Merhabalar benimde 6 bucuk aylik oglusum var ve ek gidada sorunlarinimiz var sabah 2 bucuk cici bebeyi zorla yiyiyor sonra 4 saat hic bisey yemiyir emmiyorda taki uykusu cok gelirse sizmak uzereyken emzirmeye calisiyorum aksamlarida hazir muallebilerden deniyorum ama nafile 3 cay kasigini oyunlarla yediriyorum ve sanirim herkesde ayni sorunlar var, . Cok uzuluyorum ac ac duruyor diye . .
Merhaba kızlar yoğurt yapacağım tutacakmı acaba demiştim ya geçen gün
valla fıstık gibi oldu bir mutlu oldum bir mutlu oldum ki sormayın bugun yine mayaladım inşalllah yine tutar
tarif veren arkadaşlar çok teşekkür ederim ağzına lokma koymayan kızım bi kase yedi
Ama malesef yoğrttan başka hiç bişey yemiyor ağzını kilitliyor bende sebze ve meyve pürelerini yoğrtla karıştırıyorum bu şekilde yiyor
Hergün kakasını rahatlıkla yapan kızım 3 gündür kaka yapmıyor yarın zeytinyağı koyacağım yemeğine
Bu arada pamukçuk oldu yavrumdili dudakları bembeyaz bi ilaç aldık inşallah çabucak geçer
Annemler bendeydi iki gündür mıntıka temizliği var üşütmüşüz yavruyu sesi kısılmış meleğimin
Kavanoz mamalarla ilgili;
Kanola yağı var demiştim ya hipp te bugun markette bütün markaların kavanoz mamalrını inceledim kızlar
Bütün markalarda kanola yağı olan ürünler olduğu gibi gerçekten organik içerikli olan ürünlerde var içeriklerine dikkat ederek kullanılabilir
Hala uyku problemi yaşayan var mı?
Cnm çok kolay yeni yaptığım yoğurtta tutmuş çok şükür demekki çözdüm işi :))Canım , yoğurdun tarifini alabilir miyim? Daha hiç başlamadım yoğurda.
Dün çok şükür çorbasını bir kahve fincanı kadar yemiş. İçine z.yağı koymuş annem. patates havuç irmikten yapıyoruz. Z.yağı koyduğunan sanırım normalde benimkide 5 güne bir yapardı kakayı yapmış akşamına ve biraz daha katıya yakın.
Pamukçuk için karbonatlı suyu öneririm. bu suya batırılmış tülbentle ağzının içini sıvarsan rahat geçecektir.
hayırlı sabahlar kızlar
bizde ek gıdaya geçtik ama kızım çorbaları ve ağzına ne versek püskürtüyor ne yapıcam bilmiyorum ya
Kızlar iştahsız bebek çok zordur,eminim.Allah yardımcınız olsun.Siz böyle yazınca ben üzülüyorumtahszlk | Gurme Bebek şöyle bir link buldum belki işe yarar... Umarım.
Kendiniz de aynından yiyip ona bunu gösterme fikri bana da mantıklı geliyor. Beğendiğinizi de anlasın tabiBende ara ara yapıyorum. Bir de tatlılarla meyvelerle başlamayınca sürekli tatlı istemez diye de okumuştum. Ben sebzeyle başladım genelde sebze ağırlıklı meyve çok daha az veriyorum. Çok şükür oğlum yemek konusunda sorunlu değil.
Bizim problem kucak... 24 saat kucak istermi bir cocuk? 2 dk yerıne bırakıp bır işin ucundan tutamıyorum... Nasıl çözerim ben bu işi......
o çözüm yolundan ben de istiyorumKızlar iştahsız bebek çok zordur,eminim.Allah yardımcınız olsun.Siz böyle yazınca ben üzülüyorumtahszlk | Gurme Bebek şöyle bir link buldum belki işe yarar... Umarım.
Kendiniz de aynından yiyip ona bunu gösterme fikri bana da mantıklı geliyor. Beğendiğinizi de anlasın tabiBende ara ara yapıyorum. Bir de tatlılarla meyvelerle başlamayınca sürekli tatlı istemez diye de okumuştum. Ben sebzeyle başladım genelde sebze ağırlıklı meyve çok daha az veriyorum. Çok şükür oğlum yemek konusunda sorunlu değil.
Bizim problem kucak... 24 saat kucak istermi bir cocuk? 2 dk yerıne bırakıp bır işin ucundan tutamıyorum... Nasıl çözerim ben bu işi......
bana da öyle diyolar ya. saat 6 olunca gözler faltaşı gibi oluyo. geç yatır geç kalksın dediler denedim ama yine aynı saatte uyanıyo. bi ara 4-5 gibi kalkıyodu çooookkk şükür 1 saat ileri attı :)Al benden de o kadar hiçbirşey yapamıyorum hep oyun hep ilgi öyle yoruluyorum ki bırakınca basıyor çığlığı gündüz uykuları da çok kısa kahvaltı hazırlayıp yapamadan kalkıyor akşam uyuyunca da işlerimi yapıyorum gece iki de anca bitiyor işlerim
eşime de kendime de vakit ayıramıyorum yorgunluktan ölmüş bi şekilde yatağa giriyorum 3 4 saat anca uyuyorum sabahın köründe kalkıyor
şu millette demiyor mu öyle alıştırmışsın diye sinir oluyorum
Al benden de o kadar hiçbirşey yapamıyorum hep oyun hep ilgi öyle yoruluyorum ki bırakınca basıyor çığlığı gündüz uykuları da çok kısa kahvaltı hazırlayıp yapamadan kalkıyor akşam uyuyunca da işlerimi yapıyorum gece iki de anca bitiyor işlerim
eşime de kendime de vakit ayıramıyorum yorgunluktan ölmüş bi şekilde yatağa giriyorum 3 4 saat anca uyuyorum sabahın köründe kalkıyor
şu millette demiyor mu öyle alıştırmışsın diye sinir oluyorum
o çözüm yolundan ben de istiyorumkucakta taşımaktan belim kopuyo resmen. arada farkında olmadan anakucağuna falan bırakıyorum. çaktırmadan lavaboya gideyim diye kapıya yönelir yönelmez başlıyo ağlamaya. 7/24 çalışıyorum mesaim hiç bitmiyo.
bana da öyle diyolar ya. saat 6 olunca gözler faltaşı gibi oluyo. geç yatır geç kalksın dediler denedim ama yine aynı saatte uyanıyo. bi ara 4-5 gibi kalkıyodu çooookkk şükür 1 saat ileri attı :)
bebeğim 3100 gr doğdu. 6. ay şısında 8300 gr geldi.ufak bebek diyorlar..sizin bebekleriniz nasıl?
cnm benim bebegimde 3100 dogdu 6.ay asisinda 8500tu ve drumyz benim bebegime 2 ay ilerde kilosu diyor kucuk diil bence zaten asgari hedef 6. ayda dogum kilosunu 2ye katlamis olmak.kim kucuk demisse bebegine halt etmis bosver saglikli mi o yeter
çok şükür sağlığı yerinde hemde hareketli bir bebek.bencede çok iyi kilosu ama anne olarak insanın kafaına takılıyor.ek besine başladın mı neler veriyorsun?
bebeğim 3100 gr doğdu. 6. ay şısında 8300 gr geldi.ufak bebek diyorlar..sizin bebekleriniz nasıl?
Haklisin galiba zorladikca reddediyo. . Bugun cicibebe vfe aksamda azda olsa muallebiyedirdim cok sukur. .Bak benimde böyle. yavaş yavaş olacak sanırım. Çorbayı dün daha güzel yemiş. Patates havuç z.yağı irmik.
Bir arkadaşımla konuştumda, adı üstünde anne sütüne ek gıda dedi. çok düşünme ve zorlama .anne sütün varsa onu alması daha iyi. çünkü besinleri eninde sonunda yiyecek ama anne sütüne en fazla 6 ay daha devam eder.
Bizimkide biberonla sütümü rahat içiyor. Ben eve gidincede uykuya dalma esnasındada beni emiyor. uyku vakitlerini yakalıyorum. Napalım bir yöntem geliştiricez bebeğimize göre. Yoksa onlar bizden daha inatçı
çok şükür sağlığı yerinde hemde hareketli bir bebek.bencede çok iyi kilosu ama anne olarak insanın kafaına takılıyor.ek besine başladın mı neler veriyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?