günaydın kızlar hepinize doktor kontrolümüz çok iidi elifimin keyfi yoktu biraz babamız gelemedi bizimle sanırım elifimde hissetti bunu doktor bebeğin suratı çok asık bugun dedi çarşambaya kadar normal olursa olacak kızlar olmazsa cuma günü saat 11 sezeryan olacağım
Kahvaltinin bitmesini bekliyordum tereyag isini.cozemedim gram olayini benim kayinvalide trabzondan getirtiyor buzluktan posetlerle veriyor bana ustunde gram yok haliyle
Simdi hazirlandim cikiyorum marketten alicam onun ustunde gram yazar :111:
Sus kiz sus aglariiiimmmne guzel anlatmissin oyle bizim de az kaldi rabbim saglikla kavusmamizi nasip etsin
Uyuma kiz uyuma oyle cabuk buyuyorlarki ozleriz tadini cikar uyku her zaman var masallah cok mu guzel kiz bebegin
bence de iyi düşün,iyi şeylerle karşılaş canım...Simdi ciktikdoktordan kilo 2770 artik onu takmiyorum da suyum fazla hala normal doguma engel olurmu ben okudum plesanta erken ayrilabilir kordon sarkabilir yaziyo ben de korkuyorum dedim evetolabilir ama yapicak bise yok hatta tum bu ihtimallerden daha fazla dogumda kanaman fazla olabilir biyukihtimalle de olur dedi ama sirf bu nedenler normale engel degildir iyi dusunelim iyi olsun yapicak bise yok dedi canim cok sikkin ama yapabilicegim bise yok sadece dua edebiliyorum
benim elifim artık yüzünü göstermiyo bize aşağıya inmiş göremiyoruz. canım 38.haftandasın bi sorunmu var neden biraz daha beklemiyosun
Benim kayinbabam trabzonlu cebilerden kayinvalidem de trabzonlu aslinda cunku akraba evliligi ama vaktinde karsa gocmusler ondan kars sivesi var ondaAyyyy kayinvalide trabzonlumuuuuuu bizde trabzonluyuzzzz:)iyidir bal iydir:)
bence de iyi düşün,iyi şeylerle karşılaş canım...
olumsuz bi durum olursa ki olacağını sanmıyorum ben sezaryen olursun...zaten kuzucuk epey büyümüşşu andan itibaren ne zaman isterse gelsin,bi şeycik olmaz riskli dönemleri atlattık artık...
ben de aynı şeyi sorucaktım :26:
hava çok güzel,üşenmesem de yürüyüşe gitsem
sağ kasığıma keskin bi sancı girdi
çok korktum ya lütfen şimdi doğurmiyim 4 Nisan dan sonra doğuriyim:26::26:
Buna kafa yordum bende cok adetin basliyor sen hamile sayiliyorsun yanlis bilmiyorsam dollenmeyi degil yumurtlama gununu baz aliyorlar ben dollenen gunu cok iyi biliyorum korunmasiz iki defa oldu cunku ama buna ragmen dikkate alinmiyor biri paylasmisti dollenme gununu biliyorsunuz bilmem su kadar gun ekleyin cikan tarih bebeginizin gelisiminin tamamlandigi gundur diye. Benim sata gore 21 nisan o hesaba gore 11 nisan doktor bana 8 nisanda alalim dediginde aklimda hep bu kaldigindan 15 nisani beklemeyi tercih ettim benim de 15 temmuz sat korunmasiz iliski 27sinde ama doktor dikkate almadi bunu. Birde normal dogumlar icin 42 haftaya kadar yolu var belki bu yuzdendirbugün de kızımın doğmaya niyeti yok galiba. annem yanıma gelmek için ufak bir belirti bekliyor ama YOK YOKK.. can sıkıntısından örgü sitelerini alt üst ettim. bi örgü başlayım kendime. doğuma kadar yavaş yavaş örerim. bu gidişle doğum 4 nisanı da geçer.
bu arada bsy sorucam. doğum tarihi olarak son adet tarihi alınıyo ya. ben düğünden önce adet olmuştum. adetim bitince düğünüm oldu. yani bebişin olduğu tarih aslında son adet tarihimden 10 gün sonra. acaba diyorum, benim kızım tahmini doğum tarihini 10 gün geçirince mi doğacak?:44:
bugün de kızımın doğmaya niyeti yok galiba. annem yanıma gelmek için ufak bir belirti bekliyor ama YOK YOKK.. can sıkıntısından örgü sitelerini alt üst ettim. bi örgü başlayım kendime. doğuma kadar yavaş yavaş örerim. bu gidişle doğum 4 nisanı da geçer.
bu arada bsy sorucam. doğum tarihi olarak son adet tarihi alınıyo ya. ben düğünden önce adet olmuştum. adetim bitince düğünüm oldu. yani bebişin olduğu tarih aslında son adet tarihimden 10 gün sonra. acaba diyorum, benim kızım tahmini doğum tarihini 10 gün geçirince mi doğacak?:44:
yaptığın kurabiyelerin şeker hamurlu olanlarının üstleri bekleyince çatladı mı? uzun süre dayanıyomuş kurabiyeler ama hamuru da dayanıyo mu acaba diye merak ettim, ben de yapma niyetindeyim. bir de hamuru netten mi sipariş ettin yoksa satılan bir yer var mı adana da..şeker hamuru haribodan da yapılıyomuş nette tarifini gördüm ama onunla da uğraşmak da içimden gelmedi doğrusu..
Ben su tartilardan alicam bende goz karari yok.kesimde de iyi degilim bu.konuda ayri dustuk ben sana diyim
hım ben göz kararı koydum :) ama çok az yaptım ben deneme amaçlı kötü de olsa sorun olmazdı, tahmini 100-150 gr yağ ve 100 g pudra şekeri ile yaptım 25 adet çıktı
Ben su tartilardan alicam bende goz karari yok.kesimde de iyi degilim bu.konuda ayri dustuk ben sana diyim
:)) acaba biz daha isim koymadık o nedenlemi dönmüyor?? dün akşam duman mı koysak dedik arkadaşlarla laf arasında ama kısmet :) rüzgar bu aralar çok popüler bir isim yinede doğa isimlerinden uzak durmaya çalışıyorum ne kadar çekici olsada, batıl önyargıların etkisiyle:))Ayni durumdayiz donmedi yavrucak :) Adini ruzgar koydum ondan snra ters dondu :) Kafasina gore esiyor... Hakkimizda hayirlisi canim.
çok şükür haber aldık...kızlar laternemiz sezaryen olmuş, fakat kanaması çok olunca ameliyata alınmış 6 ünite kan verilmiş, yoğun bakımdan sabah çıkmış. Rüzgar Eymenimiz iyiymiş, kendisi de yeni kendine gelmiş, daha iyiymiş.Allahıma şükürler olsun
kızlar laternemiz sezaryen olmuş, fakat kanaması çok olunca ameliyata alınmış 6 ünite kan verilmiş, yoğun bakımdan sabah çıkmış. Rüzgar Eymenimiz iyiymiş, kendisi de yeni kendine gelmiş, daha iyiymiş.Allahıma şükürler olsun
Gunaydin kizlar nstdeyim ben esim de gitti arabayi yikatmaya yerinden kaldiramamis benzin isigi yanmisti ama yeter demistik yetmemis:)cok komik varil vermisler yikamacidan benzinciye gittiburda sanci cikmazsa bu hafta da yirtarim catidan:)yalniz dun tuvalet kagidina 2 damla kan gelmis yalniz yine jilet operasyonu yaptigim icindir dedim sabah da buyuk tuvaletten sonra basurum kanadi biraz once gitim tuvalete yine tuvalet kAgidinda bise ama basurdan heralde ya anlamadim da neyse nstde cikar ya dimi bise olsa degildir ya nisan falan bence:)
Ayyyy kayinvalide trabzonlumuuuuuu bizde trabzonluyuzzzz:)iyidir bal iydir:)
Ya kizlar benmi tuhafimki cok istiyorum kizim gelsin ama o ani dusununce tirsiyorum gelmesin daha diyorum ve korkuyorum..sonra acaba kotu annemiyim diyorum off bilmiom kafam karisik..
kızlar laternemiz sezaryen olmuş, fakat kanaması çok olunca ameliyata alınmış 6 ünite kan verilmiş, yoğun bakımdan sabah çıkmış. Rüzgar Eymenimiz iyiymiş, kendisi de yeni kendine gelmiş, daha iyiymiş.Allahıma şükürler olsun
Buna kafa yordum bende cok adetin basliyor sen hamile sayiliyorsun yanlis bilmiyorsam dollenmeyi degil yumurtlama gununu baz aliyorlar ben dollenen gunu cok iyi biliyorum korunmasiz iki defa oldu cunku ama buna ragmen dikkate alinmiyor biri paylasmisti dollenme gununu biliyorsunuz bilmem su kadar gun ekleyin cikan tarih bebeginizin gelisiminin tamamlandigi gundur diye. Benim sata gore 21 nisan o hesaba gore 11 nisan doktor bana 8 nisanda alalim dediginde aklimda hep bu kaldigindan 15 nisani beklemeyi tercih ettim benim de 15 temmuz sat korunmasiz iliski 27sinde ama doktor dikkate almadi bunu. Birde normal dogumlar icin 42 haftaya kadar yolu var belki bu yuzdendir
Canım valla bu sorunun net cevabını bilmiyorum ama adet olduktan sonra yaklaşık 14. Gün yumurta atılıyor ve sonrasında döllenme gerçekleşiyor yumurtlama tarihin geç olduysa o zaman belki bu bahsettiğin olabilir ama adet tarihinden 10 gün sonra evlenmen ile ilgili olduğunu sanmıyorum önemli olan yumurtlama tarihin ki oda evli olduğun tarihe denk geliyor :)
Ya kizlar benmi tuhafimki cok istiyorum kizim gelsin ama o ani dusununce tirsiyorum gelmesin daha diyorum ve korkuyorum..sonra acaba kotu annemiyim diyorum off bilmiom kafam karisik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?