2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
cnm 5 gunlukken ve bir aylikken gittik cocuk doktorumuz oyle demisti bize.
gobek bizde 6.gun dustu bir hafta sonra kan vardi doktora gittik gobegi yakti bi de k vitamini ignesi yapti cok sukur gecti.

ya deneyimli annelerede bişe sorucam
şimdi bebişler küçük diye zırt pırt uyanıyolar demi
ne zaman şöle 3-4 saat aralıksız uyurlar??

Benim kizim gunde 4-5 saat uyanik geri zaman hep uyuyor geceleride masallah saat 20 gibi yatip sabah 8 uyuyor tabi gece 2-3 defa kalkip mamasini icip devam uyuyor hemen..fakat ev kalaba olunca cok huysuz hep agliyor!! Yanliz kalinca cok sakin..

Canlarim oglum ayni gelisme yok hatta kötüye gittigini soyluyorlar bir anneye nede kolay soyluyorlar yavrun ölür diyorlar hic mi acimiyorlar yasasa yarim yasar diyorlar yarali anneyi resmen yasarken öldürüyorlar ama kilo almis yavrum hortumla mideye anne sutu veriyorlar sindiriyormus kuzum mutlu oldum ama hala hareketsiz reflexsiz yatiyor yavrum cok canim yaniyor odası hemen odamin karsisi herseyi hazir serili odaya mecbur giriyorum her girdigim de ölüyorum bugun bir dua soylediler sifa salavati imis dua ederken 3 duanin basinda 3 sonunda cani yurekten konsantre bir sekilde inanarak okursan insallah Rabbim kabul edip sifa veriyormus sizden ricam Ayazim icin bu dua yi da okur musunuz biliyorum surekli dua ediyorsunuz sizleri cok seviyorum

Sifa salavati
Allahumme salli ala seyyidina muhammedin tibbil kulubi ve devaiha ve afiyetil ebdani ve sifaiha ve nuril ebsari ve diyaiha ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.

Simdiden Rabbim kabul eyle
Hepinizi cok seviyorum teyzeleri cok tesekkurler

canım benim ayaz için duamın başında ve sonunda 3 er defa okudum Allah kabul etsin inşallah.amin.Ya Şafi Ya Allah...

canım benim yaaaa onlar halt etmişler Allah tan başka kimse bilemez ve Rabbimin yavruna sağlık sıhhat vereceğine inanıyoruz hepimiz Ayaz bebeğimiz sapasağlam çıkacak oradan utandıracak onları sen sakın inancını kaybetme umudunu asla yitirme herşey yoluna girecek

merhaba herkese,
egomego, ben de mart 2013 annesiyim, sadece Ayaz bebekten haber almak için her gün burayı da kontrol ediyorum.
Rabbim şifasını versin, tez zamanda iyileşsin inşallah. benim de dualarımda Ayaz bebek. Allah dualarımızı kabul eder, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

cnm hep aklimizda dualarimizdasin. sen doktorlara bakma ablamin ogluna uc gunlukken olur dediler sukur uc yasinda sapasaglam.
Rabbim bilir ne kadar yasayacagimizi. Ayazim iyilesecek cani gonulden inaniyoruz hepimiz

egemego gaybı sadece Allah bilir gün doğmadan neler doğar ayaz paşa sağlığını kavuşur .
ben duanın başında sonunda üç kez okudum canım Rabbim hepimizin duasını kabuletsin .yasinide okursam ya da okutursam burdan yazarım.Rabbim ayazımızı korusun.

Tatlim Allah yar ve yardimciniz olsun, Ayaz bebek kalici sifa bulsun inşallah
Ben de Ayaz bebek icin 6 yasin okuttum Allah kabul etsin inşallah..

Ellerine sağlık tatlim dunden beri benim de aklimdaydi misafirden girip geçmişi toplayacak vaktim olmadı

Topluca egomegoya ulastiririz kızcağız başka turlu takip edemezdi burayi, Allah razi olsun arkadaşım

Egomego canım aklim hep sende ayazimiz tez vakitte sifasini bulacak inşallah dualarim sizinle sen icini ferah tut guclu ol canim...

Benim kizim gunde 4-5 saat uyanik geri zaman hep uyuyor geceleride masallah saat 20 gibi yatip sabah 8 uyuyor tabi gece 2-3 defa kalkip mamasini icip devam uyuyor hemen..fakat ev kalaba olunca cok huysuz hep agliyor!! Yanliz kalinca cok sakin..
maşallah maşallah, bende öle istiyorum işte:)

Hep dua ediyorum hep aklmdasınız inşaallah allah tez zamanda şifalar versin. ben de kendi çapımda araştırdım eminim doktorlar herşeyine bakıyorlardır ama benim sorduğum kadarıyla soğuk havale diye birşey olabilirmiş. kendi doktoruma sordum gittiğim hastanenin yenidoğan yoğun bakımı oldukça yoğun çünkü. hiç böyle birşey gördünüz mü neden olabilir falan diye. 1 yıl önce kardiyologun bebeği doğmuş nerdeyse 8 ay yoğun bakımda kalmış mideden beslenmiş hep ne olduğunu hala bulamamışlar ama bebek toparlamış yavaş yavaş şimdi iyiymiş. allahtan umut kesilmez nasıl böyle konuşabiliyor doktorlar anlamıyorum.

Canım benim kızlarım normal kiloda doğdular 3,5 ve 3,6.oglum 4.400 doğmuştu ilk haftada 5.750 oldu.bırak hastane çıkışını hic tulum zibin kanguru...hayaldi hep.simdi kızlarımda gayet iyi ve idealler.keske oğlumda öyle doğsaydı.
((( ((( ben tahmin etmiştim .
Maşallah subhanallah.Bende kesin olmamakla beraber öyle biliyorum ne kadar cok emerse o kadar kaka yapıyor ve yarıyor ... Çınar anca toparlanır bin kisinin gozu gördü .insallah mamaya başlamaz sen varken faydalanır Emer iyice.

Nazara felak ve nas sürelerini esın okuyabilir .hemde bizzat kendin söyle bence gözümden esirgiyorum lütfen kem gözüne sahip cık diye
Dogumdasim...
Bizim göbek 10 gunlukken düştü Dr kotu düşmüş dedi cok üzüldüm hafif kabuk vardı oda kendiliğinden düştü gitti kan değilde hafif bir sızıntı çıkmıştı ama birsey olmaz dedi.kan varsa ihmal etme çünkü iğne yapıyorlar.Kontrol 5. Gün ve tam bir aylık olunca bizimki.
:)
Maşallah subhanallah.gece iki uç keZ uyanıyor demek...cok yaramaz bu kiZlar.
benim çocuklarımda gelen olunca ve bir yere gidince hasta olur kusarlar ishal bilmem ne...

Son düzenleme:
Amanamazon,karçiçeği ve göremediğim doğum yapan anneler bebekleriniz hayırlı sağlıklı olsun inşallah..
Nisan annelerinin en tembeli ben oldum galiba bir ben kaldım doğuramayan.hergün 2 3 saat yürüyorum evdede hareket ediyorum ama anasının tembel danası inatla gelmiyo

Suyum geldiğinde anlamama ihtimalim varmı?? ya da su geldiğini nasıl anlarım??
Bebeğin susuz kalmasından korkuyorum en son doktor suyu için idare eder demişti hep aklıma takılıyo küçücük bir ıslaklık bile olsa su mu acaba diye saatlerce düşünüyorum.lütfen yardım edin

Bugun 6. gunumuz bizimde uykusuz gecelerimiz basladi, ilk gunler yataga koydugum gibi uyurdu simdi salliyorum bi guzel yatagina koyuyorum yarim saate geri kalkiyor, cok irkiliyor uykusunda biide emzigi dustumu hemen uyaniyor. Hem kucaga hem emzige cok kotu alistirdik sanirim. Etrafi tanimaya basladikca daha az uyuyacak gibi

Ilk uc gun sutum gelmedi dogru duzgun, mama verdirdiler, sonra gelmeye basladi bigun iyi emdi ikinci gun tutmadi cok huysuzlandi, simdi gogus ucuyla emziriyorum anca, yeterki emsin de napalim, ama doyuyor mu anlamiyorum hep agzi aranir gibi oluyor, 2 saatte bir 20 dk az mi ki??

kirki cikinca az daha duzene girer dedigim melek oglum sapitti. gece 12 ye kadar uyumdi agladi durdu. artik ben deliriyorum derken kucagimda uyumus kalmisiz. iki gecenin uykusuzlugu butun gunun yorgunlugu ile nasil ayakta durabiliyorum kendim bile hayret ediyorum. su gaza care bulsam dunyanin en buyuk icadini yapmis gibi sevinecegim

Canım doymuyordur ondan aranıyordur.. Bende mememi alsın diye inat ettim geceleri mama vermeme rağmen gündüzleri vırıkladı durdu yavrum o hafta kilo almamış dr um kızdı bebek güçsüz kalmış memeni ondan tutamamış diye.. Bu hafta 29 şer dk emzirip üstüne mama veriyorum çok şükür toparladı.. Dr unuza sor devamlı meme arar pozisyonda emzirmeye alınca da kucağında iki çekip uyuyorsa ek mama ver benim gibi aç bırakma yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…