2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

tatlım pek güzel diyorsun ama hala anlamadığın konu şu Selen 44 de gebelik şekeri var ve böyle bir durumda bebek 4 kiloyu aştıysa 38 haftada bebek sezaryenle alınması önerilir...bu bir tercih meselesi değil,önlemdir..bence onun doktoru ona riskleri anlatmıştır ve de normal olanı yapmıştır..hastasını bilgilendirmek gibi..yanlış birşey yok bunda.

Gebelik sekeri bebege kilo aldiran bir durum oldugunu biliyorum onun disinda bu konuda yeterli bilgim yok , ben dr larin hastalara risk adi altinda dayattigi sezeryani, yine sezeryanin bir secenek degil en en son anda basvurulmasi gereken bir yontem oldugunu tartisiyorum. Bu konuda da yuzlerce arastirma ve ornek var maalesef. Henuz 4 kiloya ulasmamis bebegin omzu cikar el sez yapalim demesini elestiriyorum. Adam gebelik sekeri var sez mecburi demiyorki. Bebek buyuk doguramazsin omzu cikar die annenin icine korku saliyor.! Bu dr un kararini kafasinda soru isaretleriyle buraya tasiyan arkadasla fikirlerimi ve arastirmalari paylasiyorum... Benim dusuncem bu. Arastirmalar da bu. Karar annenin,babanin,dr unun.. Ne denilebilirki. Ulkenin saglik politikasinin geldigi noktalar bu.

katinam canım 50 tefriciyede ben okudum. bitirip bitirmediğini bilmediğim için devam edemedim. bitmediyse yine okurum tatlım.

selam fıstıklar
gözlerimden uyku akıyor öyle yorgunum anlatamam;ama sizleri çok merak ettim
azda olsa geçmişe bakabildim

Umutege tatlım benim Allah yardımcın olsun,sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna

Sernil ve naneli_limon yavrularınıza sağ salim kavuşmuşsunuz; Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah,darısı bekleyenlerin başına olsun :)

ben Naz'a bir kaç gün önce özel msj atmıştım merak edip;şeker ve tansiyon problemi yaşıyormuş.. şekeri atlatmış ama tansiyon devam edyormuş.. merak edenler için paylaşayım dedim
esrasm'den haber yok galiba;Rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah

Cnm son bikacgun baya yoruldun..bence doguma kadar nekadar dinlensen kardir dinlenmeye bak bol bol energi topla dogum icin insallah rabbim sag saglim dogurmayi nasip etsin..

Tamam canım, yarın haberini bekliyorum

kızlar benim sat ta 11 temmuz, tarihlerimiz aynı..sizin bebişlerin kilo durumu ne bizimki önden gidiyor 10 gün önce 3500 gr olmuştu bile 4 kiloyu geçerse sezeryan dedi doktor..

Benimki bugün 2707 idi.

canım sAT TARİHİNİ SÖLEDİĞİNDE TAHMİNİ DOĞUM TARİHİN ÇIKIYOR ORTAYA..SENİNLE İKİMİZİN AYNI ZATEN 1 GÜN VAR ARADA...TAKVİMİNDEKİ TARİH İŞTE..

Canım onu biliyorum da yani ultrason her gidişte farklı bir doğum tarihi veriyor. Şimdiye kadar verdiği tarih aralıkları 14-24 Nisan oldu. Bugün 24 Nisan dedi ultrason cihazı.

offf canım sıkılıyor
eşim yine yok dün gece 1 de geldi bugünde bu saat oldu hala yok.

ben oğlumu doğurmak istemiyorum ya ne güzel şu an sadece bana ait.
içimde büyütsem olmaz mı ya

Canım, Allah her şeyin hayırlısını versin, öyle deme lütfen dua saatine denk gelir Allah korusun

Canim onuda dusundum besigin krem yerlerini boyasam sprey boya ile diye onuda yaptirmiyo kokar onda bebek yaticak diyo bi yondende hakli diyorum.hatta koctasta sordum ordaki adamda olmaz zararli falan dedi.bizim besik buyuk sorun oldu valla

mobilyaları kaplamak için çok güzel kağıtlar var.bende seninle aynı sorunu yaşadım ve dolabımı bu güzel kağıtlardan kapladım.herkes çok beğendi.ben tekzenden aldım bebek odaları için çok güzel modeller var istersen bide öyle dene.hem boya gibi zararlı da değil.

tam olarak aynı durumdayız canım; yarın başka bir doktora gidip muayene mi olsam içimi rahat tutup sezeryan öncesi tahlil için kan mı versem diye düşünüp duruyorum; herkese de 1 nisan da sezeryanım var diye haber verdim, planlı programlı olunca herkes sevindi

ben bugün aldım bakalım işe yarayacak mı??en az 3 ay kullanın diyor ama bakalm.ben lierac kullandım ama yine de çatladı az da olsa((

kesinlikle bünye ile alakalı...annem 3 çocuk doğurmuş bitane çatlağı yok.13 kilo aldım bende.bnmde bi tane oluşmadı...ne pahalı kremler sürdüm ne yağlar.sadece banyodan sonra zeytinyağı sürdüm o kdr..

Ayniyiz 13 kilo aldim. Banyodan sonra haftada bir orjinal zeytinyagi sizma zeytinyagi surdum :) no catlak no selulit

Kızlar, sabah kontrolümüz olduğu için erken kalktık sonra da 2 saat ortalıklarda dolaştık. Doktor bugün artık günde 45 dk yürüyeceksin dedi ya ben direkt 2 saatten başladım Ama bacaklarımın arası nasıl ağrıyor anlatamam. Gözlerim de yavaş yavaş kapanıyor. Size doyum olmaz. Yarın görüşmek üzere, inşaallah güzel haberlerle uyanırız, öpüyorum sizi

dogum yapan bebegini kucagina alan arkadaslar hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun.
Kizlar benim beklenen dogum 10 nisan. Simdiye kadar agri sızı olmadi. Ama bugun evi supurge falan yaptigimdanmi nedir ılık ılık asagidan igne batar gibi arada bi agri oluyo. Ve kıZIm karnimda degisik degisik sekillere giriyo. Ne olabilirki bu durum

Ya ben sonradan katılan arkadaşları hep birbirine karıştırıyorum ,
Hatta cok garip oluyorum başka bir yerdeymisim gibi.

Benim kocacigim yarın gidiyor,
Allah Kerim ...
Bu haftaki kontrolde boyle bir sebeple yalnız olacağım
Saati vs tek basıma alacağım.
Doğumuma gelir insallah:)
Ben bugun yine bir dünya is çıkardım nasil başardım bilmiyorum ama
Bu hafta biter insallah.

Ha birde,
Chosymlen karsilasamadim
Ondan mutevellit neşem yok annem ,

Uykudadir simdi pambik prenses:86:

Umutegecim Rabbim saglikla almayi nasip tsin kizini kucagina.resim istiyoruz :)
Sernil gozun aydin canim darisi biz gibbi bekleyenlere insallah.
Laternem dogum gunude kutlu olsun.bebisde ayni gun dogsaydi iyi olurdu.laternemin oglusda benim oglan gibi nazli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…