Açılan topikler o topiklerde paylaşım yapmak isteyen herkese aittir. Yeni üye, eski üye, en çok paylaşım yapan, az giren gibi kategorize etmeyin birbirinizi, sonuçta ortak bir heyecanı paylaşıyorsunuz.
Hamilesiniz, hassassınız, üstelik doğumlarınıza az kalmış, Allah bebeklerinizi sağlıkla, hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin lakin boşu boşuna kalp kırmaya da gerek yok, ortada bir huzursuzluk varsa bunu topikte dile getirip gerginlik yaratmaya da gerek yok.
Hepinize hayırlı doğumlar
Açılan topikler o topiklerde paylaşım yapmak isteyen herkese aittir. Yeni üye, eski üye, en çok paylaşım yapan, az giren gibi kategorize etmeyin birbirinizi, sonuçta ortak bir heyecanı paylaşıyorsunuz.
Hamilesiniz, hassassınız, üstelik doğumlarınıza az kalmış, Allah bebeklerinizi sağlıkla, hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin lakin boşu boşuna kalp kırmaya da gerek yok, ortada bir huzursuzluk varsa bunu topikte dile getirip gerginlik yaratmaya da gerek yok.
Hepinize hayırlı doğumlar
Bayanlar alakasiz olacak ama galiba biraz da sinirlisiniz fikirlrinize ihtiyacim var takip ediyorum sizi yazmak pek nasip olmadi neyse konuya gelim 38. Haftamdayim bugun cati muayenesi oldum catim darmis sezeryan olabilir dedi dr. Cok canim sikildi sali gunu karar verilecek ne yapacam bilmiyorum.
canım hem kendini hemde bebişini üzme artık.bugün bunalımdayım eşimle tartıştım çekti gitti.. moralim bozuk.. yarın kv ve görümce temizlik yapacak ben istemedim kendileri ısrar etti ablamla da yakın oturuyoruz bunların hepsi başıma kakıldı çok kötüyüm perşembe doğum var ben kendimi kötü hissediyorum... ve doğumla bir sürü tantana başlayacak ablan gelmedi benim anam bacım baktı falan filan.. ağla ağla gözlerim şişti.. annem 69 yaşında bişey yapamaz sadece üz
bişey gelmiyor elinden ablam desen işin içinden çıkıp gelemiyor çile başladı şimdiden...
canım hem kendini hemde bebişini üzme artık.
rabbim inşallah en kısa sürede toparlanmayı nasip ederde kimseye muhtaç olmazsın.
Bayanlar alakasiz olacak ama galiba biraz da sinirlisiniz fikirlrinize ihtiyacim var takip ediyorum sizi yazmak pek nasip olmadi neyse konuya gelim 38. Haftamdayim bugun cati muayenesi oldum catim darmis sezeryan olabilir dedi dr. Cok canim sikildi sali gunu karar verilecek ne yapacam bilmiyorum.
canım benimde aynı sorunum vardı ben sezeryan oldum ilkinde ama voltaj güzel bir yorum yaptı çok hoşuma gitti ikincide mecbur sezeryan oluyor... ama yavrunuda riske atma.. eğer mecbursa ol.. benim oğlumun kalp atışı yavaşlamıştı açılma olmadığından.. emin ol çok da zor değil... rabbim kolay geçitten geçirsin hepimizi...
Kendinize sIkinti yapmayin sezeryan olucam diye bu benim 3 sezeryanim olacak Allahin izniyle sonuc guzel bitsin o onemli ben yurt disinda yasiyorum 3sezeryan olmasina gore dr sordu normalmi yoksa sezeryanmi istiyosunuz dedi ben tabi normal dedim ama bebegim ve benim icin hangisi uygunsa odur dedim ama sanmiyorum 2 sezeryandan sonra pek mumkun degil normali hayirlisi yeterki sonu guzel olsun ins[/QUOTE
sağolun inşallah bebeğim sağlıkla gelsin de. ya ben biraz araştırdım da başka ülkelerde çatı muayenesi diye birşey yokmuş doğum anında bakılıyormuş.ayrıca canım çok yandı hala kendime gelemedim.rabbim hepimizin yardımcısı olsun
hayırlı geceler kızlar,
yağmur doğum yapmış, hayırlı olsun.
laternemmm nerelerdesin güzel haberlerini alırım gece diyordum ama girmemişsin, bebişinle koyun koyuna uyuyosundur, emzirmişsindir inşallah kuzunu öyle dua ediyorummm.
esracıkkkk ne etttin kuzum yaa teee nerelerdesin zatiii, habersiz kaldık, bebişini aldın kucağına bizi unuttun sandık
voltajım yaaa ohh misler gibi olmuşsundur, ağdanın verdiği rahatlık yok hiçbişeyde,
bekarken gidiyodum da eşim göndermiyo artıkkk offf, kaçıp gitsem mi bende, cart cart hemen bitiyo yumuşacıkkk
ayşemiz 3110 gr olmuş, sancı çıkmadıı, basur olmuşum offf:26::26::26:
sabah tansiyonum 16-10 çıktı, ben şoklardayım
nst den sonra 12-8 çıktı rahat nefes aldım bende
bugün görenler göbeğin düşmüş, eli kulağında gelir diyolar, hadi inşallah dedim bende
doktor usg de gösteriyo, elleri, bacakları, yüzü vs,
haftalar öncesi hayran hayran nasıl bakıyodum, artık kesmiyoooo,
doğursamda yesem o elleri bacakları diyorummmm oyyyyyyyyyyyyyyyRabbime şükürler olsun
kızlar laternemiz sezaryen olmuş, fakat kanaması çok olunca ameliyata alınmış 6 ünite kan verilmiş, yoğun bakımdan sabah çıkmış. Rüzgar Eymenimiz iyiymiş, kendisi de yeni kendine gelmiş, daha iyiymiş.Allahıma şükürler olsun
sağolun inşallah bebeğim sağlıkla gelsin de. ya ben biraz araştırdım da başka ülkelerde çatı muayenesi diye birşey yokmuş doğum anında bakılıyormuş.ayrıca canım çok yandı hala kendime gelemedim.rabbim hepimizin yardımcısı olsun
slm kızlar
geçmişi okuma fırsatım olmadığı için bebeğini kucağına aqlan annelerimizi tebrik ediyorum allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize
benim çok uzun uzun yazacak bir doğum hikayem yok ama ilk fırsat nisan anneleri toipiğine yazıcam
çarçamba saat 12:50 gibi ameliyathane alındım saat 13:08 de dünyanın en güzel varlığı oğlum kollarımdaydı sesini duyar duymaz ağlamaya başladım.çok ama çok güzel bir andı allah herkese nasip etsin.
hakkında hayırlısı olsun. doktoruna güveniyosan eğer çok kafana takma. sonuçta bu konunun uzmanı onlar. senin ve bebeğinin iyiliğin içindir her şey. benim henüz doğum şeklim belli değil. ama sezeryan derse de çok üzmicem kendimi.Bayanlar alakasiz olacak ama galiba biraz da sinirlisiniz fikirlrinize ihtiyacim var takip ediyorum sizi yazmak pek nasip olmadi neyse konuya gelim 38. Haftamdayim bugun cati muayenesi oldum catim darmis sezeryan olabilir dedi dr. Cok canim sikildi sali gunu karar verilecek ne yapacam bilmiyorum.
boşver üzülme. eşlerin biraz daha fazla anlayışlı olmaları lazım ama nerde. ne güzel doğum tarihin de belliymiş. bebeğinin son kıpırtıların tadını çıkar. sonra sonra çok özleniyomuş onlar :)bugün bunalımdayım eşimle tartıştım çekti gitti.. moralim bozuk.. yarın kv ve görümce temizlik yapacak ben istemedim kendileri ısrar etti ablamla da yakın oturuyoruz bunların hepsi başıma kakıldı çok kötüyüm perşembe doğum var ben kendimi kötü hissediyorum... ve doğumla bir sürü tantana başlayacak ablan gelmedi benim anam bacım baktı falan filan.. ağla ağla gözlerim şişti.. annem 69 yaşında bişey yapamaz sadece üz
bişey gelmiyor elinden ablam desen işin içinden çıkıp gelemiyor çile başladı şimdiden...
ben vajinal muayene olmadım ama çok uzun süreden beri benim de akıntım var. azar azar çamaşırıma geliyo. hatta bazen idrarla birlikte geliyo. ben doktora sorduğumda akıntının olması artık normal demişti.kızlar bugün 39+1 olduk dün doktorumuz vajinal muayne etmişti 1 cm acıklık oldugunu söledi ve dünden beri su gibi sefaf akıntım cogaldı bu normalmi yoksa vajinal muayneden mi kaynaklanıo :S
Maşallahslm kızlar
geçmişi okuma fırsatım olmadığı için bebeğini kucağına aqlan annelerimizi tebrik ediyorum allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize
benim çok uzun uzun yazacak bir doğum hikayem yok ama ilk fırsat nisan anneleri toipiğine yazıcam
çarçamba saat 12:50 gibi ameliyathane alındım saat 13:08 de dünyanın en güzel varlığı oğlum kollarımdaydı sesini duyar duymaz ağlamaya başladım.çok ama çok güzel bir andı allah herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?