maşallah oğluşuna canım hayırlı uğurlu olsun darısı bizimkilere olsun:)
Arkadaşlar bebeğimin ateşi 38.7 aşının etkisi bu kadar sürermi fitil verdik şimdi hastaneye götürsekmi
Arkadaşlar bebeğimin ateşi 38.7 aşının etkisi bu kadar sürermi fitil verdik şimdi hastaneye götürsekmi
2 gün surebilir..neyaptiniz gittinizmi hastaneye? Gecmis olsun
Kızlar bu yaptırdığınız hangi aşı?
Bizdeki belirtilerin aynısı sanırım bizde yakın zamanda çıkartacağız. Alttan mı çıktı üstten mi?aslında eli ağzından hiç çıkmıyordu. süreklide seli akıyordu... gecemizde uykusuz geçti sabah farkettim.
Bizdeki belirtilerin aynısı sanırım bizde yakın zamanda çıkartacağız. Alttan mı çıktı üstten mi?
Kızlar yaaa bide geçenlerde bir soru sormuştum cevap veren olmadı. Bebeği emeklemeye başlayan var mı aranızda?
alt dişimiz çıktı. darısı seninkine ağrısız sızısız inş..
benimki emeklemiyor ama erken değilmi zaten emeklemek için
bugün günlerden şeftali :)) şeftali suyunuda çok sevdik biz hadi bakalım ...
bu arada yüz üstü döndüğünde emeklemeye çalışıyor benim kızım ama beceremiyor :) sürünerekde olsa biraz ilerliyor zaten 6. ayda emeklermiş heralde bebekler ben öyle biliyorum ama ...
bugün günlerden şeftali :)) şeftali suyunuda çok sevdik biz hadi bakalım ...
Bu arada yüz üstü döndüğünde emeklemeye çalışıyor benim kızım ama beceremiyor :) sürünerekde olsa biraz ilerliyor zaten 6. Ayda emeklermiş heralde bebekler ben öyle biliyorum ama ...
aynen uykusuzluk hat safhada. bazı geceler emzirirken uyuyakalıyorum :)
kızım da 5 dk emip bırakıyo sonra uykuya yenik düşüp emzik istiyo. oğlun emzik kullanıyo mu? emzik kullanan bebeklerin çenesi güçleniyomuş daha kısa sürede karınlarını doyuruyolarmış. ya da ben kendimi kandırıyorum. :44:
Afiyet olsun kizina:) hazirmi aliyorsun cnm?
benim kız şeftaliyi sevmedi yaaa çıkarttı hep ağzından:26:
Dişi çıkanlara maşallah diyeyim. Bebeği uyku sorunu çeken kızlar dün gece 3 kereye düşürdüm uyanmayı.her 1-1.5 saatte uyanıyordu ya. 3 te uyandı emzirdim. 4 te tekrar uyanınca emzirmedim sadece göbeğini ovuşturdum saat yönünde ve gevşedi uyuya kaldı sonra saat 7 e doğru uyandı. Bu gecelik bişeymiydi yoksa gerçekten sıkıntısı bağırsaklarda mıydı anlamadım.ama bir söyleyeyim dedim belki sizde de işe yarar.
Bir de ağlayarak uyku eğitimini deneyen var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?