benim kızımın kardeşleri gelmişş voltajım mezoşçum allah analı babalı büyütsün pek fazla takip edemiyorum görmediklerim de varsa hepinizin bebişleri mutlu mutlu büyüsün
mezopotamyacım sanırım en son ben doğurucam.
kimse kalmıcak topikte.
annem kardeşimi 42. haftada doğurmuş zaten.
ona çektiysem yandım.
daha çok var çooookkkk.
tatlım lohusa depresyonu dedikleri bu olsa gerek...
inşallah en kısa sürede toparlanırsın
Canimmmm güzel kızına kardesler geliyor Bir bir :)Senin kızın nasıl bizimki zir zirrr zirrrrrbenim kızımın kardeşleri gelmişş voltajım mezoşçum allah analı babalı büyütsün pek fazla takip edemiyorum görmediklerim de varsa hepinizin bebişleri mutlu mutlu büyüsün
Canım, sağ ol verdiğin fikirler için. Ben ağda yapacağım diyorum ama yine de tam emin değildim yani jiletlesem mi acaba diye yazdığını okuyunca kararım netleştiKülot şeklinde olan hasta bezleri için ne diyorsun peki tecrübeli biri olarak? Bu arada bebişin ve sen iyisinizdir inşallah. Ne yapıyor kuzucuk? HASTA BEZİİİİ Kulot seklinde aldım canım yetmedi digerinden aldık hastaneden ..ikisini de kullandım kesinlikle kulot şeklindeki rahat.. Kan cok gelmedi ama sondadan sonraki ilk birkaç saat altıma bıraktım İdrarı.. Rahat oldu. Digeri beni cok terletti.. Ayrıca kulot gibi ama yanlardan yırtılıyor isin bitince o sekilde çıkarıyorsun cok rahat.. Evet kalabalık çekildiğinde ve benim dikislerimi iyilesince iyi olacağım ins..mezopotamyacım sanırım en son ben doğurucam.kimse kalmıcak topikte.annem kardeşimi 42. haftada doğurmuş zaten.ona çektiysem yandım.daha çok var çooookkkk.tatlım lohusa depresyonu dedikleri bu olsa gerek...inşallah en kısa sürede toparlanırsın
Kızlar
ben doğum yaptım
Kızım da bende iyiyiz.
Hepinizi kurtarsın Rabbim...
Kızlar
ben doğum yaptım
Kızım da bende iyiyiz.
mutfakta yaşıyoruz canım. arada izlediğimiz dizi olunca oturma odasına gidiyoruz. eşim küçük tvyi mutfağa ayarlamaya çalıştı olmadı.Dertsizim,
Siz hâlâ mutfakta mı yaşıyorsunuz?Hani doğuma çok var demişsin ya merak ettim o sebeple. benim de 16 gün var takvime göre bu hafta temizlik başlıyor ve bitiyor kısmetse. Hemen kirlenmez herhalde.
Bu arada ev kalabalık olsa bunalacağız, yanımızda hiç kimse olmasa korkacağız yine bunalacağız sanırım. Sonuç olarak depresyon kaçınılmaz mı neeeeee
Kızlar
ben doğum yaptım
Kızım da bende iyiyiz.
yeni doğan bebeklere Rabbim uzun uzun sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam versin.
gördükçe imrenmemek elde değil.
kızlar ben doğuramıyorum yani takvimde de görüldüğü üzere hatta doktorun takvimine göre 1 nisan
doğurmam gerekti yani bugün şu anada :))) ama tık yok adet ağrısı gibi bi ağrı var oda çok çok nadir arada oluyor.
ve ben deli gibi sancı gelecek diye seviniriyorum.
arayan sorandan yoruldum yarın kontrol var neden böyle oldu anlamadım herkes erkenden gelir 40 haftayı dolduran az diyordu bende
tık yok
valla kafaya takmayayım diyorum ama takıldım kaldım normal doğum istiyordum herşey güzel gidiyordu neden gelmiyor bu bebek anlamıyorum.
o kadar şaşkınımki şurda söylenecek herşeye inanabilirim ben yarın tam günüde bari doğurmak istiyorum ya kilosu iyi,
suyu yerinde herşey yerinde ama 5 gün önce açılmayı bırak rahimde yumuşama bile yoktu başına gelen var mı benim ilk bebek hep erken gelir dedim yok
gelmiyor.
çok uzun yazdım ama kusura bakmayın.
canım hayırlısı olsun...vilin ben doktora gittim geldim.
kasılamlar var dedi nst sonra gircem bugün öğleden sonra.perşembeye kadar doğurmazsan perşembe yatış dedi benim kızın suyu filan herşeyi yerinde.
hastanede nstde bile herkes tanıyor beni artık herkes diyor bu hafta gelmezsin doğurmuşsundur sandık diyor(
neyse doğdu doğdu doğmadı perşembeye nasıl olsa gelcek hayırlısıyla.
zaten ben 1 nisanda doğmasını istemiyordum ömür boyu şakalara maruz kalacak espri olacak filan sevmiyorum sevgililer günüde 1 nisanda filan denk gelen tarihler.
sabahlık ben de almadım...kullanmicamı biliyorum çünkü...geç kaldım diyerekten aceleyle açtım bilgisayarı ama doğuma giden arkadaşlardan ses yok...
bizimde son 10günümüz bu haftayı temizliğe ayırdım. haftaya da annemler geliyo, doğuym şenliği başlıyo Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.
bende cuma ağdaya gitmeyi düşünüyorum. bacak ve koltuk altı için malum bölgeye bugüne kadar hiç ağda yaptırmadım, epilasyon aletiyle alıyodum kenarlarını hassas bölgeyide epilasyon aletinin traş ucuyla. son bi kaç seferdir doğru dürüst göremediğim için tamamının traş ucuyla alıyorum. ağdaya gittiğimde o bölgeyide aldırmak çılgınlık olur değil mi?? hem de daha önce hiç gitmediğim bi kuaföre gideceğim sadece burada gidenlerden duydum iyi olduğunu. siz ne dersiniz???
burada fikir alış verişinde bulunmak iyi geliyo. hala bi sabahlık alamadım derken morgökyüzünün son msjını okudum ve benimde evde sabahlık niyetine kullanabileceğim beyaz bir hırkam olduğunu akıl ettim. böylece sabahlık derdinden de kurtuldum
gözün aydın canım...Kızlar
ben doğum yaptım
Kızım da bende iyiyiz.
slm kizlar. Dogum yapanlari tebrik ederim Allah anali babali buyutsun. Ben de daha doguramayanlardanim. Persembe gunu 2cm acilma vardi ama bende agri sanci yok. Sadece ellerim ayaklarim sis. Agriyolar. . Bide cok agirlastim 4-5 gundur. Cok zor geciyo gunlerim. Sanci agri olmamasi nedenki. Halbuki doktor persembe gunu artik 1 hafta beklemez gelir demisti agrim yok(
Kızlar
ben doğum yaptım
Kızım da bende iyiyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?