Süt annesi oldum.. Prematüre bebek biraz sorunlu doğdu..26. haftada 900 gram doğduDoktoru mutlaka anne sütü alması gerektiğini söyledi.Annesinin hiç sütü yok... Yani çocuklarımız süt kardeş oldu.
Süt annesi oldum.. Prematüre bebek biraz sorunlu doğdu..26. haftada 900 gram doğduDoktoru mutlaka anne sütü alması gerektiğini söyledi.Annesinin hiç sütü yok... Yani çocuklarımız süt kardeş oldu.
bendede durum aynı ben uzun konçlu çorap giydiriyorum üşümesin üstünü açsada diye kısaları hemen çıkarıyorda uzunu çıkaramıyo hemen :)
ya chicco alıcam ya dr browns chicco anne göğsüne daha çok benziyo gibi bakalım deniycez olmadı ikisinide alcaz hangisini beğenirse hanımefendi :)
Herkese Merhaba;
Hamilelik sonrası kilolarınızdan kurtuldunuz mu? Ben 23 kilo almıştım ve hala 10 kg duruyor. Ne yapsam, ne etsem 1 gr bile veremiyorum. Üstelik benim yediklerimi başka biri yese zayıflar.
Emzirirken çok kilo vereceğimi söylemişti doktorum. Tık yok. Sizlerde durumlar nasıl?
Iyi fikir:) sanirim sicagi hic sevmicek pijamasinin altini bile cekistiriyor..heleki banyodan sonra giydirmek zulum..ciglik atiyor resmen
benim kızımı anlatıyorsun sanki :))) yıkanırken hiç ağlamıyo ama sıra giydirmeye gelince basıyo yaygarayı birde dediğn gibi ayaklarını havaya kaldırıp pijamasının altını çekiştirip duruyo çıplaklığı daha çok seviyo :))
bu arada ben 17 kilo aldım hamileliğimde doğumdan gelince 8 kilosu gitmişti sonraki 2 hafta içinde 3 kilo daha gitti şimdi öncesine göre 5-6 kilo fazlam var 50 ydim 55-56 geliyorum şimdi göze batan bir kilo değil hoşuma bile gidiyor aslında da göbek gerçekten can sıkıcı armut gibi duruyo önümde sanırım spor yapmak gerekte bu yorgunluk ve uykusuzlukta benimde ona mecalim yok(
kızım 3,950 doğdu şimdi 7,500 çok şükür (sadece anne sütü)
Iyi gunler secgili anneler ben 15 nisanda dogum yaptim bebegimin kilo alimi yavasladi sizinkiler kac kil dogdular ve su anda kac kilolar endiseleniyorum benimki istahsiz biraz 4 kilo dogdu su an 6.6 gr dr son ay az aldigini soyledi siz ne yediriyorsunuz bebeginize simdiden sagolun
ooooo maşallah canım seninki yakında normal yemek yemeye başlarbenim kızda 6.6ydı en son cuma günü, gören gelişmemiş diyo
anne sütü + mama veriyorum
ek gıdaya başlıycam,
dondurma, çikolata yalatmıştım çok hoşuna gitti şimdi de şapur şıpur un helvası yalıyo
benim kızda 6.6ydı en son cuma günü, gören gelişmemiş diyo
ek gıdaya başlıycam,
dondurma, çikolata yalatmıştım çok hoşuna gitti şimdi de şapur şıpur un helvası yalıyo
emziren anneler spor yapamıyormuş diye okudum ben burda bilgin olsun.
benim kızda 6.6ydı en son cuma günü, gören gelişmemiş diyo
ek gıdaya başlıycam,
oooooh çok sevindim valla hiç olmazsa emzirdiğim için spor yapamıyorum diye kendimi teselli ederim :)
Ben hamilelikte 14 kilo aldım. 10unu vermişim. Suan 54üm. Bebeğim 3400 doğdu suan 7500. sadece anne sütü alıyor.
benim kızımı anlatıyorsun sanki :))) yıkanırken hiç ağlamıyo ama sıra giydirmeye gelince basıyo yaygarayı birde dediğn gibi ayaklarını havaya kaldırıp pijamasının altını çekiştirip duruyo çıplaklığı daha çok seviyo :))
bu arada ben 17 kilo aldım hamileliğimde doğumdan gelince 8 kilosu gitmişti sonraki 2 hafta içinde 3 kilo daha gitti şimdi öncesine göre 5-6 kilo fazlam var 50 ydim 55-56 geliyorum şimdi göze batan bir kilo değil hoşuma bile gidiyor aslında da göbek gerçekten can sıkıcı armut gibi duruyo önümde sanırım spor yapmak gerekte bu yorgunluk ve uykusuzlukta benimde ona mecalim yok(
kızım 3,950 doğdu şimdi 7,500 çok şükür (sadece anne sütü)
ooooo maşallah canım seninki yakında normal yemek yemeye başlar
benim dr 6. aya kadar anne sütünde başka birşey verme diyor ama ben bu ay başlıcam biraz meyve suyu ve püresi tattırmaya
yoğurt verdim geçende beğenmediek gıda işi çok zor diyor herkes inşallah çok zorlanmayız:26:
sağlıklı olmaları önemli canım boşver kilosu normal olsun yeter
zayıf olsun canı içinde olsun boşver milletin lafını.benimki de çok çok ağlardı doymuyor mama ver ver ver dediler ben doyduğunu ama huysuzluktan ağladığını biliyordum vermedim bak 5. aya yaklaşıcaz anne sütüyle.
üstelik ağıdıda kesilmeye başladı.
millete kalsa ohooooo
hey maşşallah :) ama bilgin olsun tatlı şeyler verince emmeyi istemez zamanla diyorlar bence meyve sebze yalat birde bu ayki kontrolümüzde bizim doktor 1 yaşına kadar şekerle tuzla tanıştırmayın dedi ben kavun karpuz falan yalatıyorum
az önce kustu bebeğim yaaaa
ben yerken her ağzıma götürüşte beni takip ediyo diye verdim,
yemek yerken çok acıklı bakıyo dayanamıyorum
çorbayla başlamayı düşünüyorum, bi de dün bebelac elma şeftali püresi almıştım,
annemde unutmuşum,
şu üfleme olayı baya işime yaradı heee, kim dediyse Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?