2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

sorma bacı o korku bendede var..sancıda korkutmuyo da kalbim sıkışırsa nefes alamazsam korkusu oluyo..ALLAH yrdımcımız olsun..bilmemek kötü bişey..ilk doğum olunca insan nasıl olur bilmiyo.

Bende 39. Haftadayim acilma oldugu halde agri sizi olmamasida beni huzursuz ediyo. Dip kose temizlik yaptim. Mutfakta saatlerce isleniyorum. Ayakta kaliyorum yine yok. Sadece ellerim ayaklarim sislikten agriyo. Allahim hepimize hayirli dogumlar versin. Ama ben artik ciksin istiyorum ilk hamileligimde boyle sıkıntili olmamisti. Gununde dogum yapmistim ama yine sancisizdi. 4-5 cm acilma olunca mecbur suni sanci vermislerdi. 57 kilo oldum suanda. Kiloya hic aliskin olmadigim icinmidir nedir cok zor geciyo gunlerim ((

valla bizde farklı durumda değiliz en doğrusunu doktor bilir kontorl ne zman inşallah sağlıkla gelsin sezeryan olsun napalım artık

inşallah normal normal doğsunlar

valla bizde farklı durumda değiliz en doğrusunu doktor bilir kontorl ne zman inşallah sağlıkla gelsin sezeryan olsun napalım artık

Canim bu persembe yine gitcez. Kontrollerimiz haftaya dustu artik. Benim ilki normal dogumdu inssllah buda oyle olcak ama dedigim gibi ilki sancisizdi budami sancisiz olcak nedir.

bende dün eşime sinirlendim, ağlamaktan uyyumaktan içim şişti tüm gün boyu, ah bu kocalar yaaa

voltajımdan haber var mı kızlar?

Canim bu persembe yine gitcez. Kontrollerimiz haftaya dustu artik. Benim ilki normal dogumdu inssllah buda oyle olcak ama dedigim gibi ilki sancisizdi budami sancisiz olcak nedir.

sancısız oluyorsa bende sancısız doğururum ozman ya önce suni versinler sonra epidural olmaz mı .detayada girmedikki doktorla yatıracak herşeyi deneycek olmadı sezeryan olacak demekki.
en azıdnan millete açıklama yaptım herkes rahatladı ya tlf susmuyordu yoksa perşembeye bu iş biter Allahın izniyle.

sorma bacı o korku bendede var..sancıda korkutmuyo da kalbim sıkışırsa nefes alamazsam korkusu oluyo..ALLAH yrdımcımız olsun..bilmemek kötü bişey..ilk doğum olunca insan nasıl olur bilmiyo.

Canım ben hamile kalmadan önce de nefes almakta ara ara zorlanırdım oyüzden çok korkuyorum.İki gün önce de doktor alttan kontrol etti çünü bir gün önce nişan geldi.açılma yokmuş.Ama çok acıttı bebek çıkarken kimbilir ne kadar acıyacak korkuyu atamıyorum üstümden bir türlü Alla yardımcımız olsun :18:

bacım o durum bendede vardı.şimdide oluyo arada.topictekiler biliyo.bn kalp ameliyatlıyım üstelik.geçen prof. a gittim.hiç bi engel yok doğum için.5 tane bile doğurursn istersen dedi.o yüzden ALLAH a dua edelim sadece..bu kdr insan nasıl normal doğum yapıyosa ALLAH ın izniyle bizde yaparız..

Oy oy voltajimda dogum yapmis cok.sukur.
Darisi.bekleyen bacilarima ins.

Mezos.laterne de burdaymis kiyamam.iyisiniz.dimi.canlarim

Laterne ne yaptın canım ? Meraktayim..

Voltajim kurtuldu cok şükür..

Ersnill kız ne güzel birsey değil mı ? Bende kızımı esime cok benzetiyorum

slm kızlar biz bugun 20 günlük olduk ama:)gecmişi okuyamadım sizde ne var ne yok.bu arada bebegin kırkı nasıl cıkartılıyo bilen varmı

Ben oglumda 1temmuz beklenen normal dogum tarihiydi. 28 haziran 2008 saat 2 de oglum dogdu.
ilk dogum hikayemse 27 haziranda ben butun evi sildim ettim hali koltuk camlara kadar. Cok rahat bir hamilelikti agri sanci yoktu. Esim aksam vardiyasindaydi saat aksam 10 ben islerimi bitirdim banyomu yaptim giyindim edimi aradim pastaneye gidelim diye. 11de esim geldi pastaneye gittik. Dedimki hayatim cocuk dogcak ben hic nst ye girmedim hadi hastaneye gidelim. Pastanenin karsisi hastane biz gittik nst bagladilar sanci cikmis. Ebe alttan bakti acilma var dogum baslamis. Biz şokk. Sanci manci yok gule oynaya gittik dogum basladigini ogrendik. Hemen doktoru aradik hastaneye yatis yapin dedi. Baska ilcedeydi gittigim hastane. Neyse gece 2de yatis yaptik. Sabah saat 10 hala sanci yok 5cm olmus acilma verdiler mecbur suni sanciyi. 4 saatin sonunda saat 2 de normal dogumls oglumu kucagima aldim. Boyle iste. Bundada ben farketmeden dogum baslar panigi var anliycaniz :))

Geçmiş olsun canım Eskilerin dediği gibi bir avazda kurtuluruz inşaallah.Dediğin gibi burda da bir çok hamile arkadaşın olması rahatlatıyor biraz da olsa.Bir gün biz de deriz inşaallah ''kızlar doğum yaptım her şey yolunda'' diye

slm kızlar biz bugun 20 günlük olduk ama:)gecmişi okuyamadım sizde ne var ne yok.bu arada bebegin kırkı nasıl cıkartılıyo bilen varmı

Kırk tası diye bir şey var diye biliyorum çocuğa o tasla kırk kez su dökeceksin dökerken bir şey okunuyor mu bunun dışında ne yapılıyor bilmiyorum anneme bırakacağım gerisini.Ama şu ara bunları düşünemiyorum korkudan

Kuzular selam..

Benim burnum .oktan kurtulmuyor..

Toplardamarda pihti olmus ameliyat sonrasi.. Kan sulandirici igne kullanmaya basladim

Oglum mamadan sebep kabiz oldu.. Cmtesiden beri bu sabah azicik ve tas gibi kaka yapti..

Drunu aradik.. Yarin gidicez muayene edicek.. Sutum hic gelmiyor artik.. Bebegim memeyi hic tutamadi.. Emzirmek duygusunu yasayamadim.. Oglumu eksik biraktim diye cok uzuluyorum

Surekli yatmam gerekiyor.. Bacagim hep yuksekte kalacak.. Annem iyiki var.. O olmasa mumkun degil bakamazdim ogluma..

Allahim baska dert keder vermesin sagligi yerinde olsun oglumun cani icinde olsun diyorum hep. Ama cok uzuluyorum.. Surekli agliyorum..

Gececek insallah hepsi geride kalacak. Ama ben on gunde on yas yaslandim..

İNŞALLAH cnm..bu arada artık ağrım olsun diye bakıyorum..bi kramp giriyo 2 dk sürmüyo..devam etsin diye dua ediyorum ama hemen geçiyo.korkuyorum da tabiki ama gelsin de istiyorum..eşim 6 sında olacakmış gibi bi his var bnm içimde dedi bugün...kısmet ne zmnsa o zmn olsunlar tabi..demekki içerde rahatlar..

Benim eşim de bebekten daha rahat sanki normalmişim zaman daralmamış gibi davranıyor kemiklerim falan ağrıyor bazen dönerken inliyorum hiiiç alıştı adam anormalliğime Ben de senin gibi sancı bekliyorum adet sancısı gibi bir ağrıdan başka bir şey olmuyor.Ayy inşaallah işimiz suni sancıya kalmaz.O normal sancıdan daha ağrılıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…