2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar kızlar gelem mi yanagızdan öpem mi :) bir kilom daha gitmiş, ahey ahey ahey!!!!!
22 kilo aldım hamilelikte ama 49 kiloydum çok zayıftım o yüzden o kiloya inmek istemem ama bugün itibariyle 15 kilo gitti 3 ya da 4 kilo gitsin daha vermicem. Ama göbek bende de trabzon ekmeği kıvamında sezeryan yüzünden herhalde normal doğumda bu kadar göbek kalmıyordur herhalde.

Benim kuzukum da 3,750 doğdu şuan 8,5 kilo (maşallah) sadece anne sütü. Bebeğe kilo aldırmak isteyen annelere önerim protein ağırlıklı beslenip karbonhidratı azaltmak ben bu yöntemle kilo veriyorum kuzukum da kilo alıyo.

Bizimkinin gece uykusu tam düzelmedi deliksiz 6-7 saat uyuyan bebek 3 saat sonra uyanıp emmek istiyor ve ondan sonra her 1 yada 1.5 saate bir kalkıyor. Bakalım çare bulmak lazım bu duruma

Bir arkadaş verdi kefir mayası kapalı bir kapta 2-3 aydır duruyor hiç bozulma olmadı şimdi ben onu mayalasam tutar mı acaba? Bir de nasıl mayalanıyor kutu süt kullansak da olur mu ki?

Bir arkadaş verdi kefir mayası kapalı bir kapta 2-3 aydır duruyor hiç bozulma olmadı şimdi ben onu mayalasam tutar mı acaba? Bir de nasıl mayalanıyor kutu süt kullansak da olur mu ki?

Canım,eğer aktif olarak mayayı kullanmazsan ve buzlukta da tutmazsan bozuluyor diye biliyorum.Bozulduğunu görüntüsünden de anlayamıyoruz. Ama emin değilim belki de boozulmamıştır. Okadar çok kişiye dağıttımki şuan fazladan yok olsa yollardım sana da mutlaka. Kutu sütten de oluyor ben sokak sütçüsünden alıyorum ama ondan da olur bir bakalım belki bozulmamıştır

Kafayi yicem bebegim emmek istemiyor bugun dogru durus emmedi yuzu ufaliyo sanki ya ne yapmam lazim emzirecegim zaman kafasini ceviriyo

Benim kızım 2.aydan bu yana emmiyor. Bağırıp, çağırıp- kendini atıyor. Sadece geceleri, o da uyku halindeyse 5-10 dk emiyor. İlk başlarda emzik ya da biberon veriyordum. Onları emmeye başladığında hemen çekip, memeyi veriyordum. Çok akıllılar tabi. 2-3 kez kandırdım. Sonrasında mümkün değil. Ayakta emizrmeyi denedim. Yatarken emzirmeyi denedim. Gündüz uyku arasında emzirmeyi denedim. Karanlık oda da denedim. Hiç biri işe yaramadı ne yazık ki. Çocuğu aç bırakacağıma, sağıp veriyorum...

Bu arada bir çok nedeni varmış. Regl olmuş olabilirsin, farklı bir şey yemiş olabilirsin, parfümünü değiştirmiş olabilirsin, bebeğin büyüme atağı geçiriyor olabilir, bebeğinin reflüsü olabilir ( benim başıma gelen ) ...

Umarım geçici bir durumdur. Sen moralini yüksek tut. Pes etme. Aksi çok zor. Sağıp, verdiğinde hem süt azalıyor. Hem de senin pertin çıkıyor. Gelişmelerden haberdar edersin.

Kafayi yicem bebegim emmek istemiyor bugun dogru durus emmedi yuzu ufaliyo sanki ya ne yapmam lazim emzirecegim zaman kafasini ceviriyo
canım bebeğin doğum tarihi ne benim kızım nisan başında doğdu ve 15-20 gün önce bunu aynen yaşadım.
dikkati hep başka taraftaydı büyüme atağına bağladım ben sonra azala azala geçti.benim bebeğim herşeyi memede yapan bir bebekken bunu yaşadık düşüna rtık.sabırlı ol oyunla ilgiyle dikkatini çek gözleri hep sende olsun o zaman memede kalır .ben öyle yaptım geçti hala sessiz ortam olmalı emmesi için yoksa dikkati başka yere kayıyor hep

Sagolun arkadaslar desteginiz icin dediklerinizin cogunu yapiyorum amaistahi bayagi azaldi 3hafta oncesine kadar hersey normaldi kilo alimi iyiydi ama bu ay 450 gr almis 15 nisan dogdu 4 kg Pazartesi tartildi 6.6 ydi pureye basladim ogleden sonrada meyve puresi veriyorum 2,3 kasik yiyip birakiyo dr az kilo aldigini soyledi 1 sonra yine gidicem bakalim kac gr almis saglikli olmasi onemli ama ama istahsiz olusu beni cok uzuyo hepimizin evlatlarini Allahim bizlere bagislasin

Oglum 12 nisan dogumlu bu ay 380 gr almasina ragmen doktor 1 ay daha ugrasalim en azindan dedi ek gidaya baslatmadi ama biz cok sehir disina ciktik dedim ona bagladi birde genel durumu iyi 3440 dogdu 7400 su an boyuda 69 cm regl olunca benimde sutum az oluyor

Kizlarr oğluşumu sünnet ettirdik dün..cok guzel atlattik..hic korktuğum gibi olmadı..erkek oldu paşam..

canım onlar yeni açtıkları sayfadalar haberin yok senin sanırım..büyüdüm büyüdüm ben de anne oldum grubun ismi..

Ama nedennnn, artık bizi beğenmiyolar mı kiiii..

Geçmiş olsun canım ya,atlatırsiniz inşallah. ..

Benim kıza cok benziyor..aynilarıni bizde yapiyoruz 3 aydan bu yana..fildir fildır dönüyor. .bırakmıyorum yalnız..uyurken bile dönüyor. .buda fena olacak belli..:)

Neye bagliolarak söyledi adet görwceğini merak ettim. .

Zor canim yaa..ama sakin olmaya çalış yine de
.

Gule gule kullanın. .

hayırlı olsun güle güle giysin çok şekerler :)

maşallah hayırlı olsun erkek olmuş artık :)

hayırlı olsun erkek olmuş kuzucuk kolayca atlatmışsınız ne güzel

geçmiş olsun canım, hayırlı olsun ne güzel atlatmışsınız.maşallah

bende bunu deniyorum 2 gündür. ama hapını almıyorum. pakmaya nın toz mayasını akşam bir bardak sütte biraz katıp içiyorum.bakalım faydası olacak mı.kilo yapmaz inşallah. yapar mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…