2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Gecmis olsun canım.
Bende bel fıtığı ve siyatik varken (siyatigim var hala) sol bacağımda his kaybı ve inceleme başlamıştı
Sanki vücudu o bacak taşıyordu .duzeldi sonradan ama bacak agrim devam siyatikten.
hamilelikte cok zor ,denge kurman ayaga kalkman üstüne basman oyyy
Rabbim safi sıfatıyla tecelli etsin
Hayirla gelsin pitircik:)

Aramiza yeni katilan ! Aslinda aramiza katildigini dusunen arkadaslara sesleniyorum. Malesef bu is sandiginiz kadar kolay degil, bizler sekiz ay boyunca birbirimize emek verdik beraber gulduk agladik, birbirimizin hassas noktalarini ogrendik ona gore dan dan davranmadik. Burada sorulan sorulari uzerinize alinip da patavatsizca cevaplarinizin arkasina siginip ben fikrimi soyledim begenmiyorsan okuma moduna girmeyin.

Sekiz ay bu boru degil. Acilari sıkıntıları huzunleri yalayip yutmusken bu ayda miniklerimizi kucagimiza almanin - ha stresle ha stressiz- kaymagini size yedirtmeyiz. Ustune alinan alinmasi gereken alinsin lutfen. Artik germeyin bizi, yormayin.

Kusura da bakmasin kimse, bu noktaya getiren yine sizlersiniz.

Son düzenleme:
Ayh daraldim cok sıkıldım bu sacma triplerden , anliyorum hamileyiz hassasiz vs vs. Buraya tartisma icin veya umutsuzluk sergileme amacli biri girmis de isi gucu yok yaziyor olabilir mi giren insan,hepimiz hamileyiz hepimiz can tasiyoruz. Bazi seyleri yasadik tecrube ettik paylasiyoruz bazi seylerle ilgili hicbir fikrimiz yok soruyoruz ogreniyoruz. Nedir bu gereksiz tripler. Ben biri 'doguma giriyorum kizlar' deyince Allah rizasi icin dua etmiyormuyum ona yada baska bir arkadas etmiyor mu? Elbette insan kimligndyse yapiyor bunu. Nedir bu manasiz gondermeler her lafi cevirmeler burasi bizim havalari. :) ne komik.. Evde esinizle kayinvalidenizle kendinizle sorun yasayip burda kimsye patlamayin :) Daha da tek kelime yazmam buraya. Allah hepinize saglikli sihhatli bebekler dogumlar nasip etsin.

bu ayda miniklerimizi kucagimiza almanin - ha stresle ha stressiz- kaymagini size yedirtmeyiz.

Ne demek ayrica ? :))) cok guldum. Aynindan bizde de var hanimefendiiiiiicm.Niye bu kompleks? Sakin olalim :)

Tatlım 8 haftalıktan beri buradayım ancak bu kadar aydır takip etmeme rağmen hala yorumlara yazdıklarıma cevap yok bir grup arkadaşın sohbeti iyi onun dışındakileri kimse sallamıyor sanki ben bir ara gerçekten küstüm 1 aya yakın çok az girdim Bişey yazmadım en başından beri herşeyi herkesi takip etmeme rağmen mesela son 3 gündür kaç şey yazdım sordum bugün yeni ziyaretçi dışında cvp yazan olmamış eee 8 aylık arkadaşlarımızı görüyoruz buradalar yazmıyorlar yorum yapıyoruz başkalarınınkine hemen cvp var seninkine olmayınca kırılıyor insan aynı dönemde aynı şeyleri paylaşmak adına buradayız yoksa arkadaş sohbeti için bir çok site yöntem var...sorun sadece yeni katılmak değil galiba bunun için yazmak bile istemiyorum çoğu zaman ama muhakkak takipteyim üzüldüğüm bu durumu bende paylaşmak istedim

hayırlı geceler kızlar,

yağmur doğum yapmış, hayırlı olsun.

laternemmm nerelerdesin güzel haberlerini alırım gece diyordum ama girmemişsin, bebişinle koyun koyuna uyuyosundur, emzirmişsindir inşallah kuzunu öyle dua ediyorummm.

esracıkkkk ne etttin kuzum yaa teee nerelerdesin zatiii, habersiz kaldık, bebişini aldın kucağına bizi unuttun sandık

voltajım yaaa ohh misler gibi olmuşsundur, ağdanın verdiği rahatlık yok hiçbişeyde,
bekarken gidiyodum da eşim göndermiyo artıkkk offf, kaçıp gitsem mi bende, cart cart hemen bitiyo yumuşacıkkk

ayşemiz 3110 gr olmuş, sancı çıkmadıı, basur olmuşum offf:26::26::26:

sabah tansiyonum 16-10 çıktı, ben şoklardayım
nst den sonra 12-8 çıktı rahat nefes aldım bende

bugün görenler göbeğin düşmüş, eli kulağında gelir diyolar, hadi inşallah dedim bende

doktor usg de gösteriyo, elleri, bacakları, yüzü vs,
haftalar öncesi hayran hayran nasıl bakıyodum, artık kesmiyoooo,
doğursamda yesem o elleri bacakları diyorummmm oyyyyyyyyyyyyyyyRabbime şükürler olsun

aminnn darısı en güzel şekilde bekleyen herkese inşallah =)
akşam salonu temizledik cam çerçeve yer gök tavan şu bu derken heralde yorulur uyurum bugün diyodum ama burdayız bakalım mide zaten hak getire...neyse ne kaldı şurda sabaha=) ahah tipim şu an bu şekilde

pericim gözün aydın olsun Allah hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsn inşallah
darısı başımıza..

Ne demek istedigim net anlasilmis buna cok sevindim. O yorumu yazarken tepkili hircin guya bencilce oldugu dusunulen mesajlar alacagimin farkindaydim. Kendini ak kasik sanan bizim sinirlerimizi kontrol etmekte zorlandigimizi dusunup sinir cikarttigimizi sananlar trip attigimizi sananlar ne dusunurlerse dusunsunler. Biz neyin ne oldugunu biliyoruz. Bu zamana kadar hep yeni girenler oldu ve hic sorun yasanmadi, su son 3-4 gundur birkacimiz bir kacinizla sorun yasiyorsa oturup bi dusunmek lazim.

enaturel haklisin canim bu konu cok da yeni olmayla ilgili degil.

İsim gucum yok trip atmayla ugrasiyorum canim Sen nasilsin?

:)
günün belli olmuş cnm Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu
ödemden ayaklarım öküz gibi oldu , sürekli tuvalete gidiyorum kızım çok oynuyor mesanemle :)
hiçdurmuyor kızım karnıma sığmıyor sanki
off sağlıcakla kucağıma aldığım günleri de görebilseydm şu süreç hayırlısıyla bir nihayete kavuşsaydı hepimiz için tabi

Bugune kadar hic ciddi bir sıkıntımiz olmadi birbirimizle, hergun girmiyorsun ki guzelim. Emin ol kimse sana kasitli cevap vermemezlik yapmiyordur, bu uzuntunu ben tamamen baska bir sey anlatirken dile getirmene uzuldum ama saygi duyarim cunku bir konunun da altini cizdin. Bu gerginlik karsi tarafin yeni olmasiyla da cok ilgili degil, kendini dogrucu davut bilgili sanmasiyla da ilgili. Baksana yuksek voltaja, hepimiz her seyi ondan ogreniyoruz kadin hala benden buyuk Allah var diyor. Tesekkur ederim boylece baska bir ayrintiyi da gozardi etmedik.

Aramiza yeni katilip da cok kisa surede kaynastigimiz arkadaslarimizi da tenziye etmis olduk bu sayede.

Benim odemlerim de had safada merve canim ya, bi insanin ayaklarinin ustu catlar mi :)))

Bizim pasa da tombik gobegimi de catir catir catlatti sigmiyor ah. Masallah aman Allah korusun nazarlara gelmesin.

Laterneden haber var mi.diye girdim.yok.hanipeks de HAKLI olarak atarlanmis. Bu son bir haftadir ilk defa ozelden yazma geregi duyan arkadaslarim oldu hic sinirlenmez.dedigim kisi bile sinirlendi. Eee 8 aydir yazistigim kardesim dedigim insanlara da boyle densiz densiz konusulmasi beni de cileden cikardi. Burasi bizim havamiza gelince degil tabii ki ama biz.oyle hissediyoruz size gore.sadece bir topik bilgi alisverisi yeri, bize gire oyle degil iste onun yaninda ARKADASLARIMIZLA dertlesme,dualasma,gulusme,paylasma kisaca bulusma yeri. Yeni gelip de duzene saygi gosterip bize uyum saglayan kisilerle de zamanla arkadasligimiz olacak elbet ama vakti var dile kolay 8 ay hergun yqzistigimiz kisilerle bir olmaz ki. Hanipeks aslinda hepimizin tepkisini.dile getirdi, tepkisi nettir her zaman zaten tanimiyorsunuz iste
neyse umarim tansiyonu cikmamistir merve sagolsun.kafasini.dagitmis belli ki :)
Benim de uykum kacti simdi iste bende yarin hanipekse atarlancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…