2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
son haliyle 280 kaldı bitanem..ben okudukca eksilttim..
ne olur bugun dinlen..ben hallederim vallahi..
tamam canım 50 tane daha okudum onuda ekle o zaman. başka okumuyorum.

bebeci kaç tane tefriciyen kaldı başlamışken seninkini de bitirelim.

180 e düştü şükürler olsun..bi banyoya gireyim kafam rahatlasın..sonra yine devam...
herkese tekrar teşekkürler kızlar sizi seviyorum..yine gelicem..
benimki bitsin bebeciyede okuyup bildiricem..öptüm herkesi..

180 e düştü şükürler olsun..bi banyoya gireyim kafam rahatlasın..sonra yine devam...
herkese tekrar teşekkürler kızlar sizi seviyorum..yine gelicem..
benimki bitsin bebeciyede okuyup bildiricem..öptüm herkesi..
devam edebilirim bak emin misin

Selam kizlar, ben nisan annesi olmayi beklerken mart annesi oldum karnimda suyum tamamen bittigi icin sezaryenle 36+1'de kizimi kucagima aldim, 18 gunluk simdi hepinize saglikla cocugunuzu kucaginiza almanizi diliyorum :)

hayırlı olsun bebeğin Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

maşallah maşallah maşallah
parmaklara bak hele, ısır onları ersnil yaaaaaaaaaaaaaa

hanipeks canım laterne ile konuşabildin mi? çok merak ediyorum onu da umarım iyidir.:26:

hanipeks tatlım duaları sen sormuşsun çok fazla olduğunu görünce senden önce yazdım canım ama kusura bakma olur mu?

canım ne demek olur mu, dışarı yemeğe gitcektik, geç kalınca çıktım hazırlandım, çok iyi düşünmüşsün allah razı olsun..

Bu arada 100 tanemi okudum bitti.

hanipeks canım laterne ile konuşabildin mi? çok merak ediyorum onu da umarım iyidir.:26:

​mesajlaştım canım ama burada anlatmaya dilim varmıyor. çok zor zamanlar geçirmiş, kimseyi korkutmak istemiyorum. Kısacası ölümden dönmüş allah korusun

​mesajlaştım canım ama burada anlatmaya dilim varmıyor. çok zor zamanlar geçirmiş, kimseyi korkutmak istemiyorum. Kısacası ölümden dönmüş allah korusun
canım kanaması olmuş 6 ünite kan verilmiş deyince anladım zaten. bir arkadaşımında başına gelmişti. çok şükür şimdi iyiymiş. allahım herkesi yavrularına bağışlasın. inşallah en kısa sürede toparlanır.

Vayy be kizlara bak,tembel katinamm yirttin hadi:)
Bende tefriciyelerimi okuyordum kizlar uykum geldikce de gecmisi okudum. Az kaldi kizlar benim.baya hizlandirdim ben uyku arasi bile okuyorum ama ertesi sabah unutuyorum kac tane okudugumu dun gece uyku aralari toplamda 70 okudum ama emin olamadogim icin onlari sayamiyorum hadi bastan aliyorum artik :) gonlunuze saglik ama benim dua konusundaki en buyuk derdim su , ben hamileligimin basinda dusuk tehlikesi olunca 41 yasin niyet etmistim okuyordum ama biliyorsunuz arapca okunusundan cunku arapca bilmiyorum sonra bunun yanlis oldugunu ogrendm arapcayi da ogrenemedim ve okuyamadim niyetim oyle kaldi bu ara hep aklima o dusuyor korkuyorum hep aklimda sizden istemek vardi ama artik sayica az kisi oldugumuz icin cekindim simdi yeri gelmisken soyledim

canım bende 41 yasin okuyordum. 5 tane yasinim kaldı bitmek üzere.
halam kuran kursuna gidiyor. ben ona söylerim senin yasinlerden dağıtır.
bana da 20 tane kendisi okudu. bu hafta senin 41 yasini bitiririz sen merak etme tatlım.

Canim benim cok umutsuz bir.sekildw soylemistim halbuki hatta soylesem mi soylemesem mi arasinda kalmistim ne diyecegimi bilemiyorum rabbim gonlunden ne geciyorsa nasip.etsin insallah evladindan yuzun hep gulsun doguma huzursuz girecekken kapi actin cok tesekkur ederim

Selam kizlar, ben nisan annesi olmayi beklerken mart annesi oldum karnimda suyum tamamen bittigi icin sezaryenle 36+1'de kizimi kucagima aldim, 18 gunluk simdi hepinize saglikla cocugunuzu kucaginiza almanizi diliyorum :)

kızlar hayırlı olsun bebekleriniz, Allah analı babalı büyütsün, bol sütlü, az gazlı günler dilerim:))

kız ersnil maşallah nasıda değişmiş kaç günde, maşallah sana ii bakıyosun oğluşuna, baya koca bebek olmuş, tü tü

bu arada kızlar bizimkiler geldi bende giremiyorum foruma, yarın son kontrolümüz var, büyük ihtimalle salı sabah sezaryen olucak bi değişiklik olmazsa
hayırlısıyla tekrar gelicem inşallah foruma:)
şimdiden herkesin Allah yardımcısı olsun, bunca ay bekledik Allah ümitlerimizi boşa çıkarmasın inşallah...

tatlım hepimiz birbirimiz için dua ederek bugünlere kadar geldik. yeter ki rabbim okuduğumuz duaları kabul etsin.allah hepimizin gönlünde ne varsa onu versin. biz birbirimizi görmeden sevdik, kanımız kaynadı, kardeş gibi olduk burda. ben kendi yasinlerimi bitiricem senin içinde okucam canım. dediğim gibi halamla konuşayım yarın o da hem kendi okur hem de arkadaşlarına söyler. ben sana haber veririm bitanem.

voltajım ne yapıyor acaba uyumadığı kesin ama burayada gelmiyor.

Allah razi olsun canim cok tesekkur.ederim dedigin gb kardes gb olduk nice yillar sursun kardesligimiz insallah

Bende voltaja bakip duruyorum ama yok girmedi aklim onda sabah yazar belkim

yarın doğum yapacak arkadaşlar allah yardımcınız olsun. dualarımız sizinle.
voltajım aklımız sende bizi habersiz bırakma. zehra inşallah senin yokluğunu çok farketmez. allaha emanetsin bitanem.

ben de yatayım artık. iyi geceler, tatlı rüyalar...
yarın asmye gidicem. cuma günü tel ettiler tahlil falan yapıcaz erken gelin ve aç gelin dediler.

Canim dogum gunun kutlu olsun.esinle bebeginle nice.guzel saglikli omurler.
Off cepten yazmak zor be ya.

Hanipeks ciddimisin sen ya.allahim bu kziin basina ne kadar is geldi boylr.Rabbim ona dirlik afiyet versin.
Cok uzuldum cok.
Tefriciyelerin icin sende sagol bitanem.
Peki durumu nasil doktor hatasimiymis.
Ahh canim yaa.

Canim Allah rahatlik versi n..Rabbim olmadik yerden hayirli kapilar acsin sana.
Bebeci valla tembelim sorma.ama bugun kendime getirdi kizlar beni.bu bana ders oldu.okudukca kalbimin beynimi rahatladigini hissettim resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…