2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Dertsizim Canim benim.oncelikle bebisine masallah diyeyim.

Evdeki.sikintini atlatirsin ins. Evdeki huzursuzluk.zor.

Dogum korkuna gelince bak benimde ilk.dogumdu cok korkuyordum.
Ama ilk gun ayaga kalktim.her firsatta ayaktaydim
Eve gelince kurulu yatagi bile.kaldirdim.eve cikdigimiz ilk.andan itibaren kocisle uyudum.
Yani oyle agrim.sizim var ayri yatalim durumu.olmadi.
Ben iyiyim.diyerek cikdim dogumhaneden.
Bugun 16. Gunumuzdeyiz.
Kocisle haftada iki kere disari cikiyorum yuruyorum.
Iki gun once dogum gunumde yine disarda kutladik
40 im ciksin lousayim.psikolojisi yok.yani :)

Suan oglus yanimda uyuyo ve bu herseye degiyo.
Sadece kuzuna yogunlas :)

Son düzenleme:
Mezosummm bebisin rahatsizlanmis gecmis olsun canim.

Voltajim kv sinirlaru zorluyor kanimca allahim yardimci olsun.

Arada atladigin olmasin diye tek tek yazmiyim.
Yeni dogun yapan bacilar olmus,allahim saglikla buyutmeyi nasip etsin ins.

Allahim.yardimciniz olsun.
Gercekden zor karar. Doktorlarin hepsi ayni sanirim.
Bende iki secenek arasinda.kalip.sezeryani.secmistim
Gelisimine zarar verebilirdi.bekleseydim.
Cok.sukur.kolay.atlattim.
Darisi.senin.basina.insallah.

Ben de şimdi kontrolden geldim.
Çok şükür her şey normal.
Çarşamba tekrar kontrol.
Yarın 40. haftaya giriyorum.
bundan sonrası Allah kerim.

Dilem okurken yazının basını ben yazmisim gibi oldum ama sonuna gelince ben tam tersini istiyorum.. Bir an once düzen oturtmak icin bebeğimiz kalmaya ihtiyacım var. Sende alisirsin herkes gibi.. Yemek ev isleri konusunda esinden daha cok yardım alırsın birseyler eksik kalır belki ama idare edersin. Dert etme. Ya ne garip herkesin derdi başka ..

Mezosummm bebisin rahatsizlanmis gecmis olsun canim.

Voltajim kv sinirlaru zorluyor kanimca allahim yardimci olsun.

Arada atladigin olmasin diye tek tek yazmiyim.
Yeni dogun yapan bacilar olmus,allahim saglikla buyutmeyi nasip etsin ins.

Ersnill cok sagol kuzum.. Ask böcüğüm :))

Dogum yapan tum arkadaslarim, saglikla sihhatle anali babali buyutun insallah. Rabbim anaya babaya vatana millete hayirli evlat, iman ve vicdan sahibi evlat yetistirmeyi nasip etsin, bahtlari acik olsun.
Katinammm da dogurmus, hem de tam istedigi gibi normal dogum olmus, cok sevindim arkadasim darisi basima. Yarin 40 hafta bitiyor, doktorum 42 ye kadar yolu var dedi, henuz bi isaret yok, bakalim bekliyoruz

Dmt,
İlkinde gayet rahat 4. Günde hoplaya ziplaya valiz hazırlayan ben,

İkincide ertesi gün ayaklanip vizir vizir dolaşan gezen ben,istanbulun bir ucuna koşarak giden ben.

Üçüncü de imza verip ertesi gün çıktım iyi mı ettim kotu mü ağrı kesici hic verilmedi diye birsey yapmiyorlar diye eve cikalim cikalim.al ciktik.sadece bugun parol alabilirsin diyorlar ...
Dun geceden beri kasıklarımda adet sancısı tarzı bir agri 10 dk bir geliyor 30 sn kivratip bırakıyor bu kordon bağlandı diye mı yoksa ben doğumdan yıpranacak insan miydim
Bende bir terslik var kötüden iyiye gitmem lazım
Ne oluyor bana pztesi öğrenebileceğim .kızım yatırmıyor otur otur yatma yemek pişir
Kaynana bir iddialasiyor
Çorba istedi yaptı yalap şap,
Annem yedirsin diyor kiz buda yekine yekine ben pişirdim niye annen yediriyor diye ziril ziril ağlatıyor.

65 & 3 yas idrar ölçümü(yarisi) hangimiz uzağa yapacağız?

Mutsuz değilim ama rahatta değilim.

ay dertsiz ya sorumluluk almak istemio işte benim cesaretim kırıldı soğudum ve korktum normalden
ben de senden haber bekliyodum ya çatı muayenesi için:)
ama olmamış boşver bi sıkıntın yoksa durduğu kadar dursun işte bende nste biraz sancı çıktı zaten şimdi de belim ağrıyo muaayeneden sonra da 2 kere kan geldi öle bişe olursa korkma sen de
eşine iyi yapıyosun bence dertsizim ya başka türlü olmıycak

Allahim.yardimciniz olsun.
Gercekden zor karar. Doktorlarin hepsi ayni sanirim.
Bende iki secenek arasinda.kalip.sezeryani.secmistim
Gelisimine zarar verebilirdi.bekleseydim.
Cok.sukur.kolay.atlattim.
Darisi.senin.basina.insallah.

canım benim çok saol ben de sezaryana daha yakınım şu an bebeğim sağlıklı oolsun ben çekerim ameliyat acıssı

Kızlar ayaklarım çok çok aşırı şişti aşırı ödem var tüm gün ayaktaydım ayaklarımın halini görünce ağladım
çok korkuyorum öyle böyle bir şişme değil

somewhere doğum depresyonuna giriyorsun büyük ihtimal,senden rica ediyorum canım nolur bırakma kendini..bebişine bakıp güç topla..şu an sana çok kötü görünenlerin ilerinde çok basit
olduklarını göreceksin..sütünü dökme bebişine ver,1 çay kaşığı bile olsa ver,öyle atlatacak sarılılığı.. hadi canım gücünü topla,sen bir annesin unutma..

katinam sende kavuşmuşsun yavruna,bütün ayrılığınız bu olsun,artık bir ömür boyu birliktesiniz inşallah..

canım benim kızda da 14 çıkmıştı sarılık..emzir ve su ver dedi..bol bol emdik 2 günde yendik sarılığı,iyiz şimdi....inşallah rana da atlatacak..

Kızlar ayaklarım çok çok aşırı şişti aşırı ödem var tüm gün ayaktaydım ayaklarımın halini görünce ağladım
çok korkuyorum öyle böyle bir şişme değil
Cnm bir legene soguk su koy ve tuz ayaklarini icine sok dursun icinde biraz..sonrada ayaklarini havaya dik yat cok iyi geliyor..

Kızlar zaman daraldı yarın annem,öbür günde kv, kp ve babam geliyor bir sonraki günde minnak kızım gelecek kısmetse :) kocişkomla son özgür gecemiz bundan sonra nerdeyse 1 ay evimizde annelerden biri mutlaka olacak ve beraberindede hayatımızın mucizesi kızçemiz tabiki görünürde iki kişilik beraberliğimizin son gecesi piiff kaldı 2 dolu gün sezeryanı düşünüp kendimi korkutmamaya çalışıyorum olacak bitecek hayırlısıyla bi şekilde çıkacak kızım :) hemde 1 saatte yanımda olacak kısmetse :)

hayırlı olsun maşallah kilosuda iyi inşallah kısa sürede çıkar küvezden. umarım doğumun kolay geçmiştir.

Gözünüz aydın canım. Rabb'im hayırlı ömürler versin sizinle birlikte inşallah bir an önce çıkar kuzun, geçmiş olsun. :!6: Bu arada boy kilo maşallah

Gozun aydin canim sonunda kavustun yavruna,insallah birseyi yoktur kuzunun

Ay canim ya Allah yardimcin olsun, gececek insallah bu zorluklarda...

Cok sevindim simdi iyi olmalarina, cok sukur haber geldi

Saklarim

Katinam canim gözün aydın kavusmussun yavruna; Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Allah tez vakitte evladina sifa versin, çabucak kavus inşallah kuzuna

sağolun kızlar..Allah razı olsun hepinizden...alıntı için gözden kaçırdıgım varsa da affedin..
12,30da taburcu olduk..oğlumuzu orada bıraktık..karnım boş onu orada bıraktık..içim huzurlu ama huzursuz..
fototerapi almadı voltajım..tek serum vardı..solunum yetmzliği var dediler..geçer inşallah..
laternem neler yaşamıssın canım..Allahım yar yardımcın olsun...sana ve eşine binlerce kez geçmiş olsun..Rabbim kötü günler göstermesin yaşatmasın tekrar..

biz bugün ilk banyomuzu yaptık teyzeleriii...sizin için süslendik,püslendik (bir bandana taktık ama neyse) fotomuzu da koyduk..görmeyenlerimiz için..maşallah demeyi ihmal etmeyiniz haa..

ayyyy maşallah yetmez bu güzelliğe 41 kere maşallah çok tatlı ya , gördükçe miniklerinizi kızımı içimden çıkarasım geliyor zaten sabırsızlanıyorum

Ben de şimdi kontrolden geldim.
Çok şükür her şey normal.
Çarşamba tekrar kontrol.
Yarın 40. haftaya giriyorum.
bundan sonrası Allah kerim.

slm aynı gidiyoruz bir merhaba demek istedim ben 29undan beri gitmiyorum doktora gitmeyide düşünmüyorum ama merak ettim kaç kg olmuş bebeğin bende tahmin yürütmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…