2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
yeni doğan bebeklere Rabbim uzun uzun sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam versin.
gördükçe imrenmemek elde değil.

kızlar ben doğuramıyorum yani takvimde de görüldüğü üzere hatta doktorun takvimine göre 1 nisan
doğurmam gerekti yani bugün şu anada :))) ama tık yok adet ağrısı gibi bi ağrı var oda çok çok nadir arada oluyor.
ve ben deli gibi sancı gelecek diye seviniriyorum.
arayan sorandan yoruldum yarın kontrol var neden böyle oldu anlamadım herkes erkenden gelir 40 haftayı dolduran az diyordu bende
tık yok
valla kafaya takmayayım diyorum ama takıldım kaldım normal doğum istiyordum herşey güzel gidiyordu neden gelmiyor bu bebek anlamıyorum.
o kadar şaşkınımki şurda söylenecek herşeye inanabilirim ben yarın tam günüde bari doğurmak istiyorum ya kilosu iyi,
suyu yerinde herşey yerinde ama 5 gün önce açılmayı bırak rahimde yumuşama bile yoktu başına gelen var mı benim ilk bebek hep erken gelir dedim yok
gelmiyor.
çok uzun yazdım ama kusura bakmayın.

kızlar karnım taş gibi 2 gündür çok kasılmalarım oluyor ve belim ağrıyor
birde sankii adet olucakmışım gibi oluyorum
doğumun yakın olduğunu mu gösterir bunlar..

canım daha önce de söyledim seninle aynı durumdayız diye...
salı günü de benim kontrolüm var...
dr tekrar bakıcak yumuşama ve açılma var mı diye...
salı gününe kadar bol bol yürümemi ve bisiklet çevirmemi söylemişti dr...
bakalım işe yaramış mı...
eğer işe yaramamışsa sezaryen yapabilirim demişti...

vilin canım senin yine zaman var bende oda kalmadı sezaryan olmadan kurtuluruz umarım.ömür boyu hamile kalacakmışım gibi hissetmeye başladım ya :))
38.haftadan sonra her gün bekledim gelmiyor minik kuş ya

ben 9 ay yürüdüm canım avm çıkmadım yetmedi tüm evi hoplattım yok sıkı sıkı tutundu gelmemde gelmem diyor.
ne nişan geldi nede su nede sızıntı sancı :))
yarın benim kontrolüm herhalde vajinadan bakar açıklık varsa dicem beni doğurtun epidural normal olsun.
gerçi az öncede arkadaşın biri sağolsun link vermiş oğuz coker'in bir videosu istediğinde gelsin bırakın doğal olsun diyor ama onu gel de bana sor

kızlar sanırım kimse uyuyamıyor herkes teker teker geliyor
kaçgündür bende uyuyamıyorum
iki gündür herşeye ağlıyorum
aslında hamileliğimin önceki dönemlerinde böyle olmam gerekirdi ama ben şimdi başladım olur olmaz herşeye ağlamayaEki Görüntüle 673264

valla canım aramızda fazla fark yok ki
3-5 gün öncesin benden...
geçen gittiğinde dr ne dedi sana?
sezaryenden bahsetti mi hiç?
yarın büyük ihtimalle alttan bakar canım çünkü bana salı günü alttan bakıcak...
başka türlü yumuşama ya da açılma olduğunu nasıl anlıycak ki?
valla ben de k..çımın üstüne hiç oturmadım ama,bizim kız da inat çıktı
bakalım sonumuz ne olacak

zaman daralıp sızlanmalar arttıkça uyku da tutmaz oldu

Kizlar tarihi gectikten sonra beklemek cok zor ama dogumun 42. Haftaya kadar yolu var, ozellikle ilk cocuklarda olabilirmis doktorum demisti, eger bebekte hic bi sikinti yoksa sezeryani kabul etmeyin hemen bence, insan cok endiseleniyor ama,dogal yontemler var dogumu baslatan onlari deneyebilirsiniz

aynen öyleEki Görüntüle 673265
şu süreç hayırlısıyla bi bitseydi
sağlıcakla bi kucağımıza alabilseydik yavruları

vilin noluyor bu kızlara anlamadım herkes erken gelir dedi kız bebiş bizimki gecikecek gibi.
ben 5 gün önce gittiğimde baktılar zaten yumuşama yok dedi ama o zamanda daha bi hafta kadar olduğundan sezeryandan bahsetmedi.
canım aramızda fark derken gün bile olsa şimdi fark gibi görünüyorgözüme :))
çünkü bedne doktorun verdiği tarihe göre gün bile kalmadı sende yine 3-5 gün var
ağrı sancı olmadı inşallah açılmıştır ama şu var bidaha hamile kalmdığımda doğum ne zman dediklerinde bikaç hafta ilerisini söyleyecem tlf susumuyor
insanlar iyiliğim için arıyor belki ama o bile sinirimi bozuyor geriyor beni.
Allah herkese sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.
bide burda yeni doğan şekerlerin fotoları yayınlandıkça kendi miniğimi daha da merakediyorum.

valla canım bu 10 gün içinde her şeyi denedim...
salı günki kontrolde yine aynı şeyleri söylerse dr biraz daha bekleyelim dicem...
kızım da anası gibi inat çıktı...

valla canım 42. haftaya kadar yolu var da insan burda doğum haberlerini aldıkça sabırsızlanıyo gerçekten...
e bi de geceleri sürekli uykumun bölünmesinden usandım...
bari doğsa da kızım için kalksam diyorum...
geç doğacağına o kadar alıştırdım ki kendimi çantamı bile bu akşam hazırladım
senin dr ne dicek sana merak ediyorum...

yazarım yarın gelince .
ayyyyyy inşallah gelmem doğurtur belki.
acık sancım olsa ahhh azıcık sancısa ne varya yalancı malancı ben razıyım ya .
Allahım nolur 42 haftaya filan kalmasın zaten bana plasenta yaşlanmaya başlamış demişti ya belkide bende sancısız doğuracan ender insanlardan biriyimdir.
sancım olmadan bi bakarım 5 cm açılmış der sitede okudum böyle şeyler sanki ben ya :))
ama nişan filan gelmesi gerekirdi heralde ya .
vilin sen benden önce dopğurursun belki lovely diye bi arkdaş vardı oda gececiydi 2 gün önce soğum yaptı sezeryanla ama tansiyonu yüklesildiği için şimdi sen ben kaldık heralde.
bende tanımıyorum burdakileri ama başka varmı günü gelip doğurmayan.

günü gelmeden doğuran var da gelip de bekleyen bi biziz galiba
valla canım bende de ne sancı var ne de nişan...
hatta sanki doğumuna 1 hafta kalan ben değilim gibi...
gayet rahatım...
bugün piknikte bi yürüyüşüm vardı
millet nefes nefese arkamda kaldı...
halbuki benim oflayıp puflamam lazımdı
sen yarın giderken yanında çantanı da götür
bakarsın dediğin gibidir,ağrı eşiğin yüksektir,sancılarını hissetmiyosundur(inşallah)
doğurduğunun haberini alırız
salı günü giderken ben de götürcem yanımda...
belki bizim kız dr'u görünce gelmek ister

ay inşallah ya hastane yakın yeterki bugün olur desin doktor koşarak uçarak hemen getirir.
hem biz rahatlarız miniğimiz sağlıkla doğunca hem de millet huzura kavuşur sanırım dert oldu benim doğuramamam neyse sabah sabah günaha girmeyeyim.
inşallah yarın ikimizde doğruruz dicemde sabah olmak üzere hangi ara sancı gelcekte hangi ara doğum başlayacak benimkiside fukara tesellisimi derler ondan işte

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım...
yarın haberlerini beklicem...
iyi sabahlar...

Yuksek voltaja baktim yazmistir diye ama yok sanirim bir saat kaldi rabbim kolay dogum nasip etsin evlatlarina da sevinc yasatsin bugun hersey beklediginden kolay gitsin insallah,amin

Gunaydin kizlar

günaydın taze anneler, dogan bebekler, anne adaylari, dogacak bebekler

İyi haftalar hayirli gunler herkese. Bugun doguma girecek arkadaslarimin Allah yardimcilari olsun. Voltaj ve katinam hayirli haberlerle donun. Bakalim gunun suprizleri kim?

hayırlı sabahlar güzeller:) Bugün doğum yapıcak anneler Allah yar ve yardımcınız olsun hayırlısıyla sağlıkla sizde bebişlerinizde kurtulun inşallah.darısı biz bekleyenlerin başına.bende ne sancı ne başka bişey var. bende doğurmak istiyorum artık kızımı kucağıma almak istiyorum ama kızım sanırım tam gününü beklicek heralde.yarın kontrolümüz var dua edin kızlar inşallah açılmam olmuştur normal doğum olur hayırlısıyla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…