2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar mezoşumuz iyi Allah'a şükür, şimdi aradı, bebek de iyiymiş. Öksürüyordu, öksürük rahatsız ediyormuş. çok konuşmak istemedim yorulsun istemedim, akşam tekrar ararım bilgilendiririm.

İyi haberler almak hepimizi mutlu ediyor inşallah biraz önce iyileşir bebişini sevmeye başlar.

Kızlar mezoşumuz iyi Allah'a şükür, şimdi aradı, bebek de iyiymiş. Öksürüyordu, öksürük rahatsız ediyormuş. çok konuşmak istemedim yorulsun istemedim, akşam tekrar ararım bilgilendiririm.

hanipeks sen bir tanesin; uçan ve doğuran kuştan haberimiz oluyor sayende
doğum günün kutlu olsun bu arada canım

çok duygulandım ben ya ama ya, sabahtan beri diken üstündeydim rahatladım gözyaşlarım boşaldı

Voltajım bende dünden beri ne yerdeyim ne gökte annem arıyor sezeryan olucak diye kadıncağız ağlayıp kapatıyo babam üzüldüm diyo eşim iyi oldu herşey planlı programlı oh mis gibi diyo kayınvalidem istersen bi doktora daha git ama kısmet böyleyse hayırlısı sağlıkla diyo ama ben ne diyeceğimi bilmiyorum :) bi kızımı düşünüyorum 11 gün sonra kucağımda ooo göklerdende öte uçuyorum ailenin düşüncelerini mırın kırın etmelerini düşünüyorum o zamanda değil yerde yerin dibine giriyorum üzülüyorum annemler istanbulda uzağız burda eltimden başka kimsem yok dün akşam ona gittim kafam dağılsın diye sağolsun hep tam destek kızcağız Off Off korku değil ama garip bi his işte seni bunları yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum senin bi de iki kuzun daha var ekstradan düşündüğün bugün annem ben seni düşünüyorum deyip ağladı telefonda bende bak sen nasıl beni düşünüyorsan bende kendi bebeğimi düşünmek zorundayım o yüzden kararım net böyle yapıp üzme benide dedim

dünden beri giremedim maşallah doğumlar bayağı artmış..doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun allah analı babalı büyütsün.. voltaj ben bu topiği sadece takip ediyor yazmıyordum ama baktım o kadar güzel bağlar oluşmuş ki aranızfda pişman oldum başında dahil olmadığıma yaşın benden küçük ama o kadar güzel pozitifsin ki emin ol hissediyorum.. çok tecrübelisin.. ve tarihin belli olmuş rabbim hayırla kurtarsın... dualrım seninle.... hanipeks canım doğum günün kutlu olsun çınarınla nice mutlu yıllara...

Biz çıktık, kızım da bende çok iyiz...çok güzel bir kızım var..3400 kg 50 cm.

Hic korkmayın doğumdan, herşey iyi gidiyor..ve çok güzel bir duygu, ikinci olmasına rağmen harika bir duygu...

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM

Hic korkmayın doğumdan, herşey iyi gidiyor..ve çok güzel bir duygu, ikinci olmasına rağmen harika bir duygu...

2. güzel haberimizi de aldık çok şükür, hayırlı uğurlu olsun canım bebişin, maşallah

Ya ben 4 Nisan dan önce olacağım diye dedim tunaylada aynı değiliz
Ben bunları derken sen atı alıp Üsküdar'ı gecmisin

Allahım bağışlasin gözün Aydın
Bol sutlu uzun ömürlü sağlıklı geçsin günleriniz
Hosgeldin Nehir Sultan...

Hee tuna giii anestezin neydi neydi

Meryem,
Sagol canım düşüncelerin için
Rabbim hepimizi kurtarsın insallah.

Ofpufya İnan o boşluk için cok pişman oluyorsun
Çünkü vücut sıkıntıya alışıyor doğumda birden mutluluk korku
Dogum sonrasında bomboş birsey oluyorsun.
Valla sonumuz hayir olsun
İcim benimde dolu gibi boş gibi saçma bir ruh HALIM var.

Katinamm
Sagol canım
Ama o 4 Nisan'da birsey var
Olmuyor o tarih :))
İnsallah sağlıklı gelsin kuzular da ha uç ha bes...

ay canım benim geçmiş olsun hayırlı olsun, çok duygulandım, herşeyden haberdar et yine bizi merakta bırakma

Hanipeks bugun dogum gununmus kuzim nice mutlu senelere insallah

Hee birde mezostan haberi ben nst de iken almıştım bı kerem
Simdi senin saclarını yolacak niye dedin diye
Evet cok oksuruyor garibim cok sessiz bir kızı varmış
Halbuki anasi da sessizdi
Ve sok sok sok
Sonda cok kolaymış dedi ya
Ben bu kızın saclarını yolmaya gidiyorum

Somewherecold
Nayirr nolamazz
Kiz dogumdasim
Aman yareppim
Ben hic heyecanlı ve gergin değilim ve boşlukta gibi
Sende demi

Kızlar biz geldik

1 Nisan Pazartesi saat 8.30 da yapılacak ameliyat.
Kan alındı benden son işlemler için.
Pazar gunu giremeyen (belki bende)
Arkadaslar dualarınızı beklerim
Ben ve 3 kuzum için...

canım Allah yar ve yardımcın olsun. tüy gibi hafif sıkıntısız bir doğumla kavuluşursun ranaya.

maşallah barekallah
çok güzel haber Allah analı babalı büyütsün.

hapineks canım doğum günün kutlu olsun. topiğin habercisi iyiki varsın canım

Mezostan az evvel gelen Msj;
"........
Kızlara söyle kimse korkmasın maceramı anlaticam Cok komiktim . 3400 ve 51 cm doğdu maşallah . Süt emıyor Cok şükür şimdilik böyle selam söyle :)"

Orijinalinden hee
Maşallah deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…