2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bizdede durum aynı vızık vızık gece boyunca bazen yarım saate bir uyanıyo geri uyuyo ya insan mahfoluyo uykusuzluktan neden böyleler acaba (

dişimiz çıkmıııışşşşşş
bu sabah farkettimmm... ilk görende ben oldum.. oğlumun ilk diş hediyesi bendennn...

maşallaaaah darısı bizlere inşallaaah inciniz hayırlı uğurlu olsun

dişimiz çıkmıııışşşşşş
bu sabah farkettimmm... ilk görende ben oldum.. oğlumun ilk diş hediyesi bendennn...

Ayyy ne güzel maşallah oğluşuna. Darısı bizimkilerin başına. Benim minik ağzını hiç açmıyor sadece gülerken bakıyorum ağzına. Uyanınca iyice bir bakayım çünkü bizimkinin eli bir aydır sürekli ağzında. İyice sulanıyor da. Yakındır bizimkinin çıkması da.

Merhaba LAydLiNE özel mesaj göndermedim kusura bakma bende konyadayım bu güzel tesadüfe sevindim vaktim oldukça tanışmak isterim seninle....

Merhaba LAydLiNE özel mesaj göndermedim kusura bakma bende konyadayım bu güzel tesadüfe sevindim vaktim oldukça tanışmak isterim seninle....

Bende çok sevinirim canım. İnşallah en kısa zamanda bir görüşme ayarlayalım. Ben hep buralardayım yazarsın yine

Hosgeldin cnm bebisin hayirli olsun..tanit bakalim kendini:) burasi dertlesmek icin muhtesem biryer

Hoş geldin canım yeni arkadaşlara daima açığız bebişinin ömrü uzun ve bereketli olsun inşallah ...dertleşmek istersen bende burdayım kızımdan arta kalan zamanlarda ....

aramıza hoşgeldin...

Tesekkur ederim kizlar, nasil yenecem ben bu illeti?

benim kide suyu hiç sevmiyor.ben milupanın rezene ve gece çaylarından vereiyorum.

Kizima ikinci fitil verdim tekrar yukselmisti suanda 38derece vuudu sicak degil ama popodan olcerke yazik alev cikiyo resmen..siviyi sevmeyen kizim 300ml cay icti..

Ayni bizim gibi demekki donem donem boyle gecisler olacak Bide yine emmesi azaldi bir gogsu 4 digerini 3 dk emiyor sadece ve 3,5 saat emmeden duruyor istahsiz galiba oglum sagip veriyim diyorum biberonada alismadi tam olarak

Bebegim4242 gecmis olsun canim kizinin atesi dusmustur insallah

Sut saklama torbasina kac ml sut koyuyorsunuz dondurmadan once bugun Oglum emdikten sonra kalanlari sagdim topladim Okul acilinca kullanlmak uzere biraz depolayim diyorum hazir evdeyken ama cok ugrastirici ya her emme sonrasi sagmak

Uyuyor suanda biraz once ölctüm 37 derece cok sukur dusmus..sagol cnm

aynen uykusuzluk hat safhada. bazı geceler emzirirken uyuyakalıyorum :)

kızım da 5 dk emip bırakıyo sonra uykuya yenik düşüp emzik istiyo. oğlun emzik kullanıyo mu? emzik kullanan bebeklerin çenesi güçleniyomuş daha kısa sürede karınlarını doyuruyolarmış. ya da ben kendimi kandırıyorum. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…