2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ben hayal kuramıyorum zaten hayal aleminde gibi konuşmalarım
Koptum ben chosy sanki basımın ici su dolu
Cok korkuyom
...

ben hiç korkmuyom, heyecanlanmıyom da, çok sakinim
sanki böle deniz şıpır şıpır evimin duvarına çarpıyo, kuşlar cıvıl cıvıl, mis gibi güneşli bi günde gibiyim, uçuyom

(çakılmam inşallah:))

Kızlar biz geldik

1 Nisan Pazartesi saat 8.30 da yapılacak ameliyat.
Kan alındı benden son işlemler için.
Pazar gunu giremeyen (belki bende)
Arkadaslar dualarınızı beklerim
Ben ve 3 kuzum için...
Anaaam voltaj ucu bir aradaya az kaldi aboo nisan diyince uzak gb ama yazarken simdi hesap ettim de son 3 gun :) gulsenin.sarkisini armagan ediyorum sana rana prensesimiz adina, yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop ordayim :)
Hayirlisiyla gelsin kizimiz ,dualarimiz seninle ve kuzucuklarin icin olacak

Buna cok sevindim voltaj bunu tum samimiyetimle.soruyorum yapabilcegim birsey var mi ? Hani yakin sayilir semt olarak olursa.lutfen soyle elimden geleni yaparim

ay kızlarrrr bugün kaçıncı giden çamaşır dayanmıyo ya demin de altıma kaçırdım geldimm don kalmadı artıkk makineyi çalıştırcam ve kızım bildiğin sanki oramı geriye aşağı doğru gene wc ye taşınıyorum gittim beeeeeeen

ağlamaz inşallah canım, o daha olayın farkına varmadan kardeşi gelmiş olur inşallah,
eşinin gelmiş olmasına çok sevindimm canım,
işler ayarlı der hep kayınbabam,
rahat bi doğum olur inşallah, bir an önce evine geçersin inşallah,
foşur foşur gelsin sütün

bende kendi doğumum için hep 28 mart tarihi geliyodu aklıma ama geçti artık
bide 4-5 nisan bakalım hakkımda hayırlısı, göbeğim düştü baya aşağı hissediliyo 2 gündür
karnımda da yumuşama var sanki, gergin değil

bi de ne sorucam sana voltajım, rananın kelime anlamı nedir biliyo musun?
geçen akşam kayınvalidem, rana hanım napıyo diye sordu bana, hoşlarına gitmiş, netten baktım her yerde aynı şeyler yazıyo bi iyi bi de pek hoş olmayan bişey yazıyoda,

mezoyla laterneden de haber yok, tuna dan da
acıktım şimdi beklerken
zaten sezaryen olursa sora bi süre adam gibi yemek yemicekmişiz

meraba anne adaylari bende nisan annesi olacagim ins doğum yapanları allah kolay dogumlar nasip etsindogumlarda baslamis allah anali babali buyutsun hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin ben sisleri hep takip ettim ama tel yazamıyorum sizlerden benim durumunda olan varmi die yardım isticem
Benim sorunum tansiyon 5 haftadır tansiyon yüksekliği ile uğraşıyorum korkuyorum ilaç içiyorum sabah ogle aksam 2 adet suan tansiyonum 14 8 doktor beklioz dio cildircam ne olacak anlamıyorum normal doğumu beklio ama tansiyon cok onemli takip et dio takip ediyorum bu haftada 1 hafta daha bekliyelim dedi sinir oluyorum nolacak yardimlariniz için teşekkürler

sürekli olarak mı 14 tansiyonun, benim geçen haftalarda 3-4 gün 14 e çıktı yediğim içtiğim şeylerden dolayı, ödemlerimde çok artmıştı, o bikaç gün başımda çok fena ağrımıştı, bana da doktorum sürekli ölç dedi, tuzu sıfırladım sayılr,
şimdi 12-12.5 çıkıyo,
sen de neden yükseldiğine dair bi şey söyledimi, şuna dikkat et, şunu ye ya da yeme demedi mi doktorun?

CANIMMMM,

hayırlı uğurlu olsun, dularım seninle olacak, Allah'ım yardım etsin inş.
ne güzel şaka gibi bi kız olucak:)
Allah razı olsun canım
Olusuda saka gibiydi dogusuda.buyuyunce çokça saçma şakalara maruz kalır.

O formülü bana da de
Sagol canım Allah razı olsun .k.validem geliyormusinsallah bir sorun çıkmaz.o benden daha heyecanlı.
O şarkıyı suan bana kac kisi söyledi bir bilsen:)))) tlf rehberim de yok ya bende ahraz gibi haaa heeee
Geçecek bu hal insallah
Âmin insallah,
Yok canım yüzü güzel demek
Hatta efendimize gül-i rana diye hitap ediliyor
Revnak tan geliyor manası .

Canim 5 hafta oldu ilaca başladık her hafta kontrole gidince hastanede en dusuk 15 10 olcuolar o gun hastaneden cikamiyoum o gun serum filan derken gunde 6 tane iciyorum suan rabbim bebegimi korusun ona zarar vermezmi bu kadar ilaç iciyorum ayak bileklerime basamiyorum sislikten agrio baş agrisi ile gittim ilk hiç gecmio ben bebeğe ve bana bisey olur die korkuorum

Canim telden giriyorum haftani goremiyorum kacinci haftadasin su an.

Voltajim belki ikimizde dogumds oluruz o gun.ama seninki kesin.hayirli ugurlu al yavrunu kucagina.evin en kucuk prensesi geliyo insallah.

Kızlar biz geldik

1 Nisan Pazartesi saat 8.30 da yapılacak ameliyat.
Kan alındı benden son işlemler için.
Pazar gunu giremeyen (belki bende)
Arkadaslar dualarınızı beklerim
Ben ve 3 kuzum için...

tam yeri tam zamanı canım; benimle aynı saatte; birlikte girip çıkacağız
hepimiz dua ediyoruz canım

hanipeks tatlım doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah. eşinle çınarınla huzurlu mutlu yıllar canım arkadaşım.

Nice yıllara arkadaşım sağlık mutluluk huzur seninle ve sevdiklerinle olsun...
Dünde benim doğum günümdü burçdaşız :))

HANİPEKSİİİİİİMMM AİLENLE BERABER NİCE NİCE MUTLU YILLARA ARKADAŞIM

Hanipeksss nice yıllara doğum günün kutlu olsunn

ghanipekss güzel olsun günün canım =) doğum gününmüş sanırımm nice güzel mutlu huzurlu yaşlara sevdiklerinle sevenlerinle =)))

hanipeks ve enatural doğum gününüz kutlu olsun kızlar, Rabbim bebeişleriniz ve eşlerinizle hayırlı uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah,

doğumgünün kutlu olsun canım, nice mutlu yaşlara ailece inşallah..

happy birthday to you
nice güzel yaşların olsun tatlım.
mezoştan haber yok mu halen??

hanipeksss...
heppi de bört dey tu yuu

​arkadaşlarım herkese çok teşekkür ederim. hep beraber sağlıkla inşallah...

Kızlar mezoşumuz iyi Allah'a şükür, şimdi aradı, bebek de iyiymiş. Öksürüyordu, öksürük rahatsız ediyormuş. çok konuşmak istemedim yorulsun istemedim, akşam tekrar ararım bilgilendiririm.

hanipeks doğum günün kutlu olsun canım !!!
voltaj tarih belli olmuş hayırlı olsun Allah'ım sağsalim doğurup hemen diğer kuzularına kavuşmayı nasip etsin...
mezoş,laterna,tuna,mert,dilem,kızlar merakla sizlerden haber bekliyoruz hadi hadi yazın bize
bende bugün nstye girdim çok şükür herşey normal ve yolunda,çatı muayenemde oldu 1 dk sürdü,acımadı ki acımadı ki normal doğuma müsaitmiş,haftaya tekrar kontrol. inşallah kesinleştiricez normal yada sezaryen hakkımızda hayırlısı...

Hanipekscim doğumgünün kutlu olsun Çınarcığınla ve eşinle sağlıklı,mutlu,huzurlu uzun yıllar diliyorum sana...

37+6 dayim 12 nisan muhtemel doğum tarihi

Oo canim Allahin izniyle sorunlu haftalari atlatmissin suan bile problem yasasan hic riske atmadan alsalar bebisi hicbisiycik olmazki ... Buzamana kadar getirebilmissin bebisi yuksek tansiyona ragmen. Bizim alttaki ablanin 2 cocugu da yuksek tansiyondan erken dogmus. ama bildigin erken biri 28 biri 30 haftalik ikiside akilli saglikli cok sukur .. Gebeligi boyunca tansiyonu hep kontrol altina alinmaya calislmis ilaclarla vs. Sen bebisi 38. haftaya getirmissin hic korkmaa ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…