- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
benim sağ bacağım sol bacağımdan 2cm kısa zayıf ve güçsüz.
bebek te sağ tarafta takılıyor. kilosu çok değil ama beni çok zorluyor.
evde sürahi hanım gibi yürüyorum halimi bir görsen voltajım.
dışarıda çıkamıyorum. bunaldım artık. ama bu günlere gelmek için
mücadele ettiğim için de bir şey demek istemiyorum.
15 nisan sezaryen tarihimiz
Aramiza yeni katilan ! Aslinda aramiza katildigini dusunen arkadaslara sesleniyorum. Malesef bu is sandiginiz kadar kolay degil, bizler sekiz ay boyunca birbirimize emek verdik beraber gulduk agladik, birbirimizin hassas noktalarini ogrendik ona gore dan dan davranmadik. Burada sorulan sorulari uzerinize alinip da patavatsizca cevaplarinizin arkasina siginip ben fikrimi soyledim begenmiyorsan okuma moduna girmeyin.
Sekiz ay bu boru degil. Acilari sıkıntıları huzunleri yalayip yutmusken bu ayda miniklerimizi kucagimiza almanin - ha stresle ha stressiz- kaymagini size yedirtmeyiz. Ustune alinan alinmasi gereken alinsin lutfen. Artik germeyin bizi, yormayin.
Kusura da bakmasin kimse, bu noktaya getiren yine sizlersiniz.
Merhaba kizlar ancak. Yazabildim kizim elif eylul dunyaya geldi. Dun sabah genel. Anestezi ile. Oldu. Kizim 2600 gr 45. Cm dogdu benim cok. Agrim var kendi basima yuruyemiyorum yataktan kalkamiyorum. Kizim. Cok saglikli masallah ama sutum gelmedi. Kizim kuvvetli. Emiyor ama sut gelmiyor goguslerim yara oldu simdilik bukadar yarin. Taburcu. Oluyoruz.
hanipeks nasılsn?
İsim gucum yok trip atmayla ugrasiyorum canimSen nasilsin?
Tatlım 8 haftalıktan beri buradayım ancak bu kadar aydır takip etmeme rağmen hala yorumlara yazdıklarıma cevap yok bir grup arkadaşın sohbeti iyi onun dışındakileri kimse sallamıyor sanki ben bir ara gerçekten küstüm 1 aya yakın çok az girdim Bişey yazmadım en başından beri herşeyi herkesi takip etmeme rağmen mesela son 3 gündür kaç şey yazdım sordum bugün yeni ziyaretçi dışında cvp yazan olmamış eee 8 aylık arkadaşlarımızı görüyoruz buradalar yazmıyorlar yorum yapıyoruz başkalarınınkine hemen cvp var seninkine olmayınca kırılıyor insan aynı dönemde aynı şeyleri paylaşmak adına buradayız yoksa arkadaş sohbeti için bir çok site yöntem var...sorun sadece yeni katılmak değil galiba bunun için yazmak bile istemiyorum çoğu zaman ama muhakkak takipteyim üzüldüğüm bu durumu bende paylaşmak istedim
:)
günün belli olmuş cnm Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu
ödemden ayaklarım öküz gibi oldu , sürekli tuvalete gidiyorum kızım çok oynuyor mesanemle :)
hiçdurmuyor kızım karnıma sığmıyor sanki
off sağlıcakla kucağıma aldığım günleri de görebilseydm şu süreç hayırlısıyla bir nihayete kavuşsaydı hepimiz için tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?