cnm 5 gunlukken ve bir aylikken gittik cocuk doktorumuz oyle demisti bize.Selam kızlar kızım 15 günlük oldu kızımla hayat güzel gidiyor ama geceleri kalkmak çok zor oluyor bugünler iyi ama izin bitip işe başlayınca nasıl olacak onun tasasini düşünüyorum neyse size sormak istediğim birsey var kızım doğduktan sonra çocuk doktoru muayene etti ama daha sonra ne zaman gitmek gerekir bilmiyorum bu konuda yardımcı olur musunuz ayrıca şunu da sormak isterim kızımın göbek bağı dogduktan 5 gün sonra kurudu çıktı ama dün aksam o deliğin olduğu yerde kan vardı 10 gün sonra neden böyle kan oldu anlamadım böyle birşey olan varmı pazartesi doktora gidicez ama aklıma takıldı korktum
ya deneyimli annelerede bişe sorucam
şimdi bebişler küçük diye zırt pırt uyanıyolar demi
ne zaman şöle 3-4 saat aralıksız uyurlar??
canım benim ayaz için duamın başında ve sonunda 3 er defa okudum Allah kabul etsin inşallah.amin.Ya Şafi Ya Allah...Canlarim oglum ayni gelisme yok hatta kötüye gittigini soyluyorlar bir anneye nede kolay soyluyorlar yavrun ölür diyorlar hic mi acimiyorlar yasasa yarim yasar diyorlar yarali anneyi resmen yasarken öldürüyorlar ama kilo almis yavrum hortumla mideye anne sutu veriyorlar sindiriyormus kuzum mutlu oldum ama hala hareketsiz reflexsiz yatiyor yavrum cok canim yaniyor odası hemen odamin karsisi herseyi hazir serili odaya mecbur giriyorum her girdigim de ölüyorum bugun bir dua soylediler sifa salavati imis dua ederken 3 duanin basinda 3 sonunda cani yurekten konsantre bir sekilde inanarak okursan insallah Rabbim kabul edip sifa veriyormus sizden ricam Ayazim icin bu dua yi da okur musunuz biliyorum surekli dua ediyorsunuz sizleri cok seviyorum
Sifa salavati
Allahumme salli ala seyyidina muhammedin tibbil kulubi ve devaiha ve afiyetil ebdani ve sifaiha ve nuril ebsari ve diyaiha ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.
Simdiden Rabbim kabul eyle
Hepinizi cok seviyorum teyzeleri cok tesekkurler
Canlarim oglum ayni gelisme yok hatta kötüye gittigini soyluyorlar bir anneye nede kolay soyluyorlar yavrun ölür diyorlar hic mi acimiyorlar yasasa yarim yasar diyorlar yarali anneyi resmen yasarken öldürüyorlar ama kilo almis yavrum hortumla mideye anne sutu veriyorlar sindiriyormus kuzum mutlu oldum ama hala hareketsiz reflexsiz yatiyor yavrum cok canim yaniyor odası hemen odamin karsisi herseyi hazir serili odaya mecbur giriyorum her girdigim de ölüyorum bugun bir dua soylediler sifa salavati imis dua ederken 3 duanin basinda 3 sonunda cani yurekten konsantre bir sekilde inanarak okursan insallah Rabbim kabul edip sifa veriyormus sizden ricam Ayazim icin bu dua yi da okur musunuz biliyorum surekli dua ediyorsunuz sizleri cok seviyorum
Sifa salavati
Allahumme salli ala seyyidina muhammedin tibbil kulubi ve devaiha ve afiyetil ebdani ve sifaiha ve nuril ebsari ve diyaiha ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.
ÖNEMLİ
bide kızlar egomego için yasinler okunmuş Allah kabul etsin,
şöle bi toparlayıp liste yaptım nacizane:)
okurum diyenleri yazmadım bilemedim okuyabildilermi
okudum diyenleri aldım listeye
böle olursa onun için daha kolay olur
toplayıp bi defada göndeririz
bende söledim bikaç kişiye, haber vericekler sonucu
AYAZ BEBEK İÇİN OKUNAN YASİNLER
görkemre ........ 1
dertsiz ............66
ersnil ...............1
mezopotamya...3
ildauni...............1
peyhh ...............2
denissahh.........1
ycl2012.............2
Laterne..............6
maşallah maşallah, bende öle istiyorum işte:)Benim kizim gunde 4-5 saat uyanik geri zaman hep uyuyor geceleride masallah saat 20 gibi yatip sabah 8 uyuyor tabi gece 2-3 defa kalkip mamasini icip devam uyuyor hemen..fakat ev kalaba olunca cok huysuz hep agliyor!! Yanliz kalinca cok sakin..
Canlarim oglum ayni gelisme yok hatta kötüye gittigini soyluyorlar bir anneye nede kolay soyluyorlar yavrun ölür diyorlar hic mi acimiyorlar yasasa yarim yasar diyorlar yarali anneyi resmen yasarken öldürüyorlar ama kilo almis yavrum hortumla mideye anne sutu veriyorlar sindiriyormus kuzum mutlu oldum ama hala hareketsiz reflexsiz yatiyor yavrum cok canim yaniyor odası hemen odamin karsisi herseyi hazir serili odaya mecbur giriyorum her girdigim de ölüyorum bugun bir dua soylediler sifa salavati imis dua ederken 3 duanin basinda 3 sonunda cani yurekten konsantre bir sekilde inanarak okursan insallah Rabbim kabul edip sifa veriyormus sizden ricam Ayazim icin bu dua yi da okur musunuz biliyorum surekli dua ediyorsunuz sizleri cok seviyorum
Sifa salavati
Canım benim kızlarım normal kiloda doğdular 3,5 ve 3,6.oglum 4.400 doğmuştu ilk haftada 5.750 oldu.bırak hastane çıkışını hic tulum zibin kanguru...hayaldi hep.simdi kızlarımda gayet iyi ve idealler.keske oğlumda öyle doğsaydı.canım üzülme inş istediğin gibi tombiş tombiş olur merak etme.ama tombişleştikçe kıyafetleri kısaldı daraldı :)) o değilde 4 kilo doğan bebek annelerine sesleniyorum bebişleriniz ne alemde? hastane çıkışlarına nasıl sığdı bebekleriniz?? şuan kaç kg?
Biz 12 nisanda 4125g dogduk 3 gun sonra 3650g a dusmustu. Atesi 38.5 idi sariligi sinirin ustundeydi ve kristallenme vardi idrarda. Dr her emzirmeden sonra 20 ml mama ve kusana kadar su ver dedi verdik ertesi gun tekrar gittigimizde 130 gr almisti. Bir gun daha mama verdik sonra kestik sadece sute devam ediyoruz. Bu pazartesi tekrar gittik hic kilo almamisti, dr 2 mayisa kadar 300 gr almazsa mama takviyesine baslicaz dedi. Bakalim kilomuz kac cikacak?En son 3850g dik.
Maşallah subhanallah.Bende kesin olmamakla beraber öyle biliyorum ne kadar cok emerse o kadar kaka yapıyor ve yarıyor ... Çınar anca toparlanır bin kisinin gozu gördü .insallah mamaya başlamaz sen varken faydalanır Emer iyice.BeniM sutum de yaramiyor sanirim cok uzuluyorum. Gunde 6-7 kez kaka yapiyoruz dr ilgisi yok dedi ama bence ilgisi var sonucta vucuttan cikiyor gram gram. 24 saatte sadece 40-50 ml ekstra sut sagabiliyorum gogsum sabah cok sisiyor aciyor diye sagiyorum.
Nazara felak ve nas sürelerini esın okuyabilir .hemde bizzat kendin söyle bence gözümden esirgiyorum lütfen kem gözüne sahip cık diyeya benim kızım hemen göze geliyor hangi duaları okuyabilirim anneler. eltim saolsun ben banyosunu yaptıramıyorum malesef o gelip bize beraber yaptırıyoruz sürekli bu çocuk çok diri eli ayağı kemikleri iyi diyip duruyor ki kızım çok kilolu bebek değil ve sürekli yediğini kusuyor yani yediği gidiyor. kendininde maşallah 11 aylık tosun gibi oğlu var ben bir gün ağzımı açıpta senin oğlunda maşallah iri bi bebek demedim orasını burasını incelemedim masumca severim o kadar. bu benim kızımı benden çok inceliyo gelişimini takip ediyor.ananın babanın bile gözü değiyor bunun nasıl değmesin
Dogumdasim...Selam kızlar kızım 15 günlük oldu kızımla hayat güzel gidiyor ama geceleri kalkmak çok zor oluyor bugünler iyi ama izin bitip işe başlayınca nasıl olacak onun tasasini düşünüyorum neyse size sormak istediğim birsey var kızım doğduktan sonra çocuk doktoru muayene etti ama daha sonra ne zaman gitmek gerekir bilmiyorum bu konuda yardımcı olur musunuz ayrıca şunu da sormak isterim kızımın göbek bağı dogduktan 5 gün sonra kurudu çıktı ama dün aksam o deliğin olduğu yerde kan vardı 10 gün sonra neden böyle kan oldu anlamadım böyle birşey olan varmı pazartesi doktora gidicez ama aklıma takıldı korktum
:)Benim kizim gunde 4-5 saat uyanik geri zaman hep uyuyor geceleride masallah saat 20 gibi yatip sabah 8 uyuyor tabi gece 2-3 defa kalkip mamasini icip devam uyuyor hemen..fakat ev kalaba olunca cok huysuz hep agliyor!! Yanliz kalinca cok sakin..
Bugun 6. gunumuz bizimde uykusuz gecelerimiz basladi, ilk gunler yataga koydugum gibi uyurdu simdi salliyorum bi guzel yatagina koyuyorum yarim saate geri kalkiyor, cok irkiliyor uykusunda biide emzigi dustumu hemen uyaniyor. Hem kucaga hem emzige cok kotu alistirdik sanirim. Etrafi tanimaya basladikca daha az uyuyacak gibi
Ilk uc gun sutum gelmedi dogru duzgun, mama verdirdiler, sonra gelmeye basladi bigun iyi emdi ikinci gun tutmadi cok huysuzlandi, simdi gogus ucuyla emziriyorum anca, yeterki emsin de napalim, ama doyuyor mu anlamiyorum hep agzi aranir gibi oluyor, 2 saatte bir 20 dk az mi ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?