- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 648
Kızlar bebeğim dün aşı oldu saat 4 te ateşi gece 10 gibi çıkmaya başladı 37 derecede fitil attım huysuzluğuda vardı çünkü
Sonra düştü ateşi uyudu hemen
gece 3 e kadar 35.8 falandı
Saat 3 te uyuyakalmışım ben çok yorgundum
Bi kalktım saat 6.30
hemen ateşini ölçtüm 35.5
Oda serindi balkonun kapısıda açıktıüşümüş yavrum kustu cıbıldaktı zaten emzirdim 36.1 oldu 5 dk sonrada 36.5 ben uyandıktn 1 saat sonrada 37.1 şimdi korkuyorum o üç saat içinde çok yükselmiş olabilirmi
eşim ara ara baktım diyo sen uyurken ama çok endişeliyim
canım merak etme öğlene kadar düşür sonra yükselmez zaten aşının ateşi normal bedne aynı şeyi yaşadım bugün ara ara kontrol et ilacını ver sonrasına bişeyi kalmaz.
annem bakıyor ama bebekten ayrılmak zor geliyormalesef çalışan anne olmak çok zor.kim bakıyor canım
ben 2.5 aylıkken başladım işe her pazartesi zorla işe geliyorumahhh haftaya bwnde başliycam..(
evet lokal..büyük ama benim oğlum. .8 yasinda oldu ..sünnetli doğmuştu o yuzdwn bu kadar bekledik..
Canim bir sıkıntısı olmasin doktoruna sor bi kere. .yoksa dis yüzünden de uykusuz kalıyor lar..benim kiz da vugun sabah ememedi doğru düzgün.öğlen bir başladı hala memede..değişik halleri oluyor hergun.hani bir cocuk var onceden tecrübeli olurum diyorsun ama öyle değil. .hwpsi farkli oluyor hut bakımından. ..
canım korkma bişey olmamıştır ateşi çıkınca anlaşılıyor zaten hemen huysuzlaşıolar, havalar çok sıcak azıcık sıcaklasın bizimki hemen ağlamaya başlıyor susturamıyorum. Bende gece cıplak yatırıyorum bez bile bağlamıyorum öle uyuyor yoksa hemen uyanıyorkızlar bebeğim dün aşı oldu saat 4 te ateşi gece 10 gibi çıkmaya başladı 37 derecede fitil attım huysuzluğuda vardı çünkü
sonra düştü ateşi uyudu hemen
saat 3 te uyuyakalmışım ben çok yorgundum
bi kalktım saat 6.30
oda serindi balkonun kapısıda açıktıüşümüş yavrum kustu cıbıldaktı zaten emzirdim 36.1 oldu 5 dk sonrada 36.5 ben uyandıktn 1 saat sonrada 37.1 şimdi korkuyorum o üç saat içinde çok yükselmiş olabilirmi
canım merak etme öğlene kadar düşür sonra yükselmez zaten aşının ateşi normal bedne aynı şeyi yaşadım bugün ara ara kontrol et ilacını ver sonrasına bişeyi kalmaz.
canım korkma bişey olmamıştır ateşi çıkınca anlaşılıyor zaten hemen huysuzlaşıolar, havalar çok sıcak azıcık sıcaklasın bizimki hemen ağlamaya başlıyor susturamıyorum. Bende gece cıplak yatırıyorum bez bile bağlamıyorum öle uyuyor yoksa hemen uyanıyor
Canım bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama 4.aydan sonra anne sütünde bariz bir azalma oluyor mesela bende ilk aylarda sağdığımda 120 cc süt çıkardı üstelik emzirdikten sonra ama şimdi 80 cc zor çıkıyor ,4.ayını geçtiyse bebeğin devam mamaları var onlardan geceleri vermeyi dene belki karnı doyunca uyanmaz...haa bide şu var bebeklerin 4.aydan sonra hafızaları daha çok geliştiği için rüya görebiliyorlar korkulu rüya gördüğü için sık sık uyanıyordur belki....yada nazara gelmiştir bebişin bol bol nas felak oku caminizin hocası filan varsa götür bi okusun faydası olur belki...
Haklisin cnm kendisi belirlesin en iyisi..11 nisanda dogdu kizim ya bide en son mamayi saat 20iciyor sabah 9a kadar kalkmiyor 13 saat ondanda dusundum sabahlari daha cok acikiyor olabilir diye
Biyerde okumustum kilo basina 150ml icmesi gerekiyor asagi yukari..mesela bebeginiz 7kg 24saat icinde 1050ml icmeli..
Simdi icime kurt dustu cokmu iciyor kizim..sizinkiler hangi aralikla toplam nekadar iciyorlar??
Kızlar bebeğim dün aşı oldu saat 4 te ateşi gece 10 gibi çıkmaya başladı 37 derecede fitil attım huysuzluğuda vardı çünkü
Sonra düştü ateşi uyudu hemen
Saat 3 te uyuyakalmışım ben çok yorgundum
Bi kalktım saat 6.30
Oda serindi balkonun kapısıda açıktıüşümüş yavrum kustu cıbıldaktı zaten emzirdim 36.1 oldu 5 dk sonrada 36.5 ben uyandıktn 1 saat sonrada 37.1 şimdi korkuyorum o üç saat içinde çok yükselmiş olabilirmi
merhaba hanımlar.. 24 nisanda 35. haftamda ikiz erkek bebek dünyaya getirdim. 20 gün küvezde kaldılar.mamayla beslendiler.doğum sonrası sağlık problemlerinden süt sağamadım ilk hafta. ve geç az geldi. 2 buçuk ay emzirebildim mamayla takviyeli. şimdi sadece mama devam ediyoruz aptamil veriyorum. yeni yeni meyve suyuna başladık. 4 aydır kv ile baktım. öğretmenim. ptesi başlayacağım. 1 buçuk saatlik ilçeye gidip geliyorum.süt iznimi öğlen çıkarım diye düşünüyorum ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saat diye biliyorum. ama nasıl izin alınacak bilmiyorum. sınıf öğretmeniyim ve nasıl olacak bilmiyorum son günlerde gerginim bu yüzden. ikiz olduğu için sizinkilerle gelişimi aynı mı bilemem ama benimkiler 6 ve 7 kilolar şu anda. üşüttüm sanırım miniğimin burnu akıyor biraz ateşli havalar da çok sıcak.37-37,5 arasında ama evimiz 30 derece. ateş düşürücü ağrı kesici burun spreyi kullanıyorum. ateşli olduğu için 4 aylık aşımızı da yaptıramadık.daha oyuncakları felen tutmaya başlamadık. ama dikkatimizi bazı şeyler çekebiliyor.
tecrübeli annelerin bilgilerinden faydalanmak isterim. süt izni ek gıdalar vs...
hoşçakalın....
aman dikkat,yani bişey olmamıştır da. gece yatarken hava ne kadar sıcak da olsa,bence esinti olmamalı.bebeğin üzerine hafif bir örü de yeter.ama kalın örtü olsa bile esintiye çare değildir.
Ateş37.6
Fitil attık 2 kere almıyor dışarı atıyor calpol verdik şimdi de 15 dk oldu hala düşmedi
merhaba hanımlar.. 24 nisanda 35. haftamda ikiz erkek bebek dünyaya getirdim. 20 gün küvezde kaldılar.mamayla beslendiler.doğum sonrası sağlık problemlerinden süt sağamadım ilk hafta. ve geç az geldi. 2 buçuk ay emzirebildim mamayla takviyeli. şimdi sadece mama devam ediyoruz aptamil veriyorum. yeni yeni meyve suyuna başladık. 4 aydır kv ile baktım. öğretmenim. ptesi başlayacağım. 1 buçuk saatlik ilçeye gidip geliyorum.süt iznimi öğlen çıkarım diye düşünüyorum ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saat diye biliyorum. ama nasıl izin alınacak bilmiyorum. sınıf öğretmeniyim ve nasıl olacak bilmiyorum son günlerde gerginim bu yüzden. ikiz olduğu için sizinkilerle gelişimi aynı mı bilemem ama benimkiler 6 ve 7 kilolar şu anda. üşüttüm sanırım miniğimin burnu akıyor biraz ateşli havalar da çok sıcak.37-37,5 arasında ama evimiz 30 derece. ateş düşürücü ağrı kesici burun spreyi kullanıyorum. ateşli olduğu için 4 aylık aşımızı da yaptıramadık.daha oyuncakları felen tutmaya başlamadık. ama dikkatimizi bazı şeyler çekebiliyor.
tecrübeli annelerin bilgilerinden faydalanmak isterim. süt izni ek gıdalar vs...
hoşçakalın....
Biyerde okumustum kilo basina 150ml icmesi gerekiyor asagi yukari..mesela bebeginiz 7kg 24saat icinde 1050ml icmeli..
Simdi icime kurt dustu cokmu iciyor kizim..sizinkiler hangi aralikla toplam nekadar iciyorlar??
hoşçakalın....
Ateş37.6
Fitil attık 2 kere almıyor dışarı atıyor calpol verdik şimdi de 15 dk oldu hala düşmedi
Geçmiş olsun canım tam okumadım sorunu ama duş aldırdın mı? Mümkünse ılık bir duş aldır. Sonrada sadece beziyle yatır. Arada da ıslak bezlerle koltuk altlarını alnını kollarını bacaklarını sil. Ben hep böyle düşürürüm kızımın ateşini.
Bizim kuzunun ateşi 39' a çıktı. Soy bebeğini. Alnına, koltuk altlarına ıslak mendil koy. 10-15 dk da bir mendilleri ıslatmaya devam. 1-1,5 saate normale döner. Geçmiş olsun şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?