Günaydın canlar
Bugun hala bana aymadı gece kızım cok kustu midesini bozmuş
İsim var dedim halbuki kİ
Sabah altıda kvalidem geldi.
Kahvaltı faslı vs
Simdi uyuyor ya ben?
dur bacım panik yapma...ben senden 1 gün önceymişim,bende daha tık yok,rahat ol
canım,eğer tekrar dönmüş olsaydı emin ol hissederdin çünkü artık büyüdükleri için dönerken insanın canını çok acıtıyolar...benimki sürekli döndüğünden biliyorum
şekerin hala yüksek mi de sezaryen dedi dr canım?
geçmiş olsun canım
kız benimkide yürüdükçe aşağı ineceğine yukarı tırmanıyo
çıkmaya korkuyolar mı ne
canım doğum iznine ayrıldın mı ?
bu arada laterna dan haber varmı?
sağlıklı haberlerini duyalım inşallah.
Ahh ben evlenmeden once anadolu yakasinda yasamak nasil istemistim kocam beni kandirdi bakariz oradan ev bende cok begeniyorum dedi avrupa yakasinin en dibindeyim simdi
Bagcilarda yasadin demek ben oraya hastane icin gittim geldim iki defa hep tuhaf insanlarla.karsilastim cocuklar bile tuhafti o yuzden bir onyargim var oraya istemeden kirmadim insallah seni
benim daha nasıl doğum yapıcaam bile belli değil...yok bunların çıkmaya niyeti yok arkadaşım
nasıl olsa sezaryen olacağım diye kafaya takmıyorum.
yoksa takıntılıyımdır
ama Rabbim en iyisini bilir günü saati gelince ne kadar yukarı tırmansalarda o çıkıştan kaçışşşş yokk
anam ben bi tek benimki böyle azgın sanıyodum ama nisan bebeleri çok yaramaz çıktıBenimkide tirmaniyor kiz resmen gogsumun altina dogru bir de ayaklarini sallandiriyor asagiya dogru sipam sonra bir tepik
Evet canim dun son gunumdu ptesi gidip raporumu alcam. Laterne nin iyi oldugunu umuyorum.
benim daha nasıl doğum yapıcaam bile belli değil...
salı günü 2. kez çatı muayenem var...
yumuşama ve açılma olmamışsa hala sezaryen olucakmışım...
aslında çatım normal doğuma müsaitmiş...
falan filan işte...
valla o kara delikten mi çıkar yoksa dr amcasının açtığı delikten mi bilmem ama kaçış yok
anam ben bi tek benimki böyle azgın sanıyodum ama nisan bebeleri çok yaramaz çıktı
benimkide sağ kaburgamı tekmeleyip duruyo zilli...
çıksın sorcam ben onatotosunu ısırıcam onun
Esim kendi isini yapiyor cnm.insaat genelde esenyurt tarafindan arsa buldugu icin buralarda bir de aile faktoru var cok yakinlarina oturmak istemedi ama cok da uzaga gitmek istemedi bizde bahcesehirde kaldik iyiyim gerci buradaki.insanlarda saygili kendini bilir insanlar , ciktigimda cok sukur yolda tuhaf.bir tiple karsilasmadim laf atan.dilenen vs yok ama cok ozel birsey de yok iste sehir merkezine cok uzak ablam besiktasta oranin da kalabaligi cekilmez ama hayat da orada yayok canım benim niye kırılayım. ben istanbula gelmeden önce anadolunun şirin bir ilinde yaşıyordum. üniversite hayatıda yine küçük şirin bir ilçede oldu. bağcılara gelince 2 yıl sosyal şok yaşadım. insanları küçümsemek asla tarzım değil ama medeniyetten uzak insanlarla dolu. içlerinde çok iyi insanlarda var ama çoğunluk sıkıntılı insanlardan oluşuyor. bunda sürekli değişik coğrafyadan göç almanın etkisi büyük. kentsel yaşama uyum problemi var. oda bizim gibi insanları zorluyor.
ben orada ablam olduğu için yaşamak zorunda kaldım.
şimdi oturduğum yerde insanlar en az 60 yıldır birbirini tanıyor. sakin nezih. güzel. eşinin iş problemi yoksa üsküdarı tavsiye ederim gel komşu olalım
selam kızlar hepinizi çok özledim
bizim minik fırsat vermiyor maşallah
benden sonra kimler doğum yaptı hiç haberim yok
oooo kuzum üçer beşer geliyo kuzularselam kızlar hepinizi çok özledim
bizim minik fırsat vermiyor maşallah
benden sonra kimler doğum yaptı hiç haberim yok
ben de aynen böyle düşünüyorum canım...canım senin günün yaklaşmış. Allah hangi doğum hakkında hayırlı ise onu nasip etsin. normal ya da sezaryen diye hiç şartlanma.
bebek ve sen sağlıklı ol da doğum şekli hiç önemli değil.
bizde seni.ozledik plates toplu guzel
Ben yakalayamiyorum artik kim dogurdu etti :111:
oooo kuzum üçer beşer geliyo kuzular
takip edemiyoruz ki
maşallah senin miniğe
ben de aynen böyle düşünüyorum canım...
hakkımızda hayırlısı nasılsa allah öyle doğum nasip etsin hepimize...
sağlıkla doğuralım inşallah hepimiz...
günüm yaklaştı ama voltaj gibi ben de hiç doğuracakmışım gibi hissetmiyorum...
sanki daha çok varmış gibi geliyo bana
Kahvaltinin bitmesini bekliyordum tereyag isini.cozemedim gram olayini benim kayinvalide trabzondan getirtiyor buzluktan posetlerle veriyor bana ustunde gram yok haliyle​bebeci canım bugün kurabiyeyi bi deneseydin
Sus kiz sus aglariiiimmmplates deme bacım yaa bi halta yaramadı bende ama denemede fayda var tabiki.
laterneden haber yok mu en son açılması vardı suni sancı falan verilecekti galiba.
rabbim hayırlısı ile hepinize meleklerinizi kucaklamayı nasip etsin inş o koku bambaşkaymış
gece sabaha kadar uyutmuyor ama öf bile demiyorsun.sürekli memede uyumak istiyor sıkılmadan gözünün içine bakıyorsun emsin diye.annelik böyle bişeymiş.
Ayy ben oglumun yuzunu en son detaylida gordum ya gostermiyor hic sen ne guzel goruyorsungünaydın kızlar hepinize doktor kontrolümüz çok iidi elifimin keyfi yoktu biraz babamız gelemedi bizimle sanırım elifimde hissetti bunu doktor bebeğin suratı çok asık bugun dedi çarşambaya kadar normal olursa olacak kızlar olmazsa cuma günü saat 11 sezeryan olacağım
Kahvaltinin bitmesini bekliyordum tereyag isini.cozemedim gram olayini benim kayinvalide trabzondan getirtiyor buzluktan posetlerle veriyor bana ustunde gram yok haliyle
Simdi hazirlandim cikiyorum marketten alicam onun ustunde gram yazar :111:
Sus kiz sus aglariiiimmmne guzel anlatmissin oyle bizim de az kaldi rabbim saglikla kavusmamizi nasip etsin
Uyuma kiz uyuma oyle cabuk buyuyorlarki ozleriz tadini cikar uyku her zaman var masallah cok mu guzel kiz bebegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?