2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Biz kimseye topige girme demedik admin, kategorize de etmedik. Eski yeni seklinde dile gelmesinin nedeni aylardir sorun olmayip 3 gundur topige ilk defa giren arkadaslarimizin bizi uzucu, bu hassas donemde bizi korkutucu ve tedirgin edici, paylastigimiz sıkıntılarla dalga gecici ve yargilayici yorumlari ile sorunlar yasanmasidir.

Eskiyi okumaya elbet ne vaktiniz ne de enerjiniz vardir ama ortada bir gerginlik var ve bunu burada dile getirmeyeceksek nasil cozebiliriz? Cozum oneriniz var ise bizimle paylasabilir misiniz?

İyi dilekleriniz icin tesekkurler, heyecanla beklemekteyiz.

Bu konuya objektif biri benim eski butun mesajlarimi okusun ve karar versin hangisi vahset,umutsuzluk,kalp kirma iceriyor..İnsanlari tohmet altinda birakiyor,veya incitiyor?? Bunu tek bir objektif ve mantikli insan soylesin eyvallah diyecegim.. Admin adaletin ve yerinde mudahalen icin tesekkurler. Siz herhangi bir sey yazmasaydiniz bir daha cevap ihtiyaci duymayacaktim. Nihayetinde bende hamileyim ve problemli sıkıntılı bir cevrede durmak istemiyorum, yeterince derdimiz ugrasimiz var bebeklerimizi bekliyoruz.. An itibariyle nst deyim ornegin :) Herkese guzel gunler...

hanipeksçiğim yorumların için çok sağol canım.
eşimize kayınvalidemize kızıyormuşuzda patlayacak yer arıyormuşuz
hey allahım güzel allahım sen akıl fikir ver böyle insanlara.

laternamın şimdi iyi olduğuna sevindim. canım benim ya ne sıkıntılar atlattı hamileliği boyunca.
şimdide doğumda çok sıkıntı çekmiş. rabbim bir an önce şifa versin. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

enaturel canım soru sorduğunda bende topikteydim ama yorum yapmadım.
bilmediğim bir konu hakkında yorum yapmaktansa her zaman susmayı tercih ettim.
başıma gelmediği için, ayrıca haftalarımızda aynı olmadığı için yorum yapmadım.
bu sadece senin şahsına yapılmış bişey değildi tatlım.

canım doğum yapmıştın demi.. maşallah bu ara bayağı doğum olunca karıştırıyorum... nasılsın? bebiş nasıl anlatsana?

Adminin bizi uyardigi dusuncesi kaplamis nedense seni, siyrilivermissin hemen. Aksamdan beri yoktun vahiy geldi sanirim adminin yazdigi :) Artik sus lutfen ve bizi tahrik etme. Senden rica ediyorum. Biz aylardir huzurluyuz 3 gundur boyleyse azicik da kendine pay biç Allah var yukarda.

bu da sana son lafim.

hanipeks canım admine şikayet eden belli boşver tatlım.
cevabını yazmış zaten hemen.

Bayanlar alakasiz olacak ama galiba biraz da sinirlisiniz fikirlrinize ihtiyacim var takip ediyorum sizi yazmak pek nasip olmadi neyse konuya gelim 38. Haftamdayim bugun cati muayenesi oldum catim darmis sezeryan olabilir dedi dr. Cok canim sikildi sali gunu karar verilecek ne yapacam bilmiyorum.

bugün bunalımdayım eşimle tartıştım çekti gitti.. moralim bozuk.. yarın kv ve görümce temizlik yapacak ben istemedim kendileri ısrar etti ablamla da yakın oturuyoruz bunların hepsi başıma kakıldı çok kötüyüm perşembe doğum var ben kendimi kötü hissediyorum... ve doğumla bir sürü tantana başlayacak ablan gelmedi benim anam bacım baktı falan filan.. ağla ağla gözlerim şişti.. annem 69 yaşında bişey yapamaz sadece üz
bişey gelmiyor elinden ablam desen işin içinden çıkıp gelemiyor çile başladı şimdiden...

canım benimde aynı sorunum vardı ben sezeryan oldum ilkinde ama voltaj güzel bir yorum yaptı çok hoşuma gitti ikincide mecbur sezeryan oluyor... ama yavrunuda riske atma.. eğer mecbursa ol.. benim oğlumun kalp atışı yavaşlamıştı açılma olmadığından.. emin ol çok da zor değil... rabbim kolay geçitten geçirsin hepimizi...

canım hem kendini hemde bebişini üzme artık.
rabbim inşallah en kısa sürede toparlanmayı nasip ederde kimseye muhtaç olmazsın.

canım hem kendini hemde bebişini üzme artık.
rabbim inşallah en kısa sürede toparlanmayı nasip ederde kimseye muhtaç olmazsın.

amin canım inşallah.. spinal düşünmeye başladım korkuyorum nasıl olacak diye emin ol şu an voltaj burda olsa da güzel güzel anlatsaydı..

kızlar bugün 39+1 olduk dün doktorumuz vajinal muayne etmişti 1 cm acıklık oldugunu söledi ve dünden beri su gibi sefaf akıntım cogaldı bu normalmi yoksa vajinal muayneden mi kaynaklanıo :S

Kendinize sIkinti yapmayin sezeryan olucam diye bu benim 3 sezeryanim olacak Allahin izniyle sonuc guzel bitsin o onemli ben yurt disinda yasiyorum 3sezeryan olmasina gore dr sordu normalmi yoksa sezeryanmi istiyosunuz dedi ben tabi normal dedim ama bebegim ve benim icin hangisi uygunsa odur dedim ama sanmiyorum 2 sezeryandan sonra pek mumkun degil normali hayirlisi yeterki sonu guzel olsun ins

amin inşallah...kendimi normal doğuma hazırlamıştım şimdi böyle olunca canım sıkıldı. bu arada çok tesekkür ederim cevabın için rabbim senin de herkesin de yardımcısı olsun.

Son düzenleme:

slm kızlar
geçmişi okuma fırsatım olmadığı için bebeğini kucağına aqlan annelerimizi tebrik ediyorum allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize

benim çok uzun uzun yazacak bir doğum hikayem yok ama ilk fırsat nisan anneleri toipiğine yazıcam
çarçamba saat 12:50 gibi ameliyathane alındım saat 13:08 de dünyanın en güzel varlığı oğlum kollarımdaydı sesini duyar duymaz ağlamaya başladım.çok ama çok güzel bir andı allah herkese nasip etsin.

yok kiz unuturmuyum

ay gecmis olsun dikkat hemoroide dogumdan sonra sikinti yapmasin daha cok, gecer insalah dogumuna kadar..

ya canim benim kiyamam ona neler geldi basina :26: Allahtan iyilermis simdi cok sukur

o doktorun kafasini

beni 36+0 dan beri alltan kontrol ediyor acilma varmi diye ama cati muayenesi olayi olmadi olmicak gibi de duruyor, hos nasil bisey oldugunu da bilmiyorum anlarmiyim yapsa

dogumda mi kontrol etcekler ya da hic etmicekler mi bilmiyorum ya uygun degilsem normale, anlarlar heralde dimi :26: ingilizcesi de nedir bilmiyorum ki cati muayenesinin derdimi nasil anlatsam doktora :111:

Son düzenleme:

canım tebrikler Allah analı babalı büyütsün inşallah. ben bütün doğum hikayelerinde ağlıyorum. kendi doğumumu düşünemiyorum

hakkında hayırlısı olsun. doktoruna güveniyosan eğer çok kafana takma. sonuçta bu konunun uzmanı onlar. senin ve bebeğinin iyiliğin içindir her şey. benim henüz doğum şeklim belli değil. ama sezeryan derse de çok üzmicem kendimi.

boşver üzülme. eşlerin biraz daha fazla anlayışlı olmaları lazım ama nerde. ne güzel doğum tarihin de belliymiş. bebeğinin son kıpırtıların tadını çıkar. sonra sonra çok özleniyomuş onlar :)

kızlar bugün 39+1 olduk dün doktorumuz vajinal muayne etmişti 1 cm acıklık oldugunu söledi ve dünden beri su gibi sefaf akıntım cogaldı bu normalmi yoksa vajinal muayneden mi kaynaklanıo :S
ben vajinal muayene olmadım ama çok uzun süreden beri benim de akıntım var. azar azar çamaşırıma geliyo. hatta bazen idrarla birlikte geliyo. ben doktora sorduğumda akıntının olması artık normal demişti.

Maşallah Rabbim hayırlı uzun ömürler versin anne ve babasıyla, bize de nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…