Kızlar, sabah kontrolümüz olduğu için erken kalktık sonra da 2 saat ortalıklarda dolaştık. Doktor bugün artık günde 45 dk yürüyeceksin dedi ya ben direkt 2 saatten başladımAma bacaklarımın arası nasıl ağrıyor anlatamam. Gözlerim de yavaş yavaş kapanıyor. Size doyum olmaz. Yarın görüşmek üzere, inşaallah güzel haberlerle uyanırız, öpüyorum sizi
Kızlar, sabah kontrolümüz olduğu için erken kalktık sonra da 2 saat ortalıklarda dolaştık. Doktor bugün artık günde 45 dk yürüyeceksin dedi ya ben direkt 2 saatten başladımAma bacaklarımın arası nasıl ağrıyor anlatamam. Gözlerim de yavaş yavaş kapanıyor. Size doyum olmaz. Yarın görüşmek üzere, inşaallah güzel haberlerle uyanırız, öpüyorum sizi
Ya ben sonradan katılan arkadaşları hep birbirine karıştırıyorum ,
Hatta cok garip oluyorum başka bir yerdeymisim gibi.
Benim kocacigim yarın gidiyor,
Allah Kerim ...
Bu haftaki kontrolde boyle bir sebeple yalnız olacağım
Saati vs tek basıma alacağım.
Doğumuma gelir insallah:)
Ben bugun yine bir dünya is çıkardım nasil başardım bilmiyorum ama
Bu hafta biter insallah.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/536075-gulus-cumbus-evde-dogummmm.html
Kizlar bir okuyun super hikaye:)
Ya ben sonradan katılan arkadaşları hep birbirine karıştırıyorum ,
Hatta cok garip oluyorum başka bir yerdeymisim gibi.
Benim kocacigim yarın gidiyor,
Allah Kerim ...
Bu haftaki kontrolde boyle bir sebeple yalnız olacağım
Saati vs tek basıma alacağım.
Doğumuma gelir insallah:)
Ben bugun yine bir dünya is çıkardım nasil başardım bilmiyorum ama
Bu hafta biter insallah.
Ahahahaa bombaa bir dogum hikayesi! :)))
Ayy dogum gununde ne guzel bir duygu bu :) saglikla buyutmek nasip olsun anali babali buyusun prensesinSlm kızlar 24.03.2013 saat:23.40 da doğum yaptım..Kızım annesine doğum günü süprizi yaptı dünyaya erken geldi, prensesimle doğum günlerimiz aynı oldu:)darısı başınıza,ayrıntıları müsait olduğum bir ün paylaşıcam sizlerle hepinizi öpüyorum iyi akşamlar:)
Sende mi brütüsArkadaşlar bende doğumumu yaptım 4-5gün önce sezeryan oldum.Şuan gayet iyiyim
offf canım sıkılıyor
eşim yine yok dün gece 1 de geldi bugünde bu saat oldu hala yok.
ben oğlumu doğurmak istemiyorum ya ne güzel şu an sadece bana ait.
içimde büyütsem olmaz mı ya
Benim işim yetişsin deKolay gelsin amma enerjik bir bayansin ari gibisin masallah :) insallah esin yetisir doguma..
Sagolasın canımCanım kaçırmış olabilirim merak ettim kardeşinin sınavı nasıl geçmiş?
Kız katinamm olmadı mı birseyler
Seninki duaları bekliyor deyim sana.
He birde umutegenin oğluşu:)
Benim işim yetişsin de
İnşallah canım.
Arı gibiyim ama Bal yapmaz arı :86:
Sagolasın canım
O gün hemen baktı çok iyi geçmiş
Ama dinle birde şey dedi edebiyatmı türkçe mi onda biraz uğraşmış.gerisi iyi .sayısalcı garibim...
haziranda diğeriymiş,diğeri daha mühimmiş sanırım.
Rabbim cümlesinin emeğini boş çevirmesin.çok çalıştı canım ya inşallah olur birşeyler...
mrb geçmişe baktımda maşallah aramıza minicik canlar katılmış hepsinin bahtı açık olsun inşallah.
tecrübeli annelerben bugün doktora gittim bebek doğum kanalında herşey yolunda plasentayaşlanmaya başlamış dedi doktor nstde sancı çıktı ve rahim yumuşaması olup olmadığını öğrenmek için muayene oldum(1 dk sürmedi çok çok çok korktuğum bişeydi kolay değildi ama dediklerini yaptıktan sonra zorda değildi)rahimde yumuşama yokmuş .doktor yarında çağırdı.
şimdi bu ne demek oluyor mesai bittiği için doktorla görüşemedim tlf yarın gel dendi plasenta yaşlanmış azda olsa sancı var günüm çok yakın rahiö yumuşamamış benim yarınki akibetim nolur bana bişey söyleyin.
normal doğum diye yırtınan ben tırstım hafiften beni rahatlatın zaten epidural istiyorum ama normla su gelse sancı gelse öyle gitsem hastaneye diye hayaller kurdum hep planlı programlı normal doğum offffffff nasıl olurki.saçmaladıysam kusura bakmayın cümleleri bile toparlayamıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/536075-gulus-cumbus-evde-dogummmm.html
Kizlar bir okuyun super hikaye:)
O benim de dikkatimi cekti de birsey demedimYa bebeci
Ben hep kutlanıyor da gördüm
Şimdi senin alıntıda naneli nin yorumu okudum
"4-5 gün önce"
Sanki birşey almıştı tam hatırlamıyor ne günü
Ayyy çok güldüm gece gece:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?