Kızlar bu arada mide bulantısından mahvoldum resmen aç yaşıyorum dün öyle kötüydüm ki çok afedersiniz hem alttan hem üstten çıkardım doktora gittim ilaçlı serum yedim biraz olsun düzeldim...
ne zaman geçer bu bulantılar falan çok kötü yaa(
Selam kızlar nasılsınız?
Benim durumumu hatırlayanlar vardır 9. haftamda bebeğin hala kalp atışı yoktu.
Ama bugün,10. haftamda kalp atışını duyduk...
Ya aslında ben hala inanamıyorum alınır gözüyle bakıyordum ama Rabbimin takdiri böyleymiş.geç duyuldu ama duyuldu işte.
2 ekimde ense kalınlığı ölçümü için çağırdı..
Hep hayırlısını istedim Allah'tan hayırlısı buymuş demek ki..
Selam kızlar nasılsınız?
Ya aslında ben hala inanamıyorum alınır gözüyle bakıyordum ama Rabbimin takdiri böyleymiş.geç duyuldu ama duyuldu işte.
hic bisey yokken bir anda kahverengi leke geldi hemen hastaneye gittik ertesi gun icin randevu aldik ultrason icin randevuya gittim bu arada 9 haftalikti bebegim kalp atislarini duyamadik doktor kucuk dedi yuzde elli sans verdi bebegime haftaya bidaha gel bebegin buyumesini karsilastiririz dedi olcumlere gore dedi ogun aksam tuvalet gittigimde gece 1.30 dustu bebegim cok kotuyum simdi anlamiyorum birsey yokken bir anda niye boyle olduben çok üzüldüm canım ben ne yazacağımı bilemiyorum.neden peki
saol canim iyiki sizler varsiniz iyiki boyle bir site var herkez birbirinin derdinden anliyor birbirimizi tanimasakda derdine derman olmaya calisiyoruzcanım Allah yardımcın olsun sabır versin neden bilmiyorum ama okuduğum andan beri ağlıyorum inş tez zamanda tekrar olur selametle
saol canim allahim kimseye bu aciyi yastmasin cunku cok degisik bir aci onceden boyle dusuk yapan kadinlarin niye bukadar uzuldugunu anlamazdim cunku bebekler okadar kucukki simdi ise anliyorum o kadinlari nasil bir aci yasadiklarini simdi uzuntuden elimi karnima dahi goturemiyorumofff canım yaa çok üzüldüm
inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın, unutursun bu yaşadığın acıyı...
nedeni neymiş peki, belli mi?
zaten bende oylelikle kendimi avutmaya calisiyorum canim melegimi bana allhim nasip etti sonra gene allahim aldi ne diyebilirimkicanım çok üzüldüm ne söylenebilir ki herşeyin hayırlısını yaşatsın rabbim ;bir daha aynı acı ile sınamasın inşallah ( amin ) allah sağlıklı evlatlar nasip etsin
amin canimcanım ya allahım sana sabırlar versin inşallah acılarını tez zamanda unuttursun.
saol canimçok üzüldüm...Allahım sabır versin...
Allahım tekrar sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah....
saol canimçok üzüldüm arkadaşım..
allah hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah..
inasllah saol canimAllah sabir versin bacimm cennetteki sefaatcin olsun bebegin insaAllah
Ne yazık ki bebeğimizin kalp atışlarını duymadığımız için bebeğinizi aldırmak zorunda kaldık.çok çok üzgünüm.inşallah tekrar bu duyguyu yaşar ve bebeğine kavuşurum
Pissa ve sezenay2010 kızlar Rabbim hayırlısını versin sizlere üzüldüm ama demek ki hayırlısı böyleymiş her şerde bir hayır vardır derler...
dun gece kucuk melegimi kaybettim beni listeden silin artik cunku nisan annesi olamiycam artik
allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun saglikla kucaginiza almayi nasip etsininsallah benden bukadarlik
Selam kızlar nasılsınız?
Ne yazık ki bebeğimizin kalp atışlarını duymadığımız için bebeğinizi aldırmak zorunda kaldık.çok çok üzgünüm.inşallah tekrar bu duyguyu yaşar ve bebeğine kavuşurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?