Kızlar mezoşumuz iyi Allah'a şükür, şimdi aradı, bebek de iyiymiş.Öksürüyordu, öksürük rahatsız ediyormuş. çok konuşmak istemedim yorulsun istemedim, akşam tekrar ararım bilgilendiririm.
Kızlar mezoşumuz iyi Allah'a şükür, şimdi aradı, bebek de iyiymiş.Öksürüyordu, öksürük rahatsız ediyormuş. çok konuşmak istemedim yorulsun istemedim, akşam tekrar ararım bilgilendiririm.
Hanipekscim doğumgünün kutlu olsun Çınarcığınla ve eşinle sağlıklı,mutlu,huzurlu uzun yıllar diliyorum sana...
hanipeks sen bir tanesin; uçan ve doğuran kuştan haberimiz oluyor sayende
doğum günün kutlu olsun bu arada canım
Masallah..bu arada nice mutlu yillara!!
Pazartesi kimse doğurmasın
Beni bekleyin
Zapzupla dogumdastim olmadı
Dyteda,chosy ,tunanec...
Sizlerde olmadınız
Pür dikkat bekleyin beni
Spinalmis ama nasil bilmiyorum yasayacağız korkarsan uyuturuz dedi
Ben korktuktan sonra zaten kemiğimi kemir görmem Didim
Kordon bağlanacak "uzunmuymus "dedim ya tam bir saçmalık kızlar
Uzun mu sürer diyecektim.ama anlaştık galiba.
dünden beri giremedim maşallah doğumlar bayağı artmış..doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun allah analı babalı büyütsün.. voltaj ben bu topiği sadece takip ediyor yazmıyordum ama baktım o kadar güzel bağlar oluşmuş ki aranızfda pişman oldum başında dahil olmadığıma yaşın benden küçük ama o kadar güzel pozitifsin ki emin ol hissediyorum.. çok tecrübelisin.. ve tarihin belli olmuş rabbim hayırla kurtarsın... dualrım seninle.... hanipeks canım doğum günün kutlu olsun çınarınla nice mutlu yıllara...
Biz çıktık, kızım da bende çok iyiz...çok güzel bir kızım var..3400 kg 50 cm.
Hic korkmayın doğumdan, herşey iyi gidiyor..ve çok güzel bir duygu, ikinci olmasına rağmen harika bir duygu...
Ya ben 4 Nisan dan önce olacağım diye dedim tunaylada aynı değilizBiz çıktık, kızım da bende çok iyiz...çok güzel bir kızım var..3400 kg 50 cm.
Hic korkmayın doğumdan, herşey iyi gidiyor..ve çok güzel bir duygu, ikinci olmasına rağmen harika bir duygu...
Kızlar biz geldik
1 Nisan Pazartesi saat 8.30 da yapılacak ameliyat.
Kan alındı benden son işlemler için.
Pazar gunu giremeyen (belki bende)
Arkadaslar dualarınızı beklerim
Ben ve 3 kuzum için...
Benimde 4 Nisan erken mi bekleyeyim diyorsun?Katinamm
Sagol canım
Ama o 4 Nisan'da birsey var
Olmuyor o tarih :))
İnsallah sağlıklı gelsin kuzular da ha uç ha bes...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?