2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
voltajım demek oğlunu okula gönderemedim seni gidi tembel veli seni
onca işi yap yap yor lendini

Valla bugun artık bitsin isim
Bu yıl daha ikinci devamsizligi ya birsey olmaz,ogrenci dediğin arada kendi kafasına göre tatil yapmalı
Hava yagmurlu ,Siyatigim tutmuş ,is yapasim yok
Son haftamı yatarak geçirmek varken HALIM harap.

3 çocukla kendine eziyet ediyorsun genç annem.
baka bana örnek al
yata yata sıska bir çocuk ancak doğacak.
bak demedi deme senin bu olacak kız çok hamarat olcak.
talip mi olsam ne verirmisin benim sıska oğlana

Ben.geldim.kizlar...

Bu sabah oglusu yine emzirdim.
Ozellikle.sezeryan yapan yada yapacak.olan bacilar.hic tedirgin olmayin emzirmeye gelmeswee devam.edin geliyo.
Benim.dun tam.olarak geldi.sukur.4.gunumuzdeydik.
Allahim hepimizin yardimcisi.olsun.

Chosy.saoosun oglusun resmini.album yapmisti
anneme gecince bende eklerim.o.kadar seker.ki
Her.anini cekiyoruz :)

sanki zaman geçmiyor.. en az doğum yapacaklar kadar heyecanlıyım... umutegeden haber yok mu daha kızlar? başka doğum varmıydı beklediğimiz?

ay bende senin gibiyim doğum tarihlerimizde aynı zaten.daha ortada çanta yok çokk rahatım çokkkk

ersnil periden haber yok canım.

Ersnilcim ben su an nst de takilirken sen ne gunler yasiyorsun masallah :) dogurdun sutun geldi keyfini cikariyorsun belli ki darisi bizim basimiza :)
Oglun sarisin prens cok tatli cok bal
Yeni.fotolari bekliyoruz kuzum
Kuzucugunu da kokladim misss

Merhaba herkese
Dün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda normal doğuma hala engel bir durum yok sen rahat olursan ben de rahat olurum ebe de rahat olur dedi bilmiyorum artık yaklaştıkça görcez 38. haftada yapacakmış çatı kontrolünü, pazartesi rapor almaya gitcem son 3 günüm iş yerinde iple çekiyorum cumayı valla çok sıkıldım.
Sernil, naneli-limon Allah uzun ömürler versin size ve bebişlerinizeeee
Perilous ve bebeği de iyidir inşallahhh
Umutege inşallah bugün sağlıkla bebeğine kavuşursun dualarımız seninle
Başka doğum yapcak ya da yapan var mıydı acaba??? Yapacak olanlara Allah kolaylık versin bi an önce kavuşsunlar sağlıkla bebişlerine
Yapmış olanlara bebişleriyle uzun sağlıklı ömürler dilerimmm
Hasta olanlara geçmiş olsun
Laterne ve derineser doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara
Mergenden, esradan haber yok sanırım inşallah kendileri ve bebekleri de iyidir
Hanipeks nasıl oldun?? Geçen benim de başıma gelmiştii aynı durum mesaneye yaptığı baskıdan dolayı farkında olmadan kaçırabilirmişiz ama tabi su da olabilir riske atmamak lazım
Ersnil ve tuncsss ne güzel bebeklerinize kavuştunuz inşallah sütünüz de gün geçtikçe artarrr
Benim kız herhalde gününü bekleyecek çok şükür bi problemi yok keyfi yerinde Aslında beklesin istiyorum 15 nisanı görelim bi daha rahat olcaz o zaman maddi açıdan tabi hayırlısı bakalımmm

Geçmişe henüz bakmadım, hemen selam vereyim dedim. Şimdi başlayacağım bakalım yeni doğumlar yeni bebişler var mı?
Güzel bir gün diliyorum herkese

Kuzucum bendeki 3 Yasin tamamdir, okudum.. Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin..

Yani oyle birsey ki okurken bile tek tek aklıma geliyorsunuz nerdeyse tek tek dua ettim o derece.. Allah su an sıkıntıda olanımız varsa aramızda onlara da yardımcı olsun..

Benim durum yarın netleşecek belki yatış yapacak bakalım..

Tüm gecem kabusla gecti anlatıp ruh halinizi etkilemeyim ama gördüğüm en kötü ruyalardi.. Etkisinden çıkamıyorum bir türlü..kızım bu suyla iki gun daha dayanır inşallah..

Kizlar akintisi sac jolesi gb kati gelen var mi ? Benim normalde vajinal.akintim yoktu iki gundur ozellikle wcye girdigimde peceteye jole gb akihti geliyor

ayy günaydın dicem de olmayacak arkadaşlar selamlar hepinizee =)))))

Kizlar akintisi sac jolesi gb kati gelen var mi ? Benim normalde vajinal.akintim yoktu iki gundur ozellikle wcye girdigimde peceteye jole gb akihti geliyor

bebcim benim bu ara ara öyle oluyo ama endişelenecek bişi yok sanırım doktor akıntı artar koyulaşır demişti de sen de sor istersen doktoruna ya da şu turnusollu pedlerden kağıtlardan dene canım su olmasından şüphe ettiysen

bu arada sabah 6 da kapadım gözlerimi nihayet ama saat 8 de bi telefon dedim hadi almaya geliyorum seni kahvaltıya gidiyoeuz diyince kalktım hazırlandım kahvaltıya gittik sersem sersem bi halde eve yeni geldim akşama da kayınvalidem çağırdı yemeğe orda olacağız ama benim dermanım kesilmiş halde. boş boş bakıyorum uyusam uyuyamam da artık. yaaa eve kapıdan girince lavaboya yetişemedim altıma kaçırmışım

Kızlar ben geldim bebeğim dönmüş ama çatı muayenesinden sınıfta kaldık kanal normal ana son kemik sıkıntılı dedi doktor peki kesinlikle normal doğum olmazmı dedim oda olur ama vakumla çekmek zorunda kalabiliriz yada bıla bıla bi sürü şey söyledi %10 ihtimal dahi olsa düşük omuz yada kafa travması olma ihtimali var göze alıyorsan olur ama önemli olan bebeğin sağlıklı olması bu nedenlede kesinlikle sezeryan dedi bunları duyunca ben başladım ağlamaya normal doğum yapamayacağım için değil ama ihtimalleri düşünmek yetti annelik böyle bişeymiş demekki bugün ilk defa böyle hissettim 9 Nisan da geliyor kızım Allah'ın izniyle :)

canım benim haftalardır öyle geliyor dr da kontrol etti bir fitil verdi kullanmadım kullanmadığımı da söyledim önemli bişii değil zaten korkma dedi. hatta söylemesi ayıp çatı muayenesinden sonra sabah günlük pedimin üzerinde nerdeyse et parçası gibiydi. dr una sorarsan burada paylaşır mısın?? dr um bişiii yok dedi ama insanın içine dert oluyo:44:

canım benim üzülme demek ki hayırlısı sezeryanmış.. bakma hepimiz normal iidir deyip duruyoruz ama yusuf yusuf da atıyoruz yani içine sinmiyorsa başka bi dr a da bi muayene ol istersen. ay ne güzel 9 unda bebiş kucağında olacak

hadi göüzn aydın canım az kalmış iş yerinde de bitsin artık da bi dinlen sakince inşallah annesi bebişin inşallah en hayırlı en güzel zamanda bereketiyle sağlıkla gelir bak keyfi de yerindeymiş çok şükür

hadi sen de artık bitirdin inşallah canım hamileliğini evet ihtimaller bile insanı nası üzüyo ama çok şükür seçenekler var yavrularımızı sağlıklıca kucaklarımıza almak için inşallah

ersniiiilllll ve doğum yapan tüm arkadaşlar rabbim bol bol süt versin cop cop emsin bebişleriniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…