2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Hayirli olsuuunn :) kimseye soyleme her goren bi hediye alsin:) ben de her sabah bakiyorum ama yokkk yokkkk. Sizdeki belirtiler nelerdi?[/QUOTE]

aslında eli ağzından hiç çıkmıyordu. süreklide seli akıyordu... gecemizde uykusuz geçti sabah farkettim.

aslında eli ağzından hiç çıkmıyordu. süreklide seli akıyordu... gecemizde uykusuz geçti sabah farkettim.
Bizdeki belirtilerin aynısı sanırım bizde yakın zamanda çıkartacağız. Alttan mı çıktı üstten mi?

Kızlar yaaa bide geçenlerde bir soru sormuştum cevap veren olmadı. Bebeği emeklemeye başlayan var mı aranızda?

alt dişimiz çıktı. darısı seninkine ağrısız sızısız inş..

benimki emeklemiyor ama erken değilmi zaten emeklemek için

alt dişimiz çıktı. darısı seninkine ağrısız sızısız inş..

benimki emeklemiyor ama erken değilmi zaten emeklemek için

Amin canım inşallah. Çok merak ediyorum dişi çıkınca nasıl görünecek diye Bilmem merak ettim sadece emeklemeye başlayan var mı diye? Normali ne zaman bende bilmiyorum. :44:

bugün günlerden şeftali :)) şeftali suyunuda çok sevdik biz hadi bakalım ...

bu arada yüz üstü döndüğünde emeklemeye çalışıyor benim kızım ama beceremiyor :) sürünerekde olsa biraz ilerliyor zaten 6. ayda emeklermiş heralde bebekler ben öyle biliyorum ama ...

bugün günlerden şeftali :)) şeftali suyunuda çok sevdik biz hadi bakalım ...

bu arada yüz üstü döndüğünde emeklemeye çalışıyor benim kızım ama beceremiyor :) sürünerekde olsa biraz ilerliyor zaten 6. ayda emeklermiş heralde bebekler ben öyle biliyorum ama ...

Afiyet olsun kizina:) hazirmi aliyorsun cnm?

benim kız şeftaliyi sevmedi yaaa çıkarttı hep ağzından:26:

Evet canim emzik veriyorum olabilir dedigin gibi duymustum bende oyle olabilecegini dunden beri emziksiz uyutmaya calisiyorum bakalim o mu ben mi kazanacagiz cok aglamadi Allahtan

Dişi çıkanlara maşallah diyeyim. Bebeği uyku sorunu çeken kızlar dün gece 3 kereye düşürdüm uyanmayı.her 1-1.5 saatte uyanıyordu ya. 3 te uyandı emzirdim. 4 te tekrar uyanınca emzirmedim sadece göbeğini ovuşturdum saat yönünde ve gevşedi uyuya kaldı sonra saat 7 e doğru uyandı. Bu gecelik bişeymiydi yoksa gerçekten sıkıntısı bağırsaklarda mıydı anlamadım.ama bir söyleyeyim dedim belki sizde de işe yarar.

Bir de ağlayarak uyku eğitimini deneyen var mı aranızda?

bugün birdaha dene bakalım eğer bu gecede aynı olursa bizde deneyelim bu taktiği :))
uyku eğitimi zor o yaa sanki ben ağlamasına hiç dayanamam ki bana göre değil sanki o

Son düzenleme:
bebişine gece çayı içiren varmı???? ben artık uykusuzluktan öyle bir hale geldimki gece çayı aldım milupanın bir çay bardağı yaptım 10 çay kaşığı kadar kızıma içirdim uyutmadan önce kalanıda kendim içtim sütümden geçsin diye iyimi yaptım bilmiyorum umarınm bu çayın bir zararı falan yoktur daha önce veren varmı merak ettim bide işe yarayacakmı acabaa ?? (

Kızlar ben başka konuda sıkıntılıyım...Bu korunma yöntemi olayıyla ilgili... Spiral en iyisi diyorlar. Ama tırsıyorum... Taktıran varmı aranızda. acıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…