2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın kızlar nasıl bebişlerin keyifleri inşallah yerindedir.ya aranızda daha şimdiden kilo alan var mı? varsa kaç kilo oldugunu yazar mısınız???

günaydın :) ben yarım kilo aldım ama iki gün içinde iki kilo almışım gibi karnım büyüdü normal mi değil mi emin olamıyorum;ilk hamileliğimde on beşinci haftada çıkmıştı benim durumumda olan başka kimse var mı ki? :18:

canım sanırım ikinci gebeliğin başka topikte okudum sanırım ikinci veya daha sonraki gebelikte hemen karın belli olmaya baslıyormuş sebebini bilmiyorum.beni görenler aynısın niye kilo almıyosun dedilerde bi ben mi öyleyim acaba dedimzaten doktorum toplamda 7 kiloyu gecmeyeceksin doğuma kadar dedi nereye kilo alıyosun korkudan :)))

canım ya niye yedi kilo, çok az değil mi? valla ben şimdiden 1-2 kilo aldım. Allah sonumu hayır etsin

Ben cinsiyeti öğrenmeyelim süpriz olsun istiyordum ancak dün bir avmde bebek mağazasına girdim. İlerki dönemlerde alışverişe başladığımda birşeyi beğenip almak istediğimde renkler ya pembe üzerine ya mavi üzerine :) ara renkler çok yok her modelde . Bebek odası filan zaten tek renk düşünmüyorum ama kıyafetlerde hazırlıksız yakalanmış olucaz bu durumda . Biraz fikrim değişir gibi oluyor ama bakalım :)) Heyecanda severim ben ..

canım ya niye yedi kilo, çok az değil mi? valla ben şimdiden 1-2 kilo aldım. Allah sonumu hayır etsin

günaydın kızlarrrr

hakikaten neden 7 kilo dedi? yüksek kiloyla mi başladın gebeliğe?

benim doktor kiloya aşırı takıntılı biri bende öyle olduğunu bile bile özellikle onu seçtim:) boyum 1.67 kilom 66 çok sayılacak kadar kilom yok fakat doktor aşırı zayıflara 12-13 kilo izni veriyor aslında bizim için istiyor az kilo alırsak daha sağlıklı normal doğum yaparız inş

bende çok istiyorum artık bişeylere bakmak, almak ama sanırım 5ayın dolmasını bekleyeceğim.

evet canım doğru sölüyosun tahminler tutmayadabiliyor.zamana bırakıcaz Allah sağlıklısını hayırlısını nasip etsin süprizlerimizde.

ben asla sabredemem heralde hemen öğrenmek istiyorum:)) ve dayanamıyorum bişeyler almaya başladım ara renlkerde:))

canım evet endişe edicek bişi yokmuş nette sorun var çok giremiyorum pazartesi gittim kontrole çok şükür bebişim iyi 9 haftam bitti ağrılar normal dedi dr rabbim bebişlerimizi korusun

Kızlar doktor midem için pulcet verdi 2 sabahtır içiyorum ve içtikten 5 dk içerisinde kasılma bulantı ama çok ağır bir hal alıyorrum hiç bişe çıkmıyor sizce ne yapmalıyım

canım evet endişe edicek bişi yokmuş nette sorun var çok giremiyorum pazartesi gittim kontrole çok şükür bebişim iyi 9 haftam bitti ağrılar normal dedi dr rabbim bebişlerimizi korusun

ayy encanımmm bende benim gibi olan varmı diye bi bakiyim dedim.2 gün önce koyu kahve bi leke geldi ama çok az sabaha kadar yatmadım.2 gündürde adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı var .doktorumu aradım.pazartesi gel de bi baklaım dedi.daha 3 ünde gittim hiç bi sorun yoktu benimde denizim 9 haftayı bitirdi çok şükür.birde ultrasonda bakıyor doktor taa önceki adetten foliküller var onlarmı atılıyo acaba diyorum.allahım sen koru yavrularımızı

canım sucuk yeme önermiyorlar sucuk

canım allahım korusun olmaz bişe inşallah.benimki bi leke geldi geri geçti.ben tüp bebekle kavuştum kuzuma.progesteron vajinal jel kullanıyorum sanırım onunla alakalı bi durumdu benimki pazartesi gitcem doktora.allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın.evet o jel hem sabah hem akşam crinone jel.galiba yaptıktan sonra yürümedim çok içimde birikmiş pütür pütür geldi geri ama rengi farklı olunca korktum.birde ağrılarım oluyor bi kaç gündür adet sancısı gibi allhım korusun bebişlerimizi

isminiz zaten listeye eklenmisti siz bu yaziyi yazdiginizda ben sizin isminizicoktan listeye eklemistim sanirim gormemissiniz siralama bebeginizin dogacagi tarihe gore

defalarca yaziliyor ama kimse umursamiyor ... bahsi gecen sitenin grubunda neden yazmayip burada övgü mesajlari yaziyorsunuz ki... sahsen ben aliniyorum herkes burada emek veriyor , zaman geciriyor..ama kimse kimsenin yazilarini aninda cevaplamak zorunda degil, sozlesmeli isci degiliz ki

cani isteyen yazar istemeyen yazmaz ayrica madem geri bildirimi daha cok olan bir yer sizi memnun ediyor gider orda yazarsiniz burada da en azindan ayrimciliga gruplasmaya meyil vermemis olursunuz

canım çok saol cevabın için.yo benim geçen gece bi oldu geçti.allahıma şükürler olsun.ağrılarım var ama tam adet tarihim.ama allaha şükür kanama yok.tüp bebek yöntemiyle kavuştum yavruma allahım korusun hepimizin meleklerini[/QUOTE]

eda nerde tüp bebek yaptırdın aynı gün transferimiz sanırım ben maslak acıbademde bülent beye yaptırdım

ilk sayfadaki listemiz icin isimlerinizi ve listedeki bilgilerinizi yazar iseniz eklerim

bulantilariniz icin sabahlari nane cayi icebilirsiniz 1 bardak..ben sabah kalktigimda sicak suyun icerisine bi kac nane yapragi atar ve icerdim

Tuzlu cubuk ( hala tiksiniyorum gordukce bulantilarim aklima geliyor), eksi elma, kizarmis ekmek bulantilara iyi geliyor . ha gayret az kaldi bi kac hafta sonra bulantilarda bitecek Allah in izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…