Çoook güzelller. Sağlıklı,mutlu ve huzurlu günleri olsun inşallah :)
çok tatlı güle güle giydir kızınaKizimda yemek gorunce agzini aciyor hemen..uyutup yiyoruz cunki kendimi suclu hissediorum..sadece inek urunlerine dikkat ilerde alerji yapiormus.1yasina kadar yasak sut, jogurt fln
Ben hem kendi oğlumu hem komşunun bebeğini emziriyorum.Çok şükür sütüm iyi durumda. Bunu kefir e bağlıyorum çünkü kefirin içinde de maya var.Hem de en doğal maya. Fazla fazla süt yaptı bana.Ama ben hamılelıkten önce de içiyordum. Sütüm az diyen kızlar moralinizi yüksek tutun en önemli şey bu.Sütüm artacak yavrumu fazla fazla doyuracak diye gerçekten inanın. Milletın laflarına kulaklarınızı tıkayın. Çocuğumuzun tosun tosun olmasına gerek yok sağlıklı olsun yeter. Kefiri de deneyin derim ben. Ben evde kendim mayalıyorum ama marketlerde de satılıyor. Marka ismi vermek sorun değilse adını söyleyebilirim doğala en yakın markaları.
Anladim cnm allah razi olsun senden hasta bir bebege yardimci oldun...bu cok gzl birsey
ne kadar güzel..bu yaptığın çok yüce bi davranış bence..
Bir arkadaş verdi kefir mayası kapalı bir kapta 2-3 aydır duruyor hiç bozulma olmadı şimdi ben onu mayalasam tutar mı acaba? Bir de nasıl mayalanıyor kutu süt kullansak da olur mu ki?
Kafayi yicem bebegim emmek istemiyor bugun dogru durus emmedi yuzu ufaliyo sanki ya ne yapmam lazim emzirecegim zaman kafasini ceviriyo
Kafayi yicem bebegim emmek istemiyor bugun dogru durus emmedi yuzu ufaliyo sanki ya ne yapmam lazim emzirecegim zaman kafasini ceviriyo
canım bebeğin doğum tarihi ne benim kızım nisan başında doğdu ve 15-20 gün önce bunu aynen yaşadım.Kafayi yicem bebegim emmek istemiyor bugun dogru durus emmedi yuzu ufaliyo sanki ya ne yapmam lazim emzirecegim zaman kafasini ceviriyo
Sagolun arkadaslar desteginiz icin dediklerinizin cogunu yapiyorum amaistahi bayagi azaldi 3hafta oncesine kadar hersey normaldi kilo alimi iyiydi ama bu ay 450 gr almis 15 nisan dogdu 4 kg Pazartesi tartildi 6.6 ydi pureye basladim ogleden sonrada meyve puresi veriyorum 2,3 kasik yiyip birakiyo dr az kilo aldigini soyledi 1 sonra yine gidicem bakalim kac gr almis saglikli olmasi onemli ama ama istahsiz olusu beni cok uzuyo hepimizin evlatlarini Allahim bizlere bagislasin
canım onlar yeni açtıkları sayfadalar haberin yok senin sanırım..büyüdüm büyüdüm ben de anne oldum grubun ismi..
biz yine iyi değiliz canım. sürekli ağlıyor, emmek istemiyor.pazar vardı bugün pazara gidelim diye evden çıktık, ilk defa yalnız bir yere gidelim dedim daha apartmanın bahçesinden çıkmadan geri döndük.ağlamaktan helak oldu yavrum. antibiyotik işe yaramış gibiydi. ağrısı mı var yoksa başka bişey mi anlamıyorum çok üzülüyorum canım.
canım benim bebişte 2,5 aylıkken dönmeye başladı.bizimkide kucaktayken sürekli bisiklet sürüyormuş koşuyormuş gibi bacakları hep hareketli..merak ettim bebeğin ayda kaç gr alıyor.bizimki 3 aylık kontrolde 700 almıştı bu ayda en fazla 500 alır gibi..ben hareketine bağlıyorum bu az artışı çünkü ilk iki ay 1 kilonun üzerinde almıştı..anne sütü alıyor sadece..o yüzden senin bebişin kilo artışını merak ettim
Günaydın.Bugün 4. ayımız bitti.Doktor kontrolümüz ve aşımız var.Dün geçe oğlum çok ağladıi bir huzursuzluğu vardı ama anlayamadım.Yatağında kendi kendine dönüp yüzüstü yatıyor bazen.Kafasını bir yerlere gömüp uyumayı seviyor.:)Bugün ürolojiye de gideceğiz.Sünnet için muayene olacağız bakalım doktor ne diyecek...Ve bugün sabah kanamam oldu:)Tam 4. ayın bittiği gün.Doktorum da 4 ay sonra olur demişti.Nokta atışı yapmış maşallah:)Herkese mutlu günleeer...
bende dün akşam adet oldum, cuma günü tam 4 aylık oldu,
aşırı gergin ve sinirliydim bikaç gündür sanırım ondan,
sabah yine çıldırmaya az kalmıştı,
herşeyi bırakıp kaçasım varr
doğumdan sonra ilk adetim, sütüm azaldı, bundan dolayı mı acaba?
benim kızım ramazandan beri çok fena değişti yaa,
ramazan boyunca benim uyku düzenim bozulmuştu
bayramdan beri de kızım ki öye, uyutmak da zorlanıyorum,
bağırmaya başlıyo uykusu gelince yırtınana kadar ağlıyo bağırıyo 'beni uyut' diye,
sinirlerim bozuluyo, sabah o ağladı ben ağladım,
yetemiyorum ben beceremiyorum galiba,
ağladı ağladı bağırdı omzumda uyuya kaldı sonra,
uyansın istemiyorum offfffff, aynı süreç yine başlıycak
Gule gule kullanın. .
hayırlı olsun güle güle giysin çok şekerler :)
Kizlarr oğluşumu sünnet ettirdik dün..cok guzel atlattik..hic korktuğum gibi olmadı..erkek oldu paşam..
Ama nedennnn, artık bizi beğenmiyolar mı kiiii..
Geçmiş olsun canım ya,atlatırsiniz inşallah. ..
Benim kıza cok benziyor..aynilarıni bizde yapiyoruz 3 aydan bu yana..fildir fildır dönüyor. .bırakmıyorum yalnız..uyurken bile dönüyor. .buda fena olacak belli..:)
Neye bagliolarak söyledi adet görwceğini merak ettim. .
Zor canim yaa..ama sakin olmaya çalış yine de
.
Gule gule kullanın. .
hayırlı olsun erkek olmuş kuzucuk kolayca atlatmışsınız ne güzelkizlarr oğluşumu sünnet ettirdik dün..cok guzel atlattik..hic korktuğum gibi olmadı..erkek oldu paşam..
Benim kıza cok benziyor..aynilarıni bizde yapiyoruz 3 aydan bu yana..fildir fildır dönüyor. .bırakmıyorum yalnız..uyurken bile dönüyor. .buda fena olacak belli..:)
neye bagliolarak söyledi adet görwceğini merak ettim. .
.
Gule gule kullanın. .
Kizlarr oğluşumu sünnet ettirdik dün..cok guzel atlattik..hic korktuğum gibi olmadı..erkek oldu paşam..
Neye bagliolarak söyledi adet görwceğini merak ettim. .
.
Gule gule kullanın. .
Sabah kızımı ağlarken bırakıp işe gelmek çok zor oldu aklım orda şuan
Bira mayasının hapını kullanıyorum ben doğum yaptığımdan bu yana. Kilo almadım; ama fazla kilolarımı veremiyorum. Hap bir işe yarıyor mu diye soracak olursanız, zannetmiyorum. 2 saatte bir sağıyorum ve 30-40 gr süt çıkıyor.
Su içip, morali yüksek tutmak ve pes etmemek gerekli sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?