2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
birinci hamileligim bulantilar yuzunden ilk uc ayim cok kotu gecti suan iknci bebegime hamileyim bulantilarim yok diye seviniyordumki 3 gundur 32 disimin hepsi sizliyor oyle boyle degil sizlamasi konusamiyorum yemek yiyemiyorum hatta uyuyamiyorum o derece kotuyum neden boyle oluyor halbuki bugune kadar dis problemim yoktu taki su 3 gune kadar. lutfen beni biraz rahatlatacak yontemleriniz varsa benimle paylasirsaniz sevinirim

Maalesef canım çalışıyorum işim oturarak genelde aslında muhasebeciyim.Kanamadan dolayı 1 hafta rapor verdi dr. ama yarın işe başlamak zorundayım keşke imkanım olsa da çalışmasam.Kahverengi akıntım bugün benimde oldu.Dr. korkmamamı söyledi.Progestanı günde 3 kez kulanıyordum, kanamdan dolayı dr. 4 'e çıkardı.Daha kalp atışlarını bile duymadım.Hayırlısı inşallah Pazartesi günü duyarım.

Dr değiştirebilirsin.Çünkü ilk doktorum rahmin kalp şeklinde düşük yapma riskin daha fazla dedi.2. doktorum o kadarda korkacak bir şey yok bu bebeğin genetiğinde varsa zaten düşecek.Sen ilaçlarını kullan ve dinlen dedi.
Allah'a sığındım.Dua ediyorum.İnşaAllah güzel şeyler olacak ben inanıyorum :)

Dikkat et cnm oturarak iş yapmakta insanı yoruyor. Günde kaç saat çalışıyorsun? Ben bu sene az ders istemeyi düşünüyorum.

canım korkma bişi olmamıştır inşallah neolacak bizim bu halimiz hayırlısıyla bi doğursak geçenlede balkonda dalgın otururken evimin önünde maytap patlattılar bende çok korktum eşim balkona çıkıp bağırmaya başladı ama çok korktum neyseki bebişim iyi inşallah seninkide iyidir rabbim korusun bebişlerimizi

geçmiş olsun tatlım iki hafta önce benim de azı dişlerim çok ağrı yaptı,şişti;öyle ki bademciklerime kadar şişti ağzımı açamıyordum.araştırdığımda hamilelerde bu şikayete sık rastlandığını ve eğer iltihaplı bir durum varsa diş doktoruna görünmek gerektiğini anladım.bazen diş problemlerinin hem anne hem de bebeği olumsuz etkilememesi için küçük müdahaleler yapılması gerekebiliyormuş! benim şikayetim dr randevumdan önceki gün kendiliğinden geçti :) darısı başına :)
bu kadar yazdım ama ;diş etlerini acıtmadan,düzenli olarak dişlerini fırçalaman dışında önerebileceğim bşy yok malesef
acil şifalar diliyorum canım

okurken ayri ayri keyif aliyorum kendi heyecanlarim, sevinclerim geliyor aklima nisan anneleri cok sanslisiniz ilkbaharda bebeklerinizi kucaklariniza alacaksiniz

encan kardesim cok sevindim senin adina Allah tamamina erdirsin insaAllah

listede eksik olur ise kusura bakmayin kimseyi atlamamaya calisiyorum... eksik bilgileri yazar iseniz tamamlarim (istanbul onde gidiyor)

saol canim sanada cok gecmis olsun bugun kosa kosa markete gittim sensetif disler icin (hassas disleri iglestiren ) colgeytin ozel bir dis macunuyla cok ama cok yumusak dis fircasini aldim birde agiz gargarasini aldim simdi braz daha rahatim aklinizda bulunsun baya ise yariyor

Annişler,saç boyama hakkında doktorundan bilgi alan var mı?

canim ilk u c ay bebek organlari gelistigi icin cok sakincali eger cok acileyiti varsa 3 aydan sonra boyatabilirsin
ben ilk hamileligimde 3 ydan sonra boyatmistim sebebi ise 2 seneden sonra turkiyeye tatile gidiyordum onun icin boyattim cunki es dosta kimseye perisan gozukmek istemedim ama turkiyeye gitmemis olsaydim boyatmazdim kizim allaha sukur saglikli dogdu aciliyetin yoksa boyatma derim

Selamlar tatlı hamişler nasıl geçiyor bugununuz.. Bende bulantılar hat safhada.. simitten başka bişey yiyemiyorum. tüm gün uykum geliyor. Birde sitede hesaplayınca 8. haftada görünüyorum ama dr 6. haftadasın diyor hangisi doğru ki?

iyi hafta sonları..

pazartesi için randevu aldım bakalım inşallah kalp altışlarını duyarız çok heyecanlıyım:))

Bir de facedeki gruba dün istek yolladım onaylanmamış daha admin kim ki orda sohbeti kaçırıyorum ama

kızlar aranızda sağlık ocağına giden var mı?ben ilerleyen aylarda giderim diye düşünüyorum ama acaba ne zaman gitmeli mi?

canım hamilelik takibi yapılıyor sağlık ocaklarında ve sonra bebeğin takibi ve aşıları yapılıyor...

ben kalp atışlarını duyayım kayıt için gidicem sağlık ocağına...
sende biran önce git kaydını yaptır..

Kızlar bende 28 nisan annesi olucam inşaAllah :) 2 yaşında oğlum var.Sat tarihim 22 temmuz.Daha çok küçük diye doktora gitmedim.1 hafta falan sonra gitmeyi düşünüyorum bebişimi görebilmek için :)

canım benimde sat 20 temmuz..ben geçen salı gittim keseyi gördük..
2 hafta sonra 7+4 te kalp atışını duymak için çağırdı doktorum...

sende 1 hafta sonra gidersen kalp atışını duyarsın inşallah....

iyi hafta sonları..

pazartesi için randevu aldım bakalım inşallah kalp altışlarını duyarız çok heyecanlıyım:))

ben 27sinde gittim dr a kalp atışlarını dinletmedi çok küçük ve tehlikeli şu anda dedi ama kalp atışları varmış pıtpıtçıkları oyy kuzucummm :))

canım listeyi sat tarihlrrine göre düzenlersen daha anlaşılır olacak böyle biraz karışık olmuş benceee

bu arada sen hamiş değilmisin???

Canım benide listeye ekler misin yaşım 27---sat 8 temmuz---15 nisan tahmini doğum tarihi----- ilk bebişim----mersin

Son düzenleme:
ben 27sinde gittim dr a kalp atışlarını dinletmedi çok küçük ve tehlikeli şu anda dedi ama kalp atışları varmış pıtpıtçıkları oyy kuzucummm :))

Ben de dün duydum bebişimin kalp atışlarını çok şükür 6 hafta üç günlük dedi doktorum.Neden tehlikeliymiş ya canım sıkıldı şimdi inşallah bişey olmaz.

Ben de dün duydum bebişimin kalp atışlarını çok şükür 6 hafta üç günlük dedi doktorum.Neden tehlikeliymiş ya canım sıkıldı şimdi inşallah bişey olmaz.

Bilmiyorumki benim dr çok pimpirikli belki abartmıştır ya da uğraşmak istememiş olabilir devlet hastanesi olunca. sıkma canını burda annelerin çoğu dinlemiş benimde içimde kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…