2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Benim de dogum gunum 1 nisan ve dogum yapacagim tarih de 2 nisan ama belli olmaz tabi oglusumun ne zaman gelecegi ayni gun olsa hakkaten ben de cok sevinirim 2 kere dogmus olurum o gun..hayirlisi bakalim

Bende aynıyım bir damla uykum yok.Biran önce gelsin artık kuzular sağlıcakla

Gunaydin canlar..

Gece mesaisi yerini gunduz mesaisine birakti :))

İsitme testine gidicez simdi.. Annem canim annem degerini daha iyi anliyorum her gecen gun.. Annelik cok yuce bir duygu.. Allahim kimseleri evlat hasreti ile sinamasin.. Binlerce sukur bana bu guzel gorevi verdigi icin..

Hanipeks kuzuum butun gece seni dusundum. Aradim dun ama uygun degildin sanirim. Bugun yine arayacagim.. Aklim hep sende

aynı şeyi ben de düşündüm ama başka bir doktor da şu saatten sonra ne kadar ilgilenirki acaba diye düşünüyor insan. senin günün benden önce sanırım, ben daha 2 sinde doktora gidicem o gün kilo durumuna göre karar verecek doğum gününe..senin bebişin kilosu ne kadar ki?

gunaydin kizlarr
guya izne ciktim ama neye yarar mesaiye gider gibi kalkiyorum
sizi takip ediyodum ama fazla yazamiyodum isten simdi evde rahatca girerim.

dogum yapanlara gecmis olsun Allah analibabali saglikla buyutmek nasip etsin ins.

bakalim bugun kimlerin haberi gelecek

Kızlar uyandık hazırlandık kontrolümüze gidiyoruz bizim için dua edin hayırlısı neyse o olsun bebişim dönmediyse bugün sezeryan tarihi verilecek :) çatı muayenemizde var korkmuyorum ama yinede çok gerildim dün akşamdan beri Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Allah kolaylık versin, hayırlı haberler alın inşallah...

hemen hemen aynı durumdayız canım...dr'dan gelince ne dediğini yazarsan çok sevinirim...inşallah güzel haberlerle gelirsin...
benim de hiç açılmam ve yumuşama yok,fakat bebeğim de doğum kanalına girmemiş...çatım normal doğuma müsaitmiş ama şu halde normal doğum olmazmış...bana bunları söylemişlerdi...bi dahaki kontrole kadar bol bol spor yapmamı istedi dr'um...o zaman da açılma ve yemuşama olmamış olursa sezaryen olabilir demişti...

bende bacak ağrısından uyuyamıyorum bi türlü
dün gece yine yoğurt yiyip yattım,biraz uyumuşum...
inşallah minnaklar da bizim gibi gece oturmaya alışmazlar içerde

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım...

günaydın herkese

sağol canım bende seni merak etmiştim ama hala gelmemiş galiba senin oğlan allah hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah sana ve diğer arkadaşlarımıza

Gunaydin kizceler,
Bugun umutege icin geri sayim yapiyoruz degil mi :)
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

yeni birgün yeni bebek haberleri...
bugün doğum yapacak arkadaşların Allah yardımcısı olsun, kontrolü olanlarda güzel haberlerle dönsün.

Günaydın ,
Yine gerginim ben .
05:25
Te tlf calmasiyla uyandım ama ne çalma başucumda idi
Kızda yanımda sıçradı ayağıyla bana vurdu.
O ara zilde çalıyor kafayı yiyecektim sinirden .
Actım hemen esim denen balik hafıza
Sadece giderken bir tek çanta ile gidiyor oda valiz vs bile değil ya.
Onu unutmuş.Tlf acilen sesini kısmıştım tabi Sabah'ta olan oğluma oldu okula kalkamadik
Neyse birgunden birseycik olmaz.

voltajım demek oğlunu okula gönderemedim seni gidi tembel veli seni
onca işi yap yap yor lendini

canim benim gozun aydin kavusmussun yavruna, benim de dun dogumgunmdu kizim supriz yaparmi acaba dedim ama olmadi, yerinden memnun cikmaya niyeti yok daha :) Rabbim anali babali saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin insallah.

kızlar günaydın hepinize,
bugün doğuracak arkadaşların Rabbim yar ve yardımcısı olsun.
bizim doğum tarihine sanki aylar var gibi,
daha bebişin odası gelmedi. hastane çantam hazır değil.
bende bir miskinlik bir miskinlik sormayın gitsin.
bacağımın üstüne gün geçtikçe basamıyorum. görseniz tam bir sürahi hanım modeli.
2 gün önce misafirim geldi, pastaneye pasta almaya gittim. her zaman ki satıcı bu sefer bana teyze dedi (aksayarak yürüdüğüm için ) o misafirin de yorgunluğu 2 gün de ancak çıktı üstümden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…