- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Canım İzmirde durum nedir bilmiyorum ama ben önceden 15 günde bir yaptırıyordum şimdi 1 aydır her hafta geliyor yaptığı işleride söyliiim evin tüm ütüsü ,camlar iç dış , mutfak dolapları iç dış, koltuk silme , halı silme ev komple halılar kalkıp silinip süpürülüyor, toz alma, banyo tuvalet balkonlar vs. Tülleri yıkayıp asıyor tabi mutfak dolaplarının dışı herhafta ama içi ,tüller koltuklar ve halı silme her zaman yapılmıyor ama fix 80 lira veriyorum bu arada evim 3+1 140m2 umarım bi yardımım olmuştur
Kızlar biz geldik
1 Nisan Pazartesi saat 8.30 da yapılacak ameliyat.
Kan alındı benden son işlemler için.
Pazar gunu giremeyen (belki bende)
Arkadaslar dualarınızı beklerim
Ben ve 3 kuzum için...
aaa ne güzel akıl etmişsinkaldığım yeri unutmayayım die yazıyorum kaale almayın
Ben de İzmir'deyim, en son 3 ay önce bir bayan gelmişti. Kayınvalideme gelen bayan olduğu için onun verdiği parayı verdim. Ama şu var ki bizim evde küçük. 3+1 bir ama odalar küçük, sadece bir tane büyükçe bir halı var silinecek ve de camımız da az. O yüzden 100 lira verdim ama sonra arkadaşlarımdan bunun çok olduğunu öğrendim, gerçi mis gibi yaptı evimizi, helal hoş olsun. Ama sanırım sen max. 60-70 lira versen yeter. Ama benim de çok bildiğim söylenemez:26:
Aa bak ben bunu demedimeşin o gün gelmiş olucak mı canım?
dualarımız seninle...
aaa ne güzel akıl etmişsinbazen ben de arayıp duruyorum nerde kaldığımı
Hangi il/ilcede bu fiyat canim.
Kızlar biz geldik
Ben ve 3 kuzum için...
Canım İzmirde durum nedir bilmiyorum ama ben önceden 15 günde bir yaptırıyordum şimdi 1 aydır her hafta geliyor yaptığı işleride söyliiim evin tüm ütüsü ,camlar iç dış , mutfak dolapları iç dış, koltuk silme , halı silme ev komple halılar kalkıp silinip süpürülüyor, toz alma, banyo tuvalet balkonlar vs. Tülleri yıkayıp asıyor tabi mutfak dolaplarının dışı herhafta ama içi ,tüller koltuklar ve halı silme her zaman yapılmıyor ama fix 80 lira veriyorum bu arada evim 3+1 140m2 umarım bi yardımım olmuştur
Aa bak ben bunu demedim
Biz bugun hastaneye giderken esim aşağıda bekliyordu bizi
Sürpriz yaptı sadece 3 sehre gidip sabah 7 de donmuş
Sakaci.
Bende görünce ilk tanımadım
Yada anlamadım .
Nasil saçma bir ruh halimdeysem.
Şükür yanımda olacak
Kızlar biz geldik
Ben ve 3 kuzum için...
Kızlar biz geldik
Ben ve 3 kuzum için...
Kızlar biz geldik
Ben ve 3 kuzum için...
​yaaa sana hep bi şeyler soruyorum çınar paşamızla ilgili hiç cevap yazmıyosun bana geçmiş zamanlarda da. nasıl adaşımız?[/B]
Esim geldi canım şükür o kalacak benlevoltajım hadi hayırlısı olsun, saatte belirlenmiş, maşallah rana hanım geliyo demek,
zehraaa neler yapıyooo, fıstıkdan haber ver bize
eşin gelmiş olacak mı o zamana, kim olacak yanında canım?
Tevafuk iste icine dertmiş hep.insallah kolay gecer hersey.aaaa ne güzel sürpriz yapmış
helal olsun valla...
rananın erken geleceği içine mi doğdu ne adamın erken dönmüş
hem hiçbi kontrole gelemiyo derken bugün yalnız bırakmamış seni
Ben hayal kuramıyorum zaten hayal aleminde gibi konuşmalarımdualarım seninle, inşallah bebekler uyurken denk gelip sohbet edicez burda hepberaber, şakalaşıcaz
o günleri hayal ediyorum dua ederken:))
Sagolsun canım Allah rasi olsun.sanki ben dogurmayacagim ya cok rahat ve cok tedirginimCanımmmm dualarımız seninle hayırlısıyla al bebişinizi kucağına inşallah :)
Âmin insallah hepiniz bir avazda kurtulursunuz ...Hadi bakalım hayırlı doğumlar diliyorum sen de bebeğine kavuşuyorsun ne güzel
Kıııız dertsiz bende varım bak bugün 1 de yattım 5 te kalktım sabahtan beti topikteyim Ayolll beni unutmayın bende giricem topiğe bana ne bana ne bu arada size yazmayı unuttum ben dün azcık sancılandım sonra akşam üstü tekrar gidip NST ye girdim 2 tane Nur topu gibi sancım çıktı nazarlık olsun dedi ebede :) çıkarken eşimede dedimki sezeryan olcam ya çatır çatır normal doğum yaptım diyemicem üzüşüyodum ama kızım annesi üzülmesin diye sancının nasıl bişey olduğunu öğretiyo :)
Kızlar biz geldik
Ben ve 3 kuzum için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?