2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın kızlar..geçmişi okudum da, sanki kimseler kalmamış, herkes birer birer mutlu sona yaklaşıyor, darısı kalanların başına inşallah..

herkese günaydın, bol doğumlu, güzel haberli bir gün olur inşallah Allah herkese yardımcı olsun
ya dünden beri çok az sıklıkla sırtıma iğne batıyor gibi oluyor doğumun yaklaştığının habercisimiki ola bu

Tatilimin ilk gunu ama erkenden kalktim once saglik ocagi sonra hastane dr kontrolu, rapor alcam saati ve odayi belirleyecegiz.

Saglik ocaginin o cisli wc sine girmek istemedim tahlil icin. Evde cisimi yaptim goturup orada gizli gizli onlarin verdigi siseye aktarcam

Benim saglik ocagi yalan oldu disimi fircalayamaya tesebbus ettigim anda midem bulandi ben ogurdukce karnim kasıklarim kasildi ve cis kacti. 2-3 dakika cebellestim kusamadim kendimi balkona zor attim biraz sakinlesince disimi fircaladim ama hala midem bulaniyor. Hamileligimin basindan bu yana hic boyle olmamistim. Kusanlari daha iyi anladim.

Allah iyiliğini versin, neleri de düşünmüşsün, giderken yanlışlıkla çantana falan dökme de bu arada raporu hemen vermeyebiliyorlar haberin olsun. benimkini 2 günde verdiler başkentte. Bir de hastanelerin doğum için istek listeleri oluyormuş, şunu şunu getirin şeklinde, onu da bir sor istersen gitmişken..geçenlerde bir hasta ziyareti için medline a gitmiştim duvarda doğum paketleriyle ilgili reklam afişi vardı..sanırım çoklu seçenek sunuyorlar. yoğun bir gün olacak senin için kolay gelsin şimdiden...

Canım benimde dün akşam midem bulandı doğru dürüst bişey yiyemedim bütün akşam sona yaklaştıkça normal herhalde bunlar ...Az bekle kız birazdan yine gelir şır şır lavabodan çıkamıyoruz nasıl olsa :)

Günaydın herkese
Bugün doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun..
Bu hafta çok doğum olacak gibi.. Benim de dünden beri belime ince ince iğne batıyor gini oluyor :s az zamanımız kaldı :)

Nasıl bişeymiş kız o liste çantaya konulacaklar gibi bişeymi ?

ben yazdığına yorum yapıyorken işler değişmiş..merak etme sen sağlık ocağına git gelir çişin..ben geçen ay gittiğimde kadın kutuyu verdi tuvalete girdim çişimi yaptım çıktım..çıktıktan sonra dank etti anaam kutu boş unuttum resmen ne diye girdiğimi, bir daha girdim. zaten ince uzun bir kap çok az miktarla doluveriyor. miğde bulantına gelince ben ben genelde aç karna diş fırçalayınca miğdem bulanır, öyle bir durum olabilir seninki de..

bana da geçen ablam söyledi..sen doğuma girince babanın eline bir liste veriyorlar şunları alıp getirin diye dedi..saydığı şeyler de işte hasta bezi bebek bezi yenidoğan bebek maması falan gibi şeylerdi..ben de ne maması ya falan dedim sen ayık ol ya da olma onlar her ihtimale karşı istiyorlar bunları dedi. ama bu hastaneden hastaneye değişir tabi..bazıları aksine bebeğin kıyafetini bile kendinden giydiriyor örneğin acıbadem hastanesi gibi..ben de gittiğimde öğrenirim nasılsa diye arayıp sormadım..

gnydınalr herkese
ne güzel bebecikler gelmiş aramıza hoşgelmişler.

Doğumdaki arkadaşlar Allah yardımcınız olsun güzel haberlerle inş

Bana daha önce bi liste verdiler zaten bebek ve benim için çantamızı da ona göre hazırladım zaten ama mama falan yok bez kıyafet falan vakalım haftaya görücez ne isticekler :) kaldı 8 gün ben anlatırım ne yapıp ne ediyorlar tabi benden önce doğurmazsanız bacılar Kih Kih :)

Nasılsınız güzeller? Gününüz her zamankinden güzel olsun inşallah

VOLTAJ ne yaptı acaba? Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde almıştır inşallah Rana bebeği kucağına. Dualarımız bugün doğuracak olanlarla tabii bugünden sonra doğuracak olanlara da dua ediyoruz.
KATİNAM, bugün doğuracak mı bakalım? Haberleri merakla bekliyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. (Amin)

42. haftaya kadar yolu var diyor doktorlar artık hepimiz sabırsızlanıyoruz ama hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebişlerimiz Allah'ın izniyle.

çok teşekkürler canım mesajın içinn =) opuyorum :*

Canımmm, yeni yaşın sana huzur, mutluluk, sağlık ve en önemlisi de biricik Zeynep'ini getirsin hayırlısıyla. Her şey gönlünce olsun

günaydın herkese...
voltaj kuzusunu almıştır çoktan kucağına
katina ne yaptı acaba?
amanamazon doğum günün kutlu olsun canım
süper bi hava var...
kahvaltı yapıp yürüyüşe gidicem
hanipeks ne akıllı hatunsun hiç aklıma gelmemişti tahlili evde yapıp götürmek
bakalım bugün de sürprizle karşılaşacak mıyız?
ben bugün için sopakuzuliden de doğum haberi bekliyorum ama hayırlısı tabi...

Son düzenleme:

ben hala çantamı hazırlamadım..kimi hasta bezi almalısın diyor kimisi ne gereği var rahat edemezsin ped al diyor, kimi gecelik olsun diyor kimisi pijama takımı al rahat etmezsin öbürüyle diyor..anlayacağın iki arada bir derede kaldım. bebeğe kaç tane kıyafet koymalıyım havada bahar havasında kalın mı giymeli ince mi giymeli, battaniyesi polar mı olmalı penye mi olmalı..anlayacağın bende soru çok bacım sen nasıl hazırladın çantanı..yarın doğum şekli ve muhtemelen tarihi belli olacak..belki de aynı günlerde doğuracağız seninle.

Artık 16 günümüz kaldı takvime göre doktorumuz bundan sonra gelse de sıkıntı yok, bekleyeceğiz Allah bilir geleceği zamanı dedi. Oğluşumu öyle özledim ki Ultrasonda gördüğüm o yanakları okşamayı, kokusunu içime çekmeyi bekliyorum sabırsızlıkla ve sabırla :)
Bugün yarın artık halılarımı kaldırıp gönderiyorum yıkamaya, içime sinmeyeceğini biliyorum ama 2 gün de kadın gelip duvar, kapı, cam, koltuk silecek. Sonra da ben hoopp ağda, hemşire rahimi uyarabilir demişti. Ev temizlendikten sonra içim rahat olacağı için artık sancı başlasa da dert olmaz. Bebişimizi de alır miss gibi evimize geliriz.
Dolabımıza da poğaça kurabiye börek stokladık. Anneler de gelirken sardıkları sarmaları getirecekler daha ne olsun:) Birileri gelirse bir de kısır yaptı mı annemler tamamdır.

Yalnız şöyle bir sıkıntım var hâlâ ne kapı süsü, ne şeker, ne çikolata siparişi vermedik yaaa Benim kocam pek bir rahat, karım her şeyi hâlleder modunda.
Annesi doğuma annem gelip 4-5 gün kaldıktan sonra dönünce geleceği için kırgın gibiymiş diye bana arattı dün. Sonra da beni tebrik ediyor eşim sen süreci çok güzel yönetiyorsun artık bu işi sana bırakıyorum dedi yaa zaten bütün işler ben de bari onu sen hâllet. Tek isteğim ilk günlerde sadece annemle rahat olmak çok şey mi istiyorum

Temizliğe biz gelelim dedi kayınvalidem 8 saatlik yoldan ve daha doğuma bu kadar varken!!!! Ben ne dedim: Annelere temizlik yaptırmak istemiyorun sonuçta siz de yoruluyorsunuz, kadın gelir temizler, siz temiz eve gelirsiniz. Hem siz iş yapmaya değil torun sevmeye geleceksiniz dedim. Olur mu, bugün size yarın bize, birbirimize yardımcı olacağız dedi
Artık içinden mi geliyor yoksa görev olarak gördüğü için mi söylüyor bilemiyorum ama güzel konuştu o da

Canım aynı sorular bende de var Bir pijama bir gecelik alçağım sanırım ikisi de olsun. Hangisi o an daha kolay gelirse onu giyeriz. Bir de sabahlık ve ince uzun bir hırka koydum. Hasta bezini külot şeklinde olanlardan almıştım onu giyip çıkarmak zor olur diyenler oldu yanına orkidin en uzun olanından gece 24 lü aldım bir de . Bebişim için de bir paket bezin tamamını götüreceğim sanırım fazla gibi ama olsun. Göğüs pedi, pamuk, ıslak mendil, havlu kağıt, çorap, emzirme atleti ve hamile külodu koydum. Bebişime de hastane çıkışı yanında ayrıca bir takım daha kıyafet, önlük, patik, eldiven için de var zaten. Bir de polar gibi bir battaniye ne çok kalın ne çok ince orta hâlli arabayla döneceğimiz için sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…