2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

saol hanipeksim haber verdiğin için.çok zorluk çekmiş Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah

ben yapıyım gönderiyim sana beceriksiz
Olur

Benim yegenimin erkek oldugu belli olur olmaz adi belliydi annesi 40 hafta sonuna kadar bekledi olmadii donmediii.
Duman ismi once enterasan geldi ama sonra su acemi cadidaki kedi aklima geldi onun da adi dumandi.
Doga isimleri batil inanctan degil dini.inanctan koyulmuyor sanirim peygamber efendimiz koymayin demis aayy bu konularda da duydugumu soyluyorum emin olmadan bir arastir cnm ya

Kiz amanamazon kaynanam yapar kuymak ama annem gibisini kimse yapamaz gelecek haftaya gel yaptirayim yiyelim.dogum oncesi

Benim kayinbabam trabzonlu cebilerden kayinvalidem de trabzonlu aslinda cunku akraba evliligi ama vaktinde karsa gocmusler ondan kars sivesi var onda

Ayy Çebilerden diyince Trabzondaki yıllarımı hatırladım. 3 yıl görev yaptım Araklıda. Öğrencilerimin çoğunun soyadı Çebiydi :) Çevremde de çok Çebi vardı..Özledim Karadenizi

saol hanipeksim haber verdiğin için. çok zorluk çekmiş geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah

Telefon elimde İnan hergün giriyorum canım yorum yapmasamda bazen sizlerin diyaloğunu takip ediyorum mutlaka hoşuma gidiyor okumak....bende bir kaç gündür bozuldum ya o yüzden yazdım sanırım ancak konuda ne demek istediğini anladım...
Boşver kimse için üzme tatlı canını ama bilirim sende bi koç olarak böyle durumlara acil müdahale :) yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ,burada herkes en özelinden kaynanasına kadar anlattı içimizi döktük dinleyen dinlemeyen herkesten Allah razı olsun Rabbim hepimize hayırlı bir doğum yapıp sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin ben hepinizi seviyorum hepinizin adıyla bir şekli var kafamda canlandırdığım

kızlar kusura bakmayın aynı mesajı tekrar göndermişim:)

günaydın canlar, ne güzel bi gün, sonbaharda, ilkbahar gelsinde bebeğimi kucağıma alıym diye dua ediyodum
ilk bahar geldi şimdi çok tırsıyoyorum ya

hanipeks Allah razı olsun, sen laterneyle konuşabildin mi? sesi nası geliyodu? çok üzüldüm ama iyiymiş şimdi maşallah, Allah yardımcısı olsun, Allah beterinden saklasın..

Chosy uyuyorsun garannnti,
Ne diceedim
Bende kas yapmisim:

sen yaparsın tabi, 2 çocuk, biri hastalanmış akşam (geçmiş olsun çok), biri karnında, karnın burnunda, kaynanan gelmiş, sen sürekli iş yapıyon, selülit olmaz, kas olur sende
ben napıyom uzat ayakları... gibi yat, işi kocaya yaptır, öğlene kadar uyu, benim olsa olsa rahimde kas olur zaten bide parmaklarımda, foruma yazmaktan

Ayy Çebilerden diyince Trabzondaki yıllarımı hatırladım. 3 yıl görev yaptım Araklıda. Öğrencilerimin çoğunun soyadı Çebiydi :) Çevremde de çok Çebi vardı..Özledim Karadenizi
Bizimkilerde trabzon araklidan :) hepsi akraba oluyormus zaten bunlarin ama.cogu birbirini tanimiyor
Bende bu yaz gidicem trabzona uzun golu gorup yaylalarda gezmek istiyorum

Laternemin sesini henuz duyamadim ne yazik ki, annesi ya da kayinvalidesi olabilir baska biriyle konustum, sonra da sanirim esiydi sms atti Allah razi olsun. O kadar cok arayip msj attim ki haklarini helal ederler ins.

Laternemin sesini henuz duyamadim ne yazik ki, annesi ya da kayinvalidesi olabilir baska biriyle konustum, sonra da sanirim esiydi sms atti Allah razi olsun. O kadar cok arayip msj attim ki haklarini helal ederler ins.

Canım çok sağol merak edip duruyordum bende laterna nasıl oldu diye Allah yardımcısı olsun bir an önce toparlansın inşallah

Allah razı olsun hapineks. zor bir doğum olmuş Allah kurtarmış. Allah yardımcısı olsun ailesiyle uzun huzurlu mutlu yıllar geçirsin laterna.

of ya bir sorun olduğu içime doğmuştu zaten ,merakımdan uykumdan uyanıp okudum haber varmı diye,ama bunada şükür sonuç iyi

şükür yaa kurtulmuş valla ondan haber gelmedikçe merak ediyorumdum.. allah analı babalı büyütsün.. sağlıkla..

üniversite tarafında oturuyoruz ama tarif ettiğin yer uygun bana, çok teşekkür ederim ilgin için..

emin ol aynen canım laterneyi de okuyunca.... rabbim hepimizi hayırla kurtarsın..............

Kizlar babytech sarayli besik.alanlar altinda ince bir sunger var yeterli gelir mi o ya , sizler icine herhangi birsey aldiniz mi ??

Hanipeks bir tane ya resmen hastaneyi aradi kiz cepten ulasamayinca , haberini aldik laternenin buna da sukur. Rabbim daha iyi etsin tez zamanda

Açılan topikler o topiklerde paylaşım yapmak isteyen herkese aittir. Yeni üye, eski üye, en çok paylaşım yapan, az giren gibi kategorize etmeyin birbirinizi, sonuçta ortak bir heyecanı paylaşıyorsunuz.

Hamilesiniz, hassassınız, üstelik doğumlarınıza az kalmış, Allah bebeklerinizi sağlıkla, hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin lakin boşu boşuna kalp kırmaya da gerek yok, ortada bir huzursuzluk varsa bunu topikte dile getirip gerginlik yaratmaya da gerek yok.

Hepinize hayırlı doğumlar

Kizlar babytech sarayli besik.alanlar altinda ince bir sunger var yeterli gelir mi o ya , sizler icine herhangi birsey aldiniz mi ??

bende aynı şeyi düşündüm kv ler falan yeter o dediler ama içim pek rahat etmedi ,ben de önce bir deniyim sonra bir hal çaresine bakarım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…