2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bende öğretmenim ve depolamaya başladım senin gibi ama ben her emme sonrası sağmıyorum zaten fırsat olmuyo ben gece tek göğsümü emziriyorum sabah diğerini sağıyorum yada gece ikisinide versemde sabah sağıyorum yine çünkü uyurken emdiği için tam boşaltmıyor ve sabah göğüslerim dolu dolu oluyor birkere sağdığımı hemen poşete koyup tarih atıyorum ve dondurucuya koyuyorum sağdıklarımı birleştirmiyorum yani baya birikti bakalım işimiz zor Allah hepimize kolaylık versin

cnm ağlatarak uyumayı öğretme bence.çünkü böyle yaparak yalnız uyumayı değil çaresizliği öğretiyormuşsun çocuk ileride sosyal psikolojik sorunlar yaşıyormuş derdini anlatamayan pasif bir insan oluyormuş diye okudum.bunun yerine kaldır yatır yöntemi var nette görmştüm ben de.ben farkında olmayarak bu yöntemi uygulamışım meğer şimdi benim bebeğim emzik ağzında uyku arkadaşına sarılıp poposuna pışpışlayarak uyuyo.bazen beş bazen 30 dk sürüyo uyuması ama artık ağlarsa alınmayacağının farkında ağlamıyor ve ben bunu kaldır yatır yöntemiyle bebeğimi hiç ağlatmadan yaptım. netten bu isimle ararsan çıkar

Cnm cayin icerigi ne?? Ben huysuz oldugunda papatya veriyorum hem sakinlestiriyor hemde rahat uyuyor gibime geliyor..gerci ondada cani isterse iciyor:)

Kesinlikle araştırıcam saol canım.

kizlar bebegimin kaninda mikrop cikti oyuzden surekli atesi cikiyomus simdi hastanedeyz serum taktilar yavruma uyuyo oyle(
bi dua okurmusunuz kuzuma((

Cnm cayin icerigi ne?? Ben huysuz oldugunda papatya veriyorum hem sakinlestiriyor hemde rahat uyuyor gibime geliyor..gerci ondada cani isterse iciyor:)

Doktora danışıp bu çay olayını ben de denemek istiyorum. Prensessena sen de yaz bakalım etkisini işe yarıyor mu görelim. Bebeğim canım sen hazır papatya çayı mı alıyorsun yoksa kendinmi kaynatıyorsun?

Appletiser ben arada papatya cayinla yikiyorum kizimi kuvetini doldurup icine 4-5 papatya poset atiyorum icine yatiriyorum sessiz ortamda oazamanda rahatliyor..arkada klasik muzik..esim cok kiziyor ozamam ama bebisim seviyor

gecmis olsun bende okuyorum

Merve cok gecmis olsun kizina hemen bende okuyorum cnm

Çok sağolun kızlar Allah razıolsun
Eşim işten yeni geldi hastaneye
annemler memlekette bi başımızaydık kızımla çok garip hissettim kendimi bugun
Kızımın damarını bulana kadar canını çok yaktılar öyle yaşlar akti ki gözlerinden bende onla ağladım
Allahım yavrularımızın acısını göstermesin

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Umarım şimdi daha iyidir. İyi haberlerini bekleriz.

benim kız şeftaliyi sevmedi yaaa çıkarttı hep ağzından:26:

İki gün önce bir dilim şeftaliyi tuttum ağzına hatırtada hatırdata yemeye çalıştı. Yarısını yedi. Bu arada çok dikkat ettim kopartırsa boğazına kaçmasın diye çünkü çok tehlikeli olduğunun farkındayım. Bu arada dişlerini kaşıdığını da farkettim. Dün cam rendeyle rendeledim şeftaliyi ince bir tülbentle sıktım suyunu kaşıkla verdim yemek istemedi. Sonra alıştırma bardağına koydum onunla da çok az içti. Bugün yine şeftalinin kendini deneyeceğim. Sanırım benim bebiş katı gıdaları daha çok seviyor.

Ağlatarak değilde Eren diye birisinin bir bloğu var hemen sana linkini vereyim. Bence çok faydalı mutlaka dene. Çünkü bu bebişinin gelecek hayatı için önemli. Uyku düzeni mutlaka oturtulmalı çocukta.

Bebek Yapım Bakım Onarım: Uyku kardeşim... ver elini!

O çaydan bende almıştım canım doktorumuz tavsiye etmişti. İyi ki hatırlattın. İsmi Humana iyi geceler bitki çayı. O zamanlar içti biraz ama su içmeyi sevmediği için çok başarılı olmadı içirme deneyimimiz. Şimdi de uyku sorunumuz yok allaha şükür. Ama faydası olmuştu.

kizlar bebegimin kaninda mikrop cikti oyuzden surekli atesi cikiyomus simdi hastanedeyz serum taktilar yavruma uyuyo oyle(
Geçmiş olsun canım. Allah biran önce acil şifalar versin yavruna. İyi ki gitmişsiniz doktora. Kanında mikrop derken?

milupanın gece çayı:içerik: doğal papatya, melisa, nane, anason ve kekik özlerinin dengeli bir karışımını içerir yazıyor.

çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah

dün gece verdim her zaman 4-5 gibi uyanıyordu bugün 7 'de uyandı (tabi arada emmek için kalkıyor 2 saate bir) doğduğundan beri ilk defa 7'de uyandı çok mutluyum ama çaydan dolayımı bilmiyorum çünkü normalde çok terliyordu bu gece hava biraz serindi ve terlemedi terlemediği içinde rahat uyumuş olabilir çaydanda olabilir bilemedim ama çok mutluyum hep 4 yada 5 de kalkıyoduk en geç kendime geldim valla :)))

Bende seftaliyi limon sIkacaginda sktim ama tulbenten gecirmedim cay bardagindan icirttim cok sevdi.. :) sonra sagolsun kv tum muzu eline verdi verme dedigim hslde kizim kopartti son anda soktum parmagimi cikarttim..birde guluyor birsey olmaz erir diye..

Arkadaşlar bebeğim oldu olalı kayınvalidemin çoğu davranışları bana batıyor. Önce sürekli öpmeleri konusunda çok sıkıntı yaşıyordum. SOnra zıplatması. Şimdide uyuyan bebeğimi kuzum diye diye bağırarak uyandırmaya çalışması,uyuyan bebeği kucağına alıp sıkı sıkı sarılması.Sinir ediyor beni.Hani yaşlı nineler varya söylersin yapma diye anlamazlar. Kadın genç olmasna rağmen onlar gibi hareket ediyor. Yapma diyorum tabi sevecem diyor çileden çıkarıyor beni. Bide bu kadına az kalsın çocuk baktıracaktım.Ücretsiz alır çalışmam yine bebeğimi emanet etmem. En azından 2 yaş olması lazım emanet edebilmem için. Ufff batıyor batıyor batıyor.Nefret efiyorum

aaaah aaaaah bu kayınvalidelerrrr Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…