günaydın canım,limonlu su bulantını daha çok artırıyor olabilir!ben içtiğimde hem mide yanmam hemde bulantım biranda çoğalıyordu,bu durumu farkettikten sonra bir daha içmedimherkesin bünyesi farklı tabi,paylaşmak istedim
essela canım inşallah minik bebişin tutunur,hakkında hayırlısı ne ise rabbim onu yaşattsın;kimseyi evlat acısı ile sınamasın inşallah
eşim memlekette gidelim demişti kalp atışlarını duymayainşallah sorunsuz duyarsınız canım.
ben cuma günü gitmiştim üstten ultrasonla duyulmadı, alttan ultrason gerektiğini söyledi, dr erkekti yapmak istemedim eve gelince hemen ertesi güne yani cumartesi sabaha 9buçuk için randvu aldık, orda da alttan ultrason bakıldı ama varla yok arası dedi dr renkli doplere gönderdi, çok yavaş atan 2 ses duyduk. dr, gelişmediğini ve normale göre çok yavaş attığını söyledigerileme görülürse kürtaj gerekebilir dedi çok ama çok üzüldüm pazartesi tekrar gitcez.
sabah hastaneden döndüğümüzde çok kötüydüm orda da tutamadım kendimi çok ağladım... ama yapcak bişey yok herşey allahtan
rabbim herşeyin hayırlısını versin, taşıyamayacağımız yükler vermesin, zor imtihanlarla sınamasın....
canim yiyebilirsen ceviz ye. sanirim bulantiya iyi geliyomus. ben tedaviye baslarken yemege baslamastim ve hic bulantim yok maasallah:) bi haftadir falan yemiyrm ama hic bulantim yok. sende dene istersen canim
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa hamilemisinnnnnn cokkk sevinimmmmmmmmmmmmmmmmm:)))bu aradaaaa kizlarrr kazasiz belasiz hayirli saglikli dogumlar gebelikler nasip etsin insss
Evt cnm ben bı ara sürekli baktım ama sayfalar cok yavaş ilerliyorbu tür forumların içinde en sönük forum 2013 nisan anneleri sanırım
yada herkes tatilde daha
canım listeyi sat tarihlrrine göre düzenlersen daha anlaşılır olacak böyle biraz karışık olmuş benceee
bu arada sen hamiş değilmisin???
İns mays annesi olursun cnm belki 2-3 hafta erken doğurursan yine Nisan'a denk gelir:)yok ben hamis degilim maalesef nisan annesi olurum diye cok umitlenmistim ama hayirlisi Allah tan ...liste icin bakayim en kisa zamanda duzenlemeye calisirim,
buyuk ihtimal sezeryan olucak bebisim 20 nisan olabilir dogum tarihi
MINIKGELINevet cnm ins hamisim sali gunu ilk randevim ins mercimegimi gormeye gidicem hayirlisiyla
MULBERRY8092 KIZLAR nasil gidyor hamislik
Ay hadi bakalimmmm minnosu gor gel yaz bize:)
İki gun once kalp atışını duydum o nsl guzel bı ses :) esimle ağladık doktor o ani uzun tuttu baya bı dinleetti:) cokkkkkk güzell:)
Tabi sen deneyimli annesin 2 oglusun var Allah bağışlasin ben malum tup bebekle hamile kaldım ikinciyi yüreğim kaldırırsa 3 sene sonra yapcam ikiz olur ins :)3 cocuk istiyorum bende ama suanda istiyorum 1 sene sonra aynı dusunurmuyum bilmem:)))
sagol cnm bnmmm yaa bnm 4. bebegim olacak kizim var bide bnm 13 yasinda teyzesi 10 yasinda ve 6 yasinda ogullarim gecen sene bir tane kaybim var bu sene yeniden nasip oldu cok cok sukur Rabbime ben cocuklari cok seviyorum 10 tane olsa yaparim inan
istersin merak etme arasini sogutmadan yap derim ben yas ilerliyor inan
Sagol gulum Allahim nasip eder sanada bakmisin birde kazayla hamile kalmisin Raabimin hazinesi bol verir bakarsinAyyyyyyyyyyy idolümsun ablammmmm:) mslh 4 cocuk süper ya ins bu kız olur :) 2 kız iki erkek şahane ya:)
Normal yolla hamile kalsam hemen isterimde tup bebek beni cok yordu...3 ay icinde ikinci tup bebeğim bu..belki 3 sene sonra unutum herseyi belkide dahada erken isterim kimbilir...rabbimmmmm hayırlısını versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?