canım maşallah kuzuna çok iyi kilo almışben bu konuda çok üzgünüm
kızım 2600 gr doğdu ve dün 1 ayımız doldu aşısını yaptırdık tarttılar 3300 gr benim kızım neden az kilo alıyor çok üzülüyorumkıyafetleri hala büyük geliyor bende istiyorum tombiş tombiş olsun kıyaetleri rahat olsun
allahım
yardım 5 yaşına girecek olan oğlum tepemde diğeri kucağımda ağlıyor bu ne ya
adam der yemek nerde ben nerdeyim ya rabbi
Merhaba kızlar, bebişten hiç vakit bulamıyorum ben giremedim haftalardır.
Bizim kız bugün 25 günlük oldu ve hala doğum kilosunu yakalayamadı, dün doktordaydık, mama verdi.
Günde 3 kere mama veriyorum şimdi. Sütüm yaramıyor sanırım
slm annişler kızım bugün 31 günlük oldu doğduğunda çok zayıftı 2880 gr dı bugün 4400 gr olmuş.1 ayda 1500 gr almış sizin bebişlerin kilo durumu ne alemde kac gr almış az mı sizce bizimki?
Merhaba kızlar, bebişten hiç vakit bulamıyorum ben giremedim haftalardır.
Bizim kız bugün 25 günlük oldu ve hala doğum kilosunu yakalayamadı, dün doktordaydık, mama verdi.
Günde 3 kere mama veriyorum şimdi. Sütüm yaramıyor sanırım
öncelikle tüm doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum bebişleriniz analı babalı sıhhatli büyüsün.bişey sormak istiyorum benim bebeğim 10 günlük oldu 2 gündür geceleri özelllikle sanki kaka yapmaya çalışır gibi ıkınıyor da ıkınıyor ve bu yüzden uyuyamıyor kuzucum ama kakasında sorun yok yapıyor gazı da çıkıyor, sadece ilk başta 6-7 kere yaparken şimdi4-5 kere yapıyor. niyeyse hala devam ediyor ıkınmaya anlam veremedim bilen varsa yardımcı olabilir mi?
biz de aynı dertten muzdaribiz.bebeğini sağlıkla büyüt öncelikle....
benim de bebeğim sürekli ıkınma halinde..gaz ve kaka sorunumuz olmadığı halde ıkınıyor.
bu yenıdoğanlarda normal bır durum...bebekler kaslarını geliştiriyorlar....ve ılk günlerde sık kaka yaptıkları ıcın hep oyle devam edeceğini sanıyorlar ve sürekli ıkınma halındeler.bebekler büyüdükçe günlük dıskılama sayıları da artıcak ve bu ıkınma hallaeri de azalacaktır...
bende çok merak ediyorum. ne zaman gelecek o günler??ya deneyimli annelerede bişe sorucam
şimdi bebişler küçük diye zırt pırt uyanıyolar demi
ne zaman şöle 3-4 saat aralıksız uyurlar??
Biz 12 nisanda 4125g dogduk 3 gun sonra 3650g a dusmustu. Atesi 38.5 idi sariligi sinirin ustundeydi ve kristallenme vardi idrarda. Dr her emzirmeden sonra 20 ml mama ve kusana kadar su ver dedi verdik ertesi gun tekrar gittigimizde 130 gr almisti. Bir gun daha mama verdik sonra kestik sadece sute devam ediyoruz. Bu pazartesi tekrar gittik hic kilo almamisti, dr 2 mayisa kadar 300 gr almazsa mama takviyesine baslicaz dedi. Bakalim kilomuz kac cikacak?En son 3850g dik.canım üzülme inş istediğin gibi tombiş tombiş olur merak etme.ama tombişleştikçe kıyafetleri kısaldı daraldı :)) o değilde 4 kilo doğan bebek annelerine sesleniyorum bebişleriniz ne alemde? hastane çıkışlarına nasıl sığdı bebekleriniz?? şuan kaç kg?
Canım bende seni merak ediyordum komşum.
Anne sutu muhakkak yarar ,sadece emerken kaka yapması nasil?
bende çok merak ediyorum. ne zaman gelecek o günler??
birde geceleri kaç saatte bir uyanıp süt veriyorsunuz?
BeniM sutum de yaramiyor sanirim cok uzuluyorum. Gunde 6-7 kez kaka yapiyoruz dr ilgisi yok dedi ama bence ilgisi var sonucta vucuttan cikiyor gram gram. 24 saatte sadece 40-50 ml ekstra sut sagabiliyorum gogsum sabah cok sisiyor aciyor diye sagiyorum.
Selam kızlar kızım 15 günlük oldu kızımla hayat güzel gidiyor ama geceleri kalkmak çok zor oluyor bugünler iyi ama izin bitip işe başlayınca nasıl olacak onun tasasini düşünüyorum neyse size sormak istediğim birsey var kızım doğduktan sonra çocuk doktoru muayene etti ama daha sonra ne zaman gitmek gerekir bilmiyorum bu konuda yardımcı olur musunuz ayrıca şunu da sormak isterim kızımın göbek bağı dogduktan 5 gün sonra kurudu çıktı ama dün aksam o deliğin olduğu yerde kan vardı 10 gün sonra neden böyle kan oldu anlamadım böyle birşey olan varmı pazartesi doktora gidicez ama aklıma takıldı korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?