Ben hayal kuramıyorum zaten hayal aleminde gibi konuşmalarım
Koptum ben chosy sanki basımın ici su dolu
Cok korkuyom
...
Anaaam voltaj ucu bir aradaya az kaldi aboo nisan diyince uzak gb ama yazarken simdi hesap ettim de son 3 gun :) gulsenin.sarkisini armagan ediyorum sana rana prensesimiz adina, yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop ordayim :)Kızlar biz geldik
1 Nisan Pazartesi saat 8.30 da yapılacak ameliyat.
Kan alındı benden son işlemler için.
Pazar gunu giremeyen (belki bende)
Arkadaslar dualarınızı beklerim
Ben ve 3 kuzum için...
Buna cok sevindim voltaj bunu tum samimiyetimle.soruyorum yapabilcegim birsey var mi ? Hani yakin sayilir semt olarak olursa.lutfen soyle elimden geleni yaparimAa bak ben bunu demedim
Biz bugun hastaneye giderken esim aşağıda bekliyordu bizi
Sürpriz yaptı sadece 3 sehre gidip sabah 7 de donmuş
Sakaci.
Bende görünce ilk tanımadım
Yada anlamadım .
Nasil saçma bir ruh halimdeysem.
Şükür yanımda olacak
Esim geldi canım şükür o kalacak benle
Bu 4nisanda birseyler var.dogumu o gün yapamayacağız hiçbirimiz:))
Bugun nst yi dogumhanede bağladılar ordan girerken cok ağladı babası aldı götürdü ama ne fayda.4.kez bağlandım bugun son girişte ağlamadı.
İnsallah dogum anında da ağlamaz.
meraba anne adaylari bende nisan annesi olacagim ins doğum yapanları allah kolay dogumlar nasip etsindogumlarda baslamis allah anali babali buyutsun hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin ben sisleri hep takip ettim ama tel yazamıyorum sizlerden benim durumunda olan varmi die yardım isticem
Benim sorunum tansiyon 5 haftadır tansiyon yüksekliği ile uğraşıyorum korkuyorum ilaç içiyorum sabah ogle aksam 2 adet suan tansiyonum 14 8 doktor beklioz dio cildircam ne olacak anlamıyorum normal doğumu beklio ama tansiyon cok onemli takip et dio takip ediyorum bu haftada 1 hafta daha bekliyelim dedi sinir oluyorum nolacak yardimlariniz için teşekkürler
Allah razı olsun canımCANIMMMM,
hayırlı uğurlu olsun, dularım seninle olacak, Allah'ım yardım etsin inş.
ne güzel şaka gibi bi kız olucak:)
ben hiç korkmuyom, heyecanlanmıyom da, çok sakinim
sanki böle deniz şıpır şıpır evimin duvarına çarpıyo, kuşlar cıvıl cıvıl, mis gibi güneşli bi günde gibiyim, uçuyom
(çakılmam inşallah:))
Sagol canım Allah razı olsun .k.validem geliyormusAnaaam voltaj ucu bir aradaya az kaldi aboo nisan diyince uzak gb ama yazarken simdi hesap ettim de son 3 gun :) gulsenin.sarkisini armagan ediyorum sana rana prensesimiz adina, yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop ordayim :)
Hayirlisiyla gelsin kizimiz ,dualarimiz seninle ve kuzucuklarin icin olacak
Buna cok sevindim voltaj bunu tum samimiyetimle.soruyorum yapabilcegim birsey var mi ? Hani yakin sayilir semt olarak olursa.lutfen soyle elimden geleni yaparim
Âmin insallah,ağlamaz inşallah canım, o daha olayın farkına varmadan kardeşi gelmiş olur inşallah,
eşinin gelmiş olmasına çok sevindimm canım,
işler ayarlı der hep kayınbabam,
rahat bi doğum olur inşallah, bir an önce evine geçersin inşallah,
foşur foşur gelsin sütün
bende kendi doğumum için hep 28 mart tarihi geliyodu aklıma ama geçti artık
bide 4-5 nisan bakalım hakkımda hayırlısı, göbeğim düştü baya aşağı hissediliyo 2 gündür
karnımda da yumuşama var sanki, gergin değil
bi de ne sorucam sana voltajım, rananın kelime anlamı nedir biliyo musun?
geçen akşam kayınvalidem, rana hanım napıyo diye sordu bana, hoşlarına gitmiş, netten baktım her yerde aynı şeyler yazıyo bi iyi bi de pek hoş olmayan bişey yazıyoda,
sürekli olarak mı 14 tansiyonun, benim geçen haftalarda 3-4 gün 14 e çıktı yediğim içtiğim şeylerden dolayı, ödemlerimde çok artmıştı, o bikaç gün başımda çok fena ağrımıştı, bana da doktorum sürekli ölç dedi, tuzu sıfırladım sayılr,
şimdi 12-12.5 çıkıyo,
sen de neden yükseldiğine dair bi şey söyledimi, şuna dikkat et, şunu ye ya da yeme demedi mi doktorun?
Canim 5 hafta oldu ilaca başladık her hafta kontrole gidince hastanede en dusuk 15 10 olcuolar o gun hastaneden cikamiyoum o gun serum filan derken gunde 6 tane iciyorum suan rabbim bebegimi korusun ona zarar vermezmi bu kadar ilaç iciyorum ayak bileklerime basamiyorum sislikten agrio baş agrisi ile gittim ilk hiç gecmio ben bebeğe ve bana bisey olur die korkuorum
Canim telden giriyorum haftani goremiyorum kacinci haftadasin su an.
Kızlar biz geldik
1 Nisan Pazartesi saat 8.30 da yapılacak ameliyat.
Kan alındı benden son işlemler için.
Pazar gunu giremeyen (belki bende)
Arkadaslar dualarınızı beklerim
Ben ve 3 kuzum için...
hanipeks tatlım doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah. eşinle çınarınla huzurlu mutlu yıllar canım arkadaşım.
Nice yıllara arkadaşım sağlık mutluluk huzur seninle ve sevdiklerinle olsun...
Dünde benim doğum günümdü burçdaşız :))
HANİPEKSİİİİİİMMM AİLENLE BERABER NİCE NİCE MUTLU YILLARA ARKADAŞIM
Hanipeksss nice yıllara doğum günün kutlu olsunn
ghanipekss güzel olsun günün canım =) doğum gününmüş sanırımm nice güzel mutlu huzurlu yaşlara sevdiklerinle sevenlerinle =)))
hanipeks ve enatural doğum gününüz kutlu olsun kızlar, Rabbim bebeişleriniz ve eşlerinizle hayırlı uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah,
doğumgünün kutlu olsun canım, nice mutlu yaşlara ailece inşallah..
happy birthday to you
nice güzel yaşların olsun tatlım.
mezoştan haber yok mu halen??
hanipeksss...
heppi de bört dey tu yuu
Veeeee aramıza katılacak bebişlerimizin yanında sevgili Hanipeks'in de doğum günüymüş bugün
Hanipeksss çok güzel bir yaş diliyorum sana, bu yaşının senin için çok farklı bir yaş olacağı, daha önce tatmadığın duyguları tadacağın muhteşem bir sene olacağı kesin:) sevdiklerinle çok mutlu ol dilerim
Güzel haberlerde buluşmak üzere şimdilik hoşçakalın kızlar, bebek şekerlerimi almak için çıkıyorum, dönüşte arkadaşlarımın müjdeli haberlerini almak dileğiyle...
Kızlar mezoşumuz iyi Allah'a şükür, şimdi aradı, bebek de iyiymiş.Öksürüyordu, öksürük rahatsız ediyormuş. çok konuşmak istemedim yorulsun istemedim, akşam tekrar ararım bilgilendiririm.
37+6 dayim 12 nisan muhtemel doğum tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?