2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

sagol cnm gunler hizli geciyor bebislerle ugrasmaktan baska bi isim yok simdilik. bakalim kayinvalide gidince ne yapacagim. bizim sutumuz az maalesef mama takviyeli gidiyoruz. gazimiz da iki gundur rahatsiz ediyor kimyon kaynatip verdim biraz rahatlatti gibi sukur. biz hayirlisiyla kurtulduk darisi sizlere insallahh.

kizlar ben kulot seklinde olan hasta bezini tavsiye ederim. cok rahat oldu benim icin.

aynen bendede adet sancısı gibi ağrılar var.kemik ağrısıda sol kalçamda genellikle..sanki üşütümüşümde her tarafım tutulmuş gibi.1 haftadır böleyim ama bşkada bi belirti yok.perşembe alttan muayenem var bklm ne durumdaymış.çatım açılmam fln.ozmn kesinleşir dahada..

evet benim de sol kalçamda.Bazen kalkınca yürüyemiyorum.Senin bayağı yakın zaten tam gününde doğan bebek çok az genelde erken doğuyor hazırlıklı ol hastaneye giderken çantanla git.terlik de al yanına bu aklımıza gelmiyor benim de terlik yoktu geçenlerde doğum yapan arkadaşım o konuda sorun yaşamış.Bu arada artık uyuyamıyorum psikolojik mi bebekten mi bilmiyorum

tuncsss canim cok gecmis olsun insallah hemen iyilesirsin.
sut icinde uzulme cnm benim ilk oglum mama takviyeli gitmisti hep cok uzuluyordum maalesef bu oglumda da ayni seyi yasiyorum. demek ki yavrularimizin nasibi o kadarmis.
senin sevgin yavruna en iyi gidadir cnm. mama olarakta gaz kabiz yapmayan mamalar vardi sanirim aptamilin bi arastir istersen.

evet çantayı almak bnmde aklıma geldi çünkü 1 saat uzakta gittiğim hastane..terliğide ilk baştan onu koymuştum çantaya.kaymayan ve çok rahat olan içi pamuklu bi terliğim var.onu koydum.uyuyamama konusuda hem psikolojik..hemde bebekten sanırım..bazen ağrım sızım olmuyo hiç..ama yinede uyku tutmuyo..hemen dalıyorum.hemen uyanıyorm.önceden böyle olmazdı..kolay deil tabi bütün vücudmuz kendini bu mucizeye göre ayarlıyor.bütün dengeler değişiyor..

kapı süsünü bile koydum =) ama mutlaka çıkar bir eksik. Evin işi duruyor neclasu benim plesanta da çok yaşlanmış doktor yarım saat ayakta durman bile senin için tehlikeli dedi.İş falan yapma dedi.Şimdi ben en azından birazcık iş yapsam diyorum ya iki arada bi derede kaldım.

Kizlar tlf yeni geldi.ogluma birakmistim.Sagolun canlarım su an daha ağrı kesici alamadım,uyuşmam çabuk gecti.
Böbreklerim cok kotu ama hala kanlı idrar devamli serum alıyorum.
Kızım ablasına bebekligin cok benziyor .zehra bu kaka yapar pis kokar dedi:)oğlumda anne kedi gibi dımı dedi:)
Resmini en yakın zamanda yollamaya çalışacağım

canım biraz sezeryanından bahsetsene, çok merak ediyorum

Canım hic ama hic korkma... Ben hikayemi yazıyorum şimdi okursun cok kolaydı ben soğuk aldım. Tavsiyem duş alıp gitme zaten soğuk ortam biraz beklemen gerekse hasta olursun benim gibi. Ben hic ağrı kesici almıyorum su an duşun yani dikişler normalde acımıyor ama ben öksurdügüm için canım cok yanıyor. Duş almadan git önceki gece al sonuçta zamanın belli senin. Dördüncü gun banyo izni veriyorlar.

Sondayi ameliyathane de taktılar spinal iğnesi olduktan sonra. İnan bana sinek isirigini hissederim ama spinal iğnesini hissetmedim :) hatta inanmıyorum yapmadınız değil mı dedim. Bacaklarına sıcaklık yayılacak dedikleri an sıcağı hissesinde yaptıklarına ikna oldum :)))
sonra sonda takıldı zaten his yok dokunuyorlar ama acı hissi yok.. Sonrasını zaten hisetmiyorsun .. Seni cekistiriyorlar sallniyorsun masada ama birsey duymuyorsun..

Ben bile olduysam herkes olur yani :) hic düşünme zaten bebeği görünce bitiyor hersey..

İlk gece ağrı kesici aldım. İkinci gun azalttım üçüncü günden beri içmiyorum ağrı kesici canım o derece yani.. Sonrayı çektiklerinde de zerre kadar birsey hissetmedim. İlk iki gun giyilebilir hasta bezleri cok is gördü şimdi sorun yok o konuda zaten.. Korkulacak birsey yok. İste dikişlerin olunca bebeğiniz gönlünde ilgilenemiyorsun emzirmen için sana vermeleri lazım bezini baskası değiştirmeli falan. O benim zoruma gidiyor şimdi kendim yapıyorum ama ilk iki gun bebeği alıp koyamiyorm diye cok ağladım. Hepsi bu iste :) şimdi kızım yanımda uyuyor :)

Annelik cok garip bir duygu hemsom.. Bende sürekli yetersizlik hissi içindeyim.. Yetmiyor mu süt yaramıyor mü bir suru şey için ağlıyorum sürekli.. İns bununla biter derdin canım Allah beterinden korusun .. Cok gecmis olsun..

cok şükür Rabb'ime..cok sevindim cokkkk

voltaj çok şükür kurtulmuşun.. çok sevindim sendeydi aklım valla.... allah analı babalı büyütsün ranacığı...

allah analı babalı sağlıkla büyütsün bebişinide tüm evlatlarınıda sağlıklı hayırlı ömürler,geçmiş olsun

Bu erkek milletinin köküne kibrit suyu.
Görümcem 3 kez normal doğum yaptı illa ben de normal doğum yapacakmışım.
Kocam olacak zat, sanki herkes aynıymış gibi çok kolaymış gibi laf yapıyor.
Şeytan diyor git anneme.

onlar canı gelmek istemiyosa naparsan yap gelmiyolar.ama sen biraz dikkat et tabi.ben her gidişimde herşey normal çıkıyo bi aksilik yok.hatta geçen kontrlde dr a dedim 15 günde bir kontrle geliyorum.bundan sonra 10 günde bi geleyim dedim.gerek yok dedi..anlıcan bnm kızın gelmye niyeti yok.hakkımzda hayrlsı nyse o olsun.bklm babamızın dediği çıkacakmı.herkes bi tahmin yürütmeye başladı.bn 25-30 mart gibi gelir diyodum gelmdedi...annem 1 nisan da gelir gibime geliyo dedi..gelmedi....bakalm babamızın dediği 6 nisan tahmini tutacakmı beklemedeyiz

Canım neyin nasıl olacağını Allah bilir bak ben hamileliğimin en başından beri normal istiyorum diye defalarca Dr la konuştum ettim ama çatı muayenesinde normalde bebek riske girer diye Dr direk sezeryan dedi çok üzüldüm baştan başka Dr a gitmeye niyetlendim ama düşündüm adam yapamazsın demedi yaparsın ama risk dedi başka yere gitsem oda yaparsın diyecekti belki ama ben sancıyla gidip bi de üstüne sezeryan olacaktım bunu kimse bilemez bu nedenle razı oldum şimdi 9 Nisanı bekliyorum sezeryan için eşine bunlardan bahset bence sonuçta korkuyorsan veya yapamayacağını düşünüyorsan zorlamanın alemi yok ama normal doğumu çok isteyip yapamayacak biri olarak böyle bir şansın varsa yinede denemeni öneririm :)

kızlar şimdi wc deyken, kağıda 2 damla kan geldi,

basurdan mı yoksa nişan mı anlamadım, ilk kez oldu,

hafif kasıklarımda ağrım var, pamuk koydum birazdan tekrar bakıcam,:18::18::18::18:

kızlar mezopotamya giyilebilir hasta külodu demiş kanama için ben sadece ped almıştım siz ne yaptınız?batmamak için en iyisi ne olur acaba?
malum perşembe bu iş bitiyor allahın izniyle,yarın sabah hastaneye odamızı rezerve,tahliller ve anestezist ile tanışmaya gideceğiz sonrada kuaför işlerimi halledeceğim sanki bişeyler unutuyormuşum eksik kalırmı diye korkuyorum nedense?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…