Tatilimin ilk gunu ama erkenden kalktim once saglik ocagi sonra hastane dr kontrolu, rapor alcam saati ve odayi belirleyecegiz.
Saglik ocaginin o cisli wc sine girmek istemedim tahlil icin. Evde cisimi yaptim goturup orada gizli gizli onlarin verdigi siseye aktarcam
Benim saglik ocagi yalan oldu disimi fircalayamaya tesebbus ettigim anda midem bulandi ben ogurdukce karnim kasıklarim kasildi ve cis kacti. 2-3 dakika cebellestim kusamadim kendimi balkona zor attim biraz sakinlesince disimi fircaladim ama hala midem bulaniyor. Hamileligimin basindan bu yana hic boyle olmamistim. Kusanlari daha iyi anladim.
Allah iyiliğini versin, neleri de düşünmüşsün, giderken yanlışlıkla çantana falan dökme debu arada raporu hemen vermeyebiliyorlar haberin olsun. benimkini 2 günde verdiler başkentte. Bir de hastanelerin doğum için istek listeleri oluyormuş, şunu şunu getirin şeklinde, onu da bir sor istersen gitmişken..geçenlerde bir hasta ziyareti için medline a gitmiştim duvarda doğum paketleriyle ilgili reklam afişi vardı..sanırım çoklu seçenek sunuyorlar. yoğun bir gün olacak senin için kolay gelsin şimdiden...
bana da geçen ablam söyledi..sen doğuma girince babanın eline bir liste veriyorlar şunları alıp getirin diye dedi..saydığı şeyler de işte hasta bezi bebek bezi yenidoğan bebek maması falan gibi şeylerdi..ben de ne maması ya falan dedim sen ayık ol ya da olma onlar her ihtimale karşı istiyorlar bunları dedi. ama bu hastaneden hastaneye değişir tabi..bazıları aksine bebeğin kıyafetini bile kendinden giydiriyor örneğin acıbadem hastanesi gibi..ben de gittiğimde öğrenirim nasılsa diye arayıp sormadım..
Canim dogum gunun kutlu olsun.esinle bebeginle nice.guzel saglikli omurler.
Off cepten yazmak zor be ya.
yeni doğan bebeklere Rabbim uzun uzun sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam versin.
gördükçe imrenmemek elde değil.
kızlar ben doğuramıyorum yani takvimde de görüldüğü üzere hatta doktorun takvimine göre 1 nisan
doğurmam gerekti yani bugün şu anada :))) ama tık yok adet ağrısı gibi bi ağrı var oda çok çok nadir arada oluyor.
ve ben deli gibi sancı gelecek diye seviniriyorum.
arayan sorandan yoruldum yarın kontrol var neden böyle oldu anlamadım herkes erkenden gelir 40 haftayı dolduran az diyordu bende
tık yok
valla kafaya takmayayım diyorum ama takıldım kaldım normal doğum istiyordum herşey güzel gidiyordu neden gelmiyor bu bebek anlamıyorum.
o kadar şaşkınımki şurda söylenecek herşeye inanabilirim ben yarın tam günüde bari doğurmak istiyorum ya kilosu iyi,
suyu yerinde herşey yerinde ama 5 gün önce açılmayı bırak rahimde yumuşama bile yoktu başına gelen var mı benim ilk bebek hep erken gelir dedim yok
gelmiyor.
çok uzun yazdım ama kusura bakmayın.
çok teşekkürler canım mesajın içinn =) opuyorum :*
Bana daha önce bi liste verdiler zaten bebek ve benim için çantamızı da ona göre hazırladım zaten ama mama falan yok bez kıyafet falan vakalım haftaya görücez ne isticekler :) kaldı 8 gün ben anlatırım ne yapıp ne ediyorlar tabi benden önce doğurmazsanız bacılar Kih Kih :)
ben hala çantamı hazırlamadım..kimi hasta bezi almalısın diyor kimisi ne gereği var rahat edemezsin ped al diyor, kimi gecelik olsun diyor kimisi pijama takımı al rahat etmezsin öbürüyle diyor..anlayacağın iki arada bir derede kaldım. bebeğe kaç tane kıyafet koymalıyım havada bahar havasında kalın mı giymeli ince mi giymeli, battaniyesi polar mı olmalı penye mi olmalı..anlayacağın bende soru çok bacımsen nasıl hazırladın çantanı..yarın doğum şekli ve muhtemelen tarihi belli olacak..belki de aynı günlerde doğuracağız seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?