2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

benim elifim artık yüzünü göstermiyo bize aşağıya inmiş göremiyoruz. canım 38.haftandasın bi sorunmu var neden biraz daha beklemiyosun

Ayyyy kayinvalide trabzonlumuuuuuu bizde trabzonluyuzzzz:)iyidir bal iydir:)

bence de iyi düşün,iyi şeylerle karşılaş canım...
olumsuz bi durum olursa ki olacağını sanmıyorum ben sezaryen olursun...zaten kuzucuk epey büyümüş şu andan itibaren ne zaman isterse gelsin,bi şeycik olmaz riskli dönemleri atlattık artık...

benim elifim artık yüzünü göstermiyo bize aşağıya inmiş göremiyoruz. canım 38.haftandasın bi sorunmu var neden biraz daha beklemiyosun

ben de aynı şeyi sorucaktım :26:

hava çok güzel,üşenmesem de yürüyüşe gitsem

bugün de kızımın doğmaya niyeti yok galiba. annem yanıma gelmek için ufak bir belirti bekliyor ama YOK YOKK.. can sıkıntısından örgü sitelerini alt üst ettim. bi örgü başlayım kendime. doğuma kadar yavaş yavaş örerim. bu gidişle doğum 4 nisanı da geçer.
bu arada bsy sorucam. doğum tarihi olarak son adet tarihi alınıyo ya. ben düğünden önce adet olmuştum. adetim bitince düğünüm oldu. yani bebişin olduğu tarih aslında son adet tarihimden 10 gün sonra. acaba diyorum, benim kızım tahmini doğum tarihini 10 gün geçirince mi doğacak?:44:

bence ağrın falan yoksa yürüyüşe git canım bebişinede iyi gelir havada güzelmiş

sağ kasığıma keskin bi sancı girdi
çok korktum ya lütfen şimdi doğurmiyim 4 Nisan dan sonra doğuriyim:26::26:

"evet Allah ım şimdi o doğurmasın ben doğuriiiim noooolur" anlaşma şansımız olsa hemen girerim valla senin yerine deminden beri deli gibi kızımı gelmeye ikna etmeye çalışıyorum

yaptığın kurabiyelerin şeker hamurlu olanlarının üstleri bekleyince çatladı mı? uzun süre dayanıyomuş kurabiyeler ama hamuru da dayanıyo mu acaba diye merak ettim, ben de yapma niyetindeyim. bir de hamuru netten mi sipariş ettin yoksa satılan bir yer var mı adana da..şeker hamuru haribodan da yapılıyomuş nette tarifini gördüm ama onunla da uğraşmak da içimden gelmedi doğrusu..

Buna kafa yordum bende cok adetin basliyor sen hamile sayiliyorsun yanlis bilmiyorsam dollenmeyi degil yumurtlama gununu baz aliyorlar ben dollenen gunu cok iyi biliyorum korunmasiz iki defa oldu cunku ama buna ragmen dikkate alinmiyor biri paylasmisti dollenme gununu biliyorsunuz bilmem su kadar gun ekleyin cikan tarih bebeginizin gelisiminin tamamlandigi gundur diye. Benim sata gore 21 nisan o hesaba gore 11 nisan doktor bana 8 nisanda alalim dediginde aklimda hep bu kaldigindan 15 nisani beklemeyi tercih ettim benim de 15 temmuz sat korunmasiz iliski 27sinde ama doktor dikkate almadi bunu. Birde normal dogumlar icin 42 haftaya kadar yolu var belki bu yuzdendir

Canım valla bu sorunun net cevabını bilmiyorum ama adet olduktan sonra yaklaşık 14. Gün yumurta atılıyor ve sonrasında döllenme gerçekleşiyor yumurtlama tarihin geç olduysa o zaman belki bu bahsettiğin olabilir ama adet tarihinden 10 gün sonra evlenmen ile ilgili olduğunu sanmıyorum önemli olan yumurtlama tarihin ki oda evli olduğun tarihe denk geliyor :)

Ya kizlar benmi tuhafimki cok istiyorum kizim gelsin ama o ani dusununce tirsiyorum gelmesin daha diyorum ve korkuyorum..sonra acaba kotu annemiyim diyorum off bilmiom kafam karisik..

catlamadı canım , nerede oturuyorsun? özal da dermancan kavşağında groseri var, groserinin arkasında rüya pasta malzemeleri diye bir işyerinden aldım. evde yapmaya değmez çok hesaplı 100 gr mı 1.30 tl 25 adet çıktı

hım ben göz kararı koydum :) ama çok az yaptım ben deneme amaçlı kötü de olsa sorun olmazdı, tahmini 100-150 gr yağ ve 100 g pudra şekeri ile yaptım 25 adet çıktı
Ben su tartilardan alicam bende goz karari yok.kesimde de iyi degilim bu.konuda ayri dustuk ben sana diyim

kızlar laternemiz sezaryen olmuş, fakat kanaması çok olunca ameliyata alınmış 6 ünite kan verilmiş, yoğun bakımdan sabah çıkmış. Rüzgar Eymenimiz iyiymiş, kendisi de yeni kendine gelmiş, daha iyiymiş.Allahıma şükürler olsun

Son düzenleme:
Ayni durumdayiz donmedi yavrucak :) Adini ruzgar koydum ondan snra ters dondu :) Kafasina gore esiyor... Hakkimizda hayirlisi canim.
:)) acaba biz daha isim koymadık o nedenlemi dönmüyor?? dün akşam duman mı koysak dedik arkadaşlarla laf arasında ama kısmet :) rüzgar bu aralar çok popüler bir isim yinede doğa isimlerinden uzak durmaya çalışıyorum ne kadar çekici olsada, batıl önyargıların etkisiyle:))

çok şükür haber aldık...
ne zor geçmiş doğumu
bundan sonrası güzel olur inşallah...

cnm benim ya okadar stresten sonra allah korumuş walla cnm arkadaşım neyseki iyiymiş allah yardımcısı olsun sağ salim yawrusuna kavuşmuş benide bir korku kapladı kızlar sizdede varmı bilmioırum ama ya doğumda bişeyler olursa die allah kurtarsın hepimizi

günaydın cancanlarla conconlarııı=)))) bugun gene 5 te bulduk uykuyu. sonra eşim uyandırdı hadi kahvaltı hazırladım diye bi baktım masada 2 bardak peynir yağ var gene bize baktı yani kahvaltı olsun öğrencek yavaştan yavaştan. hava çok güzel ama benim çıkasım yok. bu arada sabah 5 te falan pijamama kadar ıslanmışım su mu idrar mı bilemedim koku da yok. bi de akıntımın rebgi uçuk bi pembeydi bi anlık ama ben gece gece bi öyle gördüm acaba diye evhamlanmayım dedim. ben galiba doğurmaktan korkuyorum :18:

ah ofelyam senin bi de basur var dimi yaaa allah şifa versin kolaylık versin heralde nst de çıkardı gibi sanırım

Ayyyy kayinvalide trabzonlumuuuuuu bizde trabzonluyuzzzz:)iyidir bal iydir:)

ayy trabzon muuuuu aklıma kuymakla kara lahana sarması geliyo trabzon diyince ev arkadaşlarım trabzonluyduu ne yerdim yaaaa

Ya kizlar benmi tuhafimki cok istiyorum kizim gelsin ama o ani dusununce tirsiyorum gelmesin daha diyorum ve korkuyorum..sonra acaba kotu annemiyim diyorum off bilmiom kafam karisik..

aynı ben de öyleyim arkadaşım çok korkmaya başladım yaklaştıkça olur mu hiç kötü annelik değil buu sadece hiç yaşamadığımız bişey olduğu için aklımızda yerleştiremiyoruz ama ben de fena tırsıyorum dua edelim canım bol boll

6 ünite kan mııı elim ayağım bi hoş oldu yoğun bakım diyince((( allahım sağlık versin en kısa sürede laterneye de hgemen toparlanır inşallahh çok şükür çıkmış

bekle bekle doğmuyo kızım. ben de kendimi böyle hesaplamalara sardım :) en iyisi çok düşünmemek galiba. ne zaman istiyosa o zaman gelsin artık, sağlıklı sıhhatli olsun da...

bende de var o doğum anı korkusu. ama rabbim yardım edecektir. herkes nasıl doğuruyosa biz de o şekilde doğururuz İNŞALLAH. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…