kızlar laternemiz sezaryen olmuş, fakat kanaması çok olunca ameliyata alınmış 6 ünite kan verilmiş, yoğun bakımdan sabah çıkmış. Rüzgar Eymenimiz iyiymiş, kendisi de yeni kendine gelmiş, daha iyiymiş.Allahıma şükürler olsun
Olurben yapıyım gönderiyim sana beceriksiz
Benim yegenimin erkek oldugu belli olur olmaz adi belliydi annesi 40 hafta sonuna kadar bekledi olmadii donmediii.:)) acaba biz daha isim koymadık o nedenlemi dönmüyor?? dün akşam duman mı koysak dedik arkadaşlarla laf arasında ama kısmet :) rüzgar bu aralar çok popüler bir isim yinede doğa isimlerinden uzak durmaya çalışıyorum ne kadar çekici olsada, batıl önyargıların etkisiyle:))
Benim kayinbabam trabzonlu cebilerden kayinvalidem de trabzonlu aslinda cunku akraba evliligi ama vaktinde karsa gocmusler ondan kars sivesi var onda
kızlar laternemiz sezaryen olmuş, fakat kanaması çok olunca ameliyata alınmış 6 ünite kan verilmiş, yoğun bakımdan sabah çıkmış. Rüzgar Eymenimiz iyiymiş, kendisi de yeni kendine gelmiş, daha iyiymiş.Allahıma şükürler olsun
Bugune kadar hic ciddi bir sıkıntımiz olmadi birbirimizle, hergun girmiyorsun ki guzelim. Emin ol kimse sana kasitli cevap vermemezlik yapmiyordur, bu uzuntunu ben tamamen baska bir sey anlatirken dile getirmene uzuldum ama saygi duyarim cunku bir konunun da altini cizdin. Bu gerginlik karsi tarafin yeni olmasiyla da cok ilgili degil, kendini dogrucu davut bilgili sanmasiyla da ilgili. Baksana yuksek voltaja, hepimiz her seyi ondan ogreniyoruz kadin hala benden buyuk Allah var diyor. Tesekkur ederim boylece baska bir ayrintiyi da gozardi etmedik.
Aramiza yeni katilip da cok kisa surede kaynastigimiz arkadaslarimizi da tenziye etmis olduk bu sayede.
Chosy uyuyorsun garannnti,
Ne diceedim
Bende kas yapmisim:
Bizimkilerde trabzon araklidan :) hepsi akraba oluyormus zaten bunlarin ama.cogu birbirini tanimiyorAyy Çebilerden diyince Trabzondaki yıllarımı hatırladım. 3 yıl görev yaptım Araklıda. Öğrencilerimin çoğunun soyadı Çebiydi :) Çevremde de çok Çebi vardı..Özledim Karadenizi
Laternemin sesini henuz duyamadim ne yazik ki, annesi ya da kayinvalidesi olabilir baska biriyle konustum, sonra da sanirim esiydi sms atti Allah razi olsun. O kadar cok arayip msj attim ki haklarini helal ederler ins.
catlamadı canım , nerede oturuyorsun? özal da dermancan kavşağında groseri var, groserinin arkasında rüya pasta malzemeleri diye bir işyerinden aldım. evde yapmaya değmez çok hesaplı 100 gr mı 1.30 tl 25 adet çıktı
emin ol aynen canım laterneyi de okuyunca.... rabbim hepimizi hayırla kurtarsın..............cnm benim ya okadar stresten sonra allah korumuş walla cnm arkadaşım neyseki iyiymiş allah yardımcısı olsun sağ salim yawrusuna kavuşmuş benide bir korku kapladı kızlar sizdede varmı bilmioırum ama ya doğumda bişeyler olursa die allah kurtarsın hepimizi
Kizlar babytech sarayli besik.alanlar altinda ince bir sunger var yeterli gelir mi o ya , sizler icine herhangi birsey aldiniz mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?