selam kızlar...benim oğlum doğuştan hidroselli doğdu. yani testislerinde su var. testisleri olması gerektiğinden biraz daha büyük. 10 erkek bebekten biri hidroselli doğar dedi doktor. korkacak bir şey yok. 6. ayına kadar kendiliğinden vucut bu sıvıyı atar dedi. bende internette falan araştırdım. hidroselli doğan bebeklerin yüzde 95 inin kendiliğinden 1 yaşına kadar falan testisleri normale dönüyormuş. benim oğlum bugün 5. ayını bitirdi. testislerinde hiç bir inme yok. doktor büyük ihtimal ameliyat olur dedi. şimdiye kadar biraz bari inmesi gerekirdi. bu hiç inmemiş enteresan dedi. öğle işte. moralim çok bozuk.
Geçmiş olsun.Sanırım kolay atlatılabiliyor.Benim eşimin yeğeni de ameliyat oldu 3 yaşındayken.Benim de oğlumun karnımdayken böbreklerinde genişleme vardı.hala kapanmadı.Doktorlar çok önemli değil diyorlar sınırdaymış.Ne olacak bilmiyorum.
Kac gundur es durumu tayinlerini bekliyodum ama malesef olmadikoye gidis gelise devam. Tek tesellim subata kadar calismayacak olmam. Cok uzuldum. Hayirlisi. Bu uzuntunun ustune de grip oldum yatiyorum. İnsallah kizima gecmez.
benim bebeğim 8 nisan doğumlu. Ve seminerin 1.haftası bakıcıyla evde duracağım,2.hafta gitmeyi düşünüyorum.maalesef ücretsiz izin alamıyorum kredi durumları nedeniyle.İşin kötü yanı gittiğim köy 50 km.bu nedenle süt iznimi de kullanamayacağım.
Kizlar kizim gunde 5 defa mama iciyor 180ml bakin onceleri beslenme saatimiz soyleydi
Sabah 5 sonra 9, 13, 17 ve20 sonra uyku ama birkacgundur sabah 9da kalkiyor ilk mama ozaman iciyor sonra 12, 15, 17, 20 yani yine ayni miktar ama aralari cok kisa acaba yarin sabah 9 210ml verip sonra 12, 16, 20 versem 180ml yani 4 defa.. sadece sabah daha fazla okurmuki?
Kızın kaç aylık canım merak ettim *benim kız 4 aylık beslenme aralıkları hiçbir zaman 3 saati geçmez dolu dolu sütüm var ama sıpacık 3 saatte acıkır tek öğünde en fazla 120 ml içebiliyor merakımdan bazen sağıp ta veriyorum bence beslenme saatleri ve miktarı bebişlere bırakılmalı çünkü bazen iştahları açık oluyor bazen kapalı,hem zorlarsan terste tepebilir en iyisi ona bırak sennn ....Kizlar kizim gunde 5 defa mama iciyor 180ml bakin onceleri beslenme saatimiz soyleydi
Sabah 5 sonra 9, 13, 17 ve20 sonra uyku ama birkacgundur sabah 9da kalkiyor ilk mama ozaman iciyor sonra 12, 15, 17, 20 yani yine ayni miktar ama aralari cok kisa acaba yarin sabah 9 210ml verip sonra 12, 16, 20 versem 180ml yani 4 defa.. sadece sabah daha fazla okurmuki?
Canım bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama 4.aydan sonra anne sütünde bariz bir azalma oluyor mesela bende ilk aylarda sağdığımda 120 cc süt çıkardı üstelik emzirdikten sonra ama şimdi 80 cc zor çıkıyor ,4.ayını geçtiyse bebeğin devam mamaları var onlardan geceleri vermeyi dene belki karnı doyunca uyanmaz...haa bide şu var bebeklerin 4.aydan sonra hafızaları daha çok geliştiği için rüya görebiliyorlar korkulu rüya gördüğü için sık sık uyanıyordur belki....yada nazara gelmiştir bebişin bol bol nas felak oku caminizin hocası filan varsa götür bi okusun faydası olur belki...Ayyy ne güzel bizde yakında düşünüyoruz, lokal mi oldu canım?
Üç gündür uyku haram oldu tek gözümü açmadan yaşıyorum bu gece en az 10 kere kalkmıştır bizimki sütüm mü doyurmuyor nerde yanlış yapıyorum bilemedim.Bu çocuk böyle değildiakıl verin kızlar
Ahhh haftaya bwnde başliycam..Sabah kızımı ağlarken bırakıp işe gelmek çok zor oldu aklım orda şuan
Ayyy ne güzel bizde yakında düşünüyoruz, lokal mi oldu canım?
Üç gündür uyku haram oldu tek gözümü açmadan yaşıyorum bu gece en az 10 kere kalkmıştır bizimki sütüm mü doyurmuyor nerde yanlış yapıyorum bilemedim.Bu çocuk böyle değildiakıl verin kızlar
canim cok cok gecmis olsun...selam kızlar...benim oğlum doğuştan hidroselli doğdu. yani testislerinde su var. testisleri olması gerektiğinden biraz daha büyük. 10 erkek bebekten biri hidroselli doğar dedi doktor. korkacak bir şey yok. 6. ayına kadar kendiliğinden vucut bu sıvıyı atar dedi. bende internette falan araştırdım. hidroselli doğan bebeklerin yüzde 95 inin kendiliğinden 1 yaşına kadar falan testisleri normale dönüyormuş. benim oğlum bugün 5. ayını bitirdi. testislerinde hiç bir inme yok. doktor büyük ihtimal ameliyat olur dedi. şimdiye kadar biraz bari inmesi gerekirdi. bu hiç inmemiş enteresan dedi. öğle işte. moralim çok bozuk.
Sütün geri gelmesi için birşey yaptınız mı? Benim de oldukça azaldı ve kızım 2 aydır emmeyi reddediyor. Her yolu denedim; ama başarı sağlayamadım. Sağarak veriyorum; fakat çok az geliyor.
Kizlar kizim gunde 5 defa mama iciyor 180ml bakin onceleri beslenme saatimiz soyleydi
oranları çok fazla değilmi ? hiç mi emmiyor ki bu kadar çok veriyorsun anlamadım..
Onceki mesaji tekrar yolladim telefonun azizligi işte:)
canim cok cok gecmis olsun...
Bebeğim4242 o mama miktari cok değil mi ya..iciyorsa sorun yoktur sanırım. .mama olayini cok bilmiyorum...
Kızın kaç aylık canım merak ettim *benim kız 4 aylık beslenme aralıkları hiçbir zaman 3 saati geçmez dolu dolu sütüm var ama sıpacık 3 saatte acıkır tek öğünde en fazla 120 ml içebiliyor merakımdan bazen sağıp ta veriyorum bence beslenme saatleri ve miktarı bebişlere bırakılmalı çünkü bazen iştahları açık oluyor bazen kapalı,hem zorlarsan terste tepebilir en iyisi ona bırak sennn ....
Masallah ben emziriyorum ama zannetmemki bende bu kadar sut var acaba ondammidirkibebegim 4. Ayinda az kilo aldi
selam kızlar...benim oğlum doğuştan hidroselli doğdu. yani testislerinde su var. testisleri olması gerektiğinden biraz daha büyük. 10 erkek bebekten biri hidroselli doğar dedi doktor. korkacak bir şey yok. 6. ayına kadar kendiliğinden vucut bu sıvıyı atar dedi. bende internette falan araştırdım. hidroselli doğan bebeklerin yüzde 95 inin kendiliğinden 1 yaşına kadar falan testisleri normale dönüyormuş. benim oğlum bugün 5. ayını bitirdi. testislerinde hiç bir inme yok. doktor büyük ihtimal ameliyat olur dedi. şimdiye kadar biraz bari inmesi gerekirdi. bu hiç inmemiş enteresan dedi. öğle işte. moralim çok bozuk.
Kafayi yicem bebegim emmek istemiyor bugun dogru durus emmedi yuzu ufaliyo sanki ya ne yapmam lazim emzirecegim zaman kafasini ceviriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?