Kizlarr oğluşumu sünnet ettirdik dün..cok guzel atlattik..hic korktuğum gibi olmadı..erkek oldu
Gule gule kullanın. .
Süt annesi oldum.. Prematüre bebek biraz sorunlu doğdu..26. haftada 900 gram doğduDoktoru mutlaka anne sütü alması gerektiğini söyledi.Annesinin hiç sütü yok... Yani çocuklarımız süt kardeş oldu.
Herkese Merhaba;
Hamilelik sonrası kilolarınızdan kurtuldunuz mu? Ben 23 kilo almıştım ve hala 10 kg duruyor. Ne yapsam, ne etsem 1 gr bile veremiyorum. Üstelik benim yediklerimi başka biri yese zayıflar.
Emzirirken çok kilo vereceğimi söylemişti doktorum. Tık yok. Sizlerde durumlar nasıl?
Kafayi yicem bebegim emmek istemiyor bugun dogru durus emmedi yuzu ufaliyo sanki ya ne yapmam lazim emzirecegim zaman kafasini ceviriyo
inan benim de vermem gereken 15 kilo var. ama kendimle hiç ilgilenmeye vaktim yok. sürekli koştumaca içinde olduğumdan takmıyorum bile. adet oldunuz mu?ben henüz olmadım. ama adet görürsek daha kolay kilo verilirmiş.
2. ay da oldum. Hiç bir etkisi olmuyor. Sadece regl döneminde süt azalıyor
Herkeze good morning:) kizlar benim kizim gece hic ustunu orturmuyor bizim.burlar bayagi serinledi..gece soguk oluyor ustunu ortuyorum hoop hemen aciyor..uyku tulumu aldim ona katinca cikmak icin bagiriyor...gece corap giydiriyorum cikariyor..sizler ne yapiorsunuz?? Bazen usumesin diye yanima yatirip sariliyorum..
Senin gobek armutmus yine benimkisi trabzon ekmegi gibi; (
Benim kizim 4kg dogmustu suan kac bilmiyorum persembe kontrolumuz var
Kizlarr oğluşumu sünnet ettirdik dün..cok guzel atlattik..hic korktuğum gibi olmadı..erkek oldu paşam..
Ahhh haftaya bwnde başliycam..Sabah kızımı ağlarken bırakıp işe gelmek çok zor oldu aklım orda şuan
Ayyy ne güzel bizde yakında düşünüyoruz, lokal mi oldu canım?
Üç gündür uyku haram oldu tek gözümü açmadan yaşıyorum bu gece en az 10 kere kalkmıştır bizimki sütüm mü doyurmuyor nerde yanlış yapıyorum bilemedim.Bu çocuk böyle değildiakıl verin kızlar
selam kızlar...benim oğlum doğuştan hidroselli doğdu. yani testislerinde su var. testisleri olması gerektiğinden biraz daha büyük. 10 erkek bebekten biri hidroselli doğar dedi doktor. korkacak bir şey yok. 6. ayına kadar kendiliğinden vucut bu sıvıyı atar dedi. bende internette falan araştırdım. hidroselli doğan bebeklerin yüzde 95 inin kendiliğinden 1 yaşına kadar falan testisleri normale dönüyormuş. benim oğlum bugün 5. ayını bitirdi. testislerinde hiç bir inme yok. doktor büyük ihtimal ameliyat olur dedi. şimdiye kadar biraz bari inmesi gerekirdi. bu hiç inmemiş enteresan dedi. öğle işte. moralim çok bozuk.
Kac gundur es durumu tayinlerini bekliyodum ama malesef olmadikoye gidis gelise devam. Tek tesellim subata kadar calismayacak olmam. Cok uzuldum. Hayirlisi. Bu uzuntunun ustune de grip oldum yatiyorum. İnsallah kizima gecmez.
tebrik ederim seni. çok hoşuma gitti. o komşun da çok şanslıymış.hem senin gibi bir komşusu olduğu için. allah da sana bol süt basip etti.
iyiilik hep parayla olmaz tabi.nazar değmesin. tüh tüh..
memurl.ar nette bu nickli birini görünce acaba o mu demiştim.Be de kaç gündür bekliyordum ama olmadı benim de köye devam. Ve :2: 8 ay sonra okula gitmek,kuzuları bırakıp çok zor olacak
çok çok eskiden memurlar nete yazıyodum ama en son ne zaman girdim inan hatırlamıyorum canım. bahsettiğin kişi bu sıralar yazıyosa başkasıdır :) senin de tayinin olmamış. ikimiz için de sağlık olsun diyelim. ben az da olsa umutluydum ama.
bebeğin ne kadarlık oldu? ben şubata kadar ücretsiz izin alıyorum.
Canım,eğer aktif olarak mayayı kullanmazsan ve buzlukta da tutmazsan bozuluyor diye biliyorum.Bozulduğunu görüntüsünden de anlayamıyoruz. Ama emin değilim belki de boozulmamıştır. Okadar çok kişiye dağıttımki şuan fazladan yok olsa yollardım sana da mutlaka. Kutu sütten de oluyor ben sokak sütçüsünden alıyorum ama ondan da olur bir bakalım belki bozulmamıştır
Kac gundur es durumu tayinlerini bekliyodum ama malesef olmadikoye gidis gelise devam. Tek tesellim subata kadar calismayacak olmam. Cok uzuldum. Hayirlisi. Bu uzuntunun ustune de grip oldum yatiyorum. İnsallah kizima gecmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?