voltajım demek oğlunu okula gönderemedimseni gidi tembel veli seni
onca işi yap yap yor lendini
Valla bugun artık bitsin isim
Bu yıl daha ikinci devamsizligi ya birsey olmaz,ogrenci dediğin arada kendi kafasına göre tatil yapmalı
Hava yagmurlu ,Siyatigim tutmuş ,is yapasim yok
Son haftamı yatarak geçirmek varken HALIM harap.
ay bende senin gibiyim doğum tarihlerimizde aynı zaten.daha ortada çanta yok çokk rahatım çokkkkkızlar günaydın hepinize,
bugün doğuracak arkadaşların Rabbim yar ve yardımcısı olsun.
bizim doğum tarihine sanki aylar var gibi,
daha bebişin odası gelmedi. hastane çantam hazır değil.
bende bir miskinlik bir miskinlik sormayın gitsin.
bacağımın üstüne gün geçtikçe basamıyorum. görseniz tam bir sürahi hanım modeli.
2 gün önce misafirim geldi, pastaneye pasta almaya gittim. her zaman ki satıcı bu sefer bana teyze dedi(aksayarak yürüdüğüm için ) o misafirin de yorgunluğu 2 gün de ancak çıktı üstümden.
Ersnilcim ben su an nst de takilirken sen ne gunler yasiyorsun masallah :) dogurdun sutun geldi keyfini cikariyorsun belli ki darisi bizim basimiza :)Ben.geldim.kizlar...
Bu sabah oglusu yine emzirdim.
Ozellikle.sezeryan yapan yada yapacak.olan bacilar.hic tedirgin olmayin emzirmeye gelmeswee devam.edin geliyo.
Benim.dun tam.olarak geldi.sukur.4.gunumuzdeydik.
Allahim hepimizin yardimcisi.olsun.
Chosy.saoosun oglusun resmini.album yapmisti
anneme gecince bende eklerim.o.kadar seker.ki
Her.anini cekiyoruz :)
Eki Görüntüle 669379
Geçmişe henüz bakmadım, hemen selam vereyim dedim. Şimdi başlayacağım bakalım yeni doğumlar yeni bebişler var mı?
Güzel bir gün diliyorum herkese
Kizlar akintisi sac jolesi gb kati gelen var mi ? Benim normalde vajinal.akintim yoktu iki gundur ozellikle wcye girdigimde peceteye jole gb akihti geliyor
Kizlar akintisi sac jolesi gb kati gelen var mi ? Benim normalde vajinal.akintim yoktu iki gundur ozellikle wcye girdigimde peceteye jole gb akihti geliyor
Kızlar ben geldim bebeğim dönmüş ama çatı muayenesinden sınıfta kaldıkkanal normal ana son kemik sıkıntılı dedi doktor peki kesinlikle normal doğum olmazmı dedim oda olur ama vakumla çekmek zorunda kalabiliriz yada bıla bıla bi sürü şey söyledi %10 ihtimal dahi olsa düşük omuz yada kafa travması olma ihtimali var göze alıyorsan olur ama önemli olan bebeğin sağlıklı olması bu nedenlede kesinlikle sezeryan dedi bunları duyunca ben başladım ağlamaya normal doğum yapamayacağım için değil ama ihtimalleri düşünmek yetti annelik böyle bişeymiş demekki bugün ilk defa böyle hissettim 9 Nisan da geliyor kızım Allah'ın izniyle :)
Merhaba herkese
Dün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda normal doğuma hala engel bir durum yok sen rahat olursan ben de rahat olurum ebe de rahat olur dedi bilmiyorum artık yaklaştıkça görcez 38. haftada yapacakmış çatı kontrolünü, pazartesi rapor almaya gitcem son 3 günüm iş yerinde iple çekiyorum cumayı valla çok sıkıldım.
Benim kız herhalde gününü bekleyecek çok şükür bi problemi yok keyfi yerindeAslında beklesin istiyorum 15 nisanı görelim bi daha rahat olcaz o zaman maddi açıdan tabi hayırlısı bakalımmm
Kızlar ben geldim bebeğim dönmüş ama çatı muayenesinden sınıfta kaldıkkanal normal ana son kemik sıkıntılı dedi doktor peki kesinlikle normal doğum olmazmı dedim oda olur ama vakumla çekmek zorunda kalabiliriz yada bıla bıla bi sürü şey söyledi %10 ihtimal dahi olsa düşük omuz yada kafa travması olma ihtimali var göze alıyorsan olur ama önemli olan bebeğin sağlıklı olması bu nedenlede kesinlikle sezeryan dedi bunları duyunca ben başladım ağlamaya normal doğum yapamayacağım için değil ama ihtimalleri düşünmek yetti annelik böyle bişeymiş demekki bugün ilk defa böyle hissettim 9 Nisan da geliyor kızım Allah'ın izniyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?