2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kizlarr oğluşumu sünnet ettirdik dün..cok guzel atlattik..hic korktuğum gibi olmadı..erkek oldu

Gule gule kullanın. .

Ayyy ne güzel bizde yakında düşünüyoruz, lokal mi oldu canım?

Üç gündür uyku haram oldu tek gözümü açmadan yaşıyorum bu gece en az 10 kere kalkmıştır bizimki sütüm mü doyurmuyor nerde yanlış yapıyorum bilemedim.Bu çocuk böyle değildi akıl verin kızlar

Süt annesi oldum.. Prematüre bebek biraz sorunlu doğdu..26. haftada 900 gram doğdu Doktoru mutlaka anne sütü alması gerektiğini söyledi.Annesinin hiç sütü yok... Yani çocuklarımız süt kardeş oldu.

tebrik ederim seni. çok hoşuma gitti. o komşun da çok şanslıymış.hem senin gibi bir komşusu olduğu için. allah da sana bol süt basip etti.
iyiilik hep parayla olmaz tabi.nazar değmesin. tüh tüh..

inan benim de vermem gereken 15 kilo var. ama kendimle hiç ilgilenmeye vaktim yok. sürekli koştumaca içinde olduğumdan takmıyorum bile. adet oldunuz mu?ben henüz olmadım. ama adet görürsek daha kolay kilo verilirmiş.

Kafayi yicem bebegim emmek istemiyor bugun dogru durus emmedi yuzu ufaliyo sanki ya ne yapmam lazim emzirecegim zaman kafasini ceviriyo

uykudayken veya uyanmak üzere iken emzir meye çalış .son bir kaç gündür benim oğlan da benim memeyi istemiyor. ben öyle çözüm buldum.

inan benim de vermem gereken 15 kilo var. ama kendimle hiç ilgilenmeye vaktim yok. sürekli koştumaca içinde olduğumdan takmıyorum bile. adet oldunuz mu?ben henüz olmadım. ama adet görürsek daha kolay kilo verilirmiş.

2. ay da oldum. Hiç bir etkisi olmuyor. Sadece regl döneminde süt azalıyor

Neye bagliolarak söyledi adet görwceğini merak ettim. .

tunanec
Kırkım çıktığında muayene olmaya gitmiştim 4 ay olmazsın 4 ay sonra olursun demişti.Ama kişiden kişiye değişir demişti tabi.Benim oğlum da cumartesi günü sünnet olacak.Zaten biraz tıkanma başlamış.Ben çok korkuyorum.Size geçmiş olsun ve hayırlı olsun.Umarım biz de kolay atlatırız.Genel anestezi ile mi oldu?

Son düzenleme:
Pazartesi günü kontrole gittik.Bu ay 575 gr almış oğlum.3 cm uzamış.Doktor vitamini değiştirdi.POLİVİT verdi bir de demire başladık.Günde 6 damla.Demiri kolay içiriyorum da vitamini geri çıkarıyor.şırıngayla denedim yine de yutmadı tükürdü resmen:)Aşı da oldu ama o gece hep ağladı 00.30 da uyudu.ağlamaktan yoruldu.Cumartesi günü de sünnetimiz var genel anestezi ile olacak.Yine keyfi kaçacak çok korkuyorum umarım kolay atlatırız.

benimkide üstünde örtü bırakmıyor, patikli pantolon giydiriyorum ben

Senin gobek armutmus yine benimkisi trabzon ekmegi gibi; (

Benim kizim 4kg dogmustu suan kac bilmiyorum persembe kontrolumuz var

çok yaşa sen....

Kizlarr oğluşumu sünnet ettirdik dün..cok guzel atlattik..hic korktuğum gibi olmadı..erkek oldu paşam..

geçmiş olsun canım

Kac gundur es durumu tayinlerini bekliyodum ama malesef olmadi koye gidis gelise devam. Tek tesellim subata kadar calismayacak olmam. Cok uzuldum. Hayirlisi. Bu uzuntunun ustune de grip oldum yatiyorum. İnsallah kizima gecmez.

Sabah kızımı ağlarken bırakıp işe gelmek çok zor oldu aklım orda şuan
Ahhh haftaya bwnde başliycam..(

Evet lokal..büyük ama benim oğlum. .8 yasinda oldu ..sünnetli doğmuştu o yuzdwn bu kadar bekledik..

Canim bir sıkıntısı olmasin doktoruna sor bi kere. .yoksa dis yüzünden de uykusuz kalıyor lar..benim kiz da vugun sabah ememedi doğru düzgün.öğlen bir başladı hala memede..değişik halleri oluyor hergun.hani bir cocuk var onceden tecrübeli olurum diyorsun ama öyle değil. .hwpsi farkli oluyor hut bakımından. ..

selam kızlar...benim oğlum doğuştan hidroselli doğdu. yani testislerinde su var. testisleri olması gerektiğinden biraz daha büyük. 10 erkek bebekten biri hidroselli doğar dedi doktor. korkacak bir şey yok. 6. ayına kadar kendiliğinden vucut bu sıvıyı atar dedi. bende internette falan araştırdım. hidroselli doğan bebeklerin yüzde 95 inin kendiliğinden 1 yaşına kadar falan testisleri normale dönüyormuş. benim oğlum bugün 5. ayını bitirdi. testislerinde hiç bir inme yok. doktor büyük ihtimal ameliyat olur dedi. şimdiye kadar biraz bari inmesi gerekirdi. bu hiç inmemiş enteresan dedi. öğle işte. moralim çok bozuk.

Geçmiş olsun.Sanırım kolay atlatılabiliyor.Benim eşimin yeğeni de ameliyat oldu 3 yaşındayken.Benim de oğlumun karnımdayken böbreklerinde genişleme vardı.hala kapanmadı.Doktorlar çok önemli değil diyorlar sınırdaymış.Ne olacak bilmiyorum.

Kac gundur es durumu tayinlerini bekliyodum ama malesef olmadi koye gidis gelise devam. Tek tesellim subata kadar calismayacak olmam. Cok uzuldum. Hayirlisi. Bu uzuntunun ustune de grip oldum yatiyorum. İnsallah kizima gecmez.

memurl.ar nette bu nickli birini görünce acaba o mu demiştim.Be de kaç gündür bekliyordum ama olmadı benim de köye devam. Ve :2: 8 ay sonra okula gitmek,kuzuları bırakıp çok zor olacak

memurl.ar nette bu nickli birini görünce acaba o mu demiştim.Be de kaç gündür bekliyordum ama olmadı benim de köye devam. Ve :2: 8 ay sonra okula gitmek,kuzuları bırakıp çok zor olacak

çok çok eskiden memurlar nete yazıyodum ama en son ne zaman girdim inan hatırlamıyorum canım. bahsettiğin kişi bu sıralar yazıyosa başkasıdır :) senin de tayinin olmamış. ikimiz için de sağlık olsun diyelim. ben az da olsa umutluydum ama.
bebeğin ne kadarlık oldu? ben şubata kadar ücretsiz izin alıyorum.

Son düzenleme:

benim bebeğim 8 nisan doğumlu. Ve seminerin 1.haftası bakıcıyla evde duracağım,2.hafta gitmeyi düşünüyorum.maalesef ücretsiz izin alamıyorum kredi durumları nedeniyle.İşin kötü yanı gittiğim köy 50 km.bu nedenle süt iznimi de kullanamayacağım.

Saol canım düşünmen yeter :)

Üzülme canım hayırlısı buymuş.. Allah biryerden alırken bir yerden verir hep daha güzeli vardır senin içinde muhakkak...

Tunanencc hayirli olsun oglun erkeklige ilk adimi atmis:) bizim köyde yasli teyzeler sunnet dugunune gidince iyi gunlerde kullan evladim derlerdi..aklima o geldi hihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…