2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar günaydın nasılsınız?

Dün akşam yazamadım yemekten sonra sızıp kalmışım.

Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki ikili testlerimiz iyi çıktı...

Bebişlerimde maşallah büyümüş teyzoşları,biri elini emiyordu diğeri yan yatmıştı Kuzularım benim,insan bakmaya doyamıyor.

Doktor amcamız cinsiyet konusunda herhangi birsey söylemedi,eşim sorunca,"daha erken,yüzde vermeyeceğim netleşince söyleceğim" dedi.

Allah bütün bebeklerimize iyilik,sağlık versin,korusun inşallah.

hadi hayırlı olsun tatlım,maşallah bebişlere Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

inşallah hayatımm anamm yerim ben onu gerçekten öyle görünüyor hemi =) ayy siz böyle güzel güzel yazdıkça daha fazla heyecanlanıyorummmm aaa çığlık atasım var çalışasım yok bugun hani okuldan kaçtıgımız o güzel günler vardırya bahar havası için içine sığmaz sınıf daraltır öyle hissediyorum kaçasım var ama burda direk yolluolar okulda öyle miydi liseye dönmek istiyorum tekrar valla kaçarsam sadece bahçesinde kalacağım o günlerimi özledim bugun bende bi haller var korkmaya başladımm =)=)=)

Gözün aydın mergencimm.. çok ama çok sevindim bu habere..
Rabbim sağ salim kucagına verdirsin..

Kıyafet için bence daha çok erken canım.
Zaten bebekler o kadar hızlı büyüyorki belkide bir kıyafeti birkaç kez ancak giydiricez.
Zıbınlık filan daha çok ihtiyaç olacak galiba.Bizim sadece bir çift mavi ayakkabımız var o kadar :)
Sonlara doğru alışverişe çıkmayı düşünüyorum ben.
Zaten bir sürü hediyede gelir.O yüzden çok abartmıcam.

Dayısı şimdiden planları yapmış.Galatasaraylı zıbınlık,battaniye,ayakkabı alıyormuş,dün bakmış.
Beşiğinide ben alıcam diyor.Hatta anneme demiş ki anne milupa alıp kenara koysak mı şimdiden:)
O kadar güldürdü ki beni sanki tarihi geçmicek.Herkes ayrı hayallerde:)

Gelişiminin nasıl ilerliyeceği hiç belli olmaz canım biraz daha sabır :)
Sağlıklı olsunda gerisinin hiç bir önemi yok.

maşallah kuzumuza Allah nazarlardan,kem gözlerden saklasın inşallah

Amin canım benim hepimizinkini inşallah

Oy oy oy seninki çifte heyecan.
Çok ama çok çok sevindim canım.Darısı ikili testini yaptıracak olan diğer arkadaşların başına inşallah.
İnsan kendini muhteşem hissediyor,harika bir duygu.İsteyen herkese nasip etsin allahım inşallah.

Ay ay ikizleri yerim ben. Benim de ilk başlarda ikiz olma ihtimali vardı beta hcg değerlerine göre; ama değilmiş :)

merhaba kızlar bende nisan annesi olucam :)

Tebrik ederim. Hoşgeldin aramıza :)

Maşallah yavrum benim,koca çocuk olmuş bunlar yahu

Ne de güzel bir poz yakalamış doktorunuz.:106:

Allahım nazarlardan saklasın bebişlerimizi :)
Bir sonrakinde dahada büyümüş olacaklar hayırlısıyla inşallah.

Kız çok alemsin sen ya:) Bak yinede şanslısın en azından KK açılıyor.
Ya oda olmasaydı insan çalış çalış kafayı yer.Hem sana kim okuldayken maaş vercekdi.
Artık farklı heyecanlar yaşıyoruz kuzu.Evlendik,bizi seven eşlere sahibiz,anne olucaz.
Huzurlu bir yuvaya sahibiz.Allahım olmayan herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…