katinam canım sen 114 tane oku yat. 200ü ben okurum tatlım. başlıyorum şimdi.duaları bitmiş say rahat bir uyku uyu.
tamam canım 50 tane daha okudum onuda ekle o zaman. başka okumuyorum.son haliyle 280 kaldı bitanem..ben okudukca eksilttim..
ne olur bugun dinlen..ben hallederim vallahi..
tamam canım 50 tane daha okudum onuda ekle o zaman. başka okumuyorum.
bebecikaç tane tefriciyen kaldı başlamışken seninkini de bitirelim.
devam edebilirim bak emin misin180 e düştü şükürler olsun..bi banyoya gireyim kafam rahatlasın..sonra yine devam...
herkese tekrar teşekkürler kızlar sizi seviyorum..yine gelicem..
benimki bitsin bebeciyede okuyup bildiricem..öptüm herkesi..
Selam kizlar, ben nisan annesi olmayi beklerken mart annesi oldum karnimda suyum tamamen bittigi icin sezaryenle 36+1'de kizimi kucagima aldim, 18 gunluk simdi hepinize saglikla cocugunuzu kucaginiza almanizi diliyorum :)
hanipeks tatlım duaları sen sormuşsun çok fazla olduğunu görünce senden önce yazdım canım ama kusura bakma olur mu?
hanipeks canım laterne ile konuşabildin mi? çok merak ediyorum onu da umarım iyidir.:26:
canım kanaması olmuş 6 ünite kan verilmiş deyince anladım zaten. bir arkadaşımında başına gelmişti. çok şükür şimdi iyiymiş. allahım herkesi yavrularına bağışlasın. inşallah en kısa sürede toparlanır.​mesajlaştım canım ama burada anlatmaya dilim varmıyor. çok zor zamanlar geçirmiş, kimseyi korkutmak istemiyorum. Kısacası ölümden dönmüş allah korusun
canım bende 41 yasin okuyordum. 5 tane yasinim kaldı bitmek üzere.Vayy be kizlara bak,tembel katinamm yirttin hadi:)
Bende tefriciyelerimi okuyordum kizlar uykum geldikce de gecmisi okudum. Az kaldi kizlar benim.baya hizlandirdim ben uyku arasi bile okuyorum ama ertesi sabah unutuyorum kac tane okudugumu dun gece uyku aralari toplamda 70 okudum ama emin olamadogim icin onlari sayamiyorum hadi bastan aliyorum artik :) gonlunuze saglik ama benim dua konusundaki en buyuk derdim su , ben hamileligimin basinda dusuk tehlikesi olunca 41 yasin niyet etmistim okuyordum ama biliyorsunuz arapca okunusundan cunku arapca bilmiyorum sonra bunun yanlis oldugunu ogrendm arapcayi da ogrenemedim ve okuyamadim niyetim oyle kaldi bu ara hep aklima o dusuyor korkuyorum hep aklimda sizden istemek vardi ama artik sayica az kisi oldugumuz icin cekindim simdi yeri gelmisken soyledim
Canim benim cok umutsuz bir.sekildw soylemistim halbuki hatta soylesem mi soylemesem mi arasinda kalmistim ne diyecegimi bilemiyorum rabbim gonlunden ne geciyorsa nasip.etsin insallah evladindan yuzun hep gulsun doguma huzursuz girecekken kapi actin cok tesekkur ederimcanım bende 41 yasin okuyordum. 5 tane yasinim kaldı bitmek üzere.
halam kuran kursuna gidiyor. ben ona söylerim senin yasinlerden dağıtır.
bana da 20 tane kendisi okudu. bu hafta senin 41 yasini bitiririz sen merak etme tatlım.
kızlar perşenbe sabah 10 da oğluşum spinal anesteziyle dünyaya geldi. bu sabah eve çıktık. ayrıntıları daha sonra yazacağım. oğluşum çok obur. sürekli memede durmak istiyor. 3 gecedir sadece 3 saat uyuyabildim. emzirme en büyük dert benim için. ucları yara. sezeryan kesiğimde hala çok acıyor. ama oğluşum kokusu dünyalara bedel. benim bebiş 4830 kilo doğdu kızlar. 54 cm. iyikide sezeryan olmuşum zaten normal yolla gelmezmiş. hastanede maskot oldu . hemşireler ebeler çoçuk doktorları gelip oğluşumu gördü. günün bebeği oldu. gelen hemşire tosun bebeğmiz bu mu falan diye soruyor. doktorum gününü beklesek 5 i de geçerdi dedi. son üç gündür doğum yapanları birisi yazarsa çok sevinirim. geçmişi okumaya vaktim şimdilik olmaz sanırım.
Herkesegünaydın Çok oldu yazmayalı zor bi hamilelik geçirdim 5-6. Aydan sonra ama hepsi geride kaldı bugün itibariyle 9 günlüğüz çok şükür kimler ne durumda okuyacağım birazdan oluşum izin verirse........
Selam kizlar, ben nisan annesi olmayi beklerken mart annesi oldum karnimda suyum tamamen bittigi icin sezaryenle 36+1'de kizimi kucagima aldim, 18 gunluk simdi hepinize saglikla cocugunuzu kucaginiza almanizi diliyorum :)
tatlım hepimiz birbirimiz için dua ederek bugünlere kadar geldik. yeter ki rabbim okuduğumuz duaları kabul etsin.allah hepimizin gönlünde ne varsa onu versin. biz birbirimizi görmeden sevdik, kanımız kaynadı, kardeş gibi olduk burda. ben kendi yasinlerimi bitiricem senin içinde okucam canım. dediğim gibi halamla konuşayım yarın o da hem kendi okur hem de arkadaşlarına söyler. ben sana haber veririm bitanem.Canim benim cok umutsuz bir.sekildw soylemistim halbuki hatta soylesem mi soylemesem mi arasinda kalmistim ne diyecegimi bilemiyorum rabbim gonlunden ne geciyorsa nasip.etsin insallah evladindan yuzun hep gulsun doguma huzursuz girecekken kapi actin cok tesekkur ederim
Allah razi olsun canim cok tesekkur.ederim dedigin gb kardes gb olduk nice yillar sursun kardesligimiz insallahtatlım hepimiz birbirimiz için dua ederek bugünlere kadar geldik. yeter ki rabbim okuduğumuz duaları kabul etsin.allah hepimizin gönlünde ne varsa onu versin. biz birbirimizi görmeden sevdik, kanımız kaynadı, kardeş gibi olduk burda. ben kendi yasinlerimi bitiricem senin içinde okucam canım. dediğim gibi halamla konuşayım yarın o da hem kendi okur hem de arkadaşlarına söyler. ben sana haber veririm bitanem.
voltajım ne yapıyor acaba uyumadığı kesin ama burayada gelmiyor.
canım sabaha kadar ebe gibi oturuyorum ben de okurum okudukça sana da mesaj atayım 300 alayım şimdilik gene ekleriz
canım inşallah düzelir bebişini aldın ya sağlıcakla inşallah hepsi geçecek bugünleri de atlatmış olcaksın rabbimin izniyle arkadaşlar söylemiş zapzup da tarif etmiş kimyon gaza birebir
VİLLİNNNN tamam kayınvalidenin eltinin kızı yokmuş da senin de ilk bebişin tatlım ya koydurma kendi istedğin neyse onu koy hep içinde kalır yoksa onlardan önce senin ilkleri yaşaman lazım
allahım bu topic ne tatlı bebişlerle dolmuş böylee hepsi birbirinden tatlı maaşallahyerim ben bunları yaa benim de doğurma istedğim artık tavan yaptı
voltaaajj şu an ne kadar heyecanlıdır k.validesi gelmişti en son bildiğim inşallah yarın bu saatlere rahatlamış olur hem bebeğini kucağına alır hem de diğer yavruları konusunda kafası rahat olur allahım yar ve yardımcısı olsun kolay geçitten geçirsinyarın hep aklım burda olacak
yarın akşama annemler gelir sanırım benim doğum günüm geçen sene bu zamanlar daha yeni tanışıyorduk eşimle nerden nereye gelmişiz...ey gidi...bu arada kızlar bende acayip bi iştah patlaması var duramıyorum sürekli tatlı tuzlu tatlı tuzlu gidiyo arka arkaya16-17 kilo aldım derken doğuma kadar 20 yapcam heralde bunu bu gidişle. halbuki ekmek de değil ama yarıyo gibi yediklerim. bi de göğüslerimden süt geliyo sızlaya sızlaya dokununca ne kadar gergin olduğunu farkediyorum damarları fırlayacak gibi olmuş duşta yavaş yavaş ovalıyorum ılık suyla azıcık rahatlatıyo.bi de bugün topicteki bebişlere bakıp severken farkettim sızım sızım sızladığını
​mesajlaştım canım ama burada anlatmaya dilim varmıyor. çok zor zamanlar geçirmiş, kimseyi korkutmak istemiyorum. Kısacası ölümden dönmüş allah korusun
yarın doğum yapacak arkadaşlar allah yardımcınız olsun. dualarımız sizinle.
voltajım aklımız sende bizi habersiz bırakma. zehra inşallah senin yokluğunu çok farketmez. allaha emanetsin bitanem.
ben de yatayım artık. iyi geceler, tatlı rüyalar...
yarın asmye gidicem. cuma günü tel ettiler tahlil falan yapıcaz erken gelin ve aç gelin dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?