2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

vilin ben doktora gittim geldim.
kasılamlar var dedi nst sonra gircem bugün öğleden sonra.perşembeye kadar doğurmazsan perşembe yatış dedi benim kızın suyu filan herşeyi yerinde.
hastanede nstde bile herkes tanıyor beni artık herkes diyor bu hafta gelmezsin doğurmuşsundur sandık diyor(
neyse doğdu doğdu doğmadı perşembeye nasıl olsa gelcek hayırlısıyla.
zaten ben 1 nisanda doğmasını istemiyordum ömür boyu şakalara maruz kalacak espri olacak filan sevmiyorum sevgililer günüde 1 nisanda filan denk gelen tarihler.

geç kaldım diyerekten aceleyle açtım bilgisayarı ama doğuma giden arkadaşlardan ses yok...
bizimde son 10günümüz bu haftayı temizliğe ayırdım. haftaya da annemler geliyo, doğuym şenliği başlıyo Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.
bende cuma ağdaya gitmeyi düşünüyorum. bacak ve koltuk altı için malum bölgeye bugüne kadar hiç ağda yaptırmadım, epilasyon aletiyle alıyodum kenarlarını hassas bölgeyide epilasyon aletinin traş ucuyla. son bi kaç seferdir doğru dürüst göremediğim için tamamının traş ucuyla alıyorum. ağdaya gittiğimde o bölgeyide aldırmak çılgınlık olur değil mi?? hem de daha önce hiç gitmediğim bi kuaföre gideceğim sadece burada gidenlerden duydum iyi olduğunu. siz ne dersiniz???
burada fikir alış verişinde bulunmak iyi geliyo. hala bi sabahlık alamadım derken morgökyüzünün son msjını okudum ve benimde evde sabahlık niyetine kullanabileceğim beyaz bir hırkam olduğunu akıl ettim. böylece sabahlık derdinden de kurtuldum

herkese merhaba

kimseden haber gelmemiş meraktan çatlıcam.

amanamazon canım doğumgünün kutlu olsun. rabbim huzur, sağlık, mutluluk versin, eşinle çocuğunla birlikte nica yıllara inşallah...

hadi hayırlısı...perşembe topikte nüfus patlaması olcak zaten

kızlarrr
bu ay sızın ayınız
allah hepınıze saglıklı dogumlar nasıp etsın
en az sızler kadar heyecenlıyım bende

bende sabahlık almadım sonra napcam o sabahlığı diye hırka koycam zaten hamileliktede bol bol hırka giydim var hırkam boşa masraf etmedim :))
canım ağdadan kokrma 15 dk sıkacaksın dişini tertemiz olcak.

Tatlım nacizane tavsiyem agdayi yaptır mutlaka. BEn gitmediğine pisman oldum. Şimdi dikislerimi pansuman ederken bakıyorum çıkmışlar salı kontrole kadar jilet suremem dikiş yerime .. Kaldım böyle.. Keske gitseydim lazer yaptirdgim için az var dedim ama yine de çıkmış..

Bizim gecelik sabahlik muhabbetlerimiz şimdi komik geliyor. O aciyla ne gecelik görüyor göz ne başka birsey.. Zaten ilk gece sonda çıktıktan sonra hep hasta bezi kullandım wc ye kalkamadım ağrıdan bir de bende öksürük vardı her oksurmede feryat figan

Lohusalik terlemek demekmiş. Sonrası için mutlaka emzirme atleti yedekleyin ve sürekli değişmek için gecelik vs. Ben geceliklerin hiçbirini kullanmadım usutmemek için sadece pijama ve sabahliklarla takılıyorum.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben de inşallah nisanda doğum yapacağım. çok az kaldı heyacanla bekliyorum. bakalım bizim bebiş ne zaman gelecek. doktorum bana plesenta yaşlanması olduğunu söyledi acaba bu erken doğuma sebep olur mu?sizin varmı böyle bir durumunuz? şimdilik normal gözüküyo ama hayırlısı inşallah

ay ben günaydın demeyi unutmuşum kusura bakmayın arkadaşları hepiniz inşallah güzel bi haftaya uyanmışınızdır =) bugün voltajın da rabbim yardımcısı olsun güzel haberlerini alırız inşallah onun ve tüm doğum yapacak arkadaşların
Canımmm, yeni yaşın sana huzur, mutluluk, sağlık ve en önemlisi de biricik Zeynep'ini getirsin hayırlısıyla. Her şey gönlünce olsun
amanamazon doğum günün kutlu olsun canım

amanamazon canım doğumgünün kutlu olsun. rabbim huzur, sağlık, mutluluk versin, eşinle çocuğunla birlikte nica yıllara inşallah...

çok teşekkürler kızlar iyi dilekleriniz için =) 27 olduk bakalım =))

katinammm
allahım niyetini kabul etsin sölemeyi unutmayım bitirdim ben de.

hava çok güzel burda da temizliği yapıp çıkmayı düşünüyorum ben de ama son 15 gün kala hadi yolda sancılanırsam hadi orda suyum gelirse diye evhamlanmaya başladım ben çok şükür ki dün uyuyabildim huzurla dün heralde açık hava çarptı =) mezoşu gördüm sanki burda mısın mezoooş????

Kızlar
ben doğum yaptım
Kızım da bende iyiyiz.
Hepinizi kurtarsın Rabbim...

voltajım gelmiş
nasılsın canım? rana nasıl?

mezocum sen nasılsın senin fıstık nasıl?

voltajım allah analı babalı büyütsün. allah uzun ömürler versin.
zehra nasıl ben onu da merak ediyorum? :26:

yaaa mezo nerdesin seni çok özledim...
kızın napıyo, resim koy artık çok merak ediyorum??
yaptırayım bari

Kızlar
ben doğum yaptım
Kızım da bende iyiyiz.
Hepinizi kurtarsın Rabbim...
canım gözün aydın, ömürlü olsun bebeğin...

bende sabahlık almadım sonra napcam o sabahlığı diye hırka koycam zaten hamileliktede bol bol hırka giydim var hırkam boşa masraf etmedim :))
tamam sıkıcam dişimi daha önce oraya hiç yaptırmadığım için bu kadar tedirginim :18:

mezoşu gördüm sanki burda mısın mezoooş????

Burdayim canım :))

Kızlar hepinize tüm güzel dilekleriniz ve en önemlisi dualarınız için teşekkür ederim.. kardesim gibi oldunuz doguma gireceğim ana kadar voltaj ve hanipeksle haber vermeye çalıştım sizlere.. Tüm süreci birlikte yasadık.. Ameliyat anında konuştuklarımızı bir bir hatırladım :)) komikmisiz gercekten.. Voltaj bize iyi sabretmiş. Rabbim bugün onu da kurtaracak ins.

Rabbim hepinizi kurtarsın dualarım sizinle..

Toparlandım bugün daha iyiyim.. İnanılmaz uykusuzum ama Allahın mucizesi bir dayanma gücü bahsedilmiş yeni annelere..

Her gece sadece 1-1,5 saat uyuyorum ama o bı kere bakınca yüzüme dünya dürüyor sanki.. Saglikla yasamanız dileğiyle bu duyguyu..

benim kızımın kardeşleri gelmişş voltajım mezoşçum allah analı babalı büyütsün pek fazla takip edemiyorum görmediklerim de varsa hepinizin bebişleri mutlu mutlu büyüsün

voltajım gelmiş
nasılsın canım? rana nasıl?

mezocum sen nasılsın senin fıstık nasıl?
İyiyim canım hadi artık sıra sende :)))

yaaa mezo nerdesin seni çok özledim...
kızın napıyo, resim koy artık çok merak ediyorum??
yaptırayım bari

tamam sıkıcam dişimi daha önce oraya hiç yaptırmadığım için bu kadar tedirginim :18:

Bende özledim .. Hep aklım sizlerde..

Kızım iyi , dün panik yaptırdı ama bugün sakın. Göbeği kanamıştı cok endişelendim .. Acil götürdü babası normalmiş aklınızda olsun korkmayın k vitamini yapıyorlar bu durumda.. Yapmışlar.. Şimdi pansuman yapıyoruz sadece..
Endişeleriniz saatler icinde değişiyor.. Ben sonda iğne derken şimdi emdi, çıkardı sarardi aksirdi hapsurdu dertlerim başladı :)
Bı de hem kv hem anne bir de babam geldi memleketten bebek görmeye .. Bu kadar insan basımda olunca stres oluyorum. Ağladığında herkes birden odaya geliyor neden ağladı ? Emdi mı ? Gazını çıkardı mı ? Sütun yetiyor mü ? Bazen normal geliyor bazen ağlama tutuyor beni.. Üstüme gelmeyin diyorum..Böyle geçiyor benim günlerim..

Ameliyat esnasında ışık cok fazla ve komple acıksın sonda takilirken basında 5 kisi oluyor. Hrsey ortada..
Agdayi yaptir, cok rahat edersin..

Son düzenleme:

Canım ben de bir tane sabahlık aldım sonra bir tane daha almayı düşünüyordum ama kullanmam diye evdeki uzun hırkalarımı götüreyim dedim. Ağda ben de hayatımda ikinci olacak ama bütün işlerimi hallettikten sonra gitmeyi düşünüyorum ne olur ne olmaz sancı gelirse

kızlarrr
bu ay sızın ayınız
allah hepınıze saglıklı dogumlar nasıp etsın
en az sızler kadar heyecenlıyım bende

Canım, çok teşekkür ederiz güzel dileklerin için, darısı senin de başına.

Kesinlikle evde hırka varsa uzunundan işimizi görecektir diye düşünüyorum ben de hastanede bir ömür kalmayacağız Allah'ın izniyle.

Canım, sağ ol verdiğin fikirler için. Ben ağda yapacağım diyorum ama yine de tam emin değildim yani jiletlesem mi acaba diye yazdığını okuyunca kararım netleşti Külot şeklinde olan hasta bezleri için ne diyorsun peki tecrübeli biri olarak? Bu arada bebişin ve sen iyisinizdir inşallah. Ne yapıyor kuzucuk?

Canım, bende de var yaşlanma, şu saatten sonra her an doğabilir sıkıntı olmaz dedi doktorum artık rahatım çok şükür. Bir arkadaşta da varmış ama gününü bile geçmiş bebiş geç doğmuş. Besin akışı normalse eğer sorun olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…