- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
aynen oyle canım zaten sezeryana alıyorlar mecbur..canım normal için hiç zorlamasın. bizim gelinin de çatısı darmış. 9 saat sancı arkasından bebeği vakumla çekmişler ve kafası uzamış. elhamdülillah oğlumuzun bir sıkıntısı olmadı ama çok tehlikeli. illa normal olacak diye bebeği tehlikeye atmak pek akıllıca değil
yerlı yersız?ben daha dun uye olmadım kadılar kulubune.gıt 2 topık takıp ederım hangısınde yerlı yersız konusmusum..ben buraya umutege ıcın geldım,sordugunuz sorularada cevap verdım yerı gedı sanada o zaman ıyıdı sımdı ne yazmısımda bu tarz cumleler kuruyorsun?????Tugceserdar sana buraya yazmak iyi geliyor olabilir ama bize iyi gelmiyor yerli yersiz cumlelerin.
7 aylık kızım kucagımdayken bıle,gece uykumdan fedakarlık yapıp burdakı bır kac arkadasın sorularına cevap verdım sımdıde nedensız,bana laf soylenıyor.tek bısey soylıycem bırcok kısı bebegıyle ılgılenmek varken bılgısayarı oyuncak yapıp cocugyla yenı anne olucaklara yardım edermı?ben ettım malesef..neyse yınede hepınıze hayırlı dogumlar.....bu ayda miniklerimizi kucagimiza almanin - ha stresle ha stressiz- kaymagini size yedirtmeyiz.
Ne demek ayrica ? :))) cok guldum. Aynindan bizde de var hanimefendiiiiiicm.Niye bu kompleks? Sakin olalim :)
aynen oyle canım zaten sezeryana alıyorlar mecbur..
yerlı yersız?ben daha dun uye olmadım kadılar kulubune.gıt 2 topık takıp ederım hangısınde yerlı yersız konusmusum..ben buraya umutege ıcın geldım,sordugunuz sorularada cevap verdım yerı gedı sanada o zaman ıyıdı sımdı ne yazmısımda bu tarz cumleler kuruyorsun?????
7 aylık kızım kucagımdayken bıle,gece uykumdan fedakarlık yapıp burdakı bır kac arkadasın sorularına cevap verdım sımdıde nedensız,bana laf soylenıyor.tek bısey soylıycem bırcok kısı bebegıyle ılgılenmek varken bılgısayarı oyuncak yapıp cocugyla yenı anne olucaklara yardım edermı?ben ettım malesef..neyse yınede hepınıze hayırlı dogumlar.....
Ben mi sana soru sordum ? Ne sormusum?
Dertsiz arkadasima yaptigin yoruma dayanarak, o mesajdaki tavrina dayanarak yorum yapiyorum. Avukatiyim arkadaslarimin.
ılk cocugun sanırım,sen bır dogur hastanede ne yaptıgını hatırla ben tebrık edıcem senı.ben hıcbırsey hatırlamıyorum.
bence kadıncagızı yargılama,ınsan kendınden gecıyor ben hastanedekı gunlerımı hıc hatırlamıyorum o kadar agrı sancı,heycan,endıse....
Laterneden haber var mi.diye girdim.yok.hanipeks de HAKLI olarak atarlanmis. Bu son bir haftadir ilk defa ozelden yazma geregi duyan arkadaslarim oldu hic sinirlenmez.dedigim kisi bile sinirlendi. Eee 8 aydir yazistigim kardesim dedigim insanlara da boyle densiz densiz konusulmasi beni de cileden cikardi. Burasi bizim havamiza gelince degil tabii ki ama biz.oyle hissediyoruz size gore.sadece bir topik bilgi alisverisi yeri, bize gire oyle degil iste onun yaninda ARKADASLARIMIZLA dertlesme,dualasma,gulusme,paylasma kisaca bulusma yeri. Yeni gelip de duzene saygi gosterip bize uyum saglayan kisilerle de zamanla arkadasligimiz olacak elbet ama vakti var dile kolay 8 ay hergun yqzistigimiz kisilerle bir olmaz ki. Hanipeks aslinda hepimizin tepkisini.dile getirdi, tepkisi nettir her zaman zatentanimiyorsunuz iste
neyse umarim tansiyonu cikmamistir merve sagolsun.kafasini.dagitmis belli ki :)
Benim de uykum kacti simdi iste bende yarin hanipekse atarlancam
yazdıgım buydu...evet arkasındayım ben,burda kotu hıcbırsey yok,,kadıncagız alınsa bana soyleyebılırdı.bende cıkar ozur dılerdım ama bısey demedı yınede kırdıysam DERTSIZ arkadasımdan ozur dılerım...ben bu konuyla ılgılı dahada yorum yapmıycam.......
gününüz aydın olsun hayırlı sabahlar güzel anneler.geçmişi okuyamadım Laterne den haber varmı nasıllarmış acaba
gününüz aydın olsun hayırlı sabahlar güzel anneler.geçmişi okuyamadım Laterne den haber varmı nasıllarmış acaba
Gunaydin arkadaslarim ve minnaklar
hayırlı haberlerini alsaydık da rahatlasaydıkHayir canim surekli mesaj atiyorum artik meraktan catlicam uzun uzun arayamiyorum da kisa caldiriyorum. İyidir umarim
Günaydın kızlar :))
Sanki benim kız kasigima yerlesti. Göbegimi kollarıyla yirtacak gibi.
Siz anlıyor musunuz başı nerde, ayağı nerde?
Bazen kasigimda dalgalanma oluyor, hah diyorum başı aşağıda. Midemin üstünde yumru oluyor
bebeğin başı yukarıda galiba diyorum.
Kizimi özlüyorum, hayirla sağlıkla doğsa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?