2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ben de listeye eklenmek için bilgi verdiğimi hatırlıyorum ama sanırım yazılmamış.
Bir de bu listeyi düzenleyen arkadaşım SAt ne göre düzenlerse ileride doğumları da daha rahat takip ederiz.
Benim SAT 24 Temmuz
BDT 30 Nisan
Bursa'da yaşıyorum
Bebeğin kalp atışlarını gördük.

Selam kızlar nasılsınız?
Benim durumumu hatırlayanlar vardır 9. haftamda bebeğin hala kalp atışı yoktu.
Ama bugün,10. haftamda kalp atışını duyduk...
Ya aslında ben hala inanamıyorum alınır gözüyle bakıyordum ama Rabbimin takdiri böyleymiş.geç duyuldu ama duyuldu işte.
2 ekimde ense kalınlığı ölçümü için çağırdı..
Hep hayırlısını istedim Allah'tan hayırlısı buymuş demek ki..

Listeyi düzenleyen arkadaşa teşekkür ederim.Benide eklemiş.Ama benim ilk bebeğim olacak inşallah.Listeye ikinci diye yazılmış.

Kızlar bu arada mide bulantısından mahvoldum resmen aç yaşıyorum dün öyle kötüydüm ki çok afedersiniz hem alttan hem üstten çıkardım doktora gittim ilaçlı serum yedim biraz olsun düzeldim...
ne zaman geçer bu bulantılar falan çok kötü yaa (

canım ya bulantılar 12. haftaya kadar sürüyormuş allah kolaylık versin

hayırlı haberler ile dönmene çok sevindim canım,Allah bebişini sağlıkla kucağına alıp öpüp koklamayıda nasip etsin inşallah

vitamincim 12. hafta çabuk gelsin o zaman :) sağol cnm

Laternecim çok sağol cnm hayirlisiyla sen de kucağına alırsın İnşAllah

Merhaba arkadaşlar ben de nisan annesi olacağım inşallah,
27 yaşındayım, ilk hamileliğim, sat 27 haziran, beklenen doğum tarihi 4 nisan 2013 listeye eklenmek istiyorum:)

gözün aydın canım..
çok sevindim.....

benim de beklenen tarih 02 veya 04 nisan, msjlarınızı takip ediyorum.ilerleyen günlerde bizim için hersey daha da heycanlı olacak, kimimiz için zor zamanlar geçecek ve bebeğimizle , iletişim ve farkındalık dönemi başlayacak...sevgiler

Ne yazık ki bebeğimizin kalp atışlarını duymadığımız için bebeğinizi aldırmak zorunda kaldık.çok çok üzgünüm.inşallah tekrar bu duyguyu yaşar ve bebeğine kavuşurum

ben çok üzüldüm canım ben ne yazacağımı bilemiyorum.neden peki
hic bisey yokken bir anda kahverengi leke geldi hemen hastaneye gittik ertesi gun icin randevu aldik ultrason icin randevuya gittim bu arada 9 haftalikti bebegim kalp atislarini duyamadik doktor kucuk dedi yuzde elli sans verdi bebegime haftaya bidaha gel bebegin buyumesini karsilastiririz dedi olcumlere gore dedi ogun aksam tuvalet gittigimde gece 1.30 dustu bebegim cok kotuyum simdi anlamiyorum birsey yokken bir anda niye boyle oldu
canım Allah yardımcın olsun sabır versin neden bilmiyorum ama okuduğum andan beri ağlıyorum inş tez zamanda tekrar olur selametle
saol canim iyiki sizler varsiniz iyiki boyle bir site var herkez birbirinin derdinden anliyor birbirimizi tanimasakda derdine derman olmaya calisiyoruz
offf canım yaa çok üzüldüm
inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın, unutursun bu yaşadığın acıyı...
nedeni neymiş peki, belli mi?
saol canim allahim kimseye bu aciyi yastmasin cunku cok degisik bir aci onceden boyle dusuk yapan kadinlarin niye bukadar uzuldugunu anlamazdim cunku bebekler okadar kucukki simdi ise anliyorum o kadinlari nasil bir aci yasadiklarini simdi uzuntuden elimi karnima dahi goturemiyorum
canım çok üzüldüm ne söylenebilir ki herşeyin hayırlısını yaşatsın rabbim ;bir daha aynı acı ile sınamasın inşallah ( amin ) allah sağlıklı evlatlar nasip etsin
zaten bende oylelikle kendimi avutmaya calisiyorum canim melegimi bana allhim nasip etti sonra gene allahim aldi ne diyebilirimki
canım ya allahım sana sabırlar versin inşallah acılarını tez zamanda unuttursun.
amin canim
çok üzüldüm...Allahım sabır versin...
Allahım tekrar sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah....
saol canim
çok üzüldüm arkadaşım..
allah hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah..
saol canim
Allah sabir versin bacimm cennetteki sefaatcin olsun bebegin insaAllah
inasllah saol canim

hepinize ayri ayri tesekkur ederim benim bu zor zamanimda bana destek oldugunuz icin sizleri tanimasamda hic gormemis olsamda iyiki varsiniz kizlar....

Ne yazık ki bebeğimizin kalp atışlarını duymadığımız için bebeğinizi aldırmak zorunda kaldık.çok çok üzgünüm.inşallah tekrar bu duyguyu yaşar ve bebeğine kavuşurum

gecmis olsun canim inasallah tez zamanda hamile kalip bebegini kollarina alirsin seni eniyi ben anlarim bende persembe gunu bebegimi kaybettim hemde 9 haftalik

Pissa ve sezenay2010 kızlar Rabbim hayırlısını versin sizlere üzüldüm ama demek ki hayırlısı böyleymiş her şerde bir hayır vardır derler...

dun gece kucuk melegimi kaybettim beni listeden silin artik cunku nisan annesi olamiycam artik
allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun saglikla kucaginiza almayi nasip etsininsallah benden bukadarlik

Çok üzüldüm canım benim .Allah'ın en doğru ve kısa zamanda yine o duyguyu yaşatır sana...

Canım inan çok sevindim haberi duyunca.Sayfana giriyodum iyi haberler vermeni bekliyodum.Acaba ne zaman yazıcak , umarım bişey olmamıştır diye. Sağlıklı bir şekilde yawrunu kucağına alırsın inşallah :)

Canım çok üzgünüm.Allah'ın izni ile inşallah en kısa zamanda tekrar yaşarsın bu duyguyu.Dua et canım benim.Herşey güzel olur inşaAllah senin adına ...

merhaba kızlar bende nisan annesi olucaktım
2sene bekledim bebeğimin gelmesini ve gelmişti çok şükür ama sanırım yine olmadı.
5.haftada gittim kesesini gördüm 7.haftada gittim kese var içinde yolk sac var ama bebek yok denildi.
sonra yine gittim yine aynısı şu an 8+5im ve 17eylülde yine bakıcak doktor ve yine görünmezse kürtaj olucam.
bu süre içinde kendiliğinden düşebilir dedi ama hiç öle gibi durmuyor.
birde ayrıca benim adetlerim düzenli ateşlede ne zaman çatladığımı biliyorum yani geç döllenme falan değil eminim.
ama ultrasonda 2 hafta geriden görünüyor.
böyle şeyler yaşayan oldumu kızlar.sizce bi ümit varmı;?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…