Mezosum müjdeyi verir yakında
Kızlar ben nstdeyim
Sanırım en geç pztesine alacaklarmis
Ayın 1 i.
Suyumnormal sekilde azalmış
Ama rahimde incelme başlamış3. Cocuk sezaryen oldugundan kaynaklı
2.nst alındım bebekte hareket pek yok.3100 gr çıktı 3. Kontrol dede kilo aynı çıkıyor zaten.
Sanırım çıkmak istiyor.
Daha önce derse daha önce alacak
Az sonra sonuc çıkacak
ama neden sonda takılıyoki uyanıksın sonuçta....
Allah yardımcın olsun canım.
Cok hasta bir sekilde kalktim bütün gece kustum.. Hastanedeyim.. Kalp atışları zayıfladı kızımın sezaryen e alınıyorum 12:30 da..
Dualarınızı esirgemeyin.. Onu sag salim versinler bana.. Aglamaktan bittik hepimiz.. surdan elim boş çıkmayayım ...
merhabalar nisan anneleri:)
ben mayıs anneleri grubundanım. ara sıra sizin sayfalara da bakıyordum sonuçta 1 ayda olsa bizden daha tecrubelisiniz hamilelik konusunda.bugünde doğuma alınan arkadaşlar varmış. Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah. Hepsine kolay doğumlar nasip etsin.
daha doğum yapmayanlara da rabbim zamanında bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin.
Darısıda tüm mayıs annelerinin başına:)
Kızlar ben nstdeyim
Ayın 1 i.
2.nst alındım bebekte hareket pek yok.3100 gr çıktı 3. Kontrol dede kilo aynı çıkıyor zaten.
Sanırım çıkmak istiyor.
Az sonra sonuc çıkacak
Kızlar ben nstdeyim
Ayın 1 i.
Sanırım çıkmak istiyor.
Az sonra sonuc çıkacak
f5 basmaktan dolma parmaklarım zayıfladı
Sabah hastaneye yattim, suni sanci veriyorlar.henüz bir değişiklik yok; ailecek bekliyoruz..
Mezom da doğuma girmiş inşallah hayırlı haberlerini ulaştırmıştir
Alemsin kız chosykoptuum...
ay sen de mi
rabbim yardımcın olsun canım dualrımızdasın.
rüveyda napalım bizde sen ben görkemre gireriz artık topiğe.
kızlar meraktan çatlıcam haber yok mu daha?
karşı komşum çaya çağırdı oraya gidiyorum
Kızlar ben nstdeyim
Ayın 1 i.
Sanırım çıkmak istiyor.
Az sonra sonuc çıkacak
Arkadaşlar 4 gün sonra eve temizlik yapmak için bayan gelecek ve ilk defa alıyorum. Evim büyük değil 2+1 ve 77m2. Yapacağı işler camları silmek (4 cam ve 3ü küçük zaten), yalnızca bir koltuğum silinecek (diğerlerinin kılıfları komple çıkıp yıkanıyor)banyo, mutfak temizlenecek (mutfak dolabım da küçük ve yalnızca dışından silecek), yer süpürme, silme, toz alma yapacak. Halıları zaten yıkamaya vereceğim. Kendisine bir tanıdık vasıtasıyla ulaştım ve telefonda ne kadar ücret talep ettiğini sordum ama alacağı ücreti bana bıraktığını söyledi. Benim bu bayana ne kadar ödemem gerekiyor sizce? İzmirde oturuyorum fiyatlar nedir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim..
Arkadaşlar 4 gün sonra eve temizlik yapmak için bayan gelecek ve ilk defa alıyorum. Evim büyük değil 2+1 ve 77m2. Yapacağı işler camları silmek (4 cam ve 3ü küçük zaten), yalnızca bir koltuğum silinecek (diğerlerinin kılıfları komple çıkıp yıkanıyor)banyo, mutfak temizlenecek (mutfak dolabım da küçük ve yalnızca dışından silecek), yer süpürme, silme, toz alma yapacak. Halıları zaten yıkamaya vereceğim. Kendisine bir tanıdık vasıtasıyla ulaştım ve telefonda ne kadar ücret talep ettiğini sordum ama alacağı ücreti bana bıraktığını söyledi. Benim bu bayana ne kadar ödemem gerekiyor sizce? İzmirde oturuyorum fiyatlar nedir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?