okurken ayri ayri keyif aliyorum kendi heyecanlarim, sevinclerim geliyor aklima nisan anneleri cok sanslisiniz ilkbaharda bebeklerinizi kucaklariniza alacaksiniz
encan kardesim cok sevindim senin adina Allah tamamina erdirsin insaAllah
listede eksik olur ise kusura bakmayin kimseyi atlamamaya calisiyorum... eksik bilgileri yazar iseniz tamamlarim (istanbul onde gidiyor)
Ben de dün duydum bebişimin kalp atışlarını çok şükür 6 hafta üç günlük dedi doktorum.Neden tehlikeliymiş ya canım sıkıldı şimdi inşallah bişey olmaz.
Dikkat et cnm oturarak iş yapmakta insanı yoruyor. Günde kaç saat çalışıyorsun? Ben bu sene az ders istemeyi düşünüyorum.
arkadaşlar bişi sormak istiyorum benim bugün biraz ağrım var adet sancısı gibi bide hesaplarıma göre tam adet olacağım tarih acaba ondan dolayı olurmu yani biz hamileykende adet tarihimiz gelince böyle ağrı çekecekmiyiz şimdiye kadar yoktu bugün başladı pazartesi kontrolüm var hayırlısıyla çok evham yapıyorum bilgisi olan varmı:26:
kızlar aranızda sağlık ocağına giden var mı?ben ilerleyen aylarda giderim diye düşünüyorum ama acaba ne zaman gitmeli mi?
selam kızlar yaklaşık 1 ay kadar memleketteydim bugün döndüm
benim hiç hamilelikle ilgili sıkıntım yok çok şükür
bi kaç defa tansiyon problemi yaşadım o kadar
memlekete gitmeden 2 gün önce keseyi görmeye gitmiştik
pazartesi de kalp atışları için gidicez
kalp atışlarını duymadığımız ve bulantı filan olmadığı için hala inanamıyorum ben
inşallah pazartesi sorun çıkmaz da duyarız kalp atışlarını
inşallah sorunsuz duyarsınız canım.
ben cuma günü gitmiştim üstten ultrasonla duyulmadı, alttan ultrason gerektiğini söyledi, dr erkekti yapmak istemedim eve gelince hemen ertesi güne yani cumartesi sabaha 9buçuk için randvu aldık, orda da alttan ultrason bakıldı ama varla yok arası dedi dr renkli doplere gönderdi, çok yavaş atan 2 ses duyduk. dr, gelişmediğini ve normale göre çok yavaş attığını söyledigerileme görülürse kürtaj gerekebilir dedi çok ama çok üzüldüm pazartesi tekrar gitcez.
sabah hastaneden döndüğümüzde çok kötüydüm orda da tutamadım kendimi çok ağladım... ama yapcak bişey yok herşey allahtan
rabbim herşeyin hayırlısını versin, taşıyamayacağımız yükler vermesin, zor imtihanlarla sınamasın....
essela tatlım seninle aynı durumdayız ben de cuma günü kısmetse dtr'a gideceğim.
benim bebeğimin de kalp atışı yok tekrar gidince de duyulmazsa alınır dedi doktor bu düşünce beni strese sokuyor çünkü kürtajdan çok korkuyorum...
Rabbim ikimize de hayırlısını verdin...
günaydınn...
oğlumla oynadık kahvaltıyı hazırladık babamızın uyanmasını bekliyoruz..
her sabahki limonlu su eşliğinde tabi..
çook midem bulanıyor çok..
canim yiyebilirsen ceviz ye. sanirim bulantiya iyi geliyomus. ben tedaviye baslarken yemege baslamastim ve hic bulantim yok maasallah:) bi haftadir falan yemiyrm ama hic bulantim yok. sende dene istersen canimsu içmeye korkuyorum.. ne yesem anında çıkartıyorum( Nasıl geçecek 2 ay ((
Midem çok kötüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?