2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
aynen oyle canım zaten sezeryana alıyorlar mecbur..

Tugceserdar sana buraya yazmak iyi geliyor olabilir ama bize iyi gelmiyor yerli yersiz cumlelerin.
yerlı yersız?ben daha dun uye olmadım kadılar kulubune.gıt 2 topık takıp ederım hangısınde yerlı yersız konusmusum..ben buraya umutege ıcın geldım,sordugunuz sorularada cevap verdım yerı gedı sanada o zaman ıyıdı sımdı ne yazmısımda bu tarz cumleler kuruyorsun?????
bu ayda miniklerimizi kucagimiza almanin - ha stresle ha stressiz- kaymagini size yedirtmeyiz.

Ne demek ayrica ? :))) cok guldum. Aynindan bizde de var hanimefendiiiiiicm.Niye bu kompleks? Sakin olalim :)
7 aylık kızım kucagımdayken bıle,gece uykumdan fedakarlık yapıp burdakı bır kac arkadasın sorularına cevap verdım sımdıde nedensız,bana laf soylenıyor.tek bısey soylıycem bırcok kısı bebegıyle ılgılenmek varken bılgısayarı oyuncak yapıp cocugyla yenı anne olucaklara yardım edermı?ben ettım malesef..neyse yınede hepınıze hayırlı dogumlar.....

Ben mi sana soru sordum ? Ne sormusum?

Dertsiz arkadasima yaptigin yoruma dayanarak, o mesajdaki tavrina dayanarak yorum yapiyorum. Avukatiyim arkadaslarimin.

gününüz aydın olsun hayırlı sabahlar güzel anneler.geçmişi okuyamadım Laterne den haber varmı nasıllarmış acaba

yazdıgım buydu...evet arkasındayım ben,burda kotu hıcbırsey yok,,kadıncagız alınsa bana soyleyebılırdı.bende cıkar ozur dılerdım ama bısey demedı yınede kırdıysam DERTSIZ arkadasımdan ozur dılerım...ben bu konuyla ılgılı dahada yorum yapmıycam.......

Ya bu hafta bende kimseyle mesajlasmadigim kadar ozel mesajlastim telefonlastim. Burada bugune kadar kimse kimseyi sordugu soru yuzunden korkutmadi cevabiyla, uzmedi. Kimse diger bir arkadasini bir anisini anlatti diye beddua eder gibi sen degoreceksin beddualariyla uzmedi. Dertsizimi uzuyorlar, yeni arkadas degil miydi selen44 o da masumca sorularina bizleri bile tedirgin eden cevaplar almadi mi? Biz eski arkadasimiza da sahip cikariz yeni arkadasimiza da. Herkes aynaya baksin lafla konuyu uzatacagina arkadasim.

Sen sayfalari atlayarak okuyorsun sanirim, bi dikkatli bak bakalim dertsizimin tepkisine.

Ayrica benim sana sordugum soruyu da bulursan sevinirim ben sormadigimi dusunuyorum da.

gününüz aydın olsun hayırlı sabahlar güzel anneler.geçmişi okuyamadım Laterne den haber varmı nasıllarmış acaba

daha haber yok.1 saatlik mesafe var hastaneyle aramda..kontrlüm yakın bi tarihte olsaydı gitmişken onda ziyaret eder haber verirdim durumuyla ilgili ama perşembe gidicem bende.İNŞLALLAH iyidir bbiş de o da...fırsat bulamamıştır telaşeden...

İlgili kisiye

Ha bir de su konu var bugune kadar eslerimizle kv kb ya da komsularimizla yasadigimiz sorunlari paylastik birbirimizle ama hicbir gun birbirimizin aleyhine kozmus gibi kullanmadik bu paylasimlari, sinirini bizden cikartma dedik.

Ben bir gelisim uzmani ve aile danismani olarak (simdi kalkip buna da egitimle bir sey olmaz diye yorum yapmayin) hangi olaya hangi duyguyla cevap vermesini bilirim. O yuzden bir daha duygularimi asagilayarak diger yorumlarimi bu olaya karistirarak yorum yapmayacaksin, seni uyariyorum.

Son düzenleme:

canım yukarda köyün delisi gibi kalmışız senle mevzu nerdeeeee senle ben nerdeyiiiiiz bende geçmişi okumadan yazdım günaydın mesajını. hanipeksim boşver canım sıkma canını...

Gunaydin arkadaslarim ve minnaklar

benim minnak bugün göbeğimi delip çıkmazsa daha da çıkmaz...resmen kuduruyo içerde
kız dediğin hanım hanımcık olur ama,kime çekti bu bilmem,bana çekmediği kesin

bugün çantamı hazırlıycam...
nedense hazır olunca doğuma çabuk giderim gibi bi his vardı içimde,hazırlamamıştım...
artık kaçarı yok
bizimki sinyal veriyo içerden

hanipeks laterneye ulaşamadın di mi

Hayir canim surekli mesaj atiyorum artik meraktan catlicam uzun uzun arayamiyorum da kisa caldiriyorum. İyidir umarim

Kızlar ne sinir yapıyosunuz bebeciklerinize yazık o kuzular da içerde geriliyo üzmeyin beni ztn psikolojim bozuk doğuramadım uyuyomıyorum totom başım her yerim agrıyo
Yiğenlerimi üzmeyin tansiyonunuz fln çıkar gebertirim
Günaydınnnnnnnnnn

Günaydın kızlar :))

Sanki benim kız kasigima yerlesti. Göbegimi kollarıyla yirtacak gibi.
Siz anlıyor musunuz başı nerde, ayağı nerde?
Bazen kasigimda dalgalanma oluyor, hah diyorum başı aşağıda. Midemin üstünde yumru oluyor
bebeğin başı yukarıda galiba diyorum.

Kizimi özlüyorum, hayirla sağlıkla doğsa :))

az kalmış ki
çizelgende 15 gün diyo
dr usg'de söylemedi mi başının falan nerde olduğunu?
gerçi dönüp duruyo zilliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…