2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Rabbim yardımcın olsun canım,
en hayırlı zmannda gelsin bebeğin,

kızlar doğum listesini nerden görebiliyoruz?

link atabilir misiniz?

merak ediyorum kimler doğurdu son haliyle...

geçmişi rahat okuyamıyorum ben, o yüzden bari son halini göreyim..

ama neden sonda takılıyoki uyanıksın sonuçta....
Allah yardımcın olsun canım.

Spinal anestezide belden aşağısı uyuştuğu için 7-8 saat kadar yataktan kaldırmıyorlarmış canım. Ameliyattan sonra serum verdiklerinden dolayı idrar yapma ihtiyacın oluyor ve hissetmiyormuşsun. O yüzden sonda takılıyormuş. Hatta verdikleri serum miktarını çıkan idrar oranıyla oranlayıp herşey yolunda mı diye kontrol ediyorlarmış sanırım..

Canım bir de hastaymışsın umarım sezeryandan sonra herşey biter bebeğinle beraber yeni ve sağlıklı bir hayata başlarsın...
Senin ilk zamanlarını hatırlıyorum bulantılar,serumlar ben de aynı durumdaydım hep o günlerin geçmesini bekledik ve şimdi sona ulaştın hayırlı doğumlar dilerim sana ve bugün doğum yapacak tüm arkadaşlara...

happy birthday to you
nice güzel yaşların olsun tatlım.
mezoştan haber yok mu halen??

merhabalar nisan anneleri:)

ben mayıs anneleri grubundanım. ara sıra sizin sayfalara da bakıyordum sonuçta 1 ayda olsa bizden daha tecrubelisiniz hamilelik konusunda. bugünde doğuma alınan arkadaşlar varmış. Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah. Hepsine kolay doğumlar nasip etsin.

daha doğum yapmayanlara da rabbim zamanında bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin.

Darısıda tüm mayıs annelerinin başına:)

teşekkür ederiz tatlım, hayırlısıyla bizden sorada siz başlarsınız:)
biz baya hareketli günler geçiriyoruz, herkes heyecanlı:))

canım hayırlısı olsun...
sağlıkla doğsun da 3 gün önce 3 gün sonra farketmez...
senin rana da artık sıkıldı içerde durmaktan demekki...
darısı bizim minnoşların başına...

hanipeksss...
heppi de bört dey tu yuu

Şu meşhur poğaçalardan yaptım ben de kızlar, güzel oldular gerçekten.
Poğaçalarımla annemlere gideceğim şimdi çaya :)
Yürüyüş olsun ben kendim geleyim dedim ama babam almaya gelecekmiş, hava çok soğuk daha iyileşemedin diyorlar,
canlarım benim yaa :)

Voltajım bacım senin kız sıkıldı haklı olarak hayırlısıyla gelsin inşallah :)

Arkadaşlar 4 gün sonra eve temizlik yapmak için bayan gelecek ve ilk defa alıyorum. Evim büyük değil 2+1 ve 77m2. Yapacağı işler camları silmek (4 cam ve 3ü küçük zaten), yalnızca bir koltuğum silinecek (diğerlerinin kılıfları komple çıkıp yıkanıyor)banyo, mutfak temizlenecek (mutfak dolabım da küçük ve yalnızca dışından silecek), yer süpürme, silme, toz alma yapacak. Halıları zaten yıkamaya vereceğim. Kendisine bir tanıdık vasıtasıyla ulaştım ve telefonda ne kadar ücret talep ettiğini sordum ama alacağı ücreti bana bıraktığını söyledi. Benim bu bayana ne kadar ödemem gerekiyor sizce? İzmirde oturuyorum fiyatlar nedir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim..

Kıııız dertsiz bende varım bak bugün 1 de yattım 5 te kalktım sabahtan beti topikteyim Ayolll beni unutmayın bende giricem topiğe bana ne bana ne bu arada size yazmayı unuttum ben dün azcık sancılandım sonra akşam üstü tekrar gidip NST ye girdim 2 tane Nur topu gibi sancım çıktı nazarlık olsun dedi ebede :) çıkarken eşimede dedimki sezeryan olcam ya çatır çatır normal doğum yaptım diyemicem üzüşüyodum ama kızım annesi üzülmesin diye sancının nasıl bişey olduğunu öğretiyo :)

Kızlarrr bugün bu topik sanırım son 8 ayın en hareketli günlerini yaşıyor
Mezoş için heyecanlanırken ben laterne ve tunanec'in haberlerini aldık Kızlar Allah yardımcınız olsun, sizden gelecek güzel haberleri bekliyoruz.. Sanki ben doğurucam, sürekli girip girip haber var mı diye bakıyorumn..Sanırım mert ve dilem de bugün bebeklerine kavuşacakmış. 28 mart günü çok özel bir dün halini aldı şimdiden Sevgili DytEda da kavuşmuş bebişine Allah güzel ömürler versin Mirza'ya, hep mutlu olun inşallah...
Aklımız sizde kızlar..Bebeklerinize kavuşmanıza az kaldı...offff çok heyecanlı:18::18:
Voltajcım senin de tarihi netleşecek sanırım, 32. haftayı görelim 34. haftayı görelim derken çok şükür 38. haftan bitti bile istediği zaman gelsin sağlıkla inşallah...
Veeeee aramıza katılacak bebişlerimizin yanında sevgili Hanipeks'in de doğum günüymüş bugün
Hanipeksss çok güzel bir yaş diliyorum sana, bu yaşının senin için çok farklı bir yaş olacağı, daha önce tatmadığın duyguları tadacağın muhteşem bir sene olacağı kesin:) sevdiklerinle çok mutlu ol dilerim
Güzel haberlerde buluşmak üzere şimdilik hoşçakalın kızlar, bebek şekerlerimi almak için çıkıyorum, dönüşte arkadaşlarımın müjdeli haberlerini almak dileğiyle...

voltajım bekle 1 nisan ı birlikte doğuralım.
rana ile de mi tanışcaz yakında
ooooo benim heyecan yeniden tavan yaptı

Ben de İzmir'deyim, en son 3 ay önce bir bayan gelmişti. Kayınvalideme gelen bayan olduğu için onun verdiği parayı verdim. Ama şu var ki bizim evde küçük. 3+1 bir ama odalar küçük, sadece bir tane büyükçe bir halı var silinecek ve de camımız da az. O yüzden 100 lira verdim ama sonra arkadaşlarımdan bunun çok olduğunu öğrendim, gerçi mis gibi yaptı evimizi, helal hoş olsun. Ama sanırım sen max. 60-70 lira versen yeter. Ama benim de çok bildiğim söylenemez:26:

Son düzenleme:

Canım İzmirde durum nedir bilmiyorum ama ben önceden 15 günde bir yaptırıyordum şimdi 1 aydır her hafta geliyor yaptığı işleride söyliiim evin tüm ütüsü ,camlar iç dış , mutfak dolapları iç dış, koltuk silme , halı silme ev komple halılar kalkıp silinip süpürülüyor, toz alma, banyo tuvalet balkonlar vs. Tülleri yıkayıp asıyor tabi mutfak dolaplarının dışı herhafta ama içi ,tüller koltuklar ve halı silme her zaman yapılmıyor ama fix 80 lira veriyorum bu arada evim 3+1 140m2 umarım bi yardımım olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…