- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 648
günaydın herkese...
voltaj kuzusunu almıştır çoktan kucağına
katina ne yaptı acaba?
amanamazon doğum günün kutlu olsun canım
süper bi hava var...
kahvaltı yapıp yürüyüşe gidicem
hanipeks ne akıllı hatunsunhiç aklıma gelmemişti tahlili evde yapıp götürmek
bakalım bugün de sürprizle karşılaşacak mıyız?
ben bugün için sopakuzuliden de doğum haberi bekliyorum ama hayırlısı tabi...
vilin ben doktora gittim geldim.
kasılamlar var dedi nst sonra gircem bugün öğleden sonra.perşembeye kadar doğurmazsan perşembe yatış dedi benim kızın suyu filan herşeyi yerinde.
hastanede nstde bile herkes tanıyor beni artık herkes diyor bu hafta gelmezsin doğurmuşsundur sandık diyor(
neyse doğdu doğdu doğmadı perşembeye nasıl olsa gelcek hayırlısıyla.
zaten ben 1 nisanda doğmasını istemiyordum ömür boyu şakalara maruz kalacak espri olacak filan sevmiyorum sevgililer günüde 1 nisanda filan denk gelen tarihler.
bende sabahlık almadım sonra napcam o sabahlığı diye hırka koycam zaten hamileliktede bol bol hırka giydim var hırkam boşa masraf etmedim :))geç kaldım diyerekten aceleyle açtım bilgisayarı ama doğuma giden arkadaşlardan ses yok...
bizimde son 10günümüz bu haftayı temizliğe ayırdım. haftaya da annemler geliyo, doğuym şenliği başlıyo Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.
bende cuma ağdaya gitmeyi düşünüyorum. bacak ve koltuk altı için malum bölgeye bugüne kadar hiç ağda yaptırmadım, epilasyon aletiyle alıyodum kenarlarını hassas bölgeyide epilasyon aletinin traş ucuyla. son bi kaç seferdir doğru dürüst göremediğim için tamamının traş ucuyla alıyorum. ağdaya gittiğimde o bölgeyide aldırmak çılgınlık olur değil mi?? hem de daha önce hiç gitmediğim bi kuaföre gideceğim sadece burada gidenlerden duydum iyi olduğunu. siz ne dersiniz???
burada fikir alış verişinde bulunmak iyi geliyo. hala bi sabahlık alamadım derken morgökyüzünün son msjını okudum ve benimde evde sabahlık niyetine kullanabileceğim beyaz bir hırkam olduğunu akıl ettim. böylece sabahlık derdinden de kurtuldum
geç kaldım diyerekten aceleyle açtım bilgisayarı ama doğuma giden arkadaşlardan ses yok...
bizimde son 10günümüz bu haftayı temizliğe ayırdım. haftaya da annemler geliyo, doğuym şenliği başlıyo Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.
bende cuma ağdaya gitmeyi düşünüyorum. bacak ve koltuk altı için malum bölgeye bugüne kadar hiç ağda yaptırmadım, epilasyon aletiyle alıyodum kenarlarını hassas bölgeyide epilasyon aletinin traş ucuyla. son bi kaç seferdir doğru dürüst göremediğim için tamamının traş ucuyla alıyorum. ağdaya gittiğimde o bölgeyide aldırmak çılgınlık olur değil mi?? hem de daha önce hiç gitmediğim bi kuaföre gideceğim sadece burada gidenlerden duydum iyi olduğunu. siz ne dersiniz???
burada fikir alış verişinde bulunmak iyi geliyo. hala bi sabahlık alamadım derken morgökyüzünün son msjını okudum ve benimde evde sabahlık niyetine kullanabileceğim beyaz bir hırkam olduğunu akıl ettim. böylece sabahlık derdinden de kurtuldum
Canımmm, yeni yaşın sana huzur, mutluluk, sağlık ve en önemlisi de biricik Zeynep'ini getirsin hayırlısıyla. Her şey gönlünce olsun
amanamazon doğum günün kutlu olsun canım
amanamazon canım doğumgünün kutlu olsun. rabbim huzur, sağlık, mutluluk versin, eşinle çocuğunla birlikte nica yıllara inşallah...
yaaa mezo nerdesin seni çok özledim...Tatlım nacizane tavsiyem agdayi yaptır mutlaka. BEn gitmediğine pisman oldum. Şimdi dikislerimi pansuman ederken bakıyorum çıkmışlar salı kontrole kadar jilet suremem dikiş yerime .. Kaldım böyle.. Keske gitseydim lazer yaptirdgim için az var dedim ama yine de çıkmış..
Bizim gecelik sabahlik muhabbetlerimiz şimdi komik geliyor. O aciyla ne gecelik görüyor göz ne başka birsey.. Zaten ilk gece sonda çıktıktan sonra hep hasta bezi kullandım wc ye kalkamadım ağrıdan bir de bende öksürük vardı her oksurmede feryat figan
Lohusalik terlemek demekmiş. Sonrası için mutlaka emzirme atleti yedekleyin ve sürekli değişmek için gecelik vs. Ben geceliklerin hiçbirini kullanmadım usutmemek için sadece pijama ve sabahliklarla takılıyorum.
canım gözün aydın, ömürlü olsun bebeğin...Kızlar
ben doğum yaptım
Kızım da bende iyiyiz.
Hepinizi kurtarsın Rabbim...
tamam sıkıcam dişimi daha önce oraya hiç yaptırmadığım için bu kadar tedirginim :18:bende sabahlık almadım sonra napcam o sabahlığı diye hırka koycam zaten hamileliktede bol bol hırka giydim var hırkam boşa masraf etmedim :))
canım ağdadan kokrma 15 dk sıkacaksın dişini tertemiz olcak.
mezoşu gördüm sanki burda mısın mezoooş????
voltaaaaaaj gözün aydınnn geldi bebişin nihayett allah analı babalı büyütsünn =))))Kızlar
ben doğum yaptım
Kızım da bende iyiyiz.
Kızlar
ben doğum yaptım
Kızım da bende iyiyiz.
İyiyim canım hadi artık sıra sende :)))voltajım gelmiş
nasılsın canım? rana nasıl?
mezocum sen nasılsın senin fıstık nasıl?
yaaa mezo nerdesin seni çok özledim...
kızın napıyo, resim koy artık çok merak ediyorum??
yaptırayım bari
tamam sıkıcam dişimi daha önce oraya hiç yaptırmadığım için bu kadar tedirginim :18:
geç kaldım diyerekten aceleyle açtım bilgisayarı ama doğuma giden arkadaşlardan ses yok...
kızlarrr
bu ay sızın ayınız
allah hepınıze saglıklı dogumlar nasıp etsın
en az sızler kadar heyecenlıyım bende
bende sabahlık almadım sonra napcam o sabahlığı diye hırka koycam zaten hamileliktede bol bol hırka giydim var hırkam boşa masraf etmedim :))
canım ağdadan kokrma 15 dk sıkacaksın dişini tertemiz olcak.
Tatlım nacizane tavsiyem agdayi yaptır mutlaka. BEn gitmediğine pisman oldum. Şimdi dikislerimi pansuman ederken bakıyorum çıkmışlar salı kontrole kadar jilet suremem dikiş yerime .. Kaldım böyle.. Keske gitseydim lazer yaptirdgim için az var dedim ama yine de çıkmış..
Bizim gecelik sabahlik muhabbetlerimiz şimdi komik geliyor. O aciyla ne gecelik görüyor göz ne başka birsey.. Zaten ilk gece sonda çıktıktan sonra hep hasta bezi kullandım wc ye kalkamadım ağrıdan bir de bende öksürük vardı her oksurmede feryat figan
Lohusalik terlemek demekmiş. Sonrası için mutlaka emzirme atleti yedekleyin ve sürekli değişmek için gecelik vs. Ben geceliklerin hiçbirini kullanmadım usutmemek için sadece pijama ve sabahliklarla takılıyorum.
merhaba arkadaşlar ben de inşallah nisanda doğum yapacağım. çok az kaldı heyacanla bekliyorum. bakalım bizim bebiş ne zaman gelecek. doktorum bana plesenta yaşlanması olduğunu söyledi acaba bu erken doğuma sebep olur mu?sizin varmı böyle bir durumunuz? şimdilik normal gözüküyo ama hayırlısı inşallah
Kızlar
ben doğum yaptım
Kızım da bende iyiyiz.
Canımmm, gözünaydın. Çok sevindim :) Rana Hanım teşrif buyurdular demek. Hayırlı olsun, hayırlı uzun ömrü olsun.
KATİNAMMMM, sen nerelerdesin, nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?