2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
oh oh maşallah pıt pıt geliyor bebişler :)

Darısı bizlerin başına inşallah!!!

Kızlar bişey sorcam şu suyun gelmesi ile ilgili. Şimdi sabah kalktığımda- sabah dediğimde 1 saat önce yani :)- iç çamaşırımda biraz ıslaklık vardı ama tuvaletim yoktu. Şimdi bu su az az da gelebiliyormuş da bu şekilde tamamı bir günde mi gelir yani nasıl oluyor ? Bilgisi olanlar birşey yazsın nolurrr

Kızlar, sizler nasılsınız? Bebişli günler nasıl geçiyor? Bol sütlü ve gazsız geçiyordur inşallah. Öyle değilse de Rabb'im zamanla hepsini yoluna koyar inşallah. Öpüyorum kuzucuklarınızı da sizi de.

benim kızımın kardeşleri gelmişş voltajım mezoşçum allah analı babalı büyütsün pek fazla takip edemiyorum görmediklerim de varsa hepinizin bebişleri mutlu mutlu büyüsün

mezopotamyacım sanırım en son ben doğurucam.
kimse kalmıcak topikte.
annem kardeşimi 42. haftada doğurmuş zaten.
ona çektiysem yandım.
daha çok var çooookkkk.

tatlım lohusa depresyonu dedikleri bu olsa gerek...
inşallah en kısa sürede toparlanırsın

Dertsizim,
Siz hâlâ mutfakta mı yaşıyorsunuz? Hani doğuma çok var demişsin ya merak ettim o sebeple. benim de 16 gün var takvime göre bu hafta temizlik başlıyor ve bitiyor kısmetse. Hemen kirlenmez herhalde.
Bu arada ev kalabalık olsa bunalacağız, yanımızda hiç kimse olmasa korkacağız yine bunalacağız sanırım. Sonuç olarak depresyon kaçınılmaz mı neeeeee

benim kızımın kardeşleri gelmişş voltajım mezoşçum allah analı babalı büyütsün pek fazla takip edemiyorum görmediklerim de varsa hepinizin bebişleri mutlu mutlu büyüsün
Canimmmm güzel kızına kardesler geliyor Bir bir :)Senin kızın nasıl bizimki zir zirrr zirrrrr saat gibi

mutfakta yaşıyoruz canım. arada izlediğimiz dizi olunca oturma odasına gidiyoruz. eşim küçük tvyi mutfağa ayarlamaya çalıştı olmadı.
içeride 1 bardak su bile içmiyoruz. kayınvalidemle konuştuk haftasonu. odalara girmiyoruz doğuma kadar böyle gelen giden olcak kirlenmesin diye dedim.
cümbür cemaat gelmesinler diye söyledim anlamıştır herhalde...
eşimin elinede kitap verdim hiç okumuyorsun dedim.
yatak odasında okuyor ohhh iyi oldu valla.

ama üst kattaki komşum beni çileden çıkaracak bir gün.
ıslak balkonuma bişey silkmiş, sarı sarı mısır unu gibi
o da yapışmış çıkmıyor. ben balkon yıkıyorum bahçede beni seyrediyor.
tangır tungur yıkamaya çalıştım eşim su taşıdı. öküzcük karşıdan bakıyor öyle.
insanda vicdan olur ya biraz. ne kadar bağırırsan bağır karşındaki sağır...
bugün camların dışını geçeyim diyorum bakalım yapabilirsem.

slm kizlar. Dogum yapanlari tebrik ederim Allah anali babali buyutsun. Ben de daha doguramayanlardanim. Persembe gunu 2cm acilma vardi ama bende agri sanci yok. Sadece ellerim ayaklarim sis. Agriyolar. . Bide cok agirlastim 4-5 gundur. Cok zor geciyo gunlerim. Sanci agri olmamasi nedenki. Halbuki doktor persembe gunu artik 1 hafta beklemez gelir demisti agrim yok (

benim takvimim bitti bugün itibariyle ne sancı ne bişey bende senin gibi ağrım olsa sancı çeksem diye bekler oldum bugün gittim kontrole herşey normal görünüyor benimde, normal doğumu çok istiyorum inş. Allah' ım nasip eder hayırlısıyla kuzularımızı kucağımıza alırız

voltajım kavuşmuşsUN YAWRUNA allah bağışlasın iyiymişsinizde miniğimizin resminide görürüz inş laternem sen nasıl oldun cnm arkadaşım benimde cumaya inş yawrum kucağımda olacak

canım hayırlısı olsun...
perşembe günü suni sancı mı vercek dr?
benim dünki yürüyüş işe yaradı galiba...
bugün karnım biraz daha aşağı inmiş gibi geliyo...
epey tempolu yürümüştüm...
sen de dene istersen canım...
bugün hava azıcık serinlesin yine gidicem yürüyüşe...
mıy mıy yürümek işe yaramıyo,tempolu yürüyüş yapıcam yine...
sabaha karşı kasıklarımda hafif bi ağrı vardı...
buna da şükür,eskiden hiç yoktu

sabahlık ben de almadım...kullanmicamı biliyorum çünkü...
ağda daha kolaylık olur canım ama hiç yapmadığın için acıyabilir...

Kızlar
ben doğum yaptım
Kızım da bende iyiyiz.
Hepinizi kurtarsın Rabbim...
gözün aydın canım...
allah kuzuna sağlıklı uzuuun ömürler versin...

Son düzenleme:
ee teker teker doğmaya başlamış bebişler zaman yaklaştıkça hem heyacanlanıyor hem korkuyorum.İlk olunca başıma neler geleceğini bilmiyorum sonuçta.Kızlar nefesim falan kesilmez değil mi doğururken? :18:

Ben geldim.kizlar.

Gelen gidenden gelmeye firsatim olmadi.
Ev simdi.bosaldi.oglusum emdi uyudu bende hemen geldim.

Dertsiz katinamm icin 300 tefriciye tamamdir.
Okudum da haber veremedim.
Allahim kabul etsin ins

Oy oy voltajimda dogum yapmis cok.sukur.
Darisi.bekleyen bacilarima ins.

Mezos.laterne de burdaymis kiyamam.iyisiniz.dimi.canlarim

voltajımmm, çok şükür çıkmışsın iyiymişsin... senin için girdim nete canım benim Allah yardımcın olsun herşey istediğinden çok daha iyi geçsin ranayı da öpüyorum kocaman...

canım benim de iki hafta önce 1 geçen hafta 2 cm açılmam vardı yarın kontrol 39+2 olacağız doğar mı die bakıyorum sen ağrım yok diosun bende de aksine belimden giriyor bazen, bazen de alttan bıçak saplanması gibi... eller zaten pofuduk pofuduk oldu.. Allah yardımcımız olsun canım benim

kızlar benim bebişim çok rahat maşallah şimdilik sadece karnı acıktığında ağlıyor sütümüz bol çok şükür gazımız da yok biraz sırtını sıvazlayıp pıt pıt yaptımı çıkarıyo onu yapmazsan kendi altından da çıkarıyor :) hepiiniz bebişleri inşallah böyle sıkıntısız olur ayrıcaaa hasta bezi ilk gün kullandım ben ondan sonra hijyenik ped çok fazla kanamam olmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…