ooooohh bi bebişimiz daha geldiiiihadi gözün aydın sernil allah analı babalı sağlıklı büyütsün bebişinizi =)))) gerçekten doğum günü hediyesi olmuş =)
ben de 1 nisanda doğursam aynı olcak
yook yokk uyunmuyor uyunmuyor saat 4 oldu ama ben hala bakıyorum öyle uyuyan eşime nasıl imrendim deriin derin uyurken...bu mide mahvetti beni bulantı hapım da bitmiş reçetesiz de alınmıyo yarın yazdırayım da içeyim 2 günü kapatırım heralde =)
tam olarak aynı durumdayız canım; yarın başka bir doktora gidip muayene mi olsam içimi rahat tutup sezeryan öncesi tahlil için kan mı versem diye düşünüp duruyorum; herkese de 1 nisan da sezeryanım var diye haber verdim, planlı programlı olunca herkes sevindi
Kızlar uyandık hazırlandık kontrolümüze gidiyoruz bizim için dua edin hayırlısı neyse o olsun bebişim dönmediyse bugün sezeryan tarihi verilecek :) çatı muayenemizde var korkmuyorum ama yinede çok gerildim dün akşamdan beri Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
hemen hemen aynı durumdayız canım...dr'dan gelince ne dediğini yazarsan çok sevinirim...inşallah güzel haberlerle gelirsin...yüksek voltaj canım cvp için sağol bebeğin kilosu suyu herşeyi normal dedi benim 39.hafta beklenen doğum tarihide3 nisan yani uzak bi tarih değil aslında hep normal için konuştuk ama sancı pek yok açılma yumuşamada yok yarın ola hayrola hep nomrla doğururum diyordum nasip kısmet.
bende bacak ağrısından uyuyamıyorum bi türlüyook yokk uyunmuyor uyunmuyor saat 4 oldu ama ben hala bakıyorum öyle uyuyan eşime nasıl imrendim deriin derin uyurken...bu mide mahvetti beni bulantı hapım da bitmiş reçetesiz de alınmıyo yarın yazdırayım da içeyim 2 günü kapatırım heralde =)
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım...Kızlar uyandık hazırlandık kontrolümüze gidiyoruz bizim için dua edin hayırlısı neyse o olsun bebişim dönmediyse bugün sezeryan tarihi verilecek :) çatı muayenemizde var korkmuyorum ama yinede çok gerildim dün akşamdan beri Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
selam fıstıklar
gözlerimden uyku akıyor öyle yorgunum anlatamam;ama sizleri çok merak ettim
azda olsa geçmişe bakabildim
Umutege tatlım benim Allah yardımcın olsun,sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna
Sernil ve naneli_limon yavrularınıza sağ salim kavuşmuşsunuz; Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah,darısı bekleyenlerin başına olsun :)
ben Naz'a bir kaç gün önce özel msj atmıştım merak edip;şeker ve tansiyon problemi yaşıyormuş.. şekeri atlatmış ama tansiyon devam edyormuş.. merak edenler için paylaşayım dedim
esrasm'den haber yok galiba;Rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah
Günaydın ,
Yine gerginim ben .
05:25
Te tlf calmasiyla uyandım ama ne çalma başucumda idi
Kızda yanımda sıçradı ayağıyla bana vurdu.
O ara zilde çalıyor kafayı yiyecektim sinirden .
Actım hemen esim denen balik hafıza
Sadece giderken bir tek çanta ile gidiyor oda valiz vs bile değil ya.
Onu unutmuş.Tlf acilen sesini kısmıştım tabi Sabah'ta olan oğluma oldu okula kalkamadik
Neyse birgunden birseycik olmaz.
Slm kızlar 24.03.2013 saat:23.40 da doğum yaptım..Kızım annesine doğum günü süprizi yaptı dünyaya erken geldi, prensesimle doğum günlerimiz aynı oldu:)darısı başınıza,ayrıntıları müsait olduğum bir ün paylaşıcam sizlerle hepinizi öpüyorum iyi akşamlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?