2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım doğum iznine ayrıldın mı ?
bu arada laterna dan haber varmı?
sağlıklı haberlerini duyalım inşallah.

Günaydın canlar
Bugun hala bana aymadı gece kızım cok kustu midesini bozmuş
İsim var dedim halbuki kİ

Sabah altıda kvalidem geldi.
Kahvaltı faslı vs
Simdi uyuyor ya ben?

Kızına çok geçmiş olsun canım,
senin hikayen yarın bitiyor sağlıkla gelsin bebişin...
ya da yeni bir hikayen başlıyor
Ama en güzel şekliyle başlar İnşAllah...

Benimkide tirmaniyor kiz resmen gogsumun altina dogru bir de ayaklarini sallandiriyor asagiya dogru sipam sonra bir tepik

yok canım benim niye kırılayım. ben istanbula gelmeden önce anadolunun şirin bir ilinde yaşıyordum. üniversite hayatıda yine küçük şirin bir ilçede oldu. bağcılara gelince 2 yıl sosyal şok yaşadım. insanları küçümsemek asla tarzım değil ama medeniyetten uzak insanlarla dolu. içlerinde çok iyi insanlarda var ama çoğunluk sıkıntılı insanlardan oluşuyor. bunda sürekli değişik coğrafyadan göç almanın etkisi büyük. kentsel yaşama uyum problemi var. oda bizim gibi insanları zorluyor.
ben orada ablam olduğu için yaşamak zorunda kaldım.
şimdi oturduğum yerde insanlar en az 60 yıldır birbirini tanıyor. sakin nezih. güzel. eşinin iş problemi yoksa üsküdarı tavsiye ederim gel komşu olalım

benim daha nasıl doğum yapıcaam bile belli değil...
salı günü 2. kez çatı muayenem var...
yumuşama ve açılma olmamışsa hala sezaryen olucakmışım...
aslında çatım normal doğuma müsaitmiş...
falan filan işte...
valla o kara delikten mi çıkar yoksa dr amcasının açtığı delikten mi bilmem ama kaçış yok

Benimkide tirmaniyor kiz resmen gogsumun altina dogru bir de ayaklarini sallandiriyor asagiya dogru sipam sonra bir tepik
anam ben bi tek benimki böyle azgın sanıyodum ama nisan bebeleri çok yaramaz çıktı
benimkide sağ kaburgamı tekmeleyip duruyo zilli...
çıksın sorcam ben ona totosunu ısırıcam onun

selam kızlar hepinizi çok özledim
bizim minik fırsat vermiyor maşallah
benden sonra kimler doğum yaptı hiç haberim yok

canım senin günün yaklaşmış. Allah hangi doğum hakkında hayırlı ise onu nasip etsin. normal ya da sezaryen diye hiç şartlanma.
bebek ve sen sağlıklı ol da doğum şekli hiç önemli değil.

Esim kendi isini yapiyor cnm.insaat genelde esenyurt tarafindan arsa buldugu icin buralarda bir de aile faktoru var cok yakinlarina oturmak istemedi ama cok da uzaga gitmek istemedi bizde bahcesehirde kaldik iyiyim gerci buradaki.insanlarda saygili kendini bilir insanlar , ciktigimda cok sukur yolda tuhaf.bir tiple karsilasmadim laf atan.dilenen vs yok ama cok ozel birsey de yok iste sehir merkezine cok uzak ablam besiktasta oranin da kalabaligi cekilmez ama hayat da orada ya
Isterdim o taraflarda olmayi ama hayal simdilik

bizde seni.ozledik plates toplu guzel
Ben yakalayamiyorum artik kim dogurdu etti :111:

oooo kuzum üçer beşer geliyo kuzular
takip edemiyoruz ki
maşallah senin miniğe

canım senin günün yaklaşmış. Allah hangi doğum hakkında hayırlı ise onu nasip etsin. normal ya da sezaryen diye hiç şartlanma.
bebek ve sen sağlıklı ol da doğum şekli hiç önemli değil.
ben de aynen böyle düşünüyorum canım...
hakkımızda hayırlısı nasılsa allah öyle doğum nasip etsin hepimize...
sağlıkla doğuralım inşallah hepimiz...
günüm yaklaştı ama voltaj gibi ben de hiç doğuracakmışım gibi hissetmiyorum...
sanki daha çok varmış gibi geliyo bana

bizde seni.ozledik plates toplu guzel
Ben yakalayamiyorum artik kim dogurdu etti :111:

plates deme bacım yaa bi halta yaramadı bende ama denemede fayda var tabiki.
laterneden haber yok mu en son açılması vardı suni sancı falan verilecekti galiba.
rabbim hayırlısı ile hepinize meleklerinizi kucaklamayı nasip etsin inş o koku bambaşkaymış
gece sabaha kadar uyutmuyor ama öf bile demiyorsun.sürekli memede uyumak istiyor sıkılmadan gözünün içine bakıyorsun emsin diye.annelik böyle bişeymiş.

ne güzel şurada en fazla 15-20 gün sonra bebeklerin gazından uykusundan bahsedecek herkes

günaydın kızlar hepinize doktor kontrolümüz çok iidi elifimin keyfi yoktu biraz babamız gelemedi bizimle sanırım elifimde hissetti bunu doktor bebeğin suratı çok asık bugun dedi çarşambaya kadar normal olursa olacak kızlar olmazsa cuma günü saat 11 sezeryan olacağım

​bebeci canım bugün kurabiyeyi bi deneseydin
Kahvaltinin bitmesini bekliyordum tereyag isini.cozemedim gram olayini benim kayinvalide trabzondan getirtiyor buzluktan posetlerle veriyor bana ustunde gram yok haliyle
Simdi hazirlandim cikiyorum marketten alicam onun ustunde gram yazar :111:
Sus kiz sus aglariiiimmm ne guzel anlatmissin oyle bizim de az kaldi rabbim saglikla kavusmamizi nasip etsin
Uyuma kiz uyuma oyle cabuk buyuyorlarki ozleriz tadini cikar uyku her zaman var masallah cok mu guzel kiz bebegin

Ayy ben oglumun yuzunu en son detaylida gordum ya gostermiyor hic sen ne guzel goruyorsun
Elifin saglikla gelsin suratini asmasin annesine babasina kavusmasina en fazla 1 hafta var desene

Simdi ciktikdoktordan kilo 2770 artik onu takmiyorum da suyum fazla hala normal doguma engel olurmu ben okudum plesanta erken ayrilabilir kordon sarkabilir yaziyo ben de korkuyorum dedim evetolabilir ama yapicak bise yok hatta tum bu ihtimallerden daha fazla dogumda kanaman fazla olabilir biyukihtimalle de olur dedi ama sirf bu nedenler normale engel degildir iyi dusunelim iyi olsun yapicak bise yok dedi canim cok sikkin ama yapabilicegim bise yok sadece dua edebiliyorum

bu arada kilosu 3200 gr boyuda 50 cm olmuş yawrumun az kaldı walla şimdi 1 hafta geçmez bana telaşe başladı temizlikdi yemekdi çok giremeyebilirim kızlar hepinizi merak ediyorum arada geleceğim muhakkak

hım ben göz kararı koydum :) ama çok az yaptım ben deneme amaçlı kötü de olsa sorun olmazdı, tahmini 100-150 gr yağ ve 100 g pudra şekeri ile yaptım 25 adet çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…