Kızlar, sizler nasılsınız? Bebişli günler nasıl geçiyor? Bol sütlü ve gazsız geçiyordur inşallah. Öyle değilse de Rabb'im zamanla hepsini yoluna koyar inşallah. Öpüyorum kuzucuklarınızı da sizi de.
Kızlar
ben doğum yaptım
Kızım da bende iyiyiz.
Hepinizi kurtarsın Rabbim...
evet benim de sol kalçamda.Bazen kalkınca yürüyemiyorum.Senin bayağı yakın zaten tam gününde doğan bebek çok az genelde erken doğuyor hazırlıklı ol hastaneye giderken çantanla git.terlik de al yanına bu aklımıza gelmiyor benim de terlik yoktu geçenlerde doğum yapan arkadaşım o konuda sorun yaşamış.Bu arada artık uyuyamıyorum psikolojik mi bebekten mi bilmiyorum
voltajım hoşgeldin maşallah ranacık doğmuş,Kızlar
ben doğum yaptım
Kızım da bende iyiyiz.
canım biraz sezeryanından bahsetsene, çok merak ediyorum
Kuzular selam..
Benim burnum .oktan kurtulmuyor..
Toplardamarda pihti olmus ameliyat sonrasi.. Kan sulandirici igne kullanmaya basladim
Oglum mamadan sebep kabiz oldu.. Cmtesiden beri bu sabah azicik ve tas gibi kaka yapti..
Drunu aradik.. Yarin gidicez muayene edicek.. Sutum hic gelmiyor artik.. Bebegim memeyi hic tutamadi.. Emzirmek duygusunu yasayamadim.. Oglumu eksik biraktim diye cok uzuluyorum
Surekli yatmam gerekiyor.. Bacagim hep yuksekte kalacak.. Annem iyiki var.. O olmasa mumkun degil bakamazdim ogluma..
Allahim baska dert keder vermesin sagligi yerinde olsun oglumun cani icinde olsun diyorum hep. Ama cok uzuluyorum.. Surekli agliyorum..
Gececek insallah hepsi geride kalacak. Ama ben on gunde on yas yaslandim..
Kizlar tlf yeni geldi.ogluma birakmistim.Sagolun canlarım su an daha ağrı kesici alamadım,uyuşmam çabuk gecti.
Böbreklerim cok kotu ama hala kanlı idrar devamli serum alıyorum.
Kızım ablasına bebekligin cok benziyor .zehra bu kaka yapar pis kokar dedi:)oğlumda anne kedi gibi dımı dedi:)
Resmini en yakın zamanda yollamaya çalışacağım
allah analı babalı sağlıkla büyütsün bebişinide tüm evlatlarınıda sağlıklı hayırlı ömürler,geçmiş olsunKizlar tlf yeni geldi.ogluma birakmistim.Sagolun canlarım su an daha ağrı kesici alamadım,uyuşmam çabuk gecti.
Böbreklerim cok kotu ama hala kanlı idrar devamli serum alıyorum.
Kızım ablasına bebekligin cok benziyor .zehra bu kaka yapar pis kokar dedi:)oğlumda anne kedi gibi dımı dedi:)
Resmini en yakın zamanda yollamaya çalışacağım
Kızlar
ben doğum yaptım
Kızım da bende iyiyiz.
kapı süsünü bile koydum =) ama mutlaka çıkar bir eksik. Evin işi duruyor neclasu benim plesanta da çok yaşlanmış doktor yarım saat ayakta durman bile senin için tehlikeli dedi.İş falan yapma dedi.Şimdi ben en azından birazcık iş yapsam diyorum ya iki arada bi derede kaldım.
Bu erkek milletinin köküne kibrit suyu.
Görümcem 3 kez normal doğum yaptı illa ben de normal doğum yapacakmışım.
Kocam olacak zat, sanki herkes aynıymış gibi çok kolaymış gibi laf yapıyor.
Şeytan diyor git anneme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?