :)
Sende içini ferah tut herşey yolunda gidecek inşallah.
Benim ogluşun keyfine baksanıza bakmaya doyamıyorum keretaya :)
Bebişlerimde maşallah büyümüş teyzoşları,biri elini emiyordu diğeri yan yatmıştıKuzularım benim,insan bakmaya doyamıyor.
Doktor amcamız cinsiyet konusunda herhangi birsey söylemedi,eşim sorunca,"daha erken,yüzde vermeyeceğim netleşince söyleceğim" dedi.
erkekler daha iri doguyorlarmıs yapı geregı daha kemıklı oldukları ıcın... bız ne alıcaz bu bebelere ya..kıyafet ıcın daha erkenmı kızlar...bırde oyle bır tarıhkı benım mesela 5 nısan ama yanı mart ta olabılır..kıslıkmı alıcaz yazlıkmı kafam cok karısık:)
hadi hayırlı olsun tatlım,maşallah bebişlereAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben de öyle düşünüyorum. Bugüne kadar karşılaştığım herkes 3kişi hariç kız demişti. Biz de kız istememize rağmen içime erkek doğuyordu. Dün ilk defa usg de izlediğimde içime kız doğdu. Ama en önemlisi tabiki de sağlıklı olması.
maşallah kuzumuza Allah nazarlardan,kem gözlerden saklasın inşallah
Gözün aydın mergencimm..çok ama çok sevindim bu habere..
Rabbim sağ salim kucagına verdirsin..
merhaba kızlar bende nisan annesi olucam :)
Kızlar hatırlayamadım ama dün bir arkadaşımız bir link paylaşmıştı. Nud teoremi http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html Ben akşam inceledim çok dikkatimi çekti. Ben de gönderdim usg fotolarımı. Cinsiyet tahmini yapıyorlar ve bunu bilime dayandırıyorlar.
Maşallah yavrum benim,koca çocuk olmuş bunlar yahu
Ne de güzel bir poz yakalamış doktorunuz.:106:
inşallah hayatımm anamm yerim ben onu gerçekten öyle görünüyor hemi =) ayy siz böyle güzel güzel yazdıkça daha fazla heyecanlanıyorummmm aaa çığlık atasım var çalışasım yok bugun hani okuldan kaçtıgımız o güzel günler vardırya bahar havası için içine sığmaz sınıf daraltır öyle hissediyorum kaçasım var ama burda direk yolluolar okulda öyle miydi liseye dönmek istiyorum tekrar valla kaçarsam sadece bahçesinde kalacağım o günlerimi özledim bugun bende bi haller var korkmaya başladımm =)=)=)
Ya ben de bu smile'lardan kullanmak istiyorum. Nasıl yapıyorsunuz?
hayatım yorum yazdığın kutucuğun altında yoklar mı üzerine tıklaman yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?