ee teker teker doğmaya başlamış bebişler zaman yaklaştıkça hem heyacanlanıyor hem korkuyorum.İlk olunca başıma neler geleceğini bilmiyorum sonuçta.Kızlar nefesim falan kesilmez değil mi doğururken? :18:
canım benim de iki hafta önce 1 geçen hafta 2 cm açılmam vardı yarın kontrol 39+2 olacağız doğar mı die bakıyorum sen ağrım yok diosun bende de aksine belimden giriyor bazen, bazen de alttan bıçak saplanması gibi... eller zaten pofuduk pofuduk oldu.. Allah yardımcımız olsun canım benim
valla bizde farklı durumda değiliz en doğrusunu doktor bilir kontorl ne zman inşallah sağlıkla gelsin sezeryan olsun napalım artıkslm kizlar. Dogum yapanlari tebrik ederim Allah anali babali buyutsun. Ben de daha doguramayanlardanim. Persembe gunu 2cm acilma vardi ama bende agri sanci yok. Sadece ellerim ayaklarim sis. Agriyolar. . Bide cok agirlastim 4-5 gundur. Cok zor geciyo gunlerim. Sanci agri olmamasi nedenki. Halbuki doktor persembe gunu artik 1 hafta beklemez gelir demisti agrim yok(
inşallah normal normal doğsunlarbenim takvimim bitti bugün itibariyle ne sancı ne bişey bende senin gibi ağrım olsa sancı çeksem diye bekler oldum bugün gittim kontrole herşey normal görünüyor benimde, normal doğumu çok istiyorum inş. Allah' ım nasip eder hayırlısıyla kuzularımızı kucağımıza alırız
valla bizde farklı durumda değiliz en doğrusunu doktor bilir kontorl ne zman inşallah sağlıkla gelsin sezeryan olsun napalım artık
kızlar sanırım kimse uyuyamıyor herkes teker teker geliyor
kaçgündür bende uyuyamıyorum
iki gündür herşeye ağlıyorum
aslında hamileliğimin önceki dönemlerinde böyle olmam gerekirdi ama ben şimdi başladım olur olmaz herşeye ağlamayaEki Görüntüle 673264
Canim bu persembe yine gitcez. Kontrollerimiz haftaya dustu artik. Benim ilki normal dogumdu inssllah buda oyle olcak ama dedigim gibi ilki sancisizdi budami sancisiz olcak nedir.
sorma bacı o korku bendede var..sancıda korkutmuyo da kalbim sıkışırsa nefes alamazsam korkusu oluyo..ALLAH yrdımcımız olsun..bilmemek kötü bişey..ilk doğum olunca insan nasıl olur bilmiyo.
Canım ben hamile kalmadan önce de nefes almakta ara ara zorlanırdım oyüzden çok korkuyorum.İki gün önce de doktor alttan kontrol etti çünü bir gün önce nişan geldi.açılma yokmuş.Ama çok acıttı bebek çıkarken kimbilir ne kadar acıyacak korkuyu atamıyorum üstümden bir türlü Alla yardımcımız olsun :18:
Oy oy voltajimda dogum yapmis cok.sukur.
Darisi.bekleyen bacilarima ins.
Mezos.laterne de burdaymis kiyamam.iyisiniz.dimi.canlarim
Kızlar
ben doğum yaptım
Kızım da bende iyiyiz.
Hepinizi kurtarsın Rabbim...
sancısız oluyorsa bende sancısız doğururum ozman ya önce suni versinler sonra epidural olmaz mı .detayada girmedikki doktorla yatıracak herşeyi deneycek olmadı sezeryan olacak demekki.
en azıdnan millete açıklama yaptım herkes rahatladı ya tlf susmuyordu yoksa perşembeye bu iş biter Allahın izniyle.
bacım o durum bendede vardı.şimdide oluyo arada.topictekiler biliyo.bn kalp ameliyatlıyım üstelik.geçen prof. a gittim.hiç bi engel yok doğum için.5 tane bile doğurursn istersen dedi.o yüzden ALLAH a dua edelim sadece..bu kdr insan nasıl normal doğum yapıyosa ALLAH ın izniyle bizde yaparız..
slm kızlar biz bugun 20 günlük olduk ama:)gecmişi okuyamadım sizde ne var ne yok.bu arada bebegin kırkı nasıl cıkartılıyo bilen varmı
Geçmiş olsun canım Eskilerin dediği gibi bir avazda kurtuluruz inşaallah.Dediğin gibi burda da bir çok hamile arkadaşın olması rahatlatıyor biraz da olsa.Bir gün biz de deriz inşaallah ''kızlar doğum yaptım her şey yolunda'' diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?