2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Sanki beni anlattin..hele o kuzum diye bagirmasi yokmu sanki kizim sagir..allah sabir versin !! B3nimkide dogumdan sonra degisti

Sanki beni anlattin..hele o kuzum diye bagirmasi yokmu sanki kizim sagir..allah sabir versin !! B3nimkide dogumdan sonra degisti

Canım biraz anlatsana neler yaşıyorsun? Neler yaşattı sana? Nelerine rahatsız oluyorsun? Benmki dudağından öpüyordu daha yeni doğmuş sabiyi.. Hemde gözlerime baka baka.. O davranışlarını gördükten sonra ona karşı nefret oluştu bende. Eşimle onun yüzünden çok kavga ettik. Hemde ne kavgalar..Şimdide bize sürekli gelme isteği.Nefret ediyorum.Düzgünce sevse tamamda yok yaniii

Allahım yaaaa verilirmi el kadar bebişin eline muz. Gözünü üstünden ayırma canım her herşey olabilir o kayınvalideyle. Birde muz en sakıncalı meyvelerden bize masum gibi görünüyor ama bence bebek için çok gereksiz bir meyve. Hazmı zor, kabızlık bile yapıyor.

Bence sende sorun yok canım kayınvaliden problemli. Sana sadece batıyormuş, ben olsam o kayınvalidenin kucağına bile vermem bebişimi. Hele ki uyuyan çocuğa onları yapacak valla ben saçını başını yolardım. Sen yine iyi dayanmışsın. Allah sabır versin.

Cnm ne yasatabilirki sonucta evimiz ayri..haftada 1 gorusuyoruz okadar..birkac saat sabrediyorum..bana dokunan seyler laf batirarak konusma tarzi..mesela 1 yasina gelsin seni istemicek benimle kalacak demesi..veya bu cocuk obezmi olacak diye sormasi arkadan gece mama icirmek icin uyandir demesi..bizde ilk haftalar cok tartistik esimle cunki alisik degildim boyle yapmasina ama simdi duymazdan geliyorum..senin derdin tam olarak ne?

Canım herzaman yapmıyo tabi. Dün 5 gündür görmediği biricik torununu (benim kızım) uyurken aldı sıkı sıkı sarıldı. Gece geldikleri için kızımın tekrar uyaNma şansıda yoktu herhalde ondan öyle yaptı. Yani normalde uyanıkken görseydi severdi öpüp dururdu sonra uyuduğunda bari rahat bırakırdı.Ama yine diyelimki sevdi sevdi öptü durdu sonra kızım uyudu ve biz vedalaştık gidiyoruz bebekte uyuor o zamanda kuzum diye bağıra bağıra uyandırmaya çalışır uyuyan çocuğu öperdi. Ayy sinir oluyorum bu kadına.

Bana laflarıda baıyor canım. Ben yapma dedimmi yapıyor. Tabi öpecem diyor çıkışıyor. bEn kızım yalnız oldumu rahat uyuyor diyorum. O da ne diyor biliyormusun? 8-9 aylık olsun biz bunu hiç yalnız bırakmayız diyor. Mikrop kadın.. Buna benzer birsüürü şey..Ya baştan dudağından öpmeseydi tamamada onları gördükten sonra bu kadın ne yaparsa yapsın beni ikna edemez.Şimdi dudağından öpmüyor ama şap diye ses çıkara çıkara öpüyor. Amcası da öyle öpüyor.Hiç görgü yok. İnsan olan şapırdata şapırdata öpmemeli bir annenin küçücük bebeğini

Son düzenleme:

Kiz bayagi icin dolmus:) benimki dudaktan fln opmedi hic ama dudaginda ucuk vardi kizimi opuyordu anne opme ucuk tehlikeli demistim bisey olmaz diyor ya olursa dedim ahhh kiyamam kizima diyor beni bir anne olarak yetersiz goruyor bunu cok iyi hissediorum..ahhh birinde hic unutmam hastaneden yeni cikmistik kizimin ekzigi dusmustu kb aldi ilk kendi agzina sonra kizimin agzina soktu sinirden rengim atmisti..esim korkudan gozumun icine bakamamisti..amaaan anlatacak cok sey var aslinda ama malesef bu biseyi degistirmiyor

Sorma cnm kocaman kadin laftan anlamiyor gecenlerdede menemene ekmek batirmis verecek yapma diyorum ses sus diyor..sonra vermedi cunki kb kizdi:) bana hep diyor bana bakmak icin verecegin gunu bekliyorum sen yokke neler yedirecem diyor birde yanimda pek sevemiyormus..icimden hadi be pisiiiiiiik avcunu yala sana vermemkiii dedim

Kızlar ben başka konuda sıkıntılıyım...Bu korunma yöntemi olayıyla ilgili... Spiral en iyisi diyorlar. Ama tırsıyorum... Taktıran varmı aranızda. acıyor mu?

Ben taktırdım canım. Öyle aman aman bi acı olmuyo. Takıldıktan sonra kasıklarında hafif adet sancısı gibi bi ağrın oluyo.

kizlar bebegimin kaninda mikrop cikti oyuzden surekli atesi cikiyomus simdi hastanedeyz serum taktilar yavruma uyuyo oyle(
bi dua okurmusunuz kuzuma((

Okudum canım. Allah acil şifalar versin.

Muzun eridiğini de ilk defa duydum

Yaşla falan ilgisi yok canım görgü meselesi butün bunlar. Benim kv de abuk sabuk davranıyo. Bağırarak konuşma bizde de var. Kızım çığlık çığlığa bağırıyo kv yi görünce :) Kv de bu niye ağlıyo, karnı aç, sütün yok, ye de süt olsun, çocuk aç kalmasın diye beni çileden çıkarıyo. Uykusu geldiğinde ayağında bi sallayışı var görmeniz lazım. Büyük insan o sarsıntıya hayatta dayanamaz ki bu daha bebek. Ne kadar yapma dersen de bildiğini okuyo. Neymiş efendim çocuk dediğin böyle yermiş, böyle uyurmuş. Dünyadaki en mükemmeli en bilgili annesi benim kv galiba

Son düzenleme:

Hiç bir şekilde uyuyan bir çocuğu annesi ve babası dahil kimsenin rahatsız etmeye hakkı yok. Benim kardeşimin de bebişi var henüz 3 aylık. İşten gelince uyuyan çocuğu ( kendi çocuğunu) uyandırıyor öyle bir kızıyorum ki ama laf anlamıyor. Hele birde gelinin annesi var öyle bir bağırarak seviyor ki çocuğu şapur şupur öpüyor sulu sulu. Ben cinnet geçiriyorum. Çok şanslılar ki benimde bebeğim var mecburen kendi bebeğimle ilgileniyorum o yüzden ona müdahale edemiyorum. Eğer benim bebeğim olmasaydı çok şeyler yapardım hala olarak Benim eşim saat 21:00 evde oluyor o geldiğinde kız çoktan uyumuş oluyor ama o kıyamıyor dokunmaya bile. İnsandan insana değişiyor demek ki. Ama işin ucunda eğer benim bebeğim varsa hiç kimseye müdahale ettirmem. Çok katıyım bu konuda Aşağıda anlatacağım ama ben hamile olduğumu öğrendiğim gün başladım pazarlık yapmaya.

Ben bile kıyamıyorum kızımı öpmeye bol bol kokluyorum. Dudağından öpmesi çok kötü bişey bence. Keşke o zaman söyleseydin öpme öyle diye. İnsanlar çok tuhaf yaaaa. Allahtan bizimkiler benim korkumdan çok yaklaşamadılar bebeğe. Ben yokken yaptılarsa bilmiyorum ama benim yanımda hiç bir tuhaflıkları olmadı.

Heyyy allahım yaaaaaaaaaaaa Valla orda ben olsam kıyamet kopmuştu. Bir defa kp kahvaltı sofrasında emziği reçele batırıp vermeye çalıştı öyle bir bağırmışım ki bi daha yapamadı

Ben olsam bırakmam diyeceğim ama bazen el mahkum oluyor. Allahtan görümcem hamile yakında doğum yapacak kayınvalide onun çocuğu varken imkanı yok benim kıza bakmaz. Düşünsene doğuma bile bir gün önce geldi. Eve girer girmez öyle bir laf ettim ki küstü eve gelmedi bir daha. Kardeşimin evinde kaldı bikaç gün sonra memlekete döndü. Sanırım ben biraz fazla katıyım bu konularda.
kızımı yatırıyorum 30-45 dk sonra uyanıyor hep gündüzleri, şimdidde uayndı malesef

Neden uyanıyor acaba bir ihtiyacımı oluyor? Ben eğer normalden erken uyanırsa hemen mamasını veriyorum tekrardan uyumaya devam ediyor.

Son düzenleme:
ahh ahhh çok dolu içim. Arkadaşlar kayınvalidem ilk torunu olduğu için sürekli kızımda aklı.Konuşacak birşeyi olmamasına rağmen telefonla beni sürekli rahatsız ediyor. Büyükşehirdeyiz ve gündüzleri hiç görüşmezdik çocuktan önce çünkü evlerimizin mesafesi bayağı var.Ama şimdi gündüz bize gelme modasını çıkardı.Çok sıkılıyorum ben ondan. Şunu yapma diyorum bişey olmaz diyor yappıyor.Kızımı şapur şupur öpüyor. Aklı fikri bizde.. Ah birde konuşmaları şivesi..Ben kızım düzgün konuşsun diye gayret gösterirken onun dikkat etmemesi deli ediyor beni..Ben 1 sene ücretsiz izin alacağım ama ondan sonra ne yapacağım bu kadına çocuk emanet etmek istemiyorum inş eşimle ders programlarımızı ayarlattrabilirizde eşimle dönüşümlü çalışırız seneye

ben ilk oğlumda da kullandım,her çeşitinden. şimdi de kullanıyorum. 30ml kadara bir çay kaşığı koyuyorum. öyle çok fazla vermiyorum. su içmediğinden bizim ki. mamdan sonra su yerine veriyorum.

kızımın uyku düzeni alt üst oldu. bu diş bugünlerde çıkmazsa bidaha hayatta çıkmaz. aşırı huzursuz. yüzümü, kendi kollarını emmeye çalışıyo. gece sürekli uyanıyo. hatta 2 gecedir saat 2-3 gibi uyanıyo, sanki sabah olmuş. sürekli kucağımda uyumak istiyo. en iyi arkadaşını -emziği- bile isteksiz alıyo. bugün kucağıma almadım diye bana uzun uzun söylendi. "bbbb" demeye başladı. sevindiğini de "hiiiiii" "aaayyyyy" diye gösteriyo. konuşmaya başlasın ben deli olurum :) sizin bebeklerinizin tepkileri nasıl?

inş. çıkarır dişini de rahatlarr bebişin.... biz çıkardık rahatladık ama bugün 2.si de geliyo sanırım hem çok huzursuz hemde deri altında okadar belirginleştiki diş bu gece patlar kesin...
benim oğlumda eğer keyfi yerindeyse kendince sşarkı söylüyo.. kendi sesini dinliyo ve bundan çok hoşlanıyoo...

maşallah herkes de kv.den şikayetçii..... benimkide güldürmeye takmış. hem oğlumu boğulana kadar güldürüyo hemde böyle güldürmeyin çocuğu zarar olur dioo...

Hahahahaha sana yapilmamasi gerekenleri gosteriyor iste:) benimkide bugun illa mamasina bal koy diyip duruyor..bi arada biberona karpuz suyu koymak istiyordu

Arkadasim sanada tebrikler ben neden sesimi cikaramiyorum ya of ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…