Bak su arastirmayi bir oku ne demek istedigimi anlayacaksin. Bir sezeryan olacaksa da normal dogum sancilari beklenmeli denenmeli olmuyorsa sezeryana donmeli. Normal dogum anne ve bebek icin okadar onemli ki...
Anne ve Bebisi: Belgesel, Natural Birth
tatlım pek güzel diyorsun ama hala anlamadığın konu şu Selen 44 de gebelik şekeri var ve böyle bir durumda bebek 4 kiloyu aştıysa 38 haftada bebek sezaryenle alınması önerilir...bu bir tercih meselesi değil,önlemdir..bence onun doktoru ona riskleri anlatmıştır ve de normal olanı yapmıştır..hastasını bilgilendirmek gibi..yanlış birşey yok bunda.
selam fıstıklar
gözlerimden uyku akıyor öyle yorgunum anlatamam;ama sizleri çok merak ettim
azda olsa geçmişe bakabildim
Umutege tatlım benim Allah yardımcın olsun,sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna
Sernil ve naneli_limon yavrularınıza sağ salim kavuşmuşsunuz; Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah,darısı bekleyenlerin başına olsun :)
ben Naz'a bir kaç gün önce özel msj atmıştım merak edip;şeker ve tansiyon problemi yaşıyormuş.. şekeri atlatmış ama tansiyon devam edyormuş.. merak edenler için paylaşayım dedim
esrasm'den haber yok galiba;Rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah
Canım seninle sat tarihlerimizde kan testi tarihlerimizde aynı yanlış hatırlamıyorsam yumurtlama tarihimde 24-25 Temmuz falandı bana geçen hafta doktor 4-18 Nisan arasını beklicez eğer sezeryan olursada 4 Nisan'dan sonra alırım demişti bakalım yarın kontrolümüz var vereceği tarihleri paylaşırım :)
kızlar benim sat ta 11 temmuz, tarihlerimiz aynı..sizin bebişlerin kilo durumu ne bizimki önden gidiyor 10 gün önce 3500 gr olmuştu bile4 kiloyu geçerse sezeryan dedi doktor..
canım sAT TARİHİNİ SÖLEDİĞİNDE TAHMİNİ DOĞUM TARİHİN ÇIKIYOR ORTAYA..SENİNLE İKİMİZİN AYNI ZATEN 1 GÜN VAR ARADA...TAKVİMİNDEKİ TARİH İŞTE..
offf canım sıkılıyor
eşim yine yok dün gece 1 de geldi bugünde bu saat oldu hala yok.
ben oğlumu doğurmak istemiyorum ya ne güzel şu an sadece bana ait.
içimde büyütsem olmaz mı ya
Canim onuda dusundum besigin krem yerlerini boyasam sprey boya ile diye onuda yaptirmiyo kokar onda bebek yaticak diyo bi yondende hakli diyorum.hatta koctasta sordum ordaki adamda olmaz zararli falan dedi.bizim besik buyuk sorun oldu valla
önerilerin için çok sağol ben de normali tercih ederim ama doktorların konuşması insanı çok etkiliyor malesef bilmediğimiz bir konu olunca mecburen onların iki dudağının arasına bakıyoruz..bende gebelik şekeri olduğu için uzun zamandır diyetteyim zaten diyete rağmen bebek çok hızlı kilo alıyor tam bir tombik olmuş ultrasonda bakınca anlıyor insan..dediğin gibi belli olmaz belki bizim tosun son zamanda kilo almaktan vazgeçer de normal yollarla doğar..senin ufaklıkta popo üzerine oturmaktan vazgeçip doğum kanalına girer inşallah.hakkımızda hayırlısı olsun..
Bebeğin kilosuna göre çıkiyordur o tarih,ama dogum tarihinin normalden cok ileriye atilmasini ilk defa duyuyorum..hayırlısı olsun..
ben bugün aldım bakalım işe yarayacak mı??en az 3 ay kullanın diyor ama bakalm.ben lierac kullandım ama yine de çatladı az da olsa((
Bebeğin kilosuna göre çıkiyordur o tarih,ama dogum tarihinin normalden cok ileriye atilmasini ilk defa duyuyorum..hayırlısı olsun..
kesinlikle bünye ile alakalı...annem 3 çocuk doğurmuş bitane çatlağı yok.13 kilo aldım bende.bnmde bi tane oluşmadı...ne pahalı kremler sürdüm ne yağlar.sadece banyodan sonra zeytinyağı sürdüm o kdr..
Evet ya , chosy hic girmedi degilmi bugün..ilginçcc..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?